Aynen ya o şişkinlik de bazen çok oluyor bazen bi bakıyorum biraz inmiş.Yinede eskiye göre çıktı karnım oturunca daha çok belli oluyorBen de 13. Haftaya girdim en ufak bişey hissetmiyorum aynaya bakıyorum biraz şişkinlik var o kadar onun dışında unutuyorum bile hamile olduğumu
Doktor kontrolde hareket etmesini istiyorsan öksür demişti uyuyordu çünkü o an, öksürünce uyanmıştıBende hissetmiyorum ilk çocuk ondan mı bilmiyorum ultrasonda görünce diyorum kıpır kıpırsın ben neden seni hissetmiyorum.konuşuyorum elimi koyup,o hissediyomuş onu bile düşünmek beni ferahlatıyor.
yavaş yavaş çıkıyor zaten doğru biliyorsunuz da yeni kemik arasından çıktı bu hafta. 20 haftada göbek deliğinde olacak. sabah banu çiftçinin uygulamasından haftalik videoyu seyrettim o diyordu.Öylemi ben yavaş yavaş yukarı çıkmaya başladı zannediyordum.Az kalmış yinede ya 13. haftaya geldik 20 leri de görürüz inşallah ve tabi sonrasınıda
Gözün aydın canım. Kaç günde çıkıyor acaba bende yaptıracağımdaCanlar 2li test sonucumu aldim gayet guzel. Umarim hepinizin guzel gelir. Allah im sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin
tesekkur ederim cnm 1 haftada cikti ins cok guzel cikar sonuclarinGözün aydın canım. Kaç günde çıkıyor acaba bende yaptıracağımda
Gözünüz aydınCanlar 2li test sonucumu aldim gayet guzel. Umarim hepinizin guzel gelir. Allah im sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin
Gözünüz aydıntesekkur ederim. Hepimiz sag saglim bebislerimizi kucagimiza aliriz ins
gözünüz aydın. insallah hep güzel haberler alırsınız inşallah.Canlar 2li test sonucumu aldim gayet guzel. Umarim hepinizin guzel gelir. Allah im sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin
Insallah tesekkür ederim. Öncesinde ense kalınlığına filan bakiyolar dimitesekkur ederim cnm 1 haftada cikti ins cok guzel cikar sonuclarin
Ins hepimiz guzel haberler alalim. Dua ediyorum hepgözünüz aydın. insallah hep güzel haberler alırsınız inşallah.
Evet ense ve nazal (burun) kemige bakiyor doktor. Guzel sonuclarla gelinInsallah tesekkür ederim. Öncesinde ense kalınlığına filan bakiyolar dimi
Yok canım ilaç kullanmıyorum, doktorum önermiyor. Bazen dediğin gibi su bile içemiyorum direkt çıkıyor. Bazen daha hafif seyrediyor biraz bir şey yiyebiliyorum zor da olsa..İlaç kullandığın halde mi böylesin? Kusmamak daha mı kötü acaba? O bulantıya rağmen.. Çıksa daha iyi olacak sanki.. Ben oldum acillik hiç su içmeyince gözlerim karardı vücudum uyuştu..
Vücudunu sürekli nemli tutman gerekiyor canım en azından herduştan sonra bebe yağı yada Hindistan cevizi yağı sür faydasınıgörürsün bende de var atopik bünyeHerkese günaydın. Her gün yeni bir dertle geliyorum ama vücudumda döküntü başladı. Kaşınıyor kaşınan yer kabarıp kızarıyo. Doktor önce karaciğer enzimlerinden şüphelendi. Ama iki gün önce yaptırdığım tahlilde vardı Allahtan v normaldi. Cildiyeye gitmem gerekiyormuş. Bugün kalçamda yine çıktı 3 noktada. Çok renkli geçiyor hamileliğim ya
Bana kafası hariç dokundugunda tepki verir demişti nasıl dokunuluyor onuda bilmiyorumDoktor kontrolde hareket etmesini istiyorsan öksür demişti uyuyordu çünkü o an, öksürünce uyanmıştıEvde de öksürüyorum ama tık yok Seni duyuyor demişti banada doktorum hep konuşuyorum bende❤
Gözün aydın canımCanlar 2li test sonucumu aldim gayet guzel. Umarim hepinizin guzel gelir. Allah im sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin
Tesekkur ederim cnmGözün aydın canım
Kendini mi zorluyosun acaba canımSelam kızlar.
Az önce tuvalette tuvalet kağıdına bir kaç damla kan geldi panik oldum doktorumu aradım. Nöbetçi doktora gideceğimi söyledim. O da bir kaç damla kanamadan bir şey olmaz devam etmediği ağrı olmadığı sürece gitmene gerek yok pazartesi gel bakarız dedi. Şu an daha gelmedi kan veya leke ama panik oldum. Beklesem mi gitsem mi bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?