2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay sizinle aynı görünüyor doğum tarihimiz. Gerçi 13. hafta çıkmış sizin biz 12 haftalığız çıkıntı falan yoktu doktor kız olabilir dedi. O zaman ümit etmeli miyim kız diye acaba
Evet aynı görünüyo ama benmki değişeblr hatta değşti. 13+0 dedi doktor bugün öyle güncelledi bilgilerini. Erkek olduğundan emin gibiydi dojtorm ama yine de biraz bekleyelim tam görelim dedibence ümit edebiliriz. Ben kuzımj 12 haftalıkken öğrenmştim doğru çıktı

Bende kullanıyorum ama ağızdan alıyorum Alttan alıp uzanmam imkansız 3 yaşında afacan bi oğlum var 40 sn uzanıyorum 2 dk ayaktayım

ah biz anneler her şey hemen olsun istiyoruz hele ki ilk kez bu heyecanı yaşayanlar olarak bende tam olarak böyleyim hemen hissedeyim istiyorum

Kızlar ben vücudumda su tutamıyorum ne yapıcam? Hem kusunca bütün sıvılar gidiyor hem de ishalim sürekli afedersiniz. Önerisi olan var mı

Kuzenime doktor ayrıntılı ultrasona kadar erkek demişti orda bi baktı ki kız Şimdi nasıl güvenelim erkek olabilir diyenlere
Of benim de psikolojim bozuldu resmen. İleri haftalarda bile değişebiliyormuş. 30 lu haftalarda değişen bile varmış düşünün travma resmen

nacizane tavsiyem eğer beraberinde ateş bulantı kusma titreme ya da idrarda kanama tas kum vs yoksa; pazartesiyi bekleyin.cunlu acillerde cok salgin oluyor ve gebelikte insan cok cabuk kapiyor.basima gelmisti.kac gun hastanede yatmak zorunda kaldim.
ama mutlaka gidin idrar yolu enfeksiyonu gebelikte onlem alınmadığında epey cabuk ilerliyor.
bir de beslenmenize havuc turp limon ekleyin.gercekten sifa oluyor.nar da tam bir sifa.
gecmis olsun.

Arkadaşlar da yazmışlar, aciller nereye (bazı hastanelerinki iyice dar ve kapalı akan oluyor) gideceğiniz ile orantılı olarak virüs ve hastalıklar açısından daha riskli oluyor. Doktorunuzdan randevu alabiliyorsanız pazartesi gününü bekleyin. Ancak pazartesi gününe kadar da litrelik şişeye su doldurup onu için içebildiğiniz kadar çok. İyice temizlensin. Umarım ilaca gerek kalmadan geçer gider.

Dualarım sizinle çok geçmiş olsun. Gönlünüzden geçen ilk en yakın ve en güzel zamanda sağlıklı hamilelikler ve bebeğinizi kucağınıza almanızı diliyorum

Ilk hamileligimde 180 di kizim oldu. Bunda 182 demisti erkek bekliyoruz.

gözünüz aydınnn hep güzel haberler alın insallah.
Kızlar ben vücudumda su tutamıyorum ne yapıcam? Hem kusunca bütün sıvılar gidiyor hem de ishalim sürekli afedersiniz. Önerisi olan var mı
ishali kesmek en önemli çözüm. doktorunuza danisarak probiyotik mi alsanız...ishali kesecek gıdalar tüketmek de işe yarar. insallah geçer kısa sürede.
Of benim de psikolojim bozuldu resmen. İleri haftalarda bile değişebiliyormuş. 30 lu haftalarda değişen bile varmış düşünün travma resmen
30 lü haftalarda değişmesi biraz istisna bir durum. çok azdır yani. ama 12 haftada söylenen cinsiyetin değişmesi daha sık görülüyor.
ben de yaşadım. 12 haftada erkek demişti doktor 16 da hooopp kiza döndü.

Çok sağ olun garip bir şekilde canim nasıl havuç turp istiyor size anlatamam. Yatmadan önce nar yedim bir de sarimsak yuttum bol bol su içtim gece 30 kere wcye kalktım ama sabah daha iyi hissediyorum pazartesiyi beklemek en mantiklisi.

Amin amin çok teşekkürler hiç ilaç kullanmak istemiyorum umarım atlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…