Hadi bakalim merakla bekliyoruz benim randevuma daha cok var 10 gun sonra gitcemAynen çok doğru sabah öğlen akşam et yiyecek seviyedeydim ikisindede.ama şimdi bende görmek dahi istemiyorum.
teşekkür ederim tahmin için. aslında çok merak ediyorum ama bir taraftan da korkuyorum. azıcık bile üzülsem çok vicdan azabı çekerim. düşündükçe burnumun direği sızlıyor. ben de üçüncü kizim acaba ben doğunca üzüldüler mi diyorum.. ayy yine hormonlar basti beni... Allahim saglikli hayırlı versin hepimize ..Muhtemelen aynı kotu ben 80e aldm :)) ama değdi valla çok rahat ettim. Zayıf olmama rağmen pantolonlarm olmadı bana .
Maşallah yaa :)
Ben bu minnağa erkek diyorum :)
Rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin. Hamilelerin duası kabul olur derler. Burda her birimiz bir kere bu duayı etsek eminim yankı bulur ses olur dua gerçeğe döner yeterki içtenlikle edelim, isteyelim.Darısı bana bekliyorum hiçbir şey yok hep hayal kırıklığı birde pkoyum ben
Bende normalde bu hafta içi gitmem gerek.iki is olmasın ikili testte de ayrıca gitmeyim diye düşündümHadi bakalim merakla bekliyoruz benim randevuma daha cok var 10 gun sonra gitcem
Ay ne güzel haberler ya bugün burada 2. Oğlanı duyuyoruz Allahım vatana millete faydalı ahlaklı bilgili bir birey olmayı nasip etsin sağlıkla gelsin dünyaya.Arkadaşlar benimde genetik raporum için doktorum şimdi aradı. Şükür temiz çıktı. Oğluşum olacakmış :)
Bende sizin gibiyim o kadar çok etkileniyorum ki çok mutsuzum cinsiyet konusu beni çok endişelendiriyor insanları takmayayom diyorum olmuyor bu hafta gideceğim doktora belki söylemez ama söylerse... Tabi sağlık istiyorum ama farklılık istiyorumherkes kiz diyor bakalım henüz dr.a gitmedim.ay gidesimde Yok.sanki dr pipi gördüm diyecek diye belkide o moddayim.karisik duygular içindeyim.rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin banada sizlerede.ama hep en başından beri ilk çocuğumdan buyana Kiz bekledim.ucuncu olacak bu eğer Buda erkek olursa bilmiyorum.nasil tepki veririm psikolojik olarak ne halde olurum bilmiyorum.suan bile herşey sanki üstüme geliyor modunda.kimsenin beni anlamadığını düşünüyorum.caresiz gibi hissediyorum.iki çocuğum var ilgilenmem gereken ama onlara yeterli ilgiyi veremediğimi düşünüyorum.belki Bu cinsiyet olayı istediğim olursa yani sağlıklı hayırlı bir kız bebek belki kendimi toparlayabilirim.kendime gelebilirim.herkesin kendine göre bir derdi var.cok şükür rabbime tasiyamayacagimiz yük bindirmiyor Omuzlarimiza.ama insanogluyuz bazen Aciz zayıf hissettiğimiz anlar oluyor.cok uzattım Her işin başı sağlık
Rabbim gonlumuzdekini nasip etsin inşallah.sizindemi iki erkek varBende sizin gibiyim o kadar çok etkileniyorum ki çok mutsuzum cinsiyet konusu beni çok endişelendiriyor insanları takmayayom diyorum olmuyor bu hafta gideceğim doktora belki söylemez ama söylerse... Tabi sağlık istiyorum ama farklılık istiyorum
İki kızım var kesinlikle erkek olsun diye yapmadım. Herkes değişiklik istiyor kız oksada başımın üstünde yeri var ama çevrem sürekli soruyor dua ediyor çok gerildi.Rabbim gonlumuzdekini nasip etsin inşallah.sizindemi iki erkek var
:) bende kızım 1 yaşına girdi şuann yeniden hamileyim 9 haftalık yeni söyledim şok geçirdiler tabi arkamdan demişlerdir sürekli doğuruyo diyeBen söyleyince büyüükk şoka grcekler. Hiçkimse benden böyle bi bomba beklemiyo çünkü. Keşke o anki surat ifadelerini size göstereblsemşimdi dcekler bu kadın da sürekli doğuruyo şimdiden tahmn ediyrum yani tepkileri az çok. Sizin yine iyiymiş. Biliyolar en azından
Aynen bende o yuzden gitmedim tekrar tekrar gitmeye gerek yokBende normalde bu hafta içi gitmem gerek.iki is olmasın ikili testte de ayrıca gitmeyim diye düşündüm
Kızlar bugün sabahtan beri kasıklarımda adet olcakmış gibi ağrım var. Sadece 1 damla da kahverengi akıntı gelmiş. Doktoruma yazdım ama bana dediği şey bu haftalarda kanama normal değil malesef. Ee burda daha çok kanamayla acile gidip sağ salim olduğunu öğrenenler oldu. 1 damla kahverengi akıntıya normal değil dedi doktorum bana başka hiç bir açıklama yapmadan ve rahatlatıcı bir cümle söylemeden. Ne yapayım dedim cevapta vermedi. Çok moralim bozuldu.
İnşallah birşey yoktur aynı tarihlerimiz benimde bugün agrım var doktora gittim bebek uyuyor dedi 11 artı 3 günlük gözüküyoruz böyle uyurmuş bebeklerKızlar bugün sabahtan beri kasıklarımda adet olcakmış gibi ağrım var. Sadece 1 damla da kahverengi akıntı gelmiş. Doktoruma yazdım ama bana dediği şey bu haftalarda kanama normal değil malesef. Ee burda daha çok kanamayla acile gidip sağ salim olduğunu öğrenenler oldu. 1 damla kahverengi akıntıya normal değil dedi doktorum bana başka hiç bir açıklama yapmadan ve rahatlatıcı bir cümle söylemeden. Ne yapayım dedim cevapta vermedi. Çok moralim bozuldu.
Benimde gecen hafta kahverengi lekelenmem oldu doktorum gayet normal oldgunu cok onemli olmadigini soyledi siz baska bir doktora gidip yine de muayenenizi olun mutlakaKızlar bugün sabahtan beri kasıklarımda adet olcakmış gibi ağrım var. Sadece 1 damla da kahverengi akıntı gelmiş. Doktoruma yazdım ama bana dediği şey bu haftalarda kanama normal değil malesef. Ee burda daha çok kanamayla acile gidip sağ salim olduğunu öğrenenler oldu. 1 damla kahverengi akıntıya normal değil dedi doktorum bana başka hiç bir açıklama yapmadan ve rahatlatıcı bir cümle söylemeden. Ne yapayım dedim cevapta vermedi. Çok moralim bozuldu.
Bence doktorunuzu değiştirin çünkü bu dönemde en önemli faktörlerden biri rahatlatıcı doktor. İnsan bir açıklama yapar yahuKızlar bugün sabahtan beri kasıklarımda adet olcakmış gibi ağrım var. Sadece 1 damla da kahverengi akıntı gelmiş. Doktoruma yazdım ama bana dediği şey bu haftalarda kanama normal değil malesef. Ee burda daha çok kanamayla acile gidip sağ salim olduğunu öğrenenler oldu. 1 damla kahverengi akıntıya normal değil dedi doktorum bana başka hiç bir açıklama yapmadan ve rahatlatıcı bir cümle söylemeden. Ne yapayım dedim cevapta vermedi. Çok moralim bozuldu.
Geçmiş olsun ayni durumu yaşamışız benim de kanamam olmuştu plesentam aşağıdaydı 13. Haftadaki kontrolde yukariya çıkmaya başladığını gördük sizinde çıkar inşAllah♥
Kızlar bugün sabahtan beri kasıklarımda adet olcakmış gibi ağrım var. Sadece 1 damla da kahverengi akıntı gelmiş. Doktoruma yazdım ama bana dediği şey bu haftalarda kanama normal değil malesef. Ee burda daha çok kanamayla acile gidip sağ salim olduğunu öğrenenler oldu. 1 damla kahverengi akıntıya normal değil dedi doktorum bana başka hiç bir açıklama yapmadan ve rahatlatıcı bir cümle söylemeden. Ne yapayım dedim cevapta vermedi. Çok moralim bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?