2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Iyi geceler arkadaşlar bir şey sormak istiyorum 10 dakikada bir wcye gidiyorum ve idrarimi yaparken feci bi yanma hissi var acile gidip yarın test yaptırmalı mıyım sizce? Yoksa acili bunun için işgal etmek ayıp mi olur normal zaman da olsam neyse ama hamile olunca insan daha bir dikkatli oluyor.

Bol bol su için. Öyle atlatmaya çalışın bence. Su ile geçmezse ilaca başvurursunuz.

Bugün kontrolüm vardı. Leblebim 1 hafta önde çıktı 13+0.ikili test için kan verdim iki hafta sonra çıkacak beklyrum inşallah güzel sonuçlar alırımherşey yolundaymş çok şükür ense kalınlığı burun ölçümü falan. Helişimi de güzel dedi veeeee cinsiyet tahmininde bulundu. Bi çıkıntı görüyorum muhtemelen erkek dedi iki hafta sonra geldiğinizde net söyleyeblrz bence dediçok şükür allahıma

Hayırlı olsun kız hissediyorum belirtiler aynı diyordun bak birde oğluşun olacak.

Maşallah kız galiba kalp atışı 140 üstü
Ay kız erkek farketmez benim için ama esim cok kiz istiyor oğlumun cinsiyeti cok gec belli oldu o zamanda kiz diye sayikladi kıyamam ama gecen aksam ben oğlum dedim dua ederken belki de alışkanlıktan oglum dedim

6 haftadan sonramı 140 üstü olursa kız olabiliyormuş hayırlısıyla gelsinler inşallah sağlıkla kucağımıza alalım da

Hayırlı olsun kız hissediyorum belirtiler aynı diyordun bak birde oğluşun olacak.
Teşekkr ederimEvet şaşkınım daha tam belli değl gerçitek farkı kızımda kilo almamak için kendimi tutarken bunda hızla 4 kilo vermem. Hala da veryrum. Bakalım biz de gördük eşimle o çıkıntıyıne garip ya hayrlısı olsun sağlıklı gelsin bebişler

Ay bende kilo verdim. İştah yok hiç heyecan yaptım şimdi daha çok var benim ama nub çıkıntısını biliyorsan emin olabilirsin

Progestan alıyorum ben gecen kontrolde vajinal al artik demişti 2 kere yaptım cok rahatsız oldum sanki geri geldi çok akinti oldu falan onu da söyledim parmaginin 3 bogumu kadar iceri sok birsey olmaz dedi ama yine yapamayacağım galiba

Işin kötüsü öyle bir tiksindim ki sarımsaktan evde lafinin geçmesi bile yasaktı eşim az önce bütün olarak yutturdu çok teşekkür ederim.
Ooyy oy.. soğanda olur diyecem ama benimde tiksinmediğim nadir şeylerden biri. Rica ederim iyi yapmış eşin.

Ay kız erkek farketmez benim için ama esim cok kiz istiyor oğlumun cinsiyeti cok gec belli oldu o zamanda kiz diye sayikladi kıyamam ama gecen aksam ben oğlum dedim dua ederken belki de alışkanlıktan oglum dedim
Aynenn canım hiç farketmez sağlıkla kucağımıza alalım belkide alışkanlıktır benimde öyle oluyo bazen bende oğlumu 5. Ayında öğrendim cinsiyetini benim eşimde kız çocuğu aşığı hayırlısı bakalım hep beraber görcez ilerleyen haftalarda inşallah

Ay sizinle aynı görünüyor doğum tarihimiz. Gerçi 13. hafta çıkmış sizin biz 12 haftalığız çıkıntı falan yoktu doktor kız olabilir dedi. O zaman ümit etmeli miyim kız diye acaba

6 haftadan sonramı 140 üstü olursa kız olabiliyormuş hayırlısıyla gelsinler inşallah sağlıkla kucağımıza alalım da
6. Haftaya kadar olan kalp atımı için söyledi. Sonrası için söylemiyorum diye özellikle belirtti. İlk 6 haftalık ölçümler için öyle bir tahmin olayı varmış sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…