- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
Ben hiçbişey almadım henüz neyi ne kadar almam gerektğni de bilmiyorum vallaBen sadece 1,2 numara bebek bezi,atesölçer aldım liste yapıp gereksiz veya çok fazla bişey almıycam.evlendikten sonra çok pişman oldum bir sürü hediye geldi kendim almıştım kız kardesime verdim
Yok canım kullanabilirsin yasak diil diye biliyorum benTeşekkür ederim canm , serum fizyolojik yasak mı bize acaba ? Onunla kuruyan burnumu ıslatabilir miyim ki
Poposundaki çıkıntı ve kemik yapısından emin oluyorlar. Seninkinin kafası karışmışYa o kadar erken nasıl söylüyorlar aklım almıyor cinsel organlar oluşmuyor ki daha benim ki bi erkek dedi bi kiz dedi
Onu da düşündüm 1 gün içmedim daha çok bulandı canım yarın doktorumu arıycambulantı ilacının yan etkisi olabilir mi? ben ilaç kullanırken çok halsiz yorgun mutsuz oluyordum. bırakınca düzeldim. midem bulanıyor ama daha enerjiğim
hayırlı olsun.... benim de iki kızım var ben de cook merak ediyorum... biz de üç kiz kardeşiz. eğer bu bebeğim de kızsa yaş farkları dahil tıpkı bizim gibi oluyorlar.
4 ev değiştirdim şunu söyleyebilirim çoğu gitmiş azı kalmış. huzurla yaşayın insallah.
çok geçmiş olsun. alerjiniz var mıydı? balgam için pek bir bilgim yok ama bağışıklığı güçlendirmek lazım. bir de serum fizyoloji kullanabilirsiniz.
Çok erken Zaten rahat ol. Bu kadar erken almayı ben iyi bulmuyorum pek.Ben hiçbişey almadım henüz neyi ne kadar almam gerektğni de bilmiyorum valla
Sen prilam mı kullanıyordun? Bende aynı modda yaşıyorum ama bulantı daha kötüOnu da düşündüm 1 gün içmedim daha çok bulandı canım yarın doktorumu arıycam
Bende bugün evdeyken icmeyim dedim vücut alışmasın ilaç nede olsa dedim ama sürekli bulantı kusmaya yakınlık baktim olmuyor içtim hemen bir tane . Napalim bir süre daha kullanacağız sanırımSen prilam mı kullanıyordun? Bende aynı modda yaşıyorum ama bulantı daha kötü
Ben de cuma gidecem canımCuma günü 2li testin sonucuna gideceğim. Oda hayırlısıyla iyi çıksaydı
Kimler gidiyor o gün kızlar. Beraber bekleyelim..
Kızlar kacıncı gebelik olursa olsun hepsi de heyecanlı oluyor sanki ilk bebek gibi heyecanlıyız. Eşimde bende erkek istiyorduk oğlumuzun yokluğundan dolayı Bi oğlumuz daha olsun diyorduk ta ki kız olduğunu öğrenene kadar. Eşime arabada döndüm dedim Ki yine tutturamadın hayatım. Bana öyle deme annesi ben ona kurban olurum deyince ben Bi duygulandım. Kız babası olmak ayrılacalık bence. Rabbim herkese tattırsın.
O hatayı bende yaptım geçti herhalde dedim ama çok kötü Birgün geçirdimBende bugün evdeyken icmeyim dedim vücut alışmasın ilaç nede olsa dedim ama sürekli bulantı kusmaya yakınlık baktim olmuyor içtim hemen bir tane . Napalim bir süre daha kullanacağız sanırım
Ben de öyle açıkçasıÇok erken Zaten rahat ol. Bu kadar erken almayı ben iyi bulmuyorum pek.
Benim anladığım kemik yapısi iri gibi maşallah bir burun var doktor da dedi çok keskin burun kemiği var diyePoposundaki çıkıntı ve kemik yapısından emin oluyorlar. Seninkinin kafası karışmış
Ya bazıları erken diyor bence yavas yavas alınmalı diye düşünüyorum bizim baska planlarımızda var iki masrafı bir arada zor olabilirBen hiçbişey almadım henüz neyi ne kadar almam gerektğni de bilmiyorum valla
MaşallahBenim anladığım kemik yapısi iri gibi maşallah bir burun var doktor da dedi çok keskin burun kemiği var diyeönce erkek gibi duruyor dedi geçen hafta da kiz gibi dedi hatta ben baya sıkıştırdım iyice bakın diye en son canım 14 te cinsel organları oluşuyor dedi eşimde kızıp duruyor neden bu kadar merak ediyorsun diye
Şimdi belli olur mu bilmiyorum ama bakalım doktor bi tahminde bulunacak miAy güzel sonuçlarla dönün inş bidw minnoş bakalım kız mı erkek mi
O zaman al sen yavaş yavaş canım bianda yüklenince zor olurYa bazıları erken diyor bence yavas yavas alınmalı diye düşünüyorum bizim baska planlarımızda var iki masrafı bir arada zor olabilir
Ben de yarın aç mı denesem? Okulda da çıkarmak istemyrumBana açken al dedi demir hapını hiç midem bulanmadı mulyivitaminde ımom omega o da yapmıyor sen ne kullanıyosun
Valla hiç saymadım kiKaç tane oldu
Çok şükürAy ben onlari gormek bile istemiyorum oglumda da her vurdugumu atardım bunda da oyle ama buna sukur vuruyoruz evladımız sağlıklı isteyip evlat sahibi olamayanlar var
Çok şükürKıyamam sana annelik böyle bişey ya yavrusu için herseye katlanıyor insan.doğuma kadar mı vurulucaksın
Ne gibi farklılıklar mesela. Benim de iki kız var ve bunda belirtilerim biraz farklıBenimde 2 kısım var 7 ve 4 yaşlarında belirtiler çok farklı ve çokmerak ediyorum rabbim hayırlı evlat eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?