- 14 Şubat 2019
- 2.332
- 2.602
- 133
- 40
cok buyuk bir felaketten donmussunuz, allahin sevgili kuluymussunuz, bu bela cok can aliyor. gidenlere uzulmemek zor ama inanin yeter ki siz olun, gerisi bir sekilde cozulur. ne demisler, olum disinda hersesyin caresi var. cok cok gecmis olsun.Kızlar mrb.ben de sizler gibi nisan annesi olacaktım. 7 eylülde düşük yaptım. Nasip değilmiş en azından bir müdahale olmadan düştü dedik.meğersem derdin en büyüğü saklanıyormus.pazartesi günü gayet güzel başlayan bir gündü aniden bir ağrıya bayıldım. Sonra kustun acile götürdüler ambulansla.tahliller yapıldı. Bişey çıkmadı beni taburcu ettiler ki daha arabaya binmeden tekrar bayıldım. Aksama kadar acilde bir sürü tetkik yapıldı. En son karında kanama gördüler ve acilen ameliyata aldılar. Meğer dis gebelik nedeniyle tup patlamış. Ucuz kurtuldum. Fiziken iyiyim şimdi ama ruhen çok kötüyüm. Dualarin izi bekliyorum
Benim ilk hamileliğimde ilk üç ay hep vajinal bakılmıştı. Doktorum herşeyin çok daha önceden ve doğru görülebildiğini söylüyordu. Bu doktorum ilk haftalardan itibaren karından baktı. Ama benim ilk doğumum neredeyse on yıl önceydi. Belki şu an ultrasonlar da daha iyi olduğu için artık üstten de bakıldığında erken dönemlerde de iyi sonuçlar alınıyor diye artık üstten bakıyorlardır. Siz de neden vajinal baktığını sorun isterseniz. Ama size bir tavsiye doktoru tenkit ederek veya başkalarıyla kıyaslayarak sorduğunuz her sorunun cevabı biraz sert olabiliyor. Bozuluyorlar ve iğneli cevaplar veriyorlar. Sorarken canınız yandığı için istemediğinizi belirtin.
Çok ilginç genel olarak bildiğim kadarıyla hep karından bakılıyor ben rahim boyunu ölçtürmek için bir tek alttan muayene oldum geçen hafta bir de ilk keseyi görmek için. Hatta benim plesentam aşağıdaydı alttan muayene benim için çok tehlikeliydi.
Bence söyleyin. Benim doktorum da tam tersi, vajinal ultrason ve muayene konusunda çekingen. Ama karnimdan özenle bakar ve her soruma cevap verir. Yani gerekirse doktoru değiştirin. Rahatsız edici olsa gerek.
Kızlar benim rahimde perde ya da benzeri bir baskı var üstten.. Rahim filmi çekilemediğinden kesin tanı konulamıyor. Doktor da riskli bir gebelik olduğundan alttan net göründüğü için oradan bakmayı tercih ediyor. Anlıyorum ama artık istemiyorum canım yandığı için.. Geçen ilk üstten baktı, sonra alttan da bakalım daha net olur dedi.Neden hep alttan bakıyor anlamadımbi terslik yok inşallah
Anladımcanım problemliyse allttan bakılması gerekiyorsa bakılsın canım boş ver bebişin iyi olsunda alt üst farketmezKızlar benim rahimde perde ya da benzeri bir baskı var üstten.. Rahim filmi çekilemediğinden kesin tanı konulamıyor. Doktor da riskli bir gebelik olduğundan alttan net göründüğü için oradan bakmayı tercih ediyor. Anlıyorum ama artık istemiyorum canım yandığı için.. Geçen ilk üstten baktı, sonra alttan da bakalım daha net olur dedi.
hayırlı olsun güle güle kullanın :)Ay kizlar ben biraz acele ettim, bebise bu takimi aldimkiz erkek farketmez ikisindede kullanilir diye.
içimden erkek diyesim geldi :)Bir tahminde ben alabilir miyim☺ Gebe kalmadan önce kız isterdim gebe kaldıktan sonra erkek kesin diyorum. Sizce ne 10 haftalık ultrasonu
kız olabilir :)Ultrason gayet iyiydi ama söylemedi Dr
Fotomuz var atim tahmin yapabilrmisn anlıyomusn
Eki Görüntüle 2540019
kız gibi :)Nasil tahmin ediyorsunuz şu nub teorisini bi anlamadım gitti. Benim bebisim hakkında da bi tahmininiz var mı doktor 3 hafataya kadar gelme söylemem dediEki Görüntüle 2540028
Benimki 15 gunde bir çağıriyorKızlar merhaba valla aklım fikrim hep testte bugün çıkabilirmiş inşallah temiz çıkar çok düşünmemeye çalışsam da hep orda daha da rahatlıycam . YArın zatrn çıkarsa doktora da gidicem bana sonra 1 ay sonra gelirsin demişti sizede mi doktor öle diyor mu . O zaman cinsiyet belli olur demiştibu seferde ona takarım ben şimdi
Beni 13. Haftamda çağırdı. Ayın 14ünde gideceğim.Kızlar siz ikili taramayı hangi haftada yaptırdınız ? Beni doktor 11.hafta için çağırdıda
Bende 11+0 da gittim ultrason da 11+5 çıktı ama yaptı canım bebegin boyuyla ilgisi var mı onuda bilmiyorum bi arkadas öyle yazmıstı buraya benim bebek 5 cm diKızlar siz ikili taramayı hangi haftada yaptırdınız ? Beni doktor 11.hafta için çağırdıda
Bide Dr banu ciftcinin bi videosunda izlemiştim 11.haftadan itibaren 2 li test yapılabilir diyordu 14 e kadarKızlar siz ikili taramayı hangi haftada yaptırdınız ? Beni doktor 11.hafta için çağırdıda
12. haftada çağırdı beni doktor. 12+2 de gidecegim insallahKızlar siz ikili taramayı hangi haftada yaptırdınız ? Beni doktor 11.hafta için çağırdıda
Yerim ben onu 2 haftamiz kaldı inşAllah öğrenebilirizkız gibi :)
MaşallahBugün bizimde kontrolumuz vardi 10+4 3.5 cm 172 kalp atışı hersey yolunda dedi 15 gün sonra ikili test icin gideceğiz zatenn hep 15 gun arayla gidiyoruz eşim cinsiyetini sordu daha erken dedi 13 ten once söylemiyoruz 16 da netleşir dedi cok güzeldi dondu sicradi falan
Bütün bebisler Allah'a emanet
Doktorum geçen gittiğimizde erkek hissediyorum dedim ilk geldiğinde kalp atışı kaçtı dedi 132 deyince erkek olabilir evet dediMaşallahkız galiba kalp atışı 140 üstü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?