2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Salgın varya sende mi yakalandın acaba ay aman bol su iç dicem suyunda miden almaz şimdi.
Ben bugün zencefil çayı denicem biraz olsun bulantısı alırsa.
Canım ben bulantı ilacıda kullanıyorum korkuyorum bu kadar baş dönmesi normalmi acabasen dene bakalım iyi gelirse bana da söyle denerim bende

Allah kolaylık versin canım.. Tüm hamilelikte mi vuruluyor bu iğneler?

3 haftadır kusuyorum bugün de baş dönmesi oluyor arada, ayağa kalkınca kararma falan.. Su eksikliğinden bence ama içemiyorum ki..
Bulantıya rağmen su da içiyorum canım ama ayağa kalkınca tutunarak yürüyebiliyorum kusma yok kussam rahatlıycam ama o da yok bi yemek yaptım burnumu elimle kapatarak yapmadan olmuyo 3 yaşında oğlum var afacan durmuyor beni de yatırmıyor eşim de yok 13 gündür şehir dışında neyse ki bu akşam geliyor inşallah

Teyzoşlar cinsiyetimizi öğrendikkk. Doç. Dr baktı ve annesi KIZMAZSAN KIZ dediiii 3. Kızım geliyor. Kendi doktorum da %99.9 kız dedi
Ohhh Maşallah kuzuya sağlıkla gelsin canımUltrason görüntüsü var mı bakalım bizde

AA atmadınız mı siz ben vurur vurmaz atıyorum hemen. Gebelik boyunca bende kullanacağım malesef

AA atmadınız mı siz ben vurur vurmaz atıyorum hemen. Gebelik boyunca bende kullanacağım malesef
Başlarda atıyordum zaten tüp bebekten kalma yeterince hatıram var ama ablam atma dursun hatıra saklarsın foto çekilirken kullanırsın dedi . yapar mıyım bilmem ama duruyor bakalım şimdilik

Kaç tane oldu

Eklentiler

• 18377FE4-006D-446E-AE9D-970F3720DD41.webp
    36 KB · Görüntüleme: 51
Ay ben onlari gormek bile istemiyorum oglumda da her vurdugumu atardım bunda da oyle ama buna sukur vuruyoruz evladımız sağlıklı isteyip evlat sahibi olamayanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…