- 29 Haziran 2019
- 71
- 121
- 8
- 30
gunaydin hanimlar sabah sabah kusmayla uyandim nasil sevindim anlatamam belirtilerim kaybolmustu korkuyodum
Oh ne güzel kızlar benim oğlumda da bunda da uykusuzluk cekiyorum. Yorgun dahi olsam uyuyamiyorumhalbuki çoğu kişinin uykuya düşme hamilelik belirtisi
Ay aynı sizinki gibi benim de. Kızlarımda kilo verdim ve tatlı meyveden tiksindim ama şimdi tatlıyı da meyveyi de canım çok çekiyor. Çok meraktayım cinsiyetiKızlarda çok fazla istifra ettim ne yediysem çıktı ve aşırı kılo verdim bunda iste şimdiden 2 kılo aldım. Herşey canım istiyor özellikle meyve uyku hali çok fazla sürekli halsizlik uyuku var
Birde benim ellerim çok kuru ve kaşlarımı kızlarda nerdeyse 2 kere aldırmıştım bunda deli gibi uzuyor. Rabbim hayırlısını versin kendimi de çok kaptırmak istemiyorum. Belirtilere güvenmeden beklemek lazımAy aynı sizinki gibi benim de. Kızlarımda kilo verdim ve tatlı meyveden tiksindim ama şimdi tatlıyı da meyveyi de canım çok çekiyor. Çok meraktayım cinsiyetihayırlı ve sağlıklı olsunlar da öncelikle
ben 12+3 um bugün yarın ikili tarama için gideceğim bakalim
[/QUOTE hayırlısı olsun canım bende haftaya giderim artık
O zamanda uzun süre uyuyunca hareket etmiyorlar. Kafayı yiyorsunGünaydın. Bakıyorum da hepimiz aynıyız. Buradaki bütün anne adayları.Azıcık belirti olmasın hemeh endişe ediyoruz. Şu haraketli dönemlerihe geçsek sürekli hissedeceğiz inşallah korkular azalacak
Ay nasıl kişiden kişiye değişiyor Bu asermeler tiksinmeler.bende mesela iki oglumda deli gibi turşu eksi ve Et yedim.tatli hiç istemezdi canım.simdi bunda da turşu dan ve etten tiksindim.. İkisinde iştahım çok güzeldi.ama şimdi hiç iştahım yok.nar istiyor surekli canım.Ay aynı sizinki gibi benim de. Kızlarımda kilo verdim ve tatlı meyveden tiksindim ama şimdi tatlıyı da meyveyi de canım çok çekiyor. Çok meraktayım cinsiyetihayırlı ve sağlıklı olsunlar da öncelikle
nasill 4 hatta 8 gozle bekliyorum o hareketlerii anlatamammGünaydın. Bakıyorum da hepimiz aynıyız. Buradaki bütün anne adayları.Azıcık belirti olmasın hemeh endişe ediyoruz. Şu haraketli dönemlerihe geçsek sürekli hissedeceğiz inşallah korkular azalacak
Erkek et yedirir derler bende 2 oglumda cok et yedim tursu yedim aimdi hic et ve tursu gormek istemiyorum ama ogullarimda son aylarda cok tatli yedim ilk aylarda eksi yedimAy nasıl kişiden kişiye değişiyor Bu asermeler tiksinmeler.bende mesela iki oglumda deli gibi turşu eksi ve Et yedim.tatli hiç istemezdi canım.simdi bunda da turşu dan ve etten tiksindim.. İkisinde iştahım çok güzeldi.ama şimdi hiç iştahım yok.nar istiyor surekli canım.
O zamanda uzun süre uyuyunca hareket etmiyorlar. Kafayı yiyorsun
nasill 4 hatta 8 gozle bekliyorum o hareketlerii anlatamamm
Aynen çok doğru sabah öğlen akşam et yiyecek seviyedeydim ikisindede.ama şimdi bende görmek dahi istemiyorum.Erkek et yedirir derler bende 2 oglumda cok et yedim tursu yedim aimdi hic et ve tursu gormek istemiyorum ama ogullarimda son aylarda cok tatli yedim ilk aylarda eksi yedim
Gözünuz aydin Rabbim sağlıklâ kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallahKızlar günaydın kan sonucunuz geldi bebek sağlıklıymış şükür cinsiyetini de öğrendik bir oğlumuz olacakmış
Kızlar günaydın kan sonucunuz geldi bebek sağlıklıymış şükür cinsiyetini de öğrendik bir oğlumuz olacakmış❤ ❤
Gozun aydinnn cok sevindimm:) ben de gunden gune sabirsizlaniyorum artik ogrenmek icinKızlar günaydın kan sonucunuz geldi bebek sağlıklıymış şükür cinsiyetini de öğrendik bir oğlumuz olacakmış❤ ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?