- 11 Şubat 2008
- 7.251
- 17.418
- 773
- 41
Yaparsın bahar daha çok yaparsın inşallah canım Allah hevesini almayı nasip etsin. Ben youtube dan izleye izleye ne modeller öğrendim maşam saç düzleştiricim falan var düğünde dernekte kutlamada yaparım saçlarını kuaförlerden güzel olurMaşallah olsun yahu öyle veya böyle saçları var. Onun saçlarını yesinler. Bende kızım olacağını öğrenince çok sevinmiştim, saçlarını şöyle yapıcam böyle yapıcam diye hayal kurardım. Şimdi ise kelini nasıl kapatayım peşindeyim. Helinin dediği gibi eteginede ayrı bayıldım. Cok yakışmış gule gule giysin.
Geç kaldım cevap vermeye sanırım alıntıları şimdi cevaplaabildimKizlar simdi karya nin 2 uyku saati geldi ama 5 de kalkar aksamda 9 da bu sefer uyutma gerekecek ama 9 da uyanirsa tekrar uyanacak biliyorum eminim nasil yapsam bilemedim 7 de kisa uyku yaptirsada gec yatar
He var ya ben de duydum da benim olmadı öyle bebem. Gerçi 2.kızım fena değildi sağolsun öyle çok ağladığını hatırlamam bebekken. Benimki balık ya ondan zaar bu kadar ağlıyorNe minnoşu kız. Ben de soracaktım şu grupta şöyle bıraktım sakin sakin duruyor oynuyor, kolayca bıraktığım gibi uyuyor (var mı böyle bebeler demeyin varmış) diyen yok acaba koç burcu diye mi bunlar böyle hepsi ateş gibi diyecektim. Tam üstüne demişsin
Yaaaa Maşşallah ne güzeller kızın ayrı güzel yavrular Lussi niz bir ayrıBugün hava miss gibi annemlere geldik biz yine köpeğimiz yavruları bırakmıyordu bu hafta biraz daha iyi bunlarda yavrularımız ve Lussimiz
Ne cilveleşmesi kız aman geçti bizdenEy gidi kizlar eyyy
Hepinizin kociskoolarii geldii
Cilvelesiyonuz dimiiii
Buralari unuttunuzzz
Çipura levrek cinekop olabolir sanorimBalığı 7,5 8 gibi demişti doktor ben daha yeni verebiliyorum.
Konu gelmişken ben de onu soracaktım bize hep hamsi istavrit gibi küçük balıklar önerdi ama onların da kılçığı fena korkuyorum ya ayıklayamadıysam diye. Başka ne verebiliriz? Ağır metal sıkıntısı olmayan?
Geçti diyenden korkacakmissin missim öyle derlerYaparsın bahar daha çok yaparsın inşallah canım Allah hevesini almayı nasip etsin. Ben youtube dan izleye izleye ne modeller öğrendim maşam saç düzleştiricim falan var düğünde dernekte kutlamada yaparım saçlarını kuaförlerden güzel olurgeçen kahkül kestim küçüğüme. Sen de yaparsın duduya değişik değişik modeller
Geç kaldım cevap vermeye sanırım alıntıları şimdi cevaplaabildimnaptınız yatırabildin mi Karya yı bahar?
He var ya ben de duydum da benim olmadı öyle bebem. Gerçi 2.kızım fena değildi sağolsun öyle çok ağladığını hatırlamam bebekken. Benimki balık ya ondan zaar bu kadar ağlıyor
Yaaaa Maşşallah ne güzeller kızın ayrı güzel yavrular Lussi niz bir ayrıbenim bile koşarak gelesim geldi vallahi.
Ne cilveleşmesi kız aman geçti bizden
Evet hassas kalbin devreye girince koronayi unutuvermis beynin uzme kendini.@sekerpare5939 sıkma canını canım olmaz inşallah birşey basiretin bağlanmış demek napacaksın kadını öyle görünce içini ferah tut
Evet yaa daha büyüyecekler saçlarını falan yapıcazYaparsın bahar daha çok yaparsın inşallah canım Allah hevesini almayı nasip etsin. Ben youtube dan izleye izleye ne modeller öğrendim maşam saç düzleştiricim falan var düğünde dernekte kutlamada yaparım saçlarını kuaförlerden güzel olurgeçen kahkül kestim küçüğüme. Sen de yaparsın duduya değişik değişik modeller
Geç kaldım cevap vermeye sanırım alıntıları şimdi cevaplaabildimnaptınız yatırabildin mi Karya yı bahar?
He var ya ben de duydum da benim olmadı öyle bebem. Gerçi 2.kızım fena değildi sağolsun öyle çok ağladığını hatırlamam bebekken. Benimki balık ya ondan zaar bu kadar ağlıyor
Yaaaa Maşşallah ne güzeller kızın ayrı güzel yavrular Lussi niz bir ayrıbenim bile koşarak gelesim geldi vallahi.
Ne cilveleşmesi kız aman geçti bizden
Genelde somon öneriyorlardı. Biraz tereyağ ve çok az su koyarak tencerenin kapağını kapatıp buğulama gibi yapıyordum o zamanlar.Balığı 7,5 8 gibi demişti doktor ben daha yeni verebiliyorum.
Konu gelmişken ben de onu soracaktım bize hep hamsi istavrit gibi küçük balıklar önerdi ama onların da kılçığı fena korkuyorum ya ayıklayamadıysam diye. Başka ne verebiliriz? Ağır metal sıkıntısı olmayan?
Aminnnnn insallahhh aminn@bhrumtdru okudum çok üzüldüm vallahi haklısın sağlıklı olsunlar da tek kudursunlar.bir arkadaşımın oğlu 14 yaşında otızmli. Hamileligim boyunca da ders programımız denk geldi hep birlikteyiz mecbur ayy oğlunu anlatır işte şöyle zor böyle bittim falan beni baya etkilemişti diğer arkadaşlar uyardı sen fazla dinleme psikolojin etkilenir diye. Zor gerçekten Allah yardım etsin özel çocukları olan tüm annelere
Biz hamsinin tam kılçığını çıkarıp temizliyoruz o yüzden rahat yediriyorum. Levrek çok sevdi benimki. Palamutun da siyah yerleri var ya boy uzatma etkisi varmış ondan da bir kere yedirdim. Benimkiler boylu oluyor gerçi çok yedirmek de istemedim herşeyin aşırısı kötüBalığı 7,5 8 gibi demişti doktor ben daha yeni verebiliyorum.
Yaa işte somon da çiftlik balığı ya onun da başka sıkıntıları oluyor.Genelde somon öneriyorlardı. Biraz tereyağ ve çok az su koyarak tencerenin kapağını kapatıp buğulama gibi yapıyordum o zamanlar.
Vay cadı vayyy herkesi mum edecek deseneBu güneş yakinda beni pataklar.
Bak.buraya yaziyorum dediydin dersiniz1
Bu kadar da sinir olmazz ķiatiyor firlatiyor kendini basbas bagiriyor elinden bir seyi alsan.
Ortadakini çıkarmak yetiyor mu? Küçük kılçıkları olmuyor mu?Biz hamsinin tam kılçığını çıkarıp temizliyoruz o yüzden rahat yediriyorum. Levrek çok sevdi benimki. Palamutun da siyah yerleri var ya boy uzatma etkisi varmış ondan da bir kere yedirdim. Benimkiler boylu oluyor gerçi çok yedirmek de istemedim herşeyin aşırısı kötü
Maşallah Göktuğ beyeKızlar bu arada benim oğlan emekliyor diyebilirim sanırım artıkşöyle 3 - 4 kez ellerini atıp dizleri üzerinde ilerledi bugün aniden kanepeden tutup kalkıyor bir de hiç önünü ardını düşünmüyor yanında olmasak pat düşer geriye hep arkasındayız yaaa rüya gibi nasıl büyüdüler Maşşallah hepsine. Bugün gel gel de yapmaya başladı hepsini ard arda yapıyor yalnız önce gel gel sonra alkış en son parmak şıklatma şimdilik bu kadar maharetimiz. Tel sarmaya ve bay baya çalışıyoruz şuan
yok canim o nazdan da geri kalmayız biz hiç sevmez sıpa üst değiştirmeyi. yalnız birşey itiraf edeyim ben büyük oğlanın saçını bagliyordum kiz zannedenler de oluyordu sonra biraktim cinsiyet kavramı oturmadan etkili olmim dedim neyse az hevesimi almistim masallah saçlı da sıpa.Ay helinim kıyamam sana. Sen tek mi kaldın aralarındavalla kız anası olmanın en güzel yanı bu olsa gerek giydir kuşat süsle oyuncak bebek gibi. Bu da 7.ay kontrolümüzden anası da kızı da doktordan doktora süsleniyor bu aralar
Gerçi giydirip soyarken ağlama seanslarımız var ama olacak o kadar o da kız nazı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?