2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
misskokulumm
Masallah sübhanallah göktuğ beye.
Bak kendini de sizi de yormuyor ne düşünceli bebe anami babami taksit taksit heyecanlandirmiyim bi anda yasatayim demis yavrumm.

Bizimki de anca kendini geri firlatsin, gitsin nerde kablo var onu yesin

Nasil yapti hepsiini ya masallah vallahi. Nazar degmesin. Ogrenmos hafizasina almis demek ki ne zamandir
Emeklemeye o zaman birkac gune tam olarak başlar patir patir Allahn izniylee.

@bharkk hah böyle işte bizim düzen olmuş seninki de aynı. 4 da yattı 6 da kalktı 10 a doğru yattı benimki de. Artık uyanmaz inşallah cimcime
sabaha kadar mi uyanmaz miss. sen o uyanmadan emzirip bırakıyor musun?
A

Beb de olmadim
4 aylikken bi kanama olcum 10 ghn falan degisjktu
Olmadim korkuyirum ben de hatta neker neker geldi basimiza da Allah korusun ya
ben geçen bi test mi alsam dedim düşün öyle korkuyorum ama ondan da korktum almadim offf Allahım hayırlısını nasip etsin ama korunuyoruz da inşallah bi sürpriz yasamam

Valla ben olsam estetik için olacağım

Ben 7 de verdim canım balık

Ay ben hiç beceremem düz örgü bilirim sadece sana gelelim analı kızlı napalım

Ay maşallah paşama evet ya neler yapıyorlar devamı gelsin az büyüsünler ya

Kızlar benim kızım uykuya tepki olarak doğmuş gibi bu sıra inanılmaz direniyor diş falan değil ya iyice böyle alıştı gündüz uykusunu uzatmak için bile yok emzir yok salla anca 1 saati buluyor gece 50 kere kalkıyor Allah affetsin bazen çok yoruluyorum

ben bu akşam uyku eğitimine basladim ya 45 dk da uyudu sürekli sakin ol diyip derin derin nefes alıp verdim dayanacam 3 gün oldu oldu olursa burdan hepinize onericem yoksa da artık bilmiyom valla ya napacam

hamsi de ortadakini çıkarmak yeterli olur canım istavriti bebeğe verirken de balığın büyük kılcigini aldıktan sonra sırtında ince bir şerit halinde vardır onu da çek al, sonra sirt kısmından ver bebeğe. istavritin alt tarafi (yani karin kisminda) daha kilcikli olur ama sirtinda küçük kilcik yoktur. ben çocuklara hep öyle veririm. simdi büyük kiz kendi hallediyor ama küçüğe yine yardımcı oluyorum

çiftlik baligi degil deniz baligi istiyorsan hem kolay hem cok lezzetli cinekop ya da daha iyisi sarikanat öneririm. ben cok severim. hem büyük kızartması da kolay olur. hem ağır metal sıkıntısı yok onlarda. yüzeye yakin yasarlar. mezgit aslinda tam çocuk balığı, cok kilcikli degil, yumuşak yumurtasi da olur içinde. ama dip baligi. yedirmeyin diyorlar. gerçi geçen ben az da olsa verdim

Saol teyzesi çok teşekkür ediyoruz. Bu arada Zeynebimin bütün gün dilindesin hep şekerparem diye seviyor kardeşini benimde aklıma sen geliyorsun
Ya harikaaaa Zeynep ya masallahg gözlerinin içi gülüyor maşallah kuzuma lussi de miss turkey heee havalara bak
Evet ya öyle mutlu oldu ki kaç zamandır bu anı bekliyordu annesi yaklaştırmıyordu yavrulara bugün daha sakindi ilk kez aldı kucağına onun mutluluğu Lussimiz doğum sonrası çok zayıfladı toparlayamadım hala yoksa tam miss Turkey dir güzel lussim
Ah bu ne bu ne maşallah ya delirdim çok güzeller
Saol canım
Ah ne güzel olur imkan olsa da sizleri ağırlamak bahçemizde yolu düşen olursa her zaman bekleriz koşa koşa geliriz buraya misscim çocuklarda oynar bizde keyif yaparız Eskişehir le sınır komşusuyuz geldiğinizde bekleriz
Bende hiç beceremiyorum çok üzülüyorum nasıl bir kız anasıyım diye ama Zeynep saolsun elletmez saçına öyle pürçekli gezer deli eder bizi ayşede kel zaten
İnş sonuç alırsınız uyku eğitiminden bende cesaret edemiyorum Bi orda Bi burdayım diye
Hadi bakalım karyacık huzurlu uykuların olsun inş bak ilk günden ne güzel olmuş saatler

kiz bu mesaji yeni gördüm. istavrit kızartma olur evet, fırına gitmez. hele mısır unuyla hepten guzel olur. ocakta sebzelisi de cok guzel olur yeme de yanında yat. tavaya balıkları güzelce dizip üzerine yeşil biber kapya biber soğan ve sarimsak
kucuk cay bardağıyla su ekleyip, yağı gezdirip kapağı kapalı pişsin. su bitince balıkların üzerinde tereyağı gezdirip azcik daha bekleyince biraz da maydanoz. anlattıkça canim çekti iyi mi?

Evet canım öyle mutlu ki Burda olmaktan markete alışverişe uğradık ona bile kızıyor niye Burda zaman kaybediyoruz dünden yapsaydınız ya alışverişi diye kavga ediyor bizimle. Kuzenleride biri 8.diğeri 12.sınıf ve erkekler ama çok seviyorlar birbirlerini onlarında etkisi var hep beraber güzel vakit geçiriyorlar Burda inş. Malum oluyordur anneciğime ve hepimizin ölmüşlerine

Öyle güzel anlatmışsın ki çok balık düşkünü değilimdir ama canım çekti Bi denemek lazım

Kalppare sıkma canını canım olmaz inşallah birşey basiretin bağlanmış demek napacaksın kadını öyle görünce içini ferah tut
InşAllah ya..hakikaten öyle olldu.kimseye bisey olmasin..
Yaa ama açik hava o kadar iyi geldi ki.foto çekecektim ama fırsatim olmadi.bu ara iki cocukla ilk defa tek çıktım.bas edebildim yaa o kaadr sevindirik oldum ki Rabbime şukürler olsun burda da cesareti gene senden aldım..hakikaten @bhrumtdru bahara katılıyorum Allah bazı insanları sanki ilac niyetine yaratmis..sen de onlardansin seviyorum seni inanmazsin gecen ruyamda bile gördüm zaten bi sen bi Jadesi boyuna rüyamdasınız
Evet hassas kalbin devreye girince koronayi unutuvermis beynin uzme kendini.
Oo herkes nerelerde yazik ki.bir sey de olmuyor. Allahon izniyle bir sey olmazz
Ya sen ne tatlış biseysin..başkasi olsa safsin derdi ama sen hassas diyorsun tatlımsin canımsın
Bu güneş yakinda beni pataklar.
Bak.buraya yaziyorum dediydin dersiniz1

Bu kadar da sinir olmazz ķi atiyor firlatiyor kendini basbas bagiriyor elinden bir seyi alsan
Ayyy bizim ki de yeminle azarlamayi ogrendi gözüme baka baka azarliyor sanki.zavalli Alişim tamam bebi tamam kizma diyor ama tırsiyor artık çaktırma
Aayy iyi akıl ettin ben de yarın tel sarar calisayim benim minik kertenkelem sadece surunuyor
Mezgit te verilecegi yaziyordu bir yerde
Mezgit yedim ben ama bildigin tavuk gibi biz pek begenmedkk en az alerji riski olan balıklardanmiş ama kiza vermemistim küçüktü o daha ‍♀
Salonda canım oda soguk bizim buraya yatırıyorum oda düşe kalka hayatı öğrenmek istiyor erkenden
Oyy yavrum..hadi hadi oda soğuk falan hikaye..gunduz gece dizin dibinden ayırmak istemiyorsun kızını ama haydo alacak birgün..yoksa alırdım oğluma boylesi susluyu kacirmak istemezdim ama gettiii getttii

Zeyay1420 bayıldım kızına, masallah ona. ne mutlu olurlar bahçe kopekler. unutamayacaklari çocukluk anıları olur kuzuların.
Evet çok mutlular buraya gelmemizi aşkına ödev yaptı derse girdi yoksa hep bir bahane hep bir isteksizlik ders konusunda bugün dersini güzelce dinle namazdan sonra gidicez deyince baktık bülbül gibi şakıyor derste ne fena bu kız ya işimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…