Yahu kadın beni hasta ediyorsun. Seni kıskana kıskana çatladım. Birde kuaförlüğün eksikti, birsey dede başarısız ol. Bana kendimi çok kötü hissettiriyorsun.Yaparsın bahar daha çok yaparsın inşallah canım Allah hevesini almayı nasip etsin. Ben youtube dan izleye izleye ne modeller öğrendim maşam saç düzleştiricim falan var düğünde dernekte kutlamada yaparım saçlarını kuaförlerden güzel olurgeçen kahkül kestim küçüğüme. Sen de yaparsın duduya değişik değişik modeller
Vallahi öyle arkadaşım zor Allah yardım etsin. Dinleme demekte hakli insan etkileniyor. Var benim yakınımda, cok samimi değiliz olamadım. İnsan etkileniyor, ben umut 9 aylıkken doktora götürmüştüm, ondan etkikenip. Cok görünce cok konuşunca insan kendindede birseyler buluyor yanlış düşüne biliyor.Nerede varsa Allah sifa versin bakanada sabir, güç kuvvetN Nehir8077 okudum çok üzüldüm vallahi haklısın sağlıklı olsunlar da tek kudursunlar.bir arkadaşımın oğlu 14 yaşında otızmli. Hamileligim boyunca da ders programımız denk geldi hep birlikteyiz mecbur ayy oğlunu anlatır işte şöyle zor böyle bittim falan beni baya etkilemişti diğer arkadaşlar uyardı sen fazla dinleme psikolojin etkilenir diye. Zor gerçekten Allah yardım etsin özel çocukları olan tüm annelere
civan da bugün levrek yedi ve ne yemek zevkle sıpa ya ama abimiz tüm ısrarlara rağmen yemediOrtadakini çıkarmak yetiyor mu? Küçük kılçıkları olmuyor mu?
Bugün istavrit vereyim dedim heryeri kılçık doluydu korktum. Halbuki hamsi küçük olur zor olur diye istavrit aldırmıştım. Levrek verdim artık.
Bizim için de riskli artık ilk kez adet oldum ben de geçen haftaGeçti diyenden korkacakmissin missim öyle derler
Aynen bizden de geçti, geçsin zaten ya riskli isler korkuyom vallaha
masallah bi anda herşeyi yapivermis darısı bizeKızlar bu arada benim oğlan emekliyor diyebilirim sanırım artıkşöyle 3 - 4 kez ellerini atıp dizleri üzerinde ilerledi bugün aniden kanepeden tutup kalkıyor bir de hiç önünü ardını düşünmüyor yanında olmasak pat düşer geriye hep arkasındayız yaaa rüya gibi nasıl büyüdüler Maşşallah hepsine. Bugün gel gel de yapmaya başladı hepsini ard arda yapıyor yalnız önce gel gel sonra alkış en son parmak şıklatma şimdilik bu kadar maharetimiz. Tel sarmaya ve bay baya çalışıyoruz şuan
bi ben kaldım olmayan ve yine de korkuyorum olsam rahatlayacamBizim için de riskli artık ilk kez adet oldum ben de geçen hafta
Canim evet bem nefes alamiyordum icerden baya egrilik ve etlerim baya sismisti. Instagramda hep estetiksiz fotolar var ama cok memnunum doktorum cok iyi cıktı sansima. Ablamla birlikte ameliyat olduk oda memnun. Ismail küçüker öneririm. Tamponsuz agrisiz bir ameliyatti.
Sagol teyzesi. Gece mi çalışıyor zordur ya gunduzde uyuyordurYok yok buralardayız unutmadık canım,
Yapılacak işler olunca bakamıyorum.
İyi ki yalnız değilmişimAslihaydo sen de işe gönderdim demişsin ben de işe gönderdim eşim gece çalışıyor
Allah eşi gece çalışanlara kolaylık göstersin evde tüm gece bebe uyutmak zor oluyor
BKGK oo maşallah Şirin kız Kayra.
Biraz soğuk kış günlerinin keyfine varsın yerim onun ayağındaki pandufları
Yetiyor canım ortadakinş çekince kenarlar da çıkıyor ya zaten. Çok ince kıl gibi olanlardan bişeycik olmaz merak etme. Bu akşam mısır patlattık Göktuğa da verdim ağzında ıslattı ıslattı yuttu gık bile demedi patlamış mısıraOrtadakini çıkarmak yetiyor mu? Küçük kılçıkları olmuyor mu?
Bugün istavrit vereyim dedim heryeri kılçık doluydu korktum. Halbuki hamsi küçük olur zor olur diye istavrit aldırmıştım. Levrek verdim artık.
Salonda canım oda soguk bizim buraya yatırıyorum oda düşe kalka hayatı öğrenmek istiyor erkendenElde yıkamak gerek canım.ben de kel diye istiyorum zaten
Yavv bu kız sabah namazına degil gece namazına kalkıyor.imani kuvvetli vesselam
Oyyy yavruuum kıyamaamm
Ama erkek de başka güzel..oglum bana bugun Biricigim dedi..ben şokoglancı mi olcam ne
Yakışır kuzularaaa
Nerde yatıyor ki canim?
Allahım Zeynepp sen nasıl bir duru güzelliksin masAllahcok akıllı cok naif bir kız bu kız belli masAllahhh
Ataaaaa tocaman olmussun sen Ataa..tanıyamadim vallamasAllah
Ya asyayı en son ben salladım o salladı 1 saate uyudu salonda kafaları birleştirip oturuyorduk cilve desen bizde naz desen bizdeEy gidi kizlar eyyy
Hepinizin kociskoolarii geldii
Cilvelesiyonuz dimiiii
Buralari unuttunuzzz
Ben de bir daha almam yaa o neydi yanında levrek de olmasaydı aç kaldıydım. Bir de çok ağır oldu fırında yapınca kızartma güzel olur o. Ben de hamsi yapıcam bir daha.Yetiyor canım ortadakinş çekince kenarlar da çıkıyor ya zaten. Çok ince kıl gibi olanlardan bişeycik olmaz merak etme. Bu akşam mısır patlattık Göktuğa da verdim ağzında ıslattı ıslattı yuttu gık bile demedi patlamış mısırao küçük kılçıkcıklar napsın benim oğluma istavrit daha kötü bir kere aldık biz de kılçıktan yiyemedik bir de hamsi gibi ayıklanmıyor bir daha almadık
Benim gittiğim yer estetik merkezi değil canım guzellik salonu diye geçiyor korona onlemleri var tabi ki ama en çok insanın kendisi dikkat etmeli fena değil temiz bı yer randevuku olunca da bizden başka kimse yoktu diyebilirimLazer yaparlarken nasıl oluyor canım? Estetik merkezleri hep açık mı?
İşlem korona önlemleri altında yapılıyordur mutlaka ben de araştırmaya başladım.
Sen hangi merkeze gidiyorsun?
Yahu kadın beni hasta ediyorsun. Seni kıskana kıskana çatladım. Birde kuaförlüğün eksikti, birsey dede başarısız ol. Bana kendimi çok kötü hissettiriyorsun.
Allah bütün yetenekleri sana versin, ben aval aval bakiyim.
Şaka maka çocukların çok şanslı. Senin gibi bir anneleri var. Bir maşallah da diyelim, ne olur ne olmaz.Ben tü tü tahtayada vurdum, nazar olma diye bütün onlemleri aldım.
Ya da hadi düştüm gel artık diyoEnteresangitme anam yanımda dur deme şekli bu demek o an sana yetişme heyecanıyla belki birden birakiyosa kendini kuzum
Bugün cilve hakkını lazerciye kullanmışsınLazere gittim kizz evde bile değildim bak ha masumum işte has masum
masallah bi anda herşeyi yapivermis darısı bize
bi ben kaldım olmayan ve yine de korkuyorum olsam rahatlayacambeb
Aynen ben deee
Zeyneb’imiz ne kadar da mutlu gülen yüzü solmasın. Yavrucuklar da ne şirinmiş. Orası ailecek size iyi geliyor. Anneciğine ayan olsun.Bugün hava miss gibi annemlere geldik biz yine köpeğimiz yavruları bırakmıyordu bu hafta biraz daha iyi bunlarda yavrularımız ve Lussimiz
Saol kuzum.nzh99 ohh maşallah mis gibi güneşlensin Atacık
Saol hamdolsun kuzum.Maşallah Atamıza kontrolü de iyi geçmiş çok şükür sağlıkla büyüsün ler inş
Saol baharcım küçüğü ayrı büyüğü ayrı ergen modunda dün yazamadım ayşede aynı normalde çok Güler yüzlü ama aynı zamanda çok da sinirli istediği bişey olmayınca yada elinde ki ni alınca hele de ablası onu kızdırdıpında Bi gör sanırsın kavga edecek koç burcuna bağlıyorum bende
Şekerparem ben de baktıkça şaşırıyorum. Hamdolsun.Elde yıkamak gerek canım.ben de kel diye istiyorum zaten
Yavv bu kız sabah namazına degil gece namazına kalkıyor.imani kuvvetli vesselam
Oyyy yavruuum kıyamaamm
Ama erkek de başka güzel..oglum bana bugun Biricigim dedi..ben şokoglancı mi olcam ne
Yakışır kuzularaaa
Nerde yatıyor ki canim?
Allahım Zeynepp sen nasıl bir duru güzelliksin masAllahcok akıllı cok naif bir kız bu kız belli masAllahhh
Ataaaaa tocaman olmussun sen Ataa..tanıyamadim vallamasAllah
Saol teyzesi evimizin önü bol bol ot koparıp attı ağzına. Çok mutlu oluyor dışarda.Maşallah Ata kocaman olmus ya nasıl da yakışıklı ooh götür vitaminleriiiii
Oldu şükür adaşım. Küçük herifim.Kız delikanlı olmuş bu maşallahbol d vitamini olsunyarasın
Saol missim amin inşallah.
Maaşallah Göktuğ paşama. Kazasız yürüsün düşmeden inşallah.Kızlar bu arada benim oğlan emekliyor diyebilirim sanırım artıkşöyle 3 - 4 kez ellerini atıp dizleri üzerinde ilerledi bugün aniden kanepeden tutup kalkıyor bir de hiç önünü ardını düşünmüyor yanında olmasak pat düşer geriye hep arkasındayız yaaa rüya gibi nasıl büyüdüler Maşşallah hepsine. Bugün gel gel de yapmaya başladı hepsini ard arda yapıyor yalnız önce gel gel sonra alkış en son parmak şıklatma şimdilik bu kadar maharetimiz. Tel sarmaya ve bay baya çalışıyoruz şuan
Susamcım hamsinin ortasını çıkarınca kenardakiler de çıkıyor ben yine elimle kontrol edip veriyorum ki bugün de hamsi buğulama yedi.Ortadakini çıkarmak yetiyor mu? Küçük kılçıkları olmuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?