2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benimde 2 kısım var 7 ve 4 yaşlarında belirtiler çok farklı ve çokmerak ediyorum rabbim hayırlı evlat eylesin
Aaaa kaçırmışım ben prenses mi geliyoomaşallah canm sağlıkla gelsin

Yaa bir prenses daha katılıyor değişmezse cinsiyet tabii
Kuzenim kız diye bekledi kızı olacak sandı garibim oğlu oldu

Aynen oğlumda hamileyken son aylar bile hiç erinmedim ne temizlikler yaptım ama bu kez gunlerim çok yoğun. Cam perde bile büyük iş ama ben biliyorum kendimi yaptını hepten yaparım o gün pert olurum ayyy bi kesjnlestiremedim gözümde kocaman o işler ve darmadaginik

Cuma günü 2li testin sonucuna gideceğim. Oda hayırlısıyla iyi çıksaydı
Kimler gidiyor o gün kızlar. Beraber bekleyelim..
Kızlar kacıncı gebelik olursa olsun hepsi de heyecanlı oluyor sanki ilk bebek gibi heyecanlıyız. Eşimde bende erkek istiyorduk oğlumuzun yokluğundan dolayı Bi oğlumuz daha olsun diyorduk ta ki kız olduğunu öğrenene kadar. Eşime arabada döndüm dedim Ki yine tutturamadın hayatım. Bana öyle deme annesi ben ona kurban olurum deyince ben Bi duygulandım. Kız babası olmak ayrılacalık bence. Rabbim herkese tattırsın.

Yaa ultrason fotolarına bayılıyorum ben yaaa :)
Bu arada bana da kız gibi geldi.

Bende cumartesi 12 +2 de gideceğim olsun rabbim üç kız nasip ettiyse en iyi şekilde büyütürsek cennet vadedilmiş bakalım bizim ki e olacak

Normalde cok ekstra bir durum olmazsa doktorlar alttan bakmaz ve alttan bakmayi tavsiyede etmiyorlar siz itiraz edin sonucta sizin insiyatifinizde bakabilir özelse zaten anlayis gostemek zorunda ama devlettekiler biraz baslarina buyrukmus duydugum kadariyla ama ne olursa olsun istemediginiz bir muayne seklini size zorla yapamaz saten sagliklida degil alttan muayne siz itiraz edin.

Bende cumartesi 12 +2 de gideceğim olsun rabbim üç kız nasip ettiyse en iyi şekilde büyütürsek cennet vadedilmiş bakalım bizim ki e olacak
Bende carşamba gunu gidicem ikili test icin insallah hersey iyi cikar acikcasi stres yapiyorum bakalim hayirlisi artik,cinsiyetinide merak ediyorum tabi benim ilk bebegim kiz erkek farketmez tabi saglikli olsunda ama heyecanlaniyorum cinsiyeti icin umarim hepimizi hayirli haberler veririz birbirimize

ben ikili test için yarın gideceğim tabi doktora çekincelerimden bahsedeceğim ama ısrar ederse yaptıracağım. sonuç ne zaman çıkar hiiç bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…