2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben sadece 1,2 numara bebek bezi,atesölçer aldım liste yapıp gereksiz veya çok fazla bişey almıycam.evlendikten sonra çok pişman oldum bir sürü hediye geldi kendim almıştım kız kardesime verdim
Ben hiçbişey almadım henüz neyi ne kadar almam gerektğni de bilmiyorum valla

Onu da düşündüm 1 gün içmedim daha çok bulandı canım yarın doktorumu arıycam

Sen prilam mı kullanıyordun? Bende aynı modda yaşıyorum ama bulantı daha kötü
Bende bugün evdeyken icmeyim dedim vücut alışmasın ilaç nede olsa dedim ama sürekli bulantı kusmaya yakınlık baktim olmuyor içtim hemen bir tane . Napalim bir süre daha kullanacağız sanırım

Ben de cuma gidecem canım ne güzel ya 3. Kızın geliyor demek maşallah sağlıkla gelsin inşallah

Bende bugün evdeyken icmeyim dedim vücut alışmasın ilaç nede olsa dedim ama sürekli bulantı kusmaya yakınlık baktim olmuyor içtim hemen bir tane . Napalim bir süre daha kullanacağız sanırım
O hatayı bende yaptım geçti herhalde dedim ama çok kötü Birgün geçirdim

Poposundaki çıkıntı ve kemik yapısından emin oluyorlar. Seninkinin kafası karışmış
Benim anladığım kemik yapısi iri gibi maşallah bir burun var doktor da dedi çok keskin burun kemiği var diye önce erkek gibi duruyor dedi geçen hafta da kiz gibi dedi hatta ben baya sıkıştırdım iyice bakın diye en son canım 14 te cinsel organları oluşuyor dedi eşimde kızıp duruyor neden bu kadar merak ediyorsun diye

Maşallah ama onu senin anlaman çok zor. Kalça ve bacak kemikleri değişkenlik gösteriyormuş. Ben kızımda 11. Haftada öğrendim. Dr takla attırmıştı bacaklarını açınca söyledi benim eşimde diyor ki bu da kız bak görürsün. Oğlan olmasın hiç istemem diyor. Hayırlısı olsun da ..

Kızlar ya
Bana açken al dedi demir hapını hiç midem bulanmadı mulyivitaminde ımom omega o da yapmıyor sen ne kullanıyosun
Ben de yarın aç mı denesem? Okulda da çıkarmak istemyrummom vital plus ve ferrum hausmann fort verdi dünden beri kullanyrum ama beni biri mahvetti. Büyk ihtmalle ferrum yapıyo bulantıyı çünkü onu içtikten yaklaşık 5- 10 dk sonra koşa koşa çıkarfm bi faydası da olmuyodr vücuda girmeden çıkaryrum çünkü

Ay ben onlari gormek bile istemiyorum oglumda da her vurdugumu atardım bunda da oyle ama buna sukur vuruyoruz evladımız sağlıklı isteyip evlat sahibi olamayanlar var
Çok şükür 5. Yılım 4. Tüp bebek denemem . Şifa olsun hiç gocunmam vallahi . Tek sağlıkla kucağımıza alalım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…