2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Muhtemelen aynı kotu ben 80e aldm :)) ama değdi valla çok rahat ettim. Zayıf olmama rağmen pantolonlarm olmadı bana .

Maşallah yaa :)

Ben bu minnağa erkek diyorum :)
teşekkür ederim tahmin için. aslında çok merak ediyorum ama bir taraftan da korkuyorum. azıcık bile üzülsem çok vicdan azabı çekerim. düşündükçe burnumun direği sızlıyor. ben de üçüncü kizim acaba ben doğunca üzüldüler mi diyorum.. ayy yine hormonlar basti beni... Allahim saglikli hayırlı versin hepimize ..

Darısı bana bekliyorum hiçbir şey yok hep hayal kırıklığı birde pkoyum ben
Rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin. Hamilelerin duası kabul olur derler. Burda her birimiz bir kere bu duayı etsek eminim yankı bulur ses olur dua gerçeğe döner yeterki içtenlikle edelim, isteyelim.
Tüm kalbimle diliyorum Allahım sana ve senin gibi isteyen çabalayan anne olmak için can atan tüm kalpleri sevindirsin.

Arkadaşlar benimde genetik raporum için doktorum şimdi aradı. Şükür temiz çıktı. Oğluşum olacakmış :)
Ay ne güzel haberler ya bugün burada 2. Oğlanı duyuyoruz Allahım vatana millete faydalı ahlaklı bilgili bir birey olmayı nasip etsin sağlıkla gelsin dünyaya.

Bende sizin gibiyim o kadar çok etkileniyorum ki çok mutsuzum cinsiyet konusu beni çok endişelendiriyor insanları takmayayom diyorum olmuyor bu hafta gideceğim doktora belki söylemez ama söylerse... Tabi sağlık istiyorum ama farklılık istiyorum

Rabbim gonlumuzdekini nasip etsin inşallah.sizindemi iki erkek var

Kızlar bugün sabahtan beri kasıklarımda adet olcakmış gibi ağrım var. Sadece 1 damla da kahverengi akıntı gelmiş. Doktoruma yazdım ama bana dediği şey bu haftalarda kanama normal değil malesef. Ee burda daha çok kanamayla acile gidip sağ salim olduğunu öğrenenler oldu. 1 damla kahverengi akıntıya normal değil dedi doktorum bana başka hiç bir açıklama yapmadan ve rahatlatıcı bir cümle söylemeden. Ne yapayım dedim cevapta vermedi. Çok moralim bozuldu.

:) bende kızım 1 yaşına girdi şuann yeniden hamileyim 9 haftalık yeni söyledim şok geçirdiler tabi arkamdan demişlerdir sürekli doğuruyo diye

Haftasonu yaşadım canım kahverengi akıntıyla karışık kan geldi çamaşırıma bulaşacak kadar değildi ama tuvaletimi yaptıktan sonra sildikçe geliyordu. Doktorumu aradım dinlen dedi. O gün yattım pazar günü kahverengi akıntıya döndü bugün gittim kontrole plesanta aşağıda olduğu için olmuş ve olabilir bir durummuş. Tabi benim doktorumda bu haftalarda prenses döneme geçmiş olman lazım kanama olmaması lazım o yüzden daha fazla dinlen dedi. Yine de endişe edilecek bir durum yok içini ferah tut dinlen. Kontrole gittiğinde progestan iğne ya da fitil verecektir.

İnşallah birşey yoktur aynı tarihlerimiz benimde bugün agrım var doktora gittim bebek uyuyor dedi 11 artı 3 günlük gözüküyoruz böyle uyurmuş bebekler

Benimde gecen hafta kahverengi lekelenmem oldu doktorum gayet normal oldgunu cok onemli olmadigini soyledi siz baska bir doktora gidip yine de muayenenizi olun mutlaka

Bence doktorunuzu değiştirin çünkü bu dönemde en önemli faktörlerden biri rahatlatıcı doktor. İnsan bir açıklama yapar yahu

Geçmiş olsun ayni durumu yaşamışız benim de kanamam olmuştu plesentam aşağıdaydı 13. Haftadaki kontrolde yukariya çıkmaya başladığını gördük sizinde çıkar inşAllah♥

Teşekkür ederim canım bakalım benim yeni 13 haftalık oldu belki haftaya falan yukarı doğru toparlar. Çok hareket ediyor ondan olabilirmiş. Tabi dinlenmekte şart galiba farkında olmadan yoruluyorum.

Canım dur hele panik yapma sakın. Benimde lekelenmem oldu geçenlerde progestan verdi dinlen dedi doktorum hemen geçiyor merak etme. Birde benimde karnımda bazen öyle bir ağrı oluyor ki diyorum bitti bu iş heralde sonra oda geçiyor. Doktorun tavrı çok yanlış geldi bana. Rahatlatacağı yerde ne diye korkutur ki. İmkanın varsa bende değiştirmeni öneririm. Geçene kadar dinlenmen lazım. En önemliside içini ferah tutmak. Stres her şeyin başı biliyorsun ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…