2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yaparsın bahar daha çok yaparsın inşallah canım Allah hevesini almayı nasip etsin. Ben youtube dan izleye izleye ne modeller öğrendim maşam saç düzleştiricim falan var düğünde dernekte kutlamada yaparım saçlarını kuaförlerden güzel olur geçen kahkül kestim küçüğüme. Sen de yaparsın duduya değişik değişik modeller
Kizlar simdi karya nin 2 uyku saati geldi ama 5 de kalkar aksamda 9 da bu sefer uyutma gerekecek ama 9 da uyanirsa tekrar uyanacak biliyorum eminim nasil yapsam bilemedim 7 de kisa uyku yaptirsada gec yatar
Geç kaldım cevap vermeye sanırım alıntıları şimdi cevaplaabildim naptınız yatırabildin mi Karya yı bahar?
He var ya ben de duydum da benim olmadı öyle bebem. Gerçi 2.kızım fena değildi sağolsun öyle çok ağladığını hatırlamam bebekken. Benimki balık ya ondan zaar bu kadar ağlıyor
Bugün hava miss gibi annemlere geldik biz yine köpeğimiz yavruları bırakmıyordu bu hafta biraz daha iyi bunlarda yavrularımız ve Lussimiz
Yaaaa Maşşallah ne güzeller kızın ayrı güzel yavrular Lussi niz bir ayrı benim bile koşarak gelesim geldi vallahi.
Ey gidi kizlar eyyy
Hepinizin kociskoolarii geldii
Cilvelesiyonuz dimiiii
Buralari unuttunuzzz
Ne cilveleşmesi kız aman geçti bizden

Çipura levrek cinekop olabolir sanorim

Geçti diyenden korkacakmissin missim öyle derler

Aynen bizden de geçti, geçsin zaten ya riskli isler korkuyom vallaha

@sekerpare5939 sıkma canını canım olmaz inşallah birşey basiretin bağlanmış demek napacaksın kadını öyle görünce içini ferah tut
Evet hassas kalbin devreye girince koronayi unutuvermis beynin uzme kendini.
Oo herkes nerelerde yazik ki.bir sey de olmuyor. Allahon izniyle bir sey olmazz

Evet yaa daha büyüyecekler saçlarını falan yapıcaz ben de çok güzel saç yaparım düğünlerde kuzenlerimin kardeşlerimin saçlarını hep ben yapardım. çok da güzel örgü örerim. hatta ben diyordum ki çok güzel saç örerim ya kesin benim kızım olmaz bu bilgi de bana kalır. Ama öyle olmadı oldu çok şükür

Genelde somon öneriyorlardı. Biraz tereyağ ve çok az su koyarak tencerenin kapağını kapatıp buğulama gibi yapıyordum o zamanlar.

Bu güneş yakinda beni pataklar.
Bak.buraya yaziyorum dediydin dersiniz1

Bu kadar da sinir olmazz ķi atiyor firlatiyor kendini basbas bagiriyor elinden bir seyi alsan

@bhrumtdru okudum çok üzüldüm vallahi haklısın sağlıklı olsunlar da tek kudursunlar.bir arkadaşımın oğlu 14 yaşında otızmli. Hamileligim boyunca da ders programımız denk geldi hep birlikteyiz mecbur ayy oğlunu anlatır işte şöyle zor böyle bittim falan beni baya etkilemişti diğer arkadaşlar uyardı sen fazla dinleme psikolojin etkilenir diye. Zor gerçekten Allah yardım etsin özel çocukları olan tüm annelere

Bu kadar da sinir olmazz ķiatiyor firlatiyor kendini basbas bagiriyor elinden bir seyi alsan

Aminnnnn insallahhh aminn

Biz hamsinin tam kılçığını çıkarıp temizliyoruz o yüzden rahat yediriyorum. Levrek çok sevdi benimki. Palamutun da siyah yerleri var ya boy uzatma etkisi varmış ondan da bir kere yedirdim. Benimkiler boylu oluyor gerçi çok yedirmek de istemedim herşeyin aşırısı kötü

Bu kadar da sinir olmazz ķiatiyor firlatiyor kendini basbas bagiriyor elinden bir seyi alsan.
Vay cadı vayyy herkesi mum edecek desene 2 yaş sendromu erken patlak veriyorsa belki

Kızlar bu arada benim oğlan emekliyor diyebilirim sanırım artık şöyle 3 - 4 kez ellerini atıp dizleri üzerinde ilerledi bugün aniden kanepeden tutup kalkıyor bir de hiç önünü ardını düşünmüyor yanında olmasak pat düşer geriye hep arkasındayız yaaa rüya gibi nasıl büyüdüler Maşşallah hepsine. Bugün gel gel de yapmaya başladı hepsini ard arda yapıyor yalnız önce gel gel sonra alkış en son parmak şıklatma şimdilik bu kadar maharetimiz. Tel sarmaya ve bay baya çalışıyoruz şuan

Ortadakini çıkarmak yetiyor mu? Küçük kılçıkları olmuyor mu?
Bugün istavrit vereyim dedim heryeri kılçık doluydu korktum. Halbuki hamsi küçük olur zor olur diye istavrit aldırmıştım. Levrek verdim artık.

Maşallah Göktuğ beye

yok canim o nazdan da geri kalmayız biz hiç sevmez sıpa üst değiştirmeyi. yalnız birşey itiraf edeyim ben büyük oğlanın saçını bagliyordum kiz zannedenler de oluyordu sonra biraktim cinsiyet kavramı oturmadan etkili olmim dedim neyse az hevesimi almistim masallah saçlı da sıpa.
gün hava miss gibi annemlere geldik biz yine köpeğimiz yavruları bırakmıyordu bu hafta biraz daha iyi bunlarda yavrularımız ve Lussimiz
ohhh ne güzel resimler ne iyi etmişsiniz. biz bu hafta evdeyiz. küçüğe an itibariyle uyku eğitime başladım. onun için gidemedik. inşallah sonuç aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…