Evet aynı görünüyo ama benmki değişeblr hatta değşti. 13+0 dedi doktor bugün öyle güncelledi bilgilerini. Erkek olduğundan emin gibiydi dojtorm ama yine de biraz bekleyelim tam görelim dediAy sizinle aynı görünüyor doğum tarihimiz. Gerçi 13. hafta çıkmış sizin biz 12 haftalığız çıkıntı falan yoktu doktor kız olabilir dedi. O zaman ümit etmeli miyim kız diye acaba
Valla bu gidişe ben de marta kayıyo gibiyim8+3 üm şu an. Mayıs başı gözüküyor ama sezaryan olacağı için Nisa’na sarkacak. Takvim istemedim.
Bende kullanıyorum ama ağızdan alıyorumProgestan alıyorum ben gecen kontrolde vajinal al artik demişti 2 kere yaptım cok rahatsız oldum sanki geri geldi çok akinti oldu falan onu da söyledim parmaginin 3 bogumu kadar iceri sok birsey olmaz dedi ama yine yapamayacağım galiba
Sürekli uzanmana gerek yokki. Ben alıp işe gidiyordum.Bende kullanıyorum ama ağızdan alıyorum ☺Alttan alıp uzanmam imkansız 3 yaşında afacan bi oğlum var 40 sn uzanıyorum 2 dk ayaktayım ☺
ah biz anneler her şey hemen olsun istiyoruz hele ki ilk kez bu heyecanı yaşayanlar olarak bende tam olarak böyleyim hemen hissedeyim istiyorumMerhaba herkese pek bakamıyorum bu aralar konuya umarım herkes iyidir❤
13. Haftaya girdik ben hala hissedemiyorum bebeği. Bir iki hafta öncesinde sanki pıt pıt bişeyler atıyordu herhalde gazla karıştırmıştım.
Sırt üstü yatıyorum, yavaş nefes alıyorum ,elim karnımda ama tık yok bazen sadece bi his geliyor sanki bişey kıpırdıyor hafifçe fakat emin olamıyorum.
İki haftadır kontrole de gitmedik iyidir dimi?
Benimle aynı haftada olanlar hissedebiliyor mu?ilk gebeliğim bu arada.
Of benim de psikolojim bozuldu resmen. İleri haftalarda bile değişebiliyormuş. 30 lu haftalarda değişen bile varmış düşünün travma resmenKuzenime doktor ayrıntılı ultrasona kadar erkek demişti orda bi baktı ki kızŞimdi nasıl güvenelim erkek olabilir diyenlere
Iyi geceler arkadaşlar bir şey sormak istiyorum 10 dakikada bir wcye gidiyorum ve idrarimi yaparken feci bi yanma hissi var acile gidip yarın test yaptırmalı mıyım sizce? Yoksa acili bunun için işgal etmek ayıp mi olur normal zaman da olsam neyse ama hamile olunca insan daha bir dikkatli oluyor.
Bu ara biçok kişiden duydum bişey alıcaksanız kızlar direk 16.haftasından sonra bakınKuzenime doktor ayrıntılı ultrasona kadar erkek demişti orda bi baktı ki kızŞimdi nasıl güvenelim erkek olabilir diyenlere
Arkadaşlar da yazmışlar, aciller nereye (bazı hastanelerinki iyice dar ve kapalı akan oluyor) gideceğiniz ile orantılı olarak virüs ve hastalıklar açısından daha riskli oluyor. Doktorunuzdan randevu alabiliyorsanız pazartesi gününü bekleyin. Ancak pazartesi gününe kadar da litrelik şişeye su doldurup onu için içebildiğiniz kadar çok. İyice temizlensin. Umarım ilaca gerek kalmadan geçer gider.Iyi geceler arkadaşlar bir şey sormak istiyorum 10 dakikada bir wcye gidiyorum ve idrarimi yaparken feci bi yanma hissi var acile gidip yarın test yaptırmalı mıyım sizce? Yoksa acili bunun için işgal etmek ayıp mi olur normal zaman da olsam neyse ama hamile olunca insan daha bir dikkatli oluyor.
Dualarım sizinleKızlar mrb.ben de sizler gibi nisan annesi olacaktım. 7 eylülde düşük yaptım. Nasip değilmiş en azından bir müdahale olmadan düştü dedik.meğersem derdin en büyüğü saklanıyormus.pazartesi günü gayet güzel başlayan bir gündü aniden bir ağrıya bayıldım. Sonra kustun acile götürdüler ambulansla.tahliller yapıldı. Bişey çıkmadı beni taburcu ettiler ki daha arabaya binmeden tekrar bayıldım. Aksama kadar acilde bir sürü tetkik yapıldı. En son karında kanama gördüler ve acilen ameliyata aldılar. Meğer dis gebelik nedeniyle tup patlamış. Ucuz kurtuldum. Fiziken iyiyim şimdi ama ruhen çok kötüyüm. Dualarin izi bekliyorum
Ilk hamileligimde 180 di kizim oldu. Bunda 182 demisti erkek bekliyoruz.Doktorum geçen gittiğimizde erkek hissediyorum dedim ilk geldiğinde kalp atışı kaçtı dedi 132 deyince erkek olabilir evet dedi6 haftadaki kalp atımı 140 üstü kız altı erkek olabiliyor dedi bakalım doğrudur belki de
Evet ya hazırlık yapmaya korkuyor insanOf benim de psikolojim bozuldu resmen. İleri haftalarda bile değişebiliyormuş. 30 lu haftalarda değişen bile varmış düşünün travma resmen
Eh oraya da bişey kalmadı sayılırBu ara biçok kişiden duydum bişey alıcaksanız kızlar direk 16.haftasından sonra bakın
gözünüz aydınnn hep güzel haberler alın insallah.Bugün kontrolüm vardı. Leblebim 1 hafta önde çıktı 13+0.ikili test için kan verdim iki hafta sonra çıkacak beklyrum inşallah güzel sonuçlar alırımherşey yolundaymş çok şükür ense kalınlığı burun ölçümü falan. Helişimi de güzel dedi veeeee cinsiyet tahmininde bulundu. Bi çıkıntı görüyorum muhtemelen erkek dedi iki hafta sonra geldiğinizde net söyleyeblrz bence dedi çok şükür allahıma
ishali kesmek en önemli çözüm. doktorunuza danisarak probiyotik mi alsanız...ishali kesecek gıdalar tüketmek de işe yarar. insallah geçer kısa sürede.Kızlar ben vücudumda su tutamıyorum ne yapıcam? Hem kusunca bütün sıvılar gidiyor hem de ishalim sürekli afedersiniz. Önerisi olan var mı
30 lü haftalarda değişmesi biraz istisna bir durum. çok azdır yani. ama 12 haftada söylenen cinsiyetin değişmesi daha sık görülüyor.Of benim de psikolojim bozuldu resmen. İleri haftalarda bile değişebiliyormuş. 30 lu haftalarda değişen bile varmış düşünün travma resmen
Çok sağ olun garip bir şekilde canim nasıl havuç turp istiyor size anlatamam. Yatmadan önce nar yedim bir de sarimsak yuttum bol bol su içtim gece 30 kere wcye kalktım ama sabah daha iyi hissediyorum pazartesiyi beklemek en mantiklisi.nacizane tavsiyem eğer beraberinde ateş bulantı kusma titreme ya da idrarda kanama tas kum vs yoksa; pazartesiyi bekleyin.cunlu acillerde cok salgin oluyor ve gebelikte insan cok cabuk kapiyor.basima gelmisti.kac gun hastanede yatmak zorunda kaldim.
ama mutlaka gidin idrar yolu enfeksiyonu gebelikte onlem alınmadığında epey cabuk ilerliyor.
bir de beslenmenize havuc turp limon ekleyin.gercekten sifa oluyor.nar da tam bir sifa.
gecmis olsun.
Amin amin çok teşekkürler hiç ilaç kullanmak istemiyorum umarım atlatırımArkadaşlar da yazmışlar, aciller nereye (bazı hastanelerinki iyice dar ve kapalı akan oluyor) gideceğiniz ile orantılı olarak virüs ve hastalıklar açısından daha riskli oluyor. Doktorunuzdan randevu alabiliyorsanız pazartesi gününü bekleyin. Ancak pazartesi gününe kadar da litrelik şişeye su doldurup onu için içebildiğiniz kadar çok. İyice temizlensin. Umarım ilaca gerek kalmadan geçer gider.
Çok teşekkr ederim hepimiz hep güzel haberler alalım inşallahgözünüz aydınnn hep güzel haberler alın insallah
Serum alınKızlar ben vücudumda su tutamıyorum ne yapıcam? Hem kusunca bütün sıvılar gidiyor hem de ishalim sürekli afedersiniz. Önerisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?