2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Amin
Zor gerçekten tahmin ettiğimizden daha zormuş ama çok yardım ettiler bize hem taşıma hem yerleştirmede hiçbişeye elimi sürmedim desem yeridir Allah razı olsun hepsinden bin kere.
Olsun sizde taşınırsınız 10-15 gün stresi oluyor ama sonra rahat ediyor insan
Bizim oturduğumuz ev 3 yıldır satılıktı
Evi satıyorum , yok vazgeçtim oturun diyen dengesiz bi ev sahibimiz vardı sonunda sattı da herkes rahatladı

Ooo sen çok farklı bi kafaya ulaşmışsın hormonlarla birlikte Allah hepimizin sonunu hayır etsin. Bir kafayı yemeden doğuraydık

Bende bu haftasonu hamilelik pantolonu aldım. Ve çok rahat ettim. Hiç belli olmuyor zaten dışardan. Normal pantalonların düğmesini açmadan giyemiyordum neredeyse. Sakarya kipadaki lc waikiki de çok fazla indirim var çok güzel hamile pantolonları var. Orada olan varsa öneririm. 30 TL ye kot aldım.

öyle mi ben bunu bilmiyordum. teşekkür ederim bilgi için.

eveeet ben geldim kontrolden. ters takla düz takla atan bir minnak var içimde. çok tatlı.... Rabbim her isteyene yaşatsın. heyecandan boyunu vs de sormayı unuttum aslında söyledi asistanina da onu da unuttum. 12+2 haftalık 12+5 ile uyumlu cıktı
ikili test konusunda endişelerimi anlattım direkt genoksa yönlendirdi. ben de test yaptırayım da riskli çıkarsa genoks yaptırırım dedim. insallah gerek kalmaz.
bizden haberler bu kadar...

Kesin kız o zaman

Kesin kız o zaman
herkes kiz diyor bakalım henüz dr.a gitmedim.ay gidesimde Yok.sanki dr pipi gördüm diyecek diye belkide o moddayim.karisik duygular içindeyim.rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin banada sizlerede.ama hep en başından beri ilk çocuğumdan buyana Kiz bekledim.ucuncu olacak bu eğer Buda erkek olursa bilmiyorum.nasil tepki veririm psikolojik olarak ne halde olurum bilmiyorum.suan bile herşey sanki üstüme geliyor modunda.kimsenin beni anlamadığını düşünüyorum.caresiz gibi hissediyorum.iki çocuğum var ilgilenmem gereken ama onlara yeterli ilgiyi veremediğimi düşünüyorum.belki Bu cinsiyet olayı istediğim olursa yani sağlıklı hayırlı bir kız bebek belki kendimi toparlayabilirim.kendime gelebilirim.herkesin kendine göre bir derdi var.cok şükür rabbime tasiyamayacagimiz yük bindirmiyor Omuzlarimiza.ama insanogluyuz bazen Aciz zayıf hissettiğimiz anlar oluyor.cok uzattım Her işin başı sağlık

Doktoruma sorucam bakalım canım bende hiç bir etkisi olmadı daha çok midem bulanıyor başım dönüyor ve dediğin gibi sürekli uyku hali
Evet etkisi de az olabilir. Yolculuklarda kullanılıyor o. Prilam epey iyi geliyor burada kullananlarda memnun. Hemde sırf hamileler için üretilmiş.

Benimde canım cok fazla ekşi turşu falan çekiyor herkes kız bu bebek kesin diyor bakalım hayırlısı sağlıklı olsunlar da.birde hayırlısıyla şu 20 inçi haftaları görseydik hayırlısıyla ondan sonra zaman daha hızlı geçiyor

Çocuklar açısından aynı cinsiyet çok iyi oluyor. Şu an kız olsa senin için elbette daha iyi olur ama oğlanda olursa artık allahtan. Kendisi rahat eder. Benim 3 abim var annem çok yalvarmış ona iyi oldu ama ben zorlandım üç abi ile gerçi hepsini çok seviyorum ama kardeş gibi değil sanki eğer kızın olursa da onlara karıştırtmazsın sen eskisi değil hiçbirşey. Ay ne konulara girdim benimde bir kızım var bu da kızsa çok sevineceğiz ikisi arkadaş olurlar diye ama belirtilerim çok farklı. Et ve turşu yiyorum sürekli kızımda meyve yemiş ve çok kilo almıştım. Hayırlısı artık

Muhtemelen aynı kotu ben 80e aldm :)) ama değdi valla çok rahat ettim. Zayıf olmama rağmen pantolonlarm olmadı bana .

Maşallah yaa :)
Eki Görüntüle 2540760 bu da yüzüstü yatmış bebeğim...
bu arada devlet hastanesi ultrason cihazı olduğu için nub vs hiiiç görünmüyor
Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi...
Ben bu minnağa erkek diyorum :)

Rabbim hayırlısıni versin

Ben emziriyorum aynı zamnda diye multivitamn verdi. Kam deüerim benm malesf ki düşük. Diğer gebelğmde de ilaç yetmemşti haftada bir serum almştm doğumdan önce

Birgül karşılarız belki Ahmet Yılmaz hiç duymadım bir Ahmet Yılmaz tanıyorum ama allah bir daha yan yana dahi getirmesin. Bu özel klinikte olan mı
Yeni klinige gecti kotu bir anininz mi oldu herkesin beklentisi mennuiyeti bir olmaz tabiki ben 8 yildir gidiyorum 3. Gebeligim bir sikinti yasamadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…