- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
sabaha kadar mi uyanmaz miss. sen o uyanmadan emzirip bırakıyor musun?@bharkk hah böyle işte bizim düzen olmuş seninki de aynı. 4 da yattı 6 da kalktı 10 a doğru yattı benimki de. Artık uyanmaz inşallah cimcime
ben geçen bi test mi alsam dedim düşün öyle korkuyorum ama ondan da korktum almadim offf Allahım hayırlısını nasip etsin ama korunuyoruz da inşallah bi sürpriz yasamamA
Beb de olmadim
4 aylikken bi kanama olcum 10 ghn falan degisjktu
Olmadim korkuyirum ben de hatta neker neker geldi basimiza da Allah korusun ya
Valla ben olsam estetik için olacağım@Susam_tanesi sagol canim ozeniyor iste insan:) ya sende baya maharetlisin he ben fon flam guzel cekerim ama örmeyi bir türlü beceremem.
Canim evet bem nefes alamiyordum icerden baya egrilik ve etlerim baya sismisti. Instagramda hep estetiksiz fotolar var ama cok memnunum doktorum cok iyi cıktı sansima. Ablamla birlikte ameliyat olduk oda memnun. Ismail küçüker öneririm. Tamponsuz agrisiz bir ameliyatti.
Sagol teyzesi. Gece mi çalışıyor zordur ya gunduzde uyuyordur
misskokulumm canim su sekilde yaptim bugun sabah 9:10 da kalktik 11 bucukta uyuttum cok bagiriyordi 1 de kalkti sonra 4 bucukta uyuttum. 6 da kalkti simide yeni uyuttum insallah uyanmaz.
Ben 7 de verdim canım balıkBalığı kaçıncı ay vermeye başladınız. Ben ilk çocuğumdan 10 aylıkken başlanır diye biliyordum o yüzden henüz hiç denemedim ama şimdi herşey değişmiş. Eskiden kıymayı da 8 aydan önce vermezlerdi, şimdi 6. aydan sonra başlayabilirsiniz diyor doktorlar. Benim eski baya bir eski tabi 11 yaşında kızım
Ay ben hiç beceremem düz örgü bilirim sadece sana gelelim analı kızlı napalımEvet yaa daha büyüyecekler saçlarını falan yapıcazben de çok güzel saç yaparım düğünlerde kuzenlerimin kardeşlerimin saçlarını hep ben yapardım. çok da güzel örgü örerim. hatta ben diyordum ki çok güzel saç örerim ya kesin benim kızım olmaz bu bilgi de bana kalır. Ama öyle olmadı oldu çok şükür
Ay maşallah paşamaKızlar bu arada benim oğlan emekliyor diyebilirim sanırım artıkşöyle 3 - 4 kez ellerini atıp dizleri üzerinde ilerledi bugün aniden kanepeden tutup kalkıyor bir de hiç önünü ardını düşünmüyor yanında olmasak pat düşer geriye hep arkasındayız yaaa rüya gibi nasıl büyüdüler Maşşallah hepsine. Bugün gel gel de yapmaya başladı hepsini ard arda yapıyor yalnız önce gel gel sonra alkış en son parmak şıklatma şimdilik bu kadar maharetimiz. Tel sarmaya ve bay baya çalışıyoruz şuan
ben de varım olmayan.masallah bi anda herşeyi yapivermis darısı bize
bi ben kaldım olmayan ve yine de korkuyorum olsam rahatlayacam
bana gelin bana nasıl olsa kızım yok örgü topuz dalga maşa düz hepsini yaparım sizlereAy ben hiç beceremem düz örgü bilirim sadece sana gelelim analı kızlı napalım
ben bu akşam uyku eğitimine basladim ya 45 dk da uyuduKızlar benim kızım uykuya tepki olarak doğmuş gibi bu sıra inanılmaz direniyor diş falan değil ya iyice böyle alıştı gündüz uykusunu uzatmak için bile yok emzir yok salla anca 1 saati buluyor gece 50 kere kalkıyor Allah affetsin bazen çok yoruluyorum
hamsi de ortadakini çıkarmak yeterli olur canım istavriti bebeğe verirken de balığın büyük kılcigini aldıktan sonra sırtında ince bir şerit halinde vardır onu da çek al, sonra sirt kısmından ver bebeğe. istavritin alt tarafi (yani karin kisminda) daha kilcikli olur ama sirtinda küçük kilcik yoktur. ben çocuklara hep öyle veririm. simdi büyük kiz kendi hallediyor ama küçüğe yine yardımcı oluyorumOrtadakini çıkarmak yetiyor mu? Küçük kılçıkları olmuyor mu?
Bugün istavrit vereyim dedim heryeri kılçık doluydu korktum. Halbuki hamsi küçük olur zor olur diye istavrit aldırmıştım. Levrek verdim artık.
Saol teyzesi çok teşekkür ediyoruz. Bu arada Zeynebimin bütün gün dilindesin hep şekerparem diye seviyor kardeşini benimde aklıma sen geliyorsunElde yıkamak gerek canım.ben de kel diye istiyorum zaten
Yavv bu kız sabah namazına degil gece namazına kalkıyor.imani kuvvetli vesselam
Oyyy yavruuum kıyamaamm
Ama erkek de başka güzel..oglum bana bugun Biricigim dedi..ben şokoglancı mi olcam ne
Yakışır kuzularaaa
Nerde yatıyor ki canim?
Allahım Zeynepp sen nasıl bir duru güzelliksin masAllahcok akıllı cok naif bir kız bu kız belli masAllahhh
Ataaaaa tocaman olmussun sen Ataa..tanıyamadim vallamasAllah
Evet ya öyle mutlu oldu ki kaç zamandır bu anı bekliyordu annesi yaklaştırmıyordu yavrulara bugün daha sakindi ilk kez aldı kucağına onun mutluluğuYa harikaaaa Zeynep ya masallahg gözlerinin içi gülüyor maşallah kuzumalussi de miss turkey heee havalara bak
Saol canımAh bu ne bu ne maşallah yadelirdim çok güzeller
Ah ne güzel olur imkan olsa da sizleri ağırlamak bahçemizde yolu düşen olursa her zaman bekleriz koşa koşa geliriz buraya misscim çocuklarda oynar bizde keyif yaparızYaparsın bahar daha çok yaparsın inşallah canım Allah hevesini almayı nasip etsin. Ben youtube dan izleye izleye ne modeller öğrendim maşam saç düzleştiricim falan var düğünde dernekte kutlamada yaparım saçlarını kuaförlerden güzel olurgeçen kahkül kestim küçüğüme. Sen de yaparsın duduya değişik değişik modeller
Geç kaldım cevap vermeye sanırım alıntıları şimdi cevaplaabildimnaptınız yatırabildin mi Karya yı bahar?
He var ya ben de duydum da benim olmadı öyle bebem. Gerçi 2.kızım fena değildi sağolsun öyle çok ağladığını hatırlamam bebekken. Benimki balık ya ondan zaar bu kadar ağlıyor
Yaaaa Maşşallah ne güzeller kızın ayrı güzel yavrular Lussi niz bir ayrıbenim bile koşarak gelesim geldi vallahi.
Ne cilveleşmesi kız aman geçti bizden
Bende hiç beceremiyorum çok üzülüyorum nasıl bir kız anasıyım diye ama Zeynep saolsun elletmez saçına öyle pürçekli gezer deli eder bizi ayşede kel zatenEvet yaa daha büyüyecekler saçlarını falan yapıcazben de çok güzel saç yaparım düğünlerde kuzenlerimin kardeşlerimin saçlarını hep ben yapardım. çok da güzel örgü örerim. hatta ben diyordum ki çok güzel saç örerim ya kesin benim kızım olmaz bu bilgi de bana kalır. Ama öyle olmadı oldu çok şükür
İnş sonuç alırsınız uyku eğitiminden bende cesaret edemiyorum Bi orda Bi burdayım diyeyok canim o nazdan da geri kalmayız biz hiç sevmez sıpa üst değiştirmeyi. yalnız birşey itiraf edeyim ben büyük oğlanın saçını bagliyordum kiz zannedenler de oluyordu sonra biraktim cinsiyet kavramı oturmadan etkili olmim dedim neyse az hevesimi almistim masallah saçlı da sıpa.
gün hava miss gibi annemlere geldik biz yine köpeğimiz yavruları bırakmıyordu bu hafta biraz daha iyi bunlarda yavrularımız ve Lussimiz
ohhh ne güzel resimler ne iyi etmişsiniz. biz bu hafta evdeyiz. küçüğe an itibariyle uyku eğitime başladım. onun için gidemedik. inşallah sonuç aliriz
Hadi bakalım karyacık huzurlu uykuların olsun inş bak ilk günden ne güzel olmuş saatler@Susam_tanesi sagol canim ozeniyor iste insan:) ya sende baya maharetlisin he ben fon flam guzel cekerim ama örmeyi bir türlü beceremem.
Canim evet bem nefes alamiyordum icerden baya egrilik ve etlerim baya sismisti. Instagramda hep estetiksiz fotolar var ama cok memnunum doktorum cok iyi cıktı sansima. Ablamla birlikte ameliyat olduk oda memnun. Ismail küçüker öneririm. Tamponsuz agrisiz bir ameliyatti.
Sagol teyzesi. Gece mi çalışıyor zordur ya gunduzde uyuyordur
misskokulumm canim su sekilde yaptim bugun sabah 9:10 da kalktik 11 bucukta uyuttum cok bagiriyordi 1 de kalkti sonra 4 bucukta uyuttum. 6 da kalkti simide yeni uyuttum insallah uyanmaz.
kiz bu mesaji yeni gördüm. istavrit kızartma olur evet, fırına gitmez. hele mısır unuyla hepten guzel olur. ocakta sebzelisi de cok guzel olur yeme de yanında yat. tavaya balıkları güzelce dizip üzerine yeşil biber kapya biber soğan ve sarimsakBen de bir daha almam yaa o neydi yanında levrek de olmasaydı aç kaldıydım. Bir de çok ağır oldu fırında yapınca kızartma güzel olur o. Ben de hamsi yapıcam bir daha.
Küçük balıkların ömrü kısa olduğu için civa tutmuyormuş. Çok faydalı
Evet canım öyle mutlu ki Burda olmaktan markete alışverişe uğradık ona bile kızıyor niye Burda zaman kaybediyoruz dünden yapsaydınız ya alışverişi diye kavga ediyor bizimle. Kuzenleride biri 8.diğeri 12.sınıf ve erkekler ama çok seviyorlar birbirlerini onlarında etkisi var hep beraber güzel vakit geçiriyorlar Burda inş. Malum oluyordur anneciğime ve hepimizin ölmüşlerineZeyneb’imiz ne kadar da mutlu gülen yüzü solmasın. Yavrucuklar da ne şirinmiş. Orası ailecek size iyi geliyor. Anneciğine ayan olsun.
Saol kuzum.
Saol hamdolsun kuzum.
Şekerparem ben de baktıkça şaşırıyorum. Hamdolsun.
Saol teyzesi evimizin önü bol bol ot koparıp attı ağzına. Çok mutlu oluyor dışarda.
Oldu şükür adaşım. Küçük herifim.
Saol missim amin inşallah.
Maaşallah Göktuğ paşama. Kazasız yürüsün düşmeden inşallah.
Susamcım hamsinin ortasını çıkarınca kenardakiler de çıkıyor ben yine elimle kontrol edip veriyorum ki bugün de hamsi buğulama yedi.
Saol dilzarım hamdolsun bugünlere
Öyle güzel anlatmışsın ki çok balık düşkünü değilimdir ama canım çekti Bi denemek lazımkiz bu mesaji yeni gördüm. istavrit kızartma olur evet, fırına gitmez. hele mısır unuyla hepten guzel olur. ocakta sebzelisi de cok guzel olur yeme de yanında yat. tavaya balıkları güzelce dizip üzerine yeşil biber kapya biber soğan ve sarimsak
kucuk cay bardağıyla su ekleyip, yağı gezdirip kapağı kapalı pişsin. su bitince balıkların üzerinde tereyağı gezdirip azcik daha bekleyince biraz da maydanoz.anlattıkça canim çekti iyi mi?
InşAllah ya..hakikaten öyle olldu.kimseye bisey olmasin..Kalppare sıkma canını canım olmaz inşallah birşey basiretin bağlanmış demek napacaksın kadını öyle görünce içini ferah tut
Ya sen ne tatlış biseysin..başkasi olsa safsin derdi ama sen hassas diyorsunEvet hassas kalbin devreye girince koronayi unutuvermis beynin uzme kendini.
Oo herkes nerelerde yazik ki.bir sey de olmuyor. Allahon izniyle bir sey olmazz
Ayyy bizim ki de yeminle azarlamayi ogrendi gözüme baka baka azarliyor sanki.zavalli Alişim tamam bebi tamam kizma diyor ama tırsiyor artık çaktırmaBu güneş yakinda beni pataklar.
Bak.buraya yaziyorum dediydin dersiniz1
Bu kadar da sinir olmazz ķi atiyor firlatiyor kendini basbas bagiriyor elinden bir seyi alsan
Aayy iyi akıl ettin ben de yarın tel sarar calisayimKızlar bu arada benim oğlan emekliyor diyebilirim sanırım artıkşöyle 3 - 4 kez ellerini atıp dizleri üzerinde ilerledi bugün aniden kanepeden tutup kalkıyor bir de hiç önünü ardını düşünmüyor yanında olmasak pat düşer geriye hep arkasındayız yaaa rüya gibi nasıl büyüdüler Maşşallah hepsine. Bugün gel gel de yapmaya başladı hepsini ard arda yapıyor yalnız önce gel gel sonra alkış en son parmak şıklatma şimdilik bu kadar maharetimiz. Tel sarmaya ve bay baya çalışıyoruz şuan
Mezgit yedim ben ama bildigin tavuk gibi biz pek begenmedkkMezgit te verilecegi yaziyordu bir yerde
Oyy yavrum..hadi hadi oda soğuk falan hikaye..gunduz gece dizin dibinden ayırmak istemiyorsun kızınıSalonda canım oda soguk bizim buraya yatırıyorum oda düşe kalka hayatı öğrenmek istiyor erkenden
Evet çok mutlular buraya gelmemizi aşkına ödev yaptı derse girdi yoksa hep bir bahane hep bir isteksizlik ders konusunda bugün dersini güzelce dinle namazdan sonra gidicez deyince baktık bülbül gibi şakıyor derste ne fena bu kız ya işimiz varZeyay1420 bayıldım kızına, masallah ona. ne mutlu olurlar bahçe kopekler. unutamayacaklari çocukluk anıları olur kuzuların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?