Benimde kırmızı küçük küçük döküntüler oldu cildiyeye mi gitmek gerekiyor
Kızlar mrb.ben de sizler gibi nisan annesi olacaktım. 7 eylülde düşük yaptım. Nasip değilmiş en azından bir müdahale olmadan düştü dedik.meğersem derdin en büyüğü saklanıyormus.pazartesi günü gayet güzel başlayan bir gündü aniden bir ağrıya bayıldım. Sonra kustun acile götürdüler ambulansla.tahliller yapıldı. Bişey çıkmadı beni taburcu ettiler ki daha arabaya binmeden tekrar bayıldım. Aksama kadar acilde bir sürü tetkik yapıldı. En son karında kanama gördüler ve acilen ameliyata aldılar. Meğer dis gebelik nedeniyle tup patlamış. Ucuz kurtuldum. Fiziken iyiyim şimdi ama ruhen çok kötüyüm. Dualarin izi bekliyorum
Çok geçmiş olsun. Allah hayırlı ve sağlıklı bir gebelik nasip etsin tekrardan inşallahKızlar mrb.ben de sizler gibi nisan annesi olacaktım. 7 eylülde düşük yaptım. Nasip değilmiş en azından bir müdahale olmadan düştü dedik.meğersem derdin en büyüğü saklanıyormus.pazartesi günü gayet güzel başlayan bir gündü aniden bir ağrıya bayıldım. Sonra kustun acile götürdüler ambulansla.tahliller yapıldı. Bişey çıkmadı beni taburcu ettiler ki daha arabaya binmeden tekrar bayıldım. Aksama kadar acilde bir sürü tetkik yapıldı. En son karında kanama gördüler ve acilen ameliyata aldılar. Meğer dis gebelik nedeniyle tup patlamış. Ucuz kurtuldum. Fiziken iyiyim şimdi ama ruhen çok kötüyüm. Dualarin izi bekliyorum
çok geçmiş olsun gerçekten Allah korumuş sizi. Rabbim şifa versin.Kızlar mrb.ben de sizler gibi nisan annesi olacaktım. 7 eylülde düşük yaptım. Nasip değilmiş en azından bir müdahale olmadan düştü dedik.meğersem derdin en büyüğü saklanıyormus.pazartesi günü gayet güzel başlayan bir gündü aniden bir ağrıya bayıldım. Sonra kustun acile götürdüler ambulansla.tahliller yapıldı. Bişey çıkmadı beni taburcu ettiler ki daha arabaya binmeden tekrar bayıldım. Aksama kadar acilde bir sürü tetkik yapıldı. En son karında kanama gördüler ve acilen ameliyata aldılar. Meğer dis gebelik nedeniyle tup patlamış. Ucuz kurtuldum. Fiziken iyiyim şimdi ama ruhen çok kötüyüm. Dualarin izi bekliyorum
Çok erken daha , özellikle ilk gebelik için. 17-18 e kadar sabretMerhaba herkese pek bakamıyorum bu aralar konuya umarım herkes iyidir
13. Haftaya girdik ben hala hissedemiyorum bebeği. Bir iki hafta öncesinde sanki pıt pıt bişeyler atıyordu herhalde gazla karıştırmıştım.
Sırt üstü yatıyorum, yavaş nefes alıyorum ,elim karnımda ama tık yok bazen sadece bi his geliyor sanki bişey kıpırdıyor hafifçe fakat emin olamıyorum.
İki haftadır kontrole de gitmedik iyidir dimi?
Benimle aynı haftada olanlar hissedebiliyor mu?ilk gebeliğim bu arada.
tam olarak bilemesem de tüm değerleriniz cut off altında çıktığı için iyi çıkmış diye anladim. 7 sene öncesinden aklımda bu kalmışKızlar doktor bugün yokmuş. Testin resmi yorum bekliyorum
çok normal. daha çok küçük annesi. alanı da çok büyük. buyuk bir havuzun içinde yüzüyor gibi rahim duvarına çarpmıyor şimdi.Merhaba herkese pek bakamıyorum bu aralar konuya umarım herkes iyidir❤
13. Haftaya girdik ben hala hissedemiyorum bebeği. Bir iki hafta öncesinde sanki pıt pıt bişeyler atıyordu herhalde gazla karıştırmıştım.
Sırt üstü yatıyorum, yavaş nefes alıyorum ,elim karnımda ama tık yok bazen sadece bi his geliyor sanki bişey kıpırdıyor hafifçe fakat emin olamıyorum.
Çok geçmiş olsun aynı şeyleri ben de yaşadım çok zor bir deneyim. Hele psikolojik olarak dibi goruyorsun. Acını yasa sakin içine atma. Bir süre sonra da keyif aldığın şeyleri yapmaya çalış çünkü insana kendisinde başka kimsenin yardımi olmuyor . Rabbim sana güç versin.Kızlar mrb.ben de sizler gibi nisan annesi olacaktım. 7 eylülde düşük yaptım. Nasip değilmiş en azından bir müdahale olmadan düştü dedik.meğersem derdin en büyüğü saklanıyormus.pazartesi günü gayet güzel başlayan bir gündü aniden bir ağrıya bayıldım. Sonra kustun acile götürdüler ambulansla.tahliller yapıldı. Bişey çıkmadı beni taburcu ettiler ki daha arabaya binmeden tekrar bayıldım. Aksama kadar acilde bir sürü tetkik yapıldı. En son karında kanama gördüler ve acilen ameliyata aldılar. Meğer dis gebelik nedeniyle tup patlamış. Ucuz kurtuldum. Fiziken iyiyim şimdi ama ruhen çok kötüyüm. Dualarin izi bekliyorum
Canım yas riskin biraz var ama kombin risk önemliymiş riskin yok bence 1 haftadır okudugum kadarıyka gözün aydınKızlar doktor bugün yokmuş. Testin resmi yorum bekliyorum
Teşekkür ederim çok şükürCanım yas riskin biraz var ama kombin risk önemliymiş riskin yok bence 1 haftadır okudugum kadarıyka gözün aydın
Baktıyım haftaya izinliyim saglık ocagındada yapılıyor bu testler sanırım vitaminler bana etki ediyor.geçmiş olsun canım sanada bu hamilelikte gercekten hergün farklı bişey öğreniyorum.Canım ilaçlardan veya gebelik yüzünden olabilir dedi doktorum. Önce dahiliye dedi. Karaciger enzimlerine bakılsın dedi. 2 gün önce onun testini yaptırmışım zaten ve normalmiş. Öyle oluncada cildiye dedi bu sefer. Alt ast diy geçiyor. Elinde yakın zamanda yapılmış bir test varsa bir bak bu değerler var mı? Yoksa önce dahiliyeye gitmen gerekiyor. Önemliymiş bu durum ihmall etme sakın
Kaybınız için çok üzüldüm. İyiki size bir şey olmamış. Allah korumuş. Rabbim yaşatmasın bir daha. Kendinizi bırakmayın. Umarım en kısa sürede toparlanırsınız
Ben de 13. Haftaya girdim en ufak bişey hissetmiyorum aynaya bakıyorum biraz şişkinlik var o kadar onun dışında unutuyorum bile hamile olduğumuMerhaba herkese pek bakamıyorum bu aralar konuya umarım herkes iyidir❤
Canım basın sagolsun agla üzül içine atma rabbim en kısa zamanda tekrar hamileliği nasip etsin kendine uğras bul ben düşük oldugunda ölmüştüm üzüntüden herkesten uzaklasmıştım sonra çok kızdım kendime bu benim imtihanımdıKızlar mrb.ben de sizler gibi nisan annesi olacaktım. 7 eylülde düşük yaptım. Nasip değilmiş en azından bir müdahale olmadan düştü dedik.meğersem derdin en büyüğü saklanıyormus.pazartesi günü gayet güzel başlayan bir gündü aniden bir ağrıya bayıldım. Sonra kustun acile götürdüler ambulansla.tahliller yapıldı. Bişey çıkmadı beni taburcu ettiler ki daha arabaya binmeden tekrar bayıldım. Aksama kadar acilde bir sürü tetkik yapıldı. En son karında kanama gördüler ve acilen ameliyata aldılar. Meğer dis gebelik nedeniyle tup patlamış. Ucuz kurtuldum. Fiziken iyiyim şimdi ama ruhen çok kötüyüm. Dualarin izi bekliyorum
Bende hissetmiyorum ilk çocuk ondan mı bilmiyorum ultrasonda görünce diyorum kıpır kıpırsın ben neden seni hissetmiyorum.konuşuyorum elimi koyup,o hissediyomuş onu bile düşünmek beni ferahlatıyor.Merhaba herkese pek bakamıyorum bu aralar konuya umarım herkes iyidir❤
Rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin meleklerimiziTeşekkür ederim çok şükür
Arkadaslarımdan biri nift testi yaptırmış onda bile hata payı çıkmış %95doğru çıkıyomuş nasip inş canım güzel haberlerini alırız bebişlerimizincanim çok geçmiş olsun sıkma canını o kadar çok örnek duydum ki hata payı ile ilgili sen anneliğini en güzel şekilde yapıyorsun Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin sanada
Çok teşekkür ederim içim rahatladı bazen duyuyorum 12. Haftada hissedenleri bende mi gariplik var acaba diyorumÇok erken daha , özellikle ilk gebelik için. 17-18 e kadar sabrethatta bazılarının 20 yi bile geçiyor hissetmesi
Öylemi ben yavaş yavaş yukarı çıkmaya başladı zannediyordum.Az kalmış yinede ya 13. haftaya geldik 20 leri de görürüz inşallah ve tabi sonrasınıdatam olarak bilemesem de tüm değerleriniz cut off altında çıktığı için iyi çıkmış diye anladim. 7 sene öncesinden aklımda bu kalmış
çok normal. daha çok küçük annesi. alanı da çok büyük. buyuk bir havuzun içinde yüzüyor gibi rahim duvarına çarpmıyor şimdi.
bir de rahmimiz daha yukarı da çıkmadı. dikkatinizi pubik kemiği üstüne yönlendirmeniz lazım. 20. haftada rahmin ust tarafi göbek deliğine çıkacak düşünün şimdi daha ne kadar aşağıda.
ben de heyecanla bekliyorum ama hareket olduğundan emin olmak için çok erken. ☹☹
Maşallah gözünüz aydınMerhaba kızlar, bugün bebeğimizi gördük. Ense kalınlığı falan her şey normaldi çok şükür.İkili test için kan tahlili verdim. 1 haftaya çıkacakmış. Birde cinsiyet tahmini yaptı kıza benziyormuş. Bacak arasında bir çıkıntı göremedik. Henüz erken ama kız gibi dedi. Eğer öyleyse hislerim doğru çıkıyor demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?