2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlarrr bugün bu mide bulantısı baş dönmesi uyku hali bacak ağrısı öldürdü beni biraz uyudum yine de kendime gelemedim mide bulantısı için ilaçta kullanıyorum

cok buyuk bir felaketten donmussunuz, allahin sevgili kuluymussunuz, bu bela cok can aliyor. gidenlere uzulmemek zor ama inanin yeter ki siz olun, gerisi bir sekilde cozulur. ne demisler, olum disinda hersesyin caresi var. cok cok gecmis olsun.

Bence söyleyin. Benim doktorum da tam tersi, vajinal ultrason ve muayene konusunda çekingen. Ama karnimdan özenle bakar ve her soruma cevap verir. Yani gerekirse doktoru değiştirin. Rahatsız edici olsa gerek.
Neden hep alttan bakıyor anlamadımbi terslik yok inşallah
Kızlar benim rahimde perde ya da benzeri bir baskı var üstten.. Rahim filmi çekilemediğinden kesin tanı konulamıyor. Doktor da riskli bir gebelik olduğundan alttan net göründüğü için oradan bakmayı tercih ediyor. Anlıyorum ama artık istemiyorum canım yandığı için.. Geçen ilk üstten baktı, sonra alttan da bakalım daha net olur dedi.

Anladımcanım problemliyse allttan bakılması gerekiyorsa bakılsın canım boş ver bebişin iyi olsunda alt üst farketmez

Benimki 15 gunde bir çağıriyor

Bugün bizimde kontrolumuz vardi 10+4 3.5 cm 172 kalp atışı hersey yolunda dedi 15 gün sonra ikili test icin gideceğiz zatenn hep 15 gun arayla gidiyoruz eşim cinsiyetini sordu daha erken dedi 13 ten once söylemiyoruz 16 da netleşir dedi cok güzeldi dondu sicradi falan
Bütün bebisler Allah'a emanet

Maşallah kız galiba kalp atışı 140 üstü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…