2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kıyamam sana annelik böyle bişey ya yavrusu için herseye katlanıyor insan.doğuma kadar mı vurulucaksın

Bana açken al dedi demir hapını hiç midem bulanmadı mulyivitaminde ımom omega o da yapmıyor sen ne kullanıyosun

Teşekkür ederim doktor emin degilim kiz gibi dedi benim içimdende erkek geciyor dr yanilma paylari varmidir ki
Kaç haftalık canım 13 haftada falan belli oluyor diye biliyorum benim dediğim tamamen içimden gelen atmasyon yani ne bilim öyle hissettim ama benim yanılma payım daha çok canım Sağlıkla kucağımıza alalım da inşallah

ay hafi gözün aydın sağlıkla gelsin insallah ya

Allah kolaylık versin canımçok yorma kendini dikkat et

Canım tasındınız ya artık yavas yavas dizersin oh yeni bir birey yeni ev sen kahkalarınız yauılsın hep evinizden

Naber hanımlar iki gündür doğru dürüst giremiyorum epey sayfa var okuyamadım herkes iyidir inşallah ve tabi miniklerde
Kışa girmeden büyük temizlikleri yaptınız mi yapacak mısınız gözümde o kadar büyüyor ki ama dip köşe uzun bir temizlik bana ohhh dedirttirecek de nasıl bayan gelse diyorum ama hic bulamadim iyi birini

Aynen canim zaten daha 11+4 deyim bizimki biraz merak biraz heycan amin insallah

Valla camları siliyim diyordum vazgectim eşim görse asla sildirmezbugün sagolsun eşim süpürdü ben sildim tozları aldım yarın evlilik yıldönümümüz biz gecen yılda küçük bir tatil yapmıştık bu yılda bolu yedigöller civarı rota çizdik.gelince parca parca yapıcam kadında geliyor herseyi yapmıyor ve 160tl istiyor çok geliyor şu anda bir sürü masraf yapıcaz şimdiden buna ayırmayalım diyorum

Aa süper şimdiden nice yıllara diyelim tatilde ne guzel gelir şimdi ah keşke benimde olsa
Bayan gelse 2 kişi çağırayım diyorum ama bütün günümü ona ayıracak tabi toplu kurtuluş iyi olur ama acaba eşimle oda oda gün gün mu yapsam diyorum kafam karışık çünkü heryer herşey temiz toplu olsun diyorum bayan kaba temizlik yapar

Aynen canım bayan kabalama yapıyor ben çok güvenmiyorum ama içerde kanama alanım olduğu için kendimide yormak istemiyorum en azından cam kapı silse yeter bana diğer yerler elim sürekli üstünde olduğundan çok önemli diil

arkadaşlar disardan yememeye calisin.hamilelikte ozellikle..
bu durumu doktorunuzla paylasin.size yardimci olur.

Ya hayırlı uğurlu olsun bereketiyle gelsin♥
Ohhh Maşallah kuzuya sağlıkla gelsin canımUltrason görüntüsü var mı bakalım bizde☺
Yaaaa hayırlı uğurlu olsun. 3 tane kız annesi olmakta güzel bir duygudur. Sağ sağlim süreci tamamlamayı nasip etsin Rabbim
Hayırlı olsun kızlar geliyor peş peşe rabbim saglıklıhayırlı evlat eylesin

Sağolun kızlar darısı sizlere inşallah hemencecik öğrenirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…