Günayfın herkeseHerkese günaydın. Güzel bir pazar olur umarım
Ne güzel. Zlru btmiş artık. Yerleştrmeyi yavaş yavaş yaparsınız nasılsaGünaydın hayırlı mutlu pazarlar
Benim dün temizliğim yapıldı bugün taşınıyorum nasipse dualarınıza ihtiyacım var inşallah herşey yolunda gider
Birşey olacağını zannetmiyorum. Bundan sonra daha dikkatli olursun.Kızlar çok kötü bişey oldu.her zaman sipariş verdiğimiz bir pastaneden 4 gün üst üste kıymalı pide yedim ama açık değil böyle kapalı kıymalar içinde falan.hiç dikkat etmemiştim daha önce.ağzmın içine sürekli kıtır kıtır birşeyler geliyordu biberdir falan diye geçiştirdim.bugün içini açıp bakayım dedim kıymaların bazıları çiğ pişmemişyani ben günlerdir çiğ et yiyormuşum.9 haftalık hamileyim korkuyorum açıkcası toxoplazma ve parazitten başına gelen oldu mu acaba
İnşallah canım ya,ama sen bir defa yemişsin.ben bu pideden 10-12 tane falan yedim toplamda.koca boğazıma hakim olamadım sinir oluyorum kendimeBirşey olacağını zannetmiyorum. Bundan sonra daha dikkatli olursun.
Kayınvaldem lahmacun yapmıştı kıymalar tam pişmemişti ondan yemiştim bende ilk haftalarda sonra kah tahlili vermiştim rutin kontroller için toxoplazma falan çıkmadı çok şükür ❤
Bir şey olmaz canım panik yapma, kafam rahat etsin diyorsan testleri yenilersin doktordan rica edip.. Yalnız o kadar pideyi nasıl yedin ya 4 gün, ben ağzıma bişi sokamıyorumKızlar çok kötü bişey oldu.her zaman sipariş verdiğimiz bir pastaneden 4 gün üst üste kıymalı pide yedim ama açık değil böyle kapalı kıymalar içinde falan.hiç dikkat etmemiştim daha önce.ağzmın içine sürekli kıtır kıtır birşeyler geliyordu biberdir falan diye geçiştirdim.bugün içini açıp bakayım dedim kıymaların bazıları çiğ pişmemişyani ben günlerdir çiğ et yiyormuşum.9 haftalık hamileyim korkuyorum açıkcası toxoplazma ve parazitten başına gelen oldu mu acaba
Bir şey olmaz bu kadar üzülmeyin velev ki oldu tedavisi var Allah çaresiz dert vermesin gerçekten doktorunuzla paylaşın o gerekli testleri yaptırır . Bir sey söyleyeceğim ama yanlış anlamayın helal olsun valla ben 9. Haftada eşimi bile kokuyor diye evden atmayı düşünüyordumKızlar çok kötü bişey oldu.her zaman sipariş verdiğimiz bir pastaneden 4 gün üst üste kıymalı pide yedim ama açık değil böyle kapalı kıymalar içinde falan.hiç dikkat etmemiştim daha önce.ağzmın içine sürekli kıtır kıtır birşeyler geliyordu biberdir falan diye geçiştirdim.bugün içini açıp bakayım dedim kıymaların bazıları çiğ pişmemişyani ben günlerdir çiğ et yiyormuşum.9 haftalık hamileyim korkuyorum açıkcası toxoplazma ve parazitten başına gelen oldu mu acaba
yaa o rüyaları ben de çok görüyorum. bence aç olduğumuz için görüyoruz. hatta bir keresinde yiyorum yiyorum acaba niye karnım doymuyor diye düşünüyordum ki uyandım.Kızlar günaydınBu gece uyudum uyandım her seferinde adını bile anmak istemediğim türlü yiyecekleri iştahla yiyordum rüyamda.. Öyle böyle değil. Çeşit çeşit.. Bir de diyorum Allah Allah midem nasıl bulanmıyor Uyanıp düşününce bulandı tabi..
Hergün yediklerinde aynı pişmemişmiydi acaba canımİnşallah canım ya,ama sen bir defa yemişsin.ben bu pideden 10-12 tane falan yedim toplamda.koca boğazıma hakim olamadım sinir oluyorum kendime
Hadi hayırlı haberlerle gel canım inşallahBiz Buğün o bahsettiğim prof doktorun kursuna gideceğiz. Bugün tam 14+1 günlük olduk. Bakalım belki cinsiyet te söyler
Geçmiş olsun ama bunun bir matemetik formülü gibi bi formülü yok malesef neredeyse 14 haftaya gireceğim bir gün çok iyiyim yemek yapiyorum ev temizliyorum bir gün dünyadaki her şey kokuyor.Midem bulanmıyor diye çok seviniyordum ama 10 gündür canımı okuyor. Geç başladı benim bulantılarım. Çok zormuş gerçekten. Geç başladığına göre geç mi biter acaba?
Hadi hayırlı haberlerle gel canım inşallahbenim aklımda şendeydi dün sormuştum ama görmedin sanırım iyisin dimi kanama falan yok inşallah
Günayfın herkeseBenm temzlik çamaşır ütüyle geçen bir pazarım olcak ne kadaaar da güzel
Kızlar çok kötü bişey oldu.her zaman sipariş verdiğimiz bir pastaneden 4 gün üst üste kıymalı pide yedim ama açık değil böyle kapalı kıymalar içinde falan.hiç dikkat etmemiştim daha önce.ağzmın içine sürekli kıtır kıtır birşeyler geliyordu biberdir falan diye geçiştirdim.bugün içini açıp bakayım dedim kıymaların bazıları çiğ pişmemişyani ben günlerdir çiğ et yiyormuşum.9 haftalık hamileyim korkuyorum açıkcası toxoplazma ve parazitten başına gelen oldu mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?