- 14 Şubat 2019
- 2.332
- 2.602
- 133
- 40
Canım ben bulantı ilacıda kullanıyorum korkuyorum bu kadar baş dönmesi normalmi acabaSalgın varya sende mi yakalandın acaba ay aman bol su iç dicem suyunda miden almaz şimdi.
Ben bugün zencefil çayı denicem biraz olsun bulantısı alırsa.
Bulantı ilacı da yapıyor olabilir baş dönmesi.Canım ben bulantı ilacıda kullanıyorum korkuyorum bu kadar baş dönmesi normalmi acabasen dene bakalım iyi gelirse bana da söyle denerim bende☺
Allah kolaylık versin canım.. Tüm hamilelikte mi vuruluyor bu iğneler?Bir de hamilelikte şeker var değil miumarım kimsede çıkmaz . Ben zaten delik deşik oldum , tüp bebekti , kan pıhtılaşmasıydı derken ... bunlar sadece pıhtılaşma için kullandıklarımın görünen kısmı
3 haftadır kusuyorum bugün de baş dönmesi oluyor arada, ayağa kalkınca kararma falan.. Su eksikliğinden bence ama içemiyorum ki..Canım ben bulantı ilacıda kullanıyorum korkuyorum bu kadar baş dönmesi normalmi acabasen dene bakalım iyi gelirse bana da söyle denerim bende☺
3 haftadır kusuyorum bugün de baş dönmesi oluyor arada, ayağa kalkınca kararma falan.. Su eksikliğinden bence ama içemiyorum ki..Canım ben bulantı ilacıda kullanıyorum korkuyorum bu kadar baş dönmesi normalmi acabasen dene bakalım iyi gelirse bana da söyle denerim bende☺
Bulantıya rağmen su da içiyorum canım ama ayağa kalkınca tutunarak yürüyebiliyorum kusma yok kussam rahatlıycam ama o da yok bi yemek yaptım burnumu elimle kapatarak yapmadan olmuyo 3 yaşında oğlum var afacan durmuyor beni de yatırmıyor eşim de yok 13 gündür şehir dışında neyse ki bu akşam geliyor inşallah3 haftadır kusuyorum bugün de baş dönmesi oluyor arada, ayağa kalkınca kararma falan.. Su eksikliğinden bence ama içemiyorum ki..
Ya hayırlı uğurlu olsun bereketiyle gelsinTeyzoşlar cinsiyetimizi öğrendikkk. Doç. Dr baktı ve annesi KIZMAZSAN KIZ dediiii3. Kızım geliyor. Kendi doktorum da %99.9 kız dedi
Ohhh MaşallahTeyzoşlar cinsiyetimizi öğrendikkk. Doç. Dr baktı ve annesi KIZMAZSAN KIZ dediiii3. Kızım geliyor. Kendi doktorum da %99.9 kız dedi
AA atmadınız mı sizBir de hamilelikte şeker var değil miumarım kimsede çıkmaz . Ben zaten delik deşik oldum , tüp bebekti , kan pıhtılaşmasıydı derken ... bunlar sadece pıhtılaşma için kullandıklarımın görünen kısmı
Benim 9 haftanın sonlarına doğru başladı şuan en yoğun dönemi. Uzun sürmez umarımYani normalde şimdi bitmesi gerekirdi.
Evet gebelik boyunca kullanacağım inşallahAllah kolaylık versin canım.. Tüm hamilelikte mi vuruluyor bu iğneler?
Başlarda atıyordum zaten tüp bebekten kalma yeterince hatıram varAA atmadınız mı sizben vurur vurmaz atıyorum hemen. Gebelik boyunca bende kullanacağım malesef
Kaç tane olduBir de hamilelikte şeker var değil miumarım kimsede çıkmaz . Ben zaten delik deşik oldum , tüp bebekti , kan pıhtılaşmasıydı derken ... bunlar sadece pıhtılaşma için kullandıklarımın görünen kısmı
Teyzoşlar cinsiyetimizi öğrendikkk. Doç. Dr baktı ve annesi KIZMAZSAN KIZ dediiii3. Kızım geliyor. Kendi doktorum da %99.9 kız dedi
Erkek gibi geldi bana canımEki Görüntüle 2540579 Eki Görüntüle 2540579 merhabalar banada bir tahminde bulunabilirmisiniz bayanlar
Ay ben onlari gormek bile istemiyorum oglumda da her vurdugumu atardım bunda da oyle ama buna sukur vuruyoruz evladımız sağlıklı isteyip evlat sahibi olamayanlar varBir de hamilelikte şeker var değil miumarım kimsede çıkmaz . Ben zaten delik deşik oldum , tüp bebekti , kan pıhtılaşmasıydı derken ... bunlar sadece pıhtılaşma için kullandıklarımın görünen kısmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?