2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Eh oraya da bişey kalmadı sayılır
Ben sadece 1,2 numara bebek bezi,atesölçer aldım liste yapıp gereksiz veya çok fazla bişey almıycam.evlendikten sonra çok pişman oldum bir sürü hediye geldi kendim almıştım kız kardesime verdim

Benim sat yok mesela biz mecbur ultrasona göre gidiyoruz Sat a bakarsak şimdi 12 haftalık gebe olmam lazım ama geç döllenme işte..
Mucize ya son hafta döllenme olmuş.sanırım benim adet tarihlerim hep düzenliydi ondan mı böyle diyor anlamadım ultrasona göre olursak mart anası olcam

Biraz önden gitmesi iyi demek ki gelişimi ve biz daha 3te1 indeyiz bu zamanla çok değişir benşmde 1 hafta önden
Benim çevremdekilerin dediğine göre kasar,muz,yeşil mercimek,kuruyemiş bebeği çok büyütüyomuş.şimdilik zaten bizden beslendiler 12.haftadan sonra yediklerimize çok daha dikkat etmeliyiz.doktor 1 hafta ileri geri farketmiyor diyor.sadece gelecek aylarda 2 hafta veya daha uzun geriden geliyorsa sıkınto dedi.gec döllenme hariç hamileliklerde.senin gününde mi gidiyor.

Aklıma şey geldi, bir arkadaş anlatmıştı. Kuzeni bebeği geliştiriyor diye 9 ay avuç avuç ceviz yemiş, çocuğun kafa kocaman doğmuş, 1 yaşına geldi hala kafasını kontrol edemiyor demişti. Alakası var yok bilmiyorum da abartmadan yemek lazım :)

Hayır canım benim benim 8. Haftada 1 gün gerideydi 12. Haftadayız şimdi 1 hafta önde doktorum normal dedi

İyiyim canım bem çok şükür akıllandım dikkat ediyorum artık dün 1 gün engel yedim siteye giremedim.
Sen nasılsın iyisindir inşaallah
İyim kuzum şükür ama dünden beri mide bulantısı tavan yaptı üstüne bide baş dönmesi uyku ve karın ağrısı eklendi mahvolmuş durumdayım

Aynen sorma, ve o ayı neredeyse hiç değerlendirememiştik, tutmuş Son aylarda düzenim bozulmuştu ama benim..
Benimde adet tarihimden sonra olması gerek haziranda hamile kalmadım gibi geliyor.neyseki mucizelerimiz bizimle.kocaman nir göbegim var artık herkes soruyor kiloda aldım ama şekerime baktırcam bir arkadasımın çıkmış şu an ibsülin kullanıyor gene vuldum kendime bişey

İyim kuzum şükür ama dünden beri mide bulantısı tavan yaptı üstüne bide baş dönmesi uyku ve karın ağrısı eklendi mahvolmuş durumdayım
Salgın varya sende mi yakalandın acaba ay aman bol su iç dicem suyunda miden almaz şimdi.
Ben bugün zencefil çayı denicem biraz olsun bulantısı alırsa.

Bir şey olmaz canım panik yapma, kafam rahat etsin diyorsan testleri yenilersin doktordan rica edip.. Yalnız o kadar pideyi nasıl yedin ya 4 gün, ben ağzıma bişi sokamıyorum
Bende yiyemiyorum ama lahmacun falan iyi gidiyor sarımsaklı salatalıklı yoğurtla

Bir de hamilelikte şeker var değil mi umarım kimsede çıkmaz . Ben zaten delik deşik oldum , tüp bebekti , kan pıhtılaşmasıydı derken ... bunlar sadece pıhtılaşma için kullandıklarımın görünen kısmı

Eklentiler

• 011C6AA7-24D6-4A2E-A417-BD661796A7D9.webp
    53,9 KB · Görüntüleme: 39
Dün doktor bi vitamin kompleksi bi de ferrum fort başlattı. İkisinden biri midemi inanılmaz bulandırdı.ilk defa çıkardım bugün. Allahım sürekli kusanlara yardm etsin ne kadar zormş. Yarın tek tek alcam aralıklarla sabah birini akşam biri gibi. Bakalım hangisiymiş. Mahvetti beni ya kızımda da ferrum fort almştım böyle bşy olmamıştı. Çok kötü ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…