2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynen canım doğru düşünmüşsün ben daha karar veremedim eşim öğleden sonra müsait oluyor ben olmuyorum yardım ederim derse yapariz belki

Ilac kullanmak ıstemiyorum kocaman bi şişe aldım yanıma inşAllah geçer ağrı da yapiyor çünkü
bence acile gidip durumunuzu anlatin, onlar karar versin ne kadar acil olduguna, yanlis hatirlamiyorsam tedavi ile hamile kaldim demistiniz, ben dogal yolla hamile kaldim ama yasim ileri, bizimkilere biliyorsunuz degerli hamilelik diyorlar, yani bence risk almayin, ben de normal kosullarda ilac kullanmayi sevmeyen bir insanim fakat simdi durum baska, allah korusun simdi kolay bir cozumu varken gereksiz yere olaylar komplike olmasin. zaten doktor hamileliginizi dikkate alarak ilac verecekse verir. mutlaka kadin dogumcuyu da haberdar edin.

Aynen canım doğru düşünmüşsün ben daha karar veremedim eşim öğleden sonra müsait oluyor ben olmuyorum yardım ederim derse yapariz belki
Yardım etse bile yorulursun canım dediğim gibi en azından camlar için tut birini derim çünkü cam perde gerçekten yoruyor diğer yerlerinde eşinle yap yine derim benama allah yardımcımız olsun oğlumda ilk üç ay sıkıntım vardı geçmişti sonra ben camda sildim duvarda ama bunda gözüm yemiyor hiç

Meraba kızlar . Ara ara girip okuyorum sizi ama yazamıyorum. Benim grip balgama döndü afedersiniz de boğazımda birikiyor sürekli midemi bulandırıyor kusmadan asla gitmiyo. Kusunca da 5dk düzelyorum snra yine aynı. Bal limon yiyorm atmak için, balgamı başka nasl atabilirim acaba ?

Ah canım dikkat et çok geçmiş olsun boğazına vicks sürüp sıcak havlu koysan iyi gelebilir diye düşünüyorum bide sabah aç karnına 1 kaşık pekmez iç çok geçmiş olsun

Ah canım dikkat et çok geçmiş olsun boğazına vicks sürüp sıcak havlu koysan iyi gelebilir diye düşünüyorum bide sabah aç karnına 1 kaşık pekmez iç çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canm , serum fizyolojik yasak mı bize acaba ? Onunla kuruyan burnumu ıslatabilir miyim ki

Şu fasulye şekli kesenin içindeki oğlumun 11 haftalıkkenki haliydi :)
Kocaman yuvarlak kesedeki de şuan karnımdakinin 9 haftalık hali :)
İkisinin kesesi birbirinden farklı ama tekrar oğlum olacak gibi geliyor bana :)
Sizin düşünceleriniz neler :)

Eklentiler

• 41A3A251-D444-4291-BD1F-296986C4FD91.webp
    27 KB · Görüntüleme: 59
  • CAAC611D-6E7B-490D-AD55-F923E2F1BCEB.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 58
Canım ben bulantı ilacıda kullanıyorum korkuyorum bu kadar baş dönmesi normalmi acabasen dene bakalım iyi gelirse bana da söyle denerim bende☺
bulantı ilacının yan etkisi olabilir mi? ben ilaç kullanırken çok halsiz yorgun mutsuz oluyordum. bırakınca düzeldim. midem bulanıyor ama daha enerjiğim
Teyzoşlar cinsiyetimizi öğrendikkk. Doç. Dr baktı ve annesi KIZMAZSAN KIZ dediiii 3. Kızım geliyor. Kendi doktorum da %99.9 kız dedi
hayırlı olsun.... benim de iki kızım var ben de cook merak ediyorum... biz de üç kiz kardeşiz. eğer bu bebeğim de kızsa yaş farkları dahil tıpkı bizim gibi oluyorlar.
4 ev değiştirdim şunu söyleyebilirim çoğu gitmiş azı kalmış. huzurla yaşayın insallah.
çok geçmiş olsun. alerjiniz var mıydı? balgam için pek bir bilgim yok ama bağışıklığı güçlendirmek lazım. bir de serum fizyoloji kullanabilirsiniz.

Ben kız gibi hissettim

çok geçmiş olsun. alerjiniz var mıydı? balgam için pek bir bilgim yok ama bağışıklığı güçlendirmek lazım. bir de serum fizyoloji kullanabilirsiniz.
Teşekkür ederim.. Yok hayır alerjim yoktu ama baya kötü grip geçirdim normalde böyle balgam kalmazdı hiç ama sanırım hamileliğin de etkisiyle kaldı.
Serum fizyolojiği denicem bir de..

Ben kız gibi hissettim
Hisleri önemsiyorum , teşekkür ederim :)

Balın içine kuru zencefil rendeleyip günde 1-2 tatlı kaşığı yediğimde balgamı hemen söker ama hamilelikte zencefil sakıncalı mı bilmiyorum.

Darısı bana bekliyorum hiçbir şey yok hep hayal kırıklığı birde pkoyum ben

Bir şey olmaz canım panik yapma, kafam rahat etsin diyorsan testleri yenilersin doktordan rica edip.. Yalnız o kadar pideyi nasıl yedin ya 4 gün, ben ağzıma bişi sokamıyorum
ay sorma canım ya ben birleşe taktım mı takıyorum işte.geçenlerde çiğ köfte yemiştim etsiz.gittim 30 liralık porsiyon tekrar çiğ köfte yedim.bu bendeki pis boğazlık nolacak bilmiyorum.o pideden de öyle bir tiksindim ki of birdaha ağzıma et sürmem mümkün değil yani
çok canım çekiyordu dayanamadım ben birşeyi fazla abartan bi insanım bunda da öyle oldu içim hala çok huzursuz haftasonu doktora gideceğim
Hergün yediklerinde aynı pişmemişmiydi acaba canıminşallah bişiy olmaz korkma canım bidaha içine iyice bakarsın artık☺
birdaha her yediğimi tek tek inceliycem canım dışardan bişey daha ağzıma sürmem.eminimki yediklerimin hepsi aynıydı çünkü hep geliyordu ağzıma kıtır kıtır biber falan sandım of ne aptalım ya
arkadaşlar disardan yememeye calisin.hamilelikte ozellikle..
bu durumu doktorunuzla paylasin.size yardimci olur.
birdaha dışardan yemek mi tövbeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…