Cok gecmis olsun. Bebis saglikli olsun da gerisi cozulur hep bir sekildeGünaydın, sabah sabah doktor yollarına düştüm.
Cumartesi hafif kanamam olmuştu doktor kontrol etti çok şükür endişe edecek bir şey yokmuş. Plesanta henüz aşağıdaymış bebekte çok hareket ediyor orayı burayı tekmeledikçe aradan kan sızıntısı olmuş. Progestan iğne verdi yine onu vurdurucam bu hafta. İkili test için kan verdim haftaya sonuç alıcam. Ölçümler yapıldı her şey yolunda çok şükür. Doktor kız tahmin etti bir sonraki kontrolde kesinleşecekmiş.
Geçmiş olsun ayni durumu yaşamışız benim de kanamam olmuştu plesentam aşağıdaydı 13. Haftadaki kontrolde yukariya çıkmaya başladığını gördük sizinde çıkar inşAllahGünaydın, sabah sabah doktor yollarına düştüm.
Cumartesi hafif kanamam olmuştu doktor kontrol etti çok şükür endişe edecek bir şey yokmuş. Plesanta henüz aşağıdaymış bebekte çok hareket ediyor orayı burayı tekmeledikçe aradan kan sızıntısı olmuş. Progestan iğne verdi yine onu vurdurucam bu hafta. İkili test için kan verdim haftaya sonuç alıcam. Ölçümler yapıldı her şey yolunda çok şükür. Doktor kız tahmin etti bir sonraki kontrolde kesinleşecekmiş.
Hayır canım Dramamine kullanıyorumSen prilam mı kullanıyordun? Bende aynı modda yaşıyorum ama bulantı daha kötü
Ben geçen gece eşimi horlaman midemi bulandırıyor diye uyandırdım azarladım sonra gidip bi şeyler yedimBu hamilelik cok tuhaf bir olay ya yaklasik 3 haftadir hic kusmadim. Bugun kusasim geldi niyeyse
Ay çok güldüm yahu horlama midem bulanıyorda neyin nesi.Ben geçen gece eşimi horlaman midemi bulandırıyor diye uyandırdım azarladım sonra gidip bi şeyler yedim
Bunu da ilk defa duydumBen geçen gece eşimi horlaman midemi bulandırıyor diye uyandırdım azarladım sonra gidip bi şeyler yedim
Hahah daha neler neler anlatsam roman olurAy çok güldüm yahu horlama midem bulanıyorda neyin nesi.
Valla best of benim için hali fantazim oldu tup bebek benim ki tranfer olduğum tarihten 8 haftaya kadar falan hali üzerinde debelenmek en büyük hobimdi halıdan kalkip koltuga oturamıyordum zorla eşimi de yatırıyordum yanıma adam demiştir kafayi yedi bu diye ama halidan kalkınca cok bulantim oluyordu ne yapayımBunu da ilk defa duydum
gözünüz aydın... maşallah minik prense...Kızlar günaydın kan sonucunuz geldi bebek sağlıklıymış şükür cinsiyetini de öğrendik bir oğlumuz olacakmış
görümcem de çizgi filmden midem bulanıyordu, çocuklar izlerken kapılarını kapattiriyordum diyordu. hamile diyorsa haklıdır sonucuna vardım ben artık mide bulantılarında. çünkü akla gelen gelmeyen herşey tetikliyor ya kusmayı.Ben geçen gece eşimi horlaman midemi bulandırıyor diye uyandırdım azarladım sonra gidip bi şeyler yedim
Çok sevindim.Darısı başımıza.
Birgül karşılarız belki Ahmet Yılmaz hiç duymadım bir Ahmet Yılmaz tanıyorum ama allah bir daha yan yana dahi getirmesin. Bu özel klinikte olan mıBende osmangazideyimheykele yakinim benimde dogum medicana da olcak insAllah doktorum orasiyla anlasmali Ahmet Yilmaz
Ay çok şükür allah size bağışladı çok şükür allah bir daha yaşatmasınKalp atışını görünce rahatladım ayy rabbim kimseyi korktuğun uğratmasın. Bian aklıma neler neler geldi..
Hamile pantolonu güzel oldu mu ya ben denedim tuhaf geldi alamamıştımKızlar iyi günler hafta sonu çok hareketli geçti alışveriş için bir kaç alışveriş merkezine gittik sadece hamile pantolon aldım ama üstüme bişey almadım gezdin ama hiçbişey yok sanırım internette sipariş vericem ama hastaneye gitmek istemiştim testten sonra gidemedim malasef .bide aklıma şey takıldı kızlar hani 2 li tarama da erkek mi kız mı olacağı belli olurmuş ya beta 62.3 çıkmış sizce kız mı oluyorsağlıklı olsun tabi ama nette 50 ve yukarı olunca kız yazıyor da sanırım haftasonu mu gideriz haftaiçi mi bilemedim . dünde bol bol güneşli havaydı arkadaşlarla dışarda buluştuk çok iyi geldi ama gece boyunca sürekli tuvalette geçti tabi bu aralar bşraz hafifledi derken su çok içince böle oluyor sanırım
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin oğlunuzuKızlar günaydın kan sonucunuz geldi bebek sağlıklıymış şükür cinsiyetini de öğrendik bir oğlumuz olacakmış❤ ❤
Kız allah seni napmasınBen geçen gece eşimi horlaman midemi bulandırıyor diye uyandırdım azarladım sonra gidip bi şeyler yedim
Hatırlamiyor ki adam dediğimi sabah sordumKız allah seni napmasınBen eşime böyle desem garibim kalkar gider salonda yatar.
Diş macununun çok hafif olanları var tatsız isterseniz onu deneyin bende fırcayı ağzimda fazla tutuunca öğürüyorum. Bir de kusuyorsaniz eger en az 20 dakika sonra fırcalamak lazım benim dişcim sıki sıkı tembihledi beni.A Albino karnabahar D dilzarcok iyi yaaa cok guldummm
Yalniiiz benim basima bela olabilecekbir sikintim var. Diş rahatsizliginin her turlusunden cok korkuyorum ve dislerimi her fircaladigimda oguruyorum zorla fircaliyorum ne yapacagim ben boylee fircalasam olmuyor fircalamasam hic olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?