- 18 Temmuz 2013
- 1.282
- 1.519
- 333
Belli olmuyor bu bulantı işi. Geç başlayıp erken biter inşallah.Midem bulanmıyor diye çok seviniyordum ama 10 gündür canımı okuyor. Geç başladı benim bulantılarım. Çok zormuş gerçekten. Geç başladığına göre geç mi biter acaba?
Ben sadece 1,2 numara bebek bezi,atesölçer aldım liste yapıp gereksiz veya çok fazla bişey almıycam.evlendikten sonra çok pişman oldum bir sürü hediye geldi kendim almıştım kız kardesime verdimEh oraya da bişey kalmadı sayılır
Gebelik okulu gibi bişey mi canım.bide bebiş ultrasonda öndrn gitsede doktorum sata göre hareket edicez dedi sana ne dediBiz Buğün o bahsettiğim prof doktorun kursuna gideceğiz. Bugün tam 14+1 günlük olduk. Bakalım belki cinsiyet te söyler
Benim sat yok mesela biz mecbur ultrasona göre gidiyoruzGebelik okulu gibi bişey mi canım.bide bebiş ultrasonda öndrn gitsede doktorum sata göre hareket edicez dedi sana ne dedi
Biraz önden gitmesi iyi demek ki gelişimi ve biz daha 3te1 indeyiz bu zamanla çok değişir benşmde 1 hafta öndenGebelik okulu gibi bişey mi canım.bide bebiş ultrasonda öndrn gitsede doktorum sata göre hareket edicez dedi sana ne dedi
Mucize ya son hafta döllenme olmuş.sanırım benim adet tarihlerim hep düzenliydi ondan mı böyle diyor anlamadım ultrasona göre olursak mart anası olcamBenim sat yok mesela biz mecbur ultrasona göre gidiyoruzSat a bakarsak şimdi 12 haftalık gebe olmam lazım ama geç döllenme işte..
Benim çevremdekilerin dediğine göre kasar,muz,yeşil mercimek,kuruyemiş bebeği çok büyütüyomuş.şimdilik zaten bizden beslendiler 12.haftadan sonra yediklerimize çok daha dikkat etmeliyiz.doktor 1 hafta ileri geri farketmiyor diyor.sadece gelecek aylarda 2 hafta veya daha uzun geriden geliyorsa sıkınto dedi.gec döllenme hariç hamileliklerde.senin gününde mi gidiyor.Biraz önden gitmesi iyi demek ki gelişimi ve biz daha 3te1 indeyiz bu zamanla çok değişir benşmde 1 hafta önden
Aynen sorma, ve o ayı neredeyse hiç değerlendirememiştik, tutmuşMucize ya son hafta döllenme olmuş.sanırım benim adet tarihlerim hep düzenliydi ondan mı böyle diyor anlamadım ultrasona göre olursak mart anası olcam
Aklıma şey geldi, bir arkadaş anlatmıştı. Kuzeni bebeği geliştiriyor diye 9 ay avuç avuç ceviz yemiş, çocuğun kafa kocaman doğmuş, 1 yaşına geldi hala kafasını kontrol edemiyor demişti. Alakası var yok bilmiyorum da abartmadan yemek lazım :)Benim çevremdekilerin dediğine göre kasar,muz,yeşil mercimek,kuruyemiş bebeği çok büyütüyomuş.şimdilik zaten bizden beslendiler 12.haftadan sonra yediklerimize çok daha dikkat etmeliyiz.doktor 1 hafta ileri geri farketmiyor diyor.sadece gelecek aylarda 2 hafta veya daha uzun geriden geliyorsa sıkınto dedi.gec döllenme hariç hamileliklerde.senin gününde mi gidiyor.
Hayır canım benim benim 8. Haftada 1 gün gerideydi 12. Haftadayız şimdi 1 hafta önde doktorum normal dediBenim çevremdekilerin dediğine göre kasar,muz,yeşil mercimek,kuruyemiş bebeği çok büyütüyomuş.şimdilik zaten bizden beslendiler 12.haftadan sonra yediklerimize çok daha dikkat etmeliyiz.doktor 1 hafta ileri geri farketmiyor diyor.sadece gelecek aylarda 2 hafta veya daha uzun geriden geliyorsa sıkınto dedi.gec döllenme hariç hamileliklerde.senin gününde mi gidiyor.
Aynen ya resmen aç susuz yasiyorum bende.ölmüşüm de gömenim Yok gibiBir şey olmaz canım panik yapma, kafam rahat etsin diyorsan testleri yenilersin doktordan rica edip.. Yalnız o kadar pideyi nasıl yedin ya 4 gün, ben ağzıma bişi sokamıyorum
İyim kuzum şükür ama dünden beri mide bulantısı tavan yaptı üstüne bide baş dönmesi uyku ve karın ağrısı eklendi mahvolmuş durumdayımİyiyim canım bem çok şükür akıllandım dikkat ediyorum artık dün 1 gün engel yedim siteye giremedim.
Sen nasılsın iyisindir inşaallah
Benimde adet tarihimden sonra olması gerek haziranda hamile kalmadım gibi geliyor.neyseki mucizelerimiz bizimle.kocaman nir göbegim var artık herkes soruyor kiloda aldım ama şekerime baktırcam bir arkadasımın çıkmış şu an ibsülin kullanıyor gene vuldum kendime bişeyAynen sorma, ve o ayı neredeyse hiç değerlendirememiştik, tutmuşSon aylarda düzenim bozulmuştu ama benim..
Masallah seninkide iyiymiş saglıklı olsunda ben normal kilo boyuna razıyım annem mas hepimizi tosuncuk yaptı sırlarını öğrenirimHayır canım benim benim 8. Haftada 1 gün gerideydi 12. Haftadayız şimdi 1 hafta önde doktorum normal dedi
Bizimlede paylaş ama bu ileri geri hep değişebilirmişMasallah seninkide iyiymiş saglıklı olsunda ben normal kilo boyuna razıyım annem mas hepimizi tosuncuk yaptı sırlarını öğrenirim
Salgın varya sende mi yakalandın acaba ay aman bol su iç dicem suyunda miden almaz şimdi.İyim kuzum şükür ama dünden beri mide bulantısı tavan yaptı üstüne bide baş dönmesi uyku ve karın ağrısı eklendi mahvolmuş durumdayım
Bende yiyemiyorum ama lahmacun falan iyi gidiyor sarımsaklı salatalıklı yoğurtlaBir şey olmaz canım panik yapma, kafam rahat etsin diyorsan testleri yenilersin doktordan rica edip.. Yalnız o kadar pideyi nasıl yedin ya 4 gün, ben ağzıma bişi sokamıyorum
Bir de hamilelikte şeker var değil miBenimde adet tarihimden sonra olması gerek haziranda hamile kalmadım gibi geliyor.neyseki mucizelerimiz bizimle.kocaman nir göbegim var artık herkes soruyor kiloda aldım ama şekerime baktırcam bir arkadasımın çıkmış şu an ibsülin kullanıyor gene vuldum kendime bişey
Yani normalde şimdi bitmesi gerekirdi.Midem bulanmıyor diye çok seviniyordum ama 10 gündür canımı okuyor. Geç başladı benim bulantılarım. Çok zormuş gerçekten. Geç başladığına göre geç mi biter acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?