Benimde 2 kısım var 7 ve 4 yaşlarında belirtiler çok farklı ve çokmerak ediyorum rabbim hayırlı evlat eylesinBelirtilerim aynıydı hemen hemen bu biraz daha zor geçti.
İnsanın 3 kızı olmalı
Aaaa kaçırmışım ben prenses mi geliyooSağolun kızlar darısı sizlere inşallah hemencecik öğrenirsiniz.
Benimde 2 kısım var 7 ve 4 yaşlarında belirtiler çok farklı ve çokmerak ediyorum rabbim hayırlı evlat eylesin
Aaaa kaçırmışım ben prenses mi geliyoomaşallah canm sağlıkla gelsin
Aynen oğlumda hamileyken son aylar bile hiç erinmedim ne temizlikler yaptım ama bu kez gunlerim çok yoğun. Cam perde bile büyük iş ama ben biliyorum kendimi yaptını hepten yaparım o gün pert olurum ayyy bi kesjnlestiremedim gözümde kocaman o işler ve darmadaginikYardım etse bile yorulursun canım dediğim gibi en azından camlar için tut birini derim çünkü cam perde gerçekten yoruyor diğer yerlerinde eşinle yap yine derim ben☺ama allah yardımcımız olsun oğlumda ilk üç ay sıkıntım vardı geçmişti sonra ben camda sildim duvarda ama bunda gözüm yemiyor hiç
Tabi kuzum maşallah kuzucuga belliydi resimlerdeki fotojenliginden
Kısmet gönül istiyor değişiklik ama rabbim bizden daha iyi bilirYaa bir prenses daha katılıyordeğişmezse cinsiyet tabii
Kuzenim kız diye bekledi kızı olacak sandı garibim oğlu oldu
Şu fasulye şekli kesenin içindeki oğlumun 11 haftalıkkenki haliydi :)
Kocaman yuvarlak kesedeki de şuan karnımdakinin 9 haftalık hali :)
İkisinin kesesi birbirinden farklı ama tekrar oğlum olacak gibi geliyor bana :)
Sizin düşünceleriniz neler :)
Bende cumartesi 12 +2 de gideceğim olsun rabbim üç kız nasip ettiyse en iyi şekilde büyütürsek cennet vadedilmiş bakalım bizim ki e olacakCuma günü 2li testin sonucuna gideceğim. Oda hayırlısıyla iyi çıksaydı
Kimler gidiyor o gün kızlar. Beraber bekleyelim..
Kızlar kacıncı gebelik olursa olsun hepsi de heyecanlı oluyor sanki ilk bebek gibi heyecanlıyız. Eşimde bende erkek istiyorduk oğlumuzun yokluğundan dolayı Bi oğlumuz daha olsun diyorduk ta ki kız olduğunu öğrenene kadar. Eşime arabada döndüm dedim Ki yine tutturamadın hayatım. Bana öyle deme annesi ben ona kurban olurum deyince ben Bi duygulandım. Kız babası olmak ayrılacalık bence. Rabbim herkese tattırsın.
Normalde cok ekstra bir durum olmazsa doktorlar alttan bakmaz ve alttan bakmayi tavsiyede etmiyorlar siz itiraz edin sonucta sizin insiyatifinizde bakabilir özelse zaten anlayis gostemek zorunda ama devlettekiler biraz baslarina buyrukmus duydugum kadariyla ama ne olursa olsun istemediginiz bir muayne seklini size zorla yapamaz saten sagliklida degil alttan muayne siz itiraz edin.Kızlar benim doktorum hep alttan kontrol yapıyor, sorun değil de, en son mantar var deyip temizlemeye çalışınca çok canım yanmıştı bir daha alttan bir müdahale istemiyorum. Vajinal ultrasonla bakmak isterse yine gittiğimizde ben itiraz etsem sizce karından bakar mı? Siz diyor musunuz alttan istemiyorum diye..
Üzülme canını sıkma hep pozitif düşün. Rabbim biraz aratıyor ama sonr asi güzel oluyor inşallah sende sağlıcakla hayırlısıyla kavuşursun bebeğine.Darısı bana bekliyorum hiçbir şey yok hep hayal kırıklığı birde pkoyum ben
Bende carşamba gunu gidicem ikili test icin insallah hersey iyi cikar acikcasi stres yapiyorum bakalim hayirlisi artik,cinsiyetinide merak ediyorum tabi benim ilk bebegim kiz erkek farketmez tabi saglikli olsunda ama heyecanlaniyorum cinsiyeti icin umarim hepimizi hayirli haberler veririz birbirimizeBende cumartesi 12 +2 de gideceğim olsun rabbim üç kız nasip ettiyse en iyi şekilde büyütürsek cennet vadedilmiş bakalım bizim ki e olacak
İnşallh ama ben pkoyum ama işte onada üzülüyorumÜzülme canını sıkma hep pozitif düşün. Rabbim biraz aratıyor ama sonr asi güzel oluyor inşallah sende sağlıcakla hayırlısıyla kavuşursun bebeğine.
Sağol canım Hayırlısı artık :)Yaa ultrason fotolarına bayılıyorum ben yaaa :)
Bu arada bana da kız gibi geldi.
ben ikili test için yarın gideceğim tabi doktora çekincelerimden bahsedeceğim ama ısrar ederse yaptıracağım. sonuç ne zaman çıkar hiiç bilmiyorum.Cuma günü 2li testin sonucuna gideceğim. Oda hayırlısıyla iyi çıksaydı
Kimler gidiyor o gün kızlar. Beraber bekleyelim..
Kızlar kacıncı gebelik olursa olsun hepsi de heyecanlı oluyor sanki ilk bebek gibi heyecanlıyız. Eşimde bende erkek istiyorduk oğlumuzun yokluğundan dolayı Bi oğlumuz daha olsun diyorduk ta ki kız olduğunu öğrenene kadar. Eşime arabada döndüm dedim Ki yine tutturamadın hayatım. Bana öyle deme annesi ben ona kurban olurum deyince ben Bi duygulandım. Kız babası olmak ayrılacalık bence. Rabbim herkese tattırsın.
Çok şanslısınız Rabbim Hayır evlat etsin inşaallahBelirtilerim aynıydı hemen hemen bu biraz daha zor geçti.
İnsanın 3 kızı olmalı
Benimde 3.kızım geliyor. 11+5 te söyledi doktorumuz. Bemcede kesin kız ☺ Nasıl olacak acabaTeyzoşlar cinsiyetimizi öğrendikkk. Doç. Dr baktı ve annesi KIZMAZSAN KIZ dediiii3. Kızım geliyor. Kendi doktorum da %99.9 kız dedi
Hayırlı olsun canım,sağlıkla gelsin inşallah.bebişinin 6 haftalık usg resmî var mıydı acabaBelirtilerim aynıydı hemen hemen bu biraz daha zor geçti.
İnsanın 3 kızı olmalı
Ya o kadar erken nasıl söylüyorlar aklım almıyor cinsel organlar oluşmuyor ki daha benim ki bi erkek dedi bi kiz dediBenimde 3.kızım geliyor. 11+5 te söyledi doktorumuz. Bemcede kesin kız ☺ Nasıl olacak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?