2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar çok kötü bişey oldu.her zaman sipariş verdiğimiz bir pastaneden 4 gün üst üste kıymalı pide yedim ama açık değil böyle kapalı kıymalar içinde falan.hiç dikkat etmemiştim daha önce.ağzmın içine sürekli kıtır kıtır birşeyler geliyordu biberdir falan diye geçiştirdim.bugün içini açıp bakayım dedim kıymaların bazıları çiğ pişmemiş yani ben günlerdir çiğ et yiyormuşum.9 haftalık hamileyim korkuyorum açıkcası toxoplazma ve parazitten başına gelen oldu mu acaba

Birşey olacağını zannetmiyorum. Bundan sonra daha dikkatli olursun.
Kayınvaldem lahmacun yapmıştı kıymalar tam pişmemişti ondan yemiştim bende ilk haftalarda sonra kah tahlili vermiştim rutin kontroller için toxoplazma falan çıkmadı çok şükür

İnşallah canım ya,ama sen bir defa yemişsin.ben bu pideden 10-12 tane falan yedim toplamda.koca boğazıma hakim olamadım sinir oluyorum kendime

Bir şey olmaz canım panik yapma, kafam rahat etsin diyorsan testleri yenilersin doktordan rica edip.. Yalnız o kadar pideyi nasıl yedin ya 4 gün, ben ağzıma bişi sokamıyorum

Bir şey olmaz bu kadar üzülmeyin velev ki oldu tedavisi var Allah çaresiz dert vermesin gerçekten doktorunuzla paylaşın o gerekli testleri yaptırır . Bir sey söyleyeceğim ama yanlış anlamayın helal olsun valla ben 9. Haftada eşimi bile kokuyor diye evden atmayı düşünüyordum iyi yemişsiniz o kadar pideyi

Midem bulanmıyor diye çok seviniyordum ama 10 gündür canımı okuyor. Geç başladı benim bulantılarım. Çok zormuş gerçekten. Geç başladığına göre geç mi biter acaba?

yaa o rüyaları ben de çok görüyorum. bence aç olduğumuz için görüyoruz. hatta bir keresinde yiyorum yiyorum acaba niye karnım doymuyor diye düşünüyordum ki uyandım.

Midem bulanmıyor diye çok seviniyordum ama 10 gündür canımı okuyor. Geç başladı benim bulantılarım. Çok zormuş gerçekten. Geç başladığına göre geç mi biter acaba?

İnşallah canım ya,ama sen bir defa yemişsin.ben bu pideden 10-12 tane falan yedim toplamda.koca boğazıma hakim olamadım sinir oluyorum kendime
Hergün yediklerinde aynı pişmemişmiydi acaba canıminşallah bişiy olmaz korkma canım bidaha içine iyice bakarsın artık

Biz Buğün o bahsettiğim prof doktorun kursuna gideceğiz. Bugün tam 14+1 günlük olduk. Bakalım belki cinsiyet te söyler
Hadi hayırlı haberlerle gel canım inşallah benim aklımda şendeydi dün sormuştum ama görmedin sanırım iyisin dimi kanama falan yok inşallah

Geçmiş olsun ama bunun bir matemetik formülü gibi bi formülü yok malesef neredeyse 14 haftaya gireceğim bir gün çok iyiyim yemek yapiyorum ev temizliyorum bir gün dünyadaki her şey kokuyor.

Hadi hayırlı haberlerle gel canım inşallah benim aklımda şendeydi dün sormuştum ama görmedin sanırım iyisin dimi kanama falan yok inşallah

İyiyim canım bem çok şükür akıllandım dikkat ediyorum artık dün 1 gün engel yedim siteye giremedim.
Sen nasılsın iyisindir inşaallah

Günayfın herkeseBenm temzlik çamaşır ütüyle geçen bir pazarım olcak ne kadaaar da güzel

Kolay gelsin şimdiden. Bende dün yaptım temizlik bugünde devamı var. Ama dışarısı güneşli uzun zamandır ilk defa onuda değerlendirmem lazım.

Korkmayın inşallah bir şey olmamıştır. Doktorunuza da danışın durumu gerekli görürse testleri tekrarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…