- 3 Mayıs 2019
- 482
- 377
- 18
- 34
Yarasın kuzucuklara inşValla hiç saymadım kimaşallah sende de birikmiş şifa olsun inşallah .
bir spor hocam demişti ki günlük ne kadar şu içersen vücudunun diğer günlerde talebi o doğrultuda olur içemiyorum diye vazgeçme yudum yudum da olsa vücudunun su talebini artırmaya çalış farkı muhakkak göreceksin3 haftadır kusuyorum bugün de baş dönmesi oluyor arada, ayağa kalkınca kararma falan.. Su eksikliğinden bence ama içemiyorum ki..
ayy gözün aydın sağlıkla gelsin canımTeyzoşlar cinsiyetimizi öğrendikkk. Doç. Dr baktı ve annesi KIZMAZSAN KIZ dediiii3. Kızım geliyor. Kendi doktorum da %99.9 kız dedi
canim yeni evin otekinden daha huzurlu daha mutlu ve güzel gelsin sana senin içine sinsin onemli olan oKızlar napıyosunuz ya ❤
Mutfağı dizdik salonu vitrinleri yerleştirdik ne zormuş bu taşınmak daha dünya kadar iş var ama ev içime sindi çok şükür.
Yormamaya çalışıyorum kendimi arada belim kasıklarım ağrıyo hemen yatıyorum.
Gozun aydinnn haberi vermen bizler icin bir mutluluk ama 3 kizin olmasina sevinmen daha da buyuk mutluluk:) Gozun aydin tekrardanBelirtilerim aynıydı hemen hemen bu biraz daha zor geçti.
İnsanın 3 kızı olmalı
Ben malesef. Karnım 5 aylık gibi hiç kilo artışımda yok. Az bi ayaklardan da üşütünce kıvrım kıvrım oluyor karnımın içi. Sıcak işe yarıyor ama çok şükürGeceleri gaz sancisi ceken var mi acaba ve asiri karin siskinligi
Amin inşallah Allah razı olsunbulantı ilacının yan etkisi olabilir mi? ben ilaç kullanırken çok halsiz yorgun mutsuz oluyordum. bırakınca düzeldim. midem bulanıyor ama daha enerjiğim
hayırlı olsun.... benim de iki kızım var ben de cook merak ediyorum... biz de üç kiz kardeşiz. eğer bu bebeğim de kızsa yaş farkları dahil tıpkı bizim gibi oluyorlar.
4 ev değiştirdim şunu söyleyebilirim çoğu gitmiş azı kalmış. huzurla yaşayın insallah.
çok geçmiş olsun. alerjiniz var mıydı? balgam için pek bir bilgim yok ama bağışıklığı güçlendirmek lazım. bir de serum fizyoloji kullanabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim içime sindi. Bakalım bu evde ne kadar oturucaz kiracılık çok zor yacanim yeni evin otekinden daha huzurlu daha mutlu ve güzel gelsin sana senin içine sinsin onemli olan o
Ben kocaman karnım oluyoGeceleri gaz sancisi ceken var mi acaba ve asiri karin siskinligi
ne yalan soleyim.cok sasirdim.cok erkege benziyordu yaa..demek ki doktorlar erken soylememekte haklilarnis.Belirtilerim aynıydı hemen hemen bu biraz daha zor geçti.
İnsanın 3 kızı olmalı
Ayni seyleri ben de yasiyorumBen kocaman karnım oluyogörenler aa belli oluyor artık diyo , gaz o bebek değil diyorum inanmıyorlar
Evet yeni bebiş yeni ev iki senedir uğraşıyoruz anca nasip oldu demek yeni evi bekliyormuş bebekCanım tasındınız ya artık yavas yavas dizersin oh yeni bir birey yeni ev sen kahkalarınız yauılsın hep evinizden
Tesekkür ederim bu yıl minnoş gelince planları erteledik.Darısı en kısa zamanda size o zaman bir nefes alırız.bence iki bayan mantıklı büyük temizlik biter sonra kendiniz aralarda yaparsınız.ben eşimi kandırıyım birlikte yapalım istiyorum.yavas yavas alışsın çok rahat esşim sorumluluk alsın bulaşık makinesi ile yeni tanıştı resmenAa süper şimdiden nice yıllara diyelim tatilde ne guzel gelir şimdi ah keşke benimde olsa
Bayan gelse 2 kişi çağırayım diyorum ama bütün günümü ona ayıracak tabi toplu kurtuluş iyi olur ama acaba eşimle oda oda gün gün mu yapsam diyorum kafam karışık çünkü heryer herşey temiz toplu olsun diyorum bayan kaba temizlik yapar
Nazlı bu bebişler saglıkla kucagına al inş.bilseydin önceden tasınırdın annesiEvet yeni bebiş yeni ev iki senedir uğraşıyoruz anca nasip oldu demek yeni evi bekliyormuş bebek
Çok sağol bu arada aminn hepimizin evlerinden hep kahkahalar yayılsın inşallah
Canım senin vitamin ve kan değerlerin düşük mü çıktı ki? Kızıma hamileliğimde ben hiç vitamin kullanmadım yüksekse gerek Yok diyordu dr um. Kan ilacını da aynısından ileriki haftalarda mecburi verdi Doğumda fazla kan lazım olacak diye. Bende kullanamadım o ilacı. Sonra değiştik ama hep mide yanması yaptı ne kullanırsam kullanayım. Dr da sen keçiboynuzu ye o zaman demiştiKızlar ya
Ben de yarın aç mı denesem? Okulda da çıkarmak istemyrummom vital plus ve ferrum hausmann fort verdi dünden beri kullanyrum ama beni biri mahvetti. Büyk ihtmalle ferrum yapıyo bulantıyı çünkü onu içtikten yaklaşık 5- 10 dk sonra koşa koşa çıkarfm bi faydası da olmuyodr vücuda girmeden çıkaryrum çünkü
Doktora sorsan belki değiştirir ilacını tek tek dene bakalım hangisi sana etki ediyormuşKızlar ya
Ben de yarın aç mı denesem? Okulda da çıkarmak istemyrummom vital plus ve ferrum hausmann fort verdi dünden beri kullanyrum ama beni biri mahvetti. Büyk ihtmalle ferrum yapıyo bulantıyı çünkü onu içtikten yaklaşık 5- 10 dk sonra koşa koşa çıkarfm bi faydası da olmuyodr vücuda girmeden çıkaryrum çünkü
Yeni evin hayirli ugurlu olsun insallah canim:)Evet yeni bebiş yeni ev iki senedir uğraşıyoruz anca nasip oldu demek yeni evi bekliyormuş bebek
Çok sağol bu arada aminn hepimizin evlerinden hep kahkahalar yayılsın inşallah
Kızlarda çok fazla istifra ettim ne yediysem çıktı ve aşırı kılo verdim bunda iste şimdiden 2 kılo aldım. Herşey canım istiyor özellikle meyve uyku hali çok fazla sürekli halsizlik uyuku varNe gibi farklılıklar mesela. Benim de iki kız var ve bunda belirtilerim biraz farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?