2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yahu kadın beni hasta ediyorsun. Seni kıskana kıskana çatladım. Birde kuaförlüğün eksikti, birsey dede başarısız ol. Bana kendimi çok kötü hissettiriyorsun.
Allah bütün yetenekleri sana versin, ben aval aval bakiyim.
Şaka maka çocukların çok şanslı. Senin gibi bir anneleri var. Bir maşallah da diyelim, ne olur ne olmaz.Ben tü tü tahtayada vurdum, nazar olma diye bütün onlemleri aldım.
Vallahi öyle arkadaşım zor Allah yardım etsin. Dinleme demekte hakli insan etkileniyor. Var benim yakınımda, cok samimi değiliz olamadım. İnsan etkileniyor, ben umut 9 aylıkken doktora götürmüştüm, ondan etkikenip. Cok görünce cok konuşunca insan kendindede birseyler buluyor yanlış düşüne biliyor.Nerede varsa Allah sifa versin bakanada sabir, güç kuvvet

civan da bugün levrek yedi ve ne yemek zevkle sıpa ya ama abimiz tüm ısrarlara rağmen yemedi

masallah bi anda herşeyi yapivermis darısı bize
Bizim için de riskli artık ilk kez adet oldum ben de geçen hafta
bi ben kaldım olmayan ve yine de korkuyorum olsam rahatlayacam

S Susam_tanesi sagol canim ozeniyor iste insan:) ya sende baya maharetlisin he ben fon flam guzel cekerim ama örmeyi bir türlü beceremem.
Canim evet bem nefes alamiyordum icerden baya egrilik ve etlerim baya sismisti. Instagramda hep estetiksiz fotolar var ama cok memnunum doktorum cok iyi cıktı sansima. Ablamla birlikte ameliyat olduk oda memnun. Ismail küçüker öneririm. Tamponsuz agrisiz bir ameliyatti.
Sagol teyzesi. Gece mi çalışıyor zordur ya gunduzde uyuyordur
misskokulumm canim su sekilde yaptim bugun sabah 9:10 da kalktik 11 bucukta uyuttum cok bagiriyordi 1 de kalkti sonra 4 bucukta uyuttum. 6 da kalkti simide yeni uyuttum insallah uyanmaz.

Yetiyor canım ortadakinş çekince kenarlar da çıkıyor ya zaten. Çok ince kıl gibi olanlardan bişeycik olmaz merak etme. Bu akşam mısır patlattık Göktuğa da verdim ağzında ıslattı ıslattı yuttu gık bile demedi patlamış mısıra o küçük kılçıkcıklar napsın benim oğlumaistavrit daha kötü bir kere aldık biz de kılçıktan yiyemedik bir de hamsi gibi ayıklanmıyor bir daha almadık

Salonda canım oda soguk bizim buraya yatırıyorum oda düşe kalka hayatı öğrenmek istiyor erkenden

Ben de bir daha almam yaa o neydi yanında levrek de olmasaydı aç kaldıydım. Bir de çok ağır oldu fırında yapınca kızartma güzel olur o. Ben de hamsi yapıcam bir daha.

Küçük balıkların ömrü kısa olduğu için civa tutmuyormuş. Çok faydalı

Lazer yaparlarken nasıl oluyor canım? Estetik merkezleri hep açık mı?
İşlem korona önlemleri altında yapılıyordur mutlaka ben de araştırmaya başladım.
Sen hangi merkeze gidiyorsun?
Benim gittiğim yer estetik merkezi değil canım guzellik salonu diye geçiyor korona onlemleri var tabi ki ama en çok insanın kendisi dikkat etmeli fena değil temiz bı yer randevuku olunca da bizden başka kimse yoktu diyebilirim

Bahar Allah seni ne deyim ben sana akşam elmalı turta yaptım hamuruna şeker koymamışım bak gördün mü beceremedim bir turtayı ve yeyince farkettim aaaa ben buna şeker koymadımmmm kızlarr demişim neyseki elması şekerliydi bir de pudra şekeri serptim de baya bişeye benzedi elimden pek saç işleri gelmezdi bahar evlat söz konusu okunca öğreniyorsun el mahkum.
Büyük kızım kreşe gidiyordu 3 yaşını yeni bitirmiş saçları düz tarayıp gönderiyrıum sabah 7 de servisle ben de koşa koşa işe gidiyorum. Bir gün ağlayarak geldi bir arkadaşının annesi pek süslüydü kızı da süsleye püsleye yolluyor. Kız da benim kıza demiş senin annen hep aynı yolluyor saçlarını hiç yapmıyor farklı model diye ayy ben bir üzüldüm hemen değişik tokalar, netten yeni modeller bulundu. Yapıldı edildi hergün sabah hava aydınlanmadan napsındı bu ana kızını boynu büyük mü yollasaydı şimdi balık sırtı örüyorum artık bale topuzu falan kurtarıyoruz işte

Bugün hava miss gibi annemlere geldik biz yine köpeğimiz yavruları bırakmıyordu bu hafta biraz daha iyi bunlarda yavrularımız ve Lussimiz
Zeyneb’imiz ne kadar da mutlu gülen yüzü solmasın. Yavrucuklar da ne şirinmiş. Orası ailecek size iyi geliyor. Anneciğine ayan olsun.
nzh99 ohh maşallah mis gibi güneşlensin Atacık
Saol kuzum.
Saol hamdolsun kuzum.
Şekerparem ben de baktıkça şaşırıyorum. Hamdolsun.
Maşallah Ata kocaman olmus ya nasıl da yakışıklı ooh götür vitaminleriiiii
Saol teyzesi evimizin önü bol bol ot koparıp attı ağzına. Çok mutlu oluyor dışarda.
Kız delikanlı olmuş bu maşallah bol d vitamini olsunyarasın
Oldu şükür adaşım. Küçük herifim.
nzh99 altın saçlı Atam Maşşallah alsın D vitaminini bol bol güçlü kuvvetli olsun
Saol missim amin inşallah.
Maaşallah Göktuğ paşama. Kazasız yürüsün düşmeden inşallah.
Susamcım hamsinin ortasını çıkarınca kenardakiler de çıkıyor ben yine elimle kontrol edip veriyorum ki bugün de hamsi buğulama yedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…