2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
gunaydin hanimlar sabah sabah kusmayla uyandim nasil sevindim anlatamam belirtilerim kaybolmustu korkuyodum

Günaydın. Bakıyorum da hepimiz aynıyız. Buradaki bütün anne adayları. Azıcık belirti olmasın hemeh endişe ediyoruz. Şu haraketli dönemlerihe geçsek sürekli hissedeceğiz inşallah korkular azalacak

Oh ne güzel kızlar benim oğlumda da bunda da uykusuzluk cekiyorum. Yorgun dahi olsam uyuyamiyorum halbuki çoğu kişinin uykuya düşme hamilelik belirtisi

Merhaba, 6 haftalık hamileyim, uyuyamıyorum geceleri, sabahlıyorum resmen. Uykusuz kalınca kusuyorum bulantım artıyor.
Ne yaptın uyuyabilmek için?

Kızlarda çok fazla istifra ettim ne yediysem çıktı ve aşırı kılo verdim bunda iste şimdiden 2 kılo aldım. Herşey canım istiyor özellikle meyve uyku hali çok fazla sürekli halsizlik uyuku var
Ay aynı sizinki gibi benim de. Kızlarımda kilo verdim ve tatlı meyveden tiksindim ama şimdi tatlıyı da meyveyi de canım çok çekiyor. Çok meraktayım cinsiyeti hayırlı ve sağlıklı olsunlar da öncelikle

Birde benim ellerim çok kuru ve kaşlarımı kızlarda nerdeyse 2 kere aldırmıştım bunda deli gibi uzuyor. Rabbim hayırlısını versin kendimi de çok kaptırmak istemiyorum. Belirtilere güvenmeden beklemek lazım

Günaydın. Bakıyorum da hepimiz aynıyız. Buradaki bütün anne adayları. Azıcık belirti olmasın hemeh endişe ediyoruz. Şu haraketli dönemlerihe geçsek sürekli hissedeceğiz inşallah korkular azalacak
O zamanda uzun süre uyuyunca hareket etmiyorlar. Kafayı yiyorsun

Ay nasıl kişiden kişiye değişiyor Bu asermeler tiksinmeler.bende mesela iki oglumda deli gibi turşu eksi ve Et yedim.tatli hiç istemezdi canım.simdi bunda da turşu dan ve etten tiksindim.. İkisinde iştahım çok güzeldi.ama şimdi hiç iştahım yok.nar istiyor surekli canım.

Erkek et yedirir derler bende 2 oglumda cok et yedim tursu yedim aimdi hic et ve tursu gormek istemiyorum ama ogullarimda son aylarda cok tatli yedim ilk aylarda eksi yedim

Erkek et yedirir derler bende 2 oglumda cok et yedim tursu yedim aimdi hic et ve tursu gormek istemiyorum ama ogullarimda son aylarda cok tatli yedim ilk aylarda eksi yedim
Aynen çok doğru sabah öğlen akşam et yiyecek seviyedeydim ikisindede.ama şimdi bende görmek dahi istemiyorum.

Günaydın, sabah sabah doktor yollarına düştüm.
Cumartesi hafif kanamam olmuştu doktor kontrol etti çok şükür endişe edecek bir şey yokmuş. Plesanta henüz aşağıdaymış bebekte çok hareket ediyor orayı burayı tekmeledikçe aradan kan sızıntısı olmuş. Progestan iğne verdi yine onu vurdurucam bu hafta. İkili test için kan verdim haftaya sonuç alıcam. Ölçümler yapıldı her şey yolunda çok şükür. Doktor kız tahmin etti bir sonraki kontrolde kesinleşecekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…