Kıyamam sana annelik böyle bişey ya yavrusu için herseye katlanıyor insan.doğuma kadar mı vurulucaksınBir de hamilelikte şeker var değil miumarım kimsede çıkmaz . Ben zaten delik deşik oldum , tüp bebekti , kan pıhtılaşmasıydı derken ... bunlar sadece pıhtılaşma için kullandıklarımın görünen kısmı
ben 12+3 um bugün yarın ikili tarama için gideceğim bakalimKızlar siz ikili taramayı hangi haftada yaptırdınız ? Beni doktor 11.hafta için çağırdıda
Bana açken al dedi demir hapını hiç midem bulanmadı mulyivitaminde ımom omega o da yapmıyor sen ne kullanıyosunDün doktor bi vitamin kompleksi bi de ferrum fort başlattı. İkisinden biri midemi inanılmaz bulandırdı.ilk defa çıkardım bugün. Allahım sürekli kusanlara yardm etsin ne kadar zormş. Yarın tek tek alcam aralıklarla sabah birini akşam biri gibi. Bakalım hangisiymiş. Mahvetti beni ya kızımda da ferrum fort almştım böyle bşy olmamıştı. Çok kötü ya
Kaç haftalık canım 13 haftada falan belli oluyor diye biliyorumTeşekkür ederim doktor emin degilim kiz gibi dedi benim içimdende erkek geciyor dr yanilma paylari varmidir ki
ay hafi gözün aydın sağlıkla gelsin insallah yaBugün kontrolüm vardı. Leblebim 1 hafta önde çıktı 13+0.ikili test için kan verdim iki hafta sonra çıkacak beklyrum inşallah güzel sonuçlar alırımherşey yolundaymş çok şükür ense kalınlığı burun ölçümü falan. Helişimi de güzel dedi veeeee cinsiyet tahmininde bulundu. Bi çıkıntı görüyorum muhtemelen erkek dedi iki hafta sonra geldiğinizde net söyleyeblrz bence dedi çok şükür allahıma
Ay güzel sonuçlarla dönün inş bidw minnoş bakalım kız mı erkek miben 12+3 um bugün yarın ikili tarama için gideceğim bakalim
Allah kolaylık versin canımKızlar napıyosunuz ya ❤
Mutfağı dizdik salonu vitrinleri yerleştirdik ne zormuş bu taşınmak daha dünya kadar iş var ama ev içime sindi çok şükür.
Yormamaya çalışıyorum kendimi arada belim kasıklarım ağrıyo hemen yatıyorum.
Canım tasındınız ya artık yavas yavas dizersin oh yeni bir birey yeni ev sen kahkalarınız yauılsın hep evinizdenKızlar napıyosunuz ya ❤
Mutfağı dizdik salonu vitrinleri yerleştirdik ne zormuş bu taşınmak daha dünya kadar iş var ama ev içime sindi çok şükür.
Yormamaya çalışıyorum kendimi arada belim kasıklarım ağrıyo hemen yatıyorum.
Kaç haftalık canım 13 haftada falan belli oluyor diye biliyorumbenim dediğim tamamen içimden gelen atmasyon yani ne bilim öyle hissettim ama benim yanılma payım daha çok canım ☺Sağlıkla kucağımıza alalım da inşallah
Her yararlı bilgiyi paylaşalım bence deneyimli anneler özellikle anlatınca cok seviniyorumBizimlede paylaş ama bu ileri geri hep değişebilirmiş
Hayırlı olsun kızlar geliyor peş peşe rabbim saglıklıhayırlı evlat eylesinSalgın varya sende mi yakalandın acaba ay aman bol su iç dicem suyunda miden almaz şimdi.
Ben bugün zencefil çayı denicem biraz olsun bulantısı alırsa.
Aynen canim zaten daha 11+4 deyim bizimki biraz merak biraz heycan amin insallahKaç haftalık canım 13 haftada falan belli oluyor diye biliyorumbenim dediğim tamamen içimden gelen atmasyon yani ne bilim öyle hissettim ama benim yanılma payım daha çok canım ☺Sağlıkla kucağımıza alalım da inşallah
Valla camları siliyim diyordum vazgectim eşim görse asla sildirmezNaber hanımlar iki gündür doğru dürüst giremiyorum epey sayfa var okuyamadım herkes iyidir inşallah ve tabi miniklerde
Kışa girmeden büyük temizlikleri yaptınız mi yapacak mısınız gözümde o kadar büyüyor ki ama dip köşe uzun bir temizlik bana ohhh dedirttirecek de nasılbayan gelse diyorum ama hic bulamadim iyi birini
Aa süper şimdiden nice yıllara diyelim tatilde ne guzel gelir şimdi ah keşke benimde olsaValla camları siliyim diyordum vazgectim eşim görse asla sildirmezbugün sagolsun eşim süpürdü ben sildim tozları aldım yarın evlilik yıldönümümüz biz gecen yılda küçük bir tatil yapmıştık bu yılda bolu yedigöller civarı rota çizdik.gelince parca parca yapıcam kadında geliyor herseyi yapmıyor ve 160tl istiyor çok geliyor şu anda bir sürü masraf yapıcaz şimdiden buna ayırmayalım diyorum
Aynen canım bayan kabalama yapıyor ben çok güvenmiyorum ama içerde kanama alanım olduğu için kendimide yormak istemiyorum en azından cam kapı silse yeter bana diğer yerler elim sürekli üstünde olduğundan çok önemli diilAa süper şimdiden nice yıllara diyelim tatilde ne guzel gelir şimdi ah keşke benimde olsa
Bayan gelse 2 kişi çağırayım diyorum ama bütün günümü ona ayıracak tabi toplu kurtuluş iyi olur ama acaba eşimle oda oda gün gün mu yapsam diyorum kafam karışık çünkü heryer herşey temiz toplu olsun diyorum bayan kaba temizlik yapar
Kızlar çok kötü bişey oldu.her zaman sipariş verdiğimiz bir pastaneden 4 gün üst üste kıymalı pide yedim ama açık değil böyle kapalı kıymalar içinde falan.hiç dikkat etmemiştim daha önce.ağzmın içine sürekli kıtır kıtır birşeyler geliyordu biberdir falan diye geçiştirdim.bugün içini açıp bakayım dedim kıymaların bazıları çiğ pişmemişyani ben günlerdir çiğ et yiyormuşum.9 haftalık hamileyim korkuyorum açıkcası toxoplazma ve parazitten başına gelen oldu mu acaba
Ya hayırlı uğurlu olsun bereketiyle gelsin♥
Ohhh Maşallahkuzuya sağlıkla gelsin canım Ultrason görüntüsü var mı bakalım bizde☺
Yaaaa hayırlı uğurlu olsun. 3 tane kız annesi olmakta güzel bir duygudur. Sağ sağlim süreci tamamlamayı nasip etsin Rabbim
Hayırlı olsun kızlar geliyor peş peşe rabbim saglıklıhayırlı evlat eylesin
Aminnn canımm inşallah hayırlısıylaSağolun kızlar darısı sizlere inşallah hemencecik öğrenirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?