- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
Evet benimde her gittigimde önde cıkıyor cuma günü yaptıracaz bakalım hayırlısı artık :)Bende 11+0 da gittim ultrason da 11+5 çıktı ama yaptı canım bebegin boyuyla ilgisi var mı onuda bilmiyorum bi arkadas öyle yazmıstı buraya benim bebek 5 cm di
Neden okadar geç acaba 11 haftayla 14 arası dogru sonuc veriyomuBeni 13. Haftamda çağırdı. Ayın 14ünde gideceğim.
Bol bol su için. Öyle atlatmaya çalışın bence. Su ile geçmezse ilaca başvurursunuz.Iyi geceler arkadaşlar bir şey sormak istiyorum 10 dakikada bir wcye gidiyorum ve idrarimi yaparken feci bi yanma hissi var acile gidip yarın test yaptırmalı mıyım sizce? Yoksa acili bunun için işgal etmek ayıp mi olur normal zaman da olsam neyse ama hamile olunca insan daha bir dikkatli oluyor.
Ilac kullanmak ıstemiyorum kocaman bi şişe aldım yanıma inşAllah geçer ağrı da yapiyor çünküBol bol su için. Öyle atlatmaya çalışın bence. Su ile geçmezse ilaca başvurursunuz.
Sarımsaklı yoğurt da yiyin bol bol geçmezse gidersiniz.Ilac kullanmak ıstemiyorum kocaman bi şişe aldım yanıma inşAllah geçer ağrı da yapiyor çünkü
Hayırlı olsun kız hissediyorum belirtiler aynı diyordun bak birde oğluşun olacak.Bugün kontrolüm vardı. Leblebim 1 hafta önde çıktı 13+0.ikili test için kan verdim iki hafta sonra çıkacak beklyrum inşallah güzel sonuçlar alırımherşey yolundaymş çok şükür ense kalınlığı burun ölçümü falan. Helişimi de güzel dedi veeeee cinsiyet tahmininde bulundu. Bi çıkıntı görüyorum muhtemelen erkek dedi iki hafta sonra geldiğinizde net söyleyeblrz bence dedi çok şükür allahıma
Ay kız erkek farketmez benim için ama esim cok kiz istiyor oğlumun cinsiyeti cok gec belli oldu o zamanda kiz diye sayikladi kıyamam ama gecen aksam ben oğlum dedim dua ederken belki de alışkanlıktan oglum dedimMaşallahkız galiba kalp atışı 140 üstü
6 haftadan sonramı 140 üstü olursa kız olabiliyormuşDoktorum geçen gittiğimizde erkek hissediyorum dedim ilk geldiğinde kalp atışı kaçtı dedi 132 deyince erkek olabilir evet dedi☺ 6 haftadaki kalp atımı 140 üstü kız altı erkek olabiliyor dedibakalım doğrudur belki de
Teşekkr ederimHayırlı olsun kız hissediyorum belirtiler aynı diyordun bak birde oğluşun olacak.
Ay bende kilo verdim. İştah yok hiç heyecan yaptım şimdi daha çok var benim amaTeşekkr ederimEvet şaşkınım daha tam belli değl gerçi tek farkı kızımda kilo almamak için kendimi tutarken bunda hızla 4 kilo vermem. Hala da veryrum. Bakalım biz de gördük eşimle o çıkıntıyı ne garip ya hayrlısı olsun sağlıklı gelsin bebişler
Işin kötüsü öyle bir tiksindim ki sarımsaktan evde lafinin geçmesi bile yasaktıSarımsaklı yoğurt da yiyin bol bol geçmezse gidersiniz.
Ooyy oy.. soğanda olur diyecem amaIşin kötüsü öyle bir tiksindim ki sarımsaktan evde lafinin geçmesi bile yasaktıeşim az önce bütün olarak yutturdu çok teşekkür ederim.
Aynenn canım hiç farketmez sağlıkla kucağımıza alalımAy kız erkek farketmez benim için ama esim cok kiz istiyor oğlumun cinsiyeti cok gec belli oldu o zamanda kiz diye sayikladi kıyamam ama gecen aksam ben oğlum dedim dua ederken belki de alışkanlıktan oglum dedim
Kaç haftalık seninki takvim yapmamışsın göremedimAy bende kilo verdim. İştah yok hiç heyecan yaptım şimdi daha çok var benim amanub çıkıntısını biliyorsan emin olabilirsin
Ay sizinle aynı görünüyor doğum tarihimiz. Gerçi 13. hafta çıkmış sizin biz 12 haftalığız çıkıntı falan yoktu doktor kız olabilir dedi. O zaman ümit etmeli miyim kız diye acabaTeşekkr ederimEvet şaşkınım daha tam belli değl gerçi tek farkı kızımda kilo almamak için kendimi tutarken bunda hızla 4 kilo vermem. Hala da veryrum. Bakalım biz de gördük eşimle o çıkıntıyı ne garip ya hayrlısı olsun sağlıklı gelsin bebişler
6. Haftaya kadar olan kalp atımı için söyledi. Sonrası için söylemiyorum diye özellikle belirtti. İlk 6 haftalık ölçümler için öyle bir tahmin olayı varmış sanırım6 haftadan sonramı 140 üstü olursa kız olabiliyormuşhayırlısıyla gelsinler inşallah sağlıkla kucağımıza alalım da
8+3 üm şu an. Mayıs başı gözüküyor ama sezaryan olacağı için Nisa’na sarkacak. Takvim istemedim.Kaç haftalık seninki takvim yapmamışsın göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?