2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
3 haftadır kusuyorum bugün de baş dönmesi oluyor arada, ayağa kalkınca kararma falan.. Su eksikliğinden bence ama içemiyorum ki..
bir spor hocam demişti ki günlük ne kadar şu içersen vücudunun diğer günlerde talebi o doğrultuda olur içemiyorum diye vazgeçme yudum yudum da olsa vücudunun su talebini artırmaya çalış farkı muhakkak göreceksin

canim yeni evin otekinden daha huzurlu daha mutlu ve güzel gelsin sana senin içine sinsin onemli olan o

Amin inşallah Allah razı olsun

Canım tasındınız ya artık yavas yavas dizersin oh yeni bir birey yeni ev sen kahkalarınız yauılsın hep evinizden
Evet yeni bebiş yeni ev iki senedir uğraşıyoruz anca nasip oldu demek yeni evi bekliyormuş bebek
Çok sağol bu arada aminn hepimizin evlerinden hep kahkahalar yayılsın inşallah

Tesekkür ederim bu yıl minnoş gelince planları erteledik.Darısı en kısa zamanda size o zaman bir nefes alırız.bence iki bayan mantıklı büyük temizlik biter sonra kendiniz aralarda yaparsınız.ben eşimi kandırıyım birlikte yapalım istiyorum.yavas yavas alışsın çok rahat esşim sorumluluk alsın bulaşık makinesi ile yeni tanıştı resmen

Evet yeni bebiş yeni ev iki senedir uğraşıyoruz anca nasip oldu demek yeni evi bekliyormuş bebek
Çok sağol bu arada aminn hepimizin evlerinden hep kahkahalar yayılsın inşallah
Nazlı bu bebişler saglıkla kucagına al inş.bilseydin önceden tasınırdın annesirabbim tüm bekleyenlere tez zamanda nasip etsin

Canım senin vitamin ve kan değerlerin düşük mü çıktı ki? Kızıma hamileliğimde ben hiç vitamin kullanmadım yüksekse gerek Yok diyordu dr um. Kan ilacını da aynısından ileriki haftalarda mecburi verdi Doğumda fazla kan lazım olacak diye. Bende kullanamadım o ilacı. Sonra değiştik ama hep mide yanması yaptı ne kullanırsam kullanayım. Dr da sen keçiboynuzu ye o zaman demişti Şimdide benim kanım 13,5 çıktı merak ediyorum ve çok korkuyorum kullanmak zorunda kalırım diye. Umarım yüksek olduğundan gerek kalmaz.

Doktora sorsan belki değiştirir ilacını tek tek dene bakalım hangisi sana etki ediyormuş

Ne gibi farklılıklar mesela. Benim de iki kız var ve bunda belirtilerim biraz farklı
Kızlarda çok fazla istifra ettim ne yediysem çıktı ve aşırı kılo verdim bunda iste şimdiden 2 kılo aldım. Herşey canım istiyor özellikle meyve uyku hali çok fazla sürekli halsizlik uyuku var

Vaveyylla Allah yardımcın olsun kuzum taşınmak zor hle ki hamileyken. Bende buraya oturalı 3 ay oldu ama okulumuza çok uzak. Arabayla götür getir yapıyorum çok yoruluyorum anlıyacağın bende doğum yapınca taşınmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…