Aynen canım doğru düşünmüşsün ben daha karar veremedim eşim öğleden sonra müsait oluyor ben olmuyorum yardım ederim derse yapariz belkiAynen canım bayan kabalama yapıyor ben çok güvenmiyorum ama içerde kanama alanım olduğu için kendimide yormak istemiyorum en azından cam kapı silse yeter bana diğer yerler elim sürekli üstünde olduğundan çok önemli diil
bence acile gidip durumunuzu anlatin, onlar karar versin ne kadar acil olduguna, yanlis hatirlamiyorsam tedavi ile hamile kaldim demistiniz, ben dogal yolla hamile kaldim ama yasim ileri, bizimkilere biliyorsunuz degerli hamilelik diyorlar, yani bence risk almayin, ben de normal kosullarda ilac kullanmayi sevmeyen bir insanim fakat simdi durum baska, allah korusun simdi kolay bir cozumu varken gereksiz yere olaylar komplike olmasin. zaten doktor hamileliginizi dikkate alarak ilac verecekse verir. mutlaka kadin dogumcuyu da haberdar edin.Ilac kullanmak ıstemiyorum kocaman bi şişe aldım yanıma inşAllah geçer ağrı da yapiyor çünkü
Yardım etse bile yorulursun canım dediğim gibi en azından camlar için tut birini derim çünkü cam perde gerçekten yoruyor diğer yerlerinde eşinle yap yine derim benAynen canım doğru düşünmüşsün ben daha karar veremedim eşim öğleden sonra müsait oluyor ben olmuyorum yardım ederim derse yapariz belki
Ah canım dikkat et çok geçmiş olsun boğazına vicks sürüp sıcak havlu koysan iyi gelebilir diye düşünüyorum bide sabah aç karnına 1 kaşık pekmez iç çok geçmiş olsunMeraba kızlar . Ara ara girip okuyorum sizi ama yazamıyorum. Benim grip balgama döndü afedersiniz de boğazımda birikiyor sürekli midemi bulandırıyor kusmadan asla gitmiyo. Kusunca da 5dk düzelyorum snra yine aynı. Bal limon yiyorm atmak için, balgamı başka nasl atabilirim acaba ?
KızEki Görüntüle 2540579 Eki Görüntüle 2540579 merhabalar banada bir tahminde bulunabilirmisiniz bayanlar
Teşekkür ederim canm , serum fizyolojik yasak mı bize acaba ? Onunla kuruyan burnumu ıslatabilir miyim kiAh canım dikkat et çok geçmiş olsun boğazına vicks sürüp sıcak havlu koysan iyi gelebilir diye düşünüyorum bide sabah aç karnına 1 kaşık pekmez iç çok geçmiş olsun
bulantı ilacının yan etkisi olabilir mi? ben ilaç kullanırken çok halsiz yorgun mutsuz oluyordum. bırakınca düzeldim. midem bulanıyor ama daha enerjiğimCanım ben bulantı ilacıda kullanıyorum korkuyorum bu kadar baş dönmesi normalmi acabasen dene bakalım iyi gelirse bana da söyle denerim bende☺
hayırlı olsun.... benim de iki kızım var ben de cook merak ediyorum... biz de üç kiz kardeşiz. eğer bu bebeğim de kızsa yaş farkları dahil tıpkı bizim gibi oluyorlar.Teyzoşlar cinsiyetimizi öğrendikkk. Doç. Dr baktı ve annesi KIZMAZSAN KIZ dediiii3. Kızım geliyor. Kendi doktorum da %99.9 kız dedi
4 ev değiştirdim şunu söyleyebilirim çoğu gitmiş azı kalmış. huzurla yaşayın insallah.Kızlar napıyosunuz ya ❤
Mutfağı dizdik salonu vitrinleri yerleştirdik ne zormuş bu taşınmak daha dünya kadar iş var ama ev içime sindi çok şükür.
Yormamaya çalışıyorum kendimi arada belim kasıklarım ağrıyo hemen yatıyorum.
çok geçmiş olsun. alerjiniz var mıydı? balgam için pek bir bilgim yok ama bağışıklığı güçlendirmek lazım. bir de serum fizyoloji kullanabilirsiniz.Meraba kızlar . Ara ara girip okuyorum sizi ama yazamıyorum. Benim grip balgama döndü afedersiniz de boğazımda birikiyor sürekli midemi bulandırıyor kusmadan asla gitmiyo. Kusunca da 5dk düzelyorum snra yine aynı. Bal limon yiyorm atmak için, balgamı başka nasl atabilirim acaba ?
Ben kız gibi hissettimŞu fasulye şekli kesenin içindeki oğlumun 11 haftalıkkenki haliydi :)
Kocaman yuvarlak kesedeki de şuan karnımdakinin 9 haftalık hali :)
İkisinin kesesi birbirinden farklı ama tekrar oğlum olacak gibi geliyor bana :)
Sizin düşünceleriniz neler :)
Teşekkür ederim.. Yok hayır alerjim yoktu ama baya kötü grip geçirdim normalde böyle balgam kalmazdı hiç ama sanırım hamileliğin de etkisiyle kaldı.çok geçmiş olsun. alerjiniz var mıydı? balgam için pek bir bilgim yok ama bağışıklığı güçlendirmek lazım. bir de serum fizyoloji kullanabilirsiniz.
Hisleri önemsiyorum , teşekkür ederim :)Ben kız gibi hissettim❣
Maşallh ne güzell yaa , hayırlı evlat olsunlar inşallah :)Teyzoşlar cinsiyetimizi öğrendikkk. Doç. Dr baktı ve annesi KIZMAZSAN KIZ dediiii3. Kızım geliyor. Kendi doktorum da %99.9 kız dedi
Belirtileriniz kızlarla aynı mıydı
Balın içine kuru zencefil rendeleyip günde 1-2 tatlı kaşığı yediğimde balgamı hemen söker ama hamilelikte zencefil sakıncalı mı bilmiyorum.Meraba kızlar . Ara ara girip okuyorum sizi ama yazamıyorum. Benim grip balgama döndü afedersiniz de boğazımda birikiyor sürekli midemi bulandırıyor kusmadan asla gitmiyo. Kusunca da 5dk düzelyorum snra yine aynı. Bal limon yiyorm atmak için, balgamı başka nasl atabilirim acaba ?
Merhaba bu bebeğiminde Nisan bebeği olması için totem yapıp konuyu açıyorum
Benim gibi hamilelik bekleyen herkese bu ay gerçek bir umut olsun göbüşler bebiş dolsun bir bedende 2 kalp olsun olsun da olsunhaydi bismillah
ve mucize sekilde hamileyim
@
ÜYE ADI YAŞ SAT TARİHİ T . D. TARİHİ CİNSİYET KAÇINCI BEBEK Lepistesb 29 31 Temmuz 30 Nisan 2 @fatma KTL 25 23 Temmuz 28 Nisan 1 Ebrulipapatya 34 16 Temmuz 21 Nisan 2 agacsizkoalaa 26 6 Temmuz 20 Nisan 1 @Svled 23 13 Haziran 1 Nisan 1 @Sevgi22884550 27 16 Temmuz 22 Nisan 1 @hayalinizle 32 18 Temmuz 28 Nisan 1 @Babybirds 40 1 Temmuz 6 Nisan 2 @cecenn 29 22 Temmuz 27 Nisan 1 @Harrypottersever 26 4 Temmuz 6 Nisan 1 D dilzar 34 6 Temmuz 11 Nisan 3 @zezella 23 1 Temmuz 6 Nisan 1 @Kemirsizdemir 36 25 Temmuz 29 Nisan 1 @Nurmur87 32 11 Haziran 4 Nisan 2 @ogretmen61 26 2 Temmuz 9 Nisan 1 @Alya86 33 27 Haziran 2 Nisan 1 @hediye murat 23 21 Temmuz 26 Nisan 1 @Sootica90 28 6 Temmuz 11 Nisan 1 T Tbfth 30 6 Temmuz 10 Nisan 2 @rengarenkk 30 27 Haziran(4temmuz) 9 Nisan 1 @sengelen 27 13 Temmuz 18 Nisan 3 @naslimuu 29 27 Haziran 3 Nisan 1 @neverland85 34 6 Temmuz 20 Nisan 2 @Caghla_29 29 19 Temmuz 29 Nisan 1 @lacivert-dnz 36 23 Temmuz 28 Nisan 2 @meyyke 30 23 Temmuz 28 Nisan 1 @Baharumut18 38 8 Temmuz 13 Nisan 2 @asysss 34 13 Temmuz 18 Nisan 3 @ozgekrd 37 25 Temmuz 30 Nisan 2 (ikiz) @Fulyaa82 37 9 Temmuz 22 Nisan 1 @ofpufya 32 9 Temmuz 14 Nisan 2 @yuksekokceler_2016 39 13 Temmuz 23 Nisan 1 @seras 38 4 Temmuz 9 Nisan 2 @Bercestte 26 1 Temmuz 6 Nisan 1 @Polat006 23 19 Haziran 13 Nisan 2 @nesraz 31 16 Temmuz 21 Nisan 3 @Anchoress 30 25 Haziran 1 Nisan 2 SuRMeLi66 32 28 Haziran 3 Nisan 3 @Kahkahaseremonisi 38 4 Temmuz 9 Nisan 1 @Demirrrrr 35 24 Haziran 30 Mart 1 @sinope_ 33 10 Temmuz 15 Nisan 2 @KARA mizah 24 2 Temmuz 8 Nisan 1 @Yepyep 28 30 Haziran 5 Nisan 1 (ikiz) @Nisann19 26 30 Haziran 5 Nisan 1 @ayse4401 32 17 Temmuz 3 @Vaveyylla 25 5 Temmuz 10 Nisan 1 @sakizlimuhallebi 24 24 Temmuz 29 Nisan 2 M Mcdmlkmry 30 6 Temmuz 15 Nisan 3 Y yoladevam 36 9 Temmuz 14 Nisan 3 @Canparcamm 27 29 Haziran 10 Nisan 1(ikiz) @Bdc 32 26 Temmuz 5 Nisan 2 xiexie 26 22 Temmuz 28 Nisan 3 @Elmothemonster 35 4 Temmuz 10 Nisan 2 @Umudumnefesimm 22 25 Temmuz 30 Nisan @Yaseminys 31 26 Haziran 3 Nisan 2 @ebru_can_ebru 27 18 Temmuz 23 Nisan 1 @ceremoon 35 13 Temmuz 18 Nisan 3 @ladyessen 24 Temmuz 29 Nisan 3
Yarın hemen alıp deneyeyim. Hamilelikte zenceflin mide bulantısına da iyi geldiğini duymuştumBalın içine kuru zencefil rendeleyip günde 1-2 tatlı kaşığı yediğimde balgamı hemen söker ama hamilelikte zencefil sakıncalı mı bilmiyorum.
ay sorma canım ya ben birleşe taktım mı takıyorum işte.geçenlerde çiğ köfte yemiştim etsiz.gittim 30 liralık porsiyon tekrar çiğ köfte yedim.bu bendeki pis boğazlık nolacak bilmiyorum.o pideden de öyle bir tiksindim ki of birdaha ağzıma et sürmem mümkün değil yaniBir şey olmaz canım panik yapma, kafam rahat etsin diyorsan testleri yenilersin doktordan rica edip.. Yalnız o kadar pideyi nasıl yedin ya 4 gün, ben ağzıma bişi sokamıyorum
Bir şey olmaz bu kadar üzülmeyin velev ki oldu tedavisi var Allah çaresiz dert vermesin gerçekten doktorunuzla paylaşın o gerekli testleri yaptırır . Bir sey söyleyeceğim ama yanlış anlamayın helal olsun valla ben 9. Haftada eşimi bile kokuyor diye evden atmayı düşünüyordumiyi yemişsiniz o kadar pideyi
birdaha her yediğimi tek tek inceliycem canım dışardan bişey daha ağzıma sürmem.eminimki yediklerimin hepsi aynıydı çünkü hep geliyordu ağzıma kıtır kıtır biber falan sandım of ne aptalım yaHergün yediklerinde aynı pişmemişmiydi acaba canıminşallah bişiy olmaz korkma canım bidaha içine iyice bakarsın artık☺
birdaha dışardan yemek mi tövbeeearkadaşlar disardan yememeye calisin.hamilelikte ozellikle..
bu durumu doktorunuzla paylasin.size yardimci olur.
Çok teşekkürler hepimiz hep güzel haberler alalım inşallahay hafi gözün aydın sağlıkla gelsin insallah ya
Maşallh ne güzell yaa , hayırlı evlat olsunlar inşallah :)
Belirtilerim aynıydı hemen hemen bu biraz daha zor geçti.Belirtileriniz kızlarla aynı mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?