Onun tatli dillerini yerimSaol teyzesi çok teşekkür ediyoruz. Bu arada Zeynebimin bütün gün dilindesin hep şekerparem diye seviyor kardeşini benimde aklıma sen geliyorsun
Evet ya öyle mutlu oldu ki kaç zamandır bu anı bekliyordu annesi yaklaştırmıyordu yavrulara bugün daha sakindi ilk kez aldı kucağına onun mutluluğuLussimiz doğum sonrası çok zayıfladı toparlayamadım hala yoksa tam miss Turkey dir güzel lussim
Saol canım
Ah ne güzel olur imkan olsa da sizleri ağırlamak bahçemizde yolu düşen olursa her zaman bekleriz koşa koşa geliriz buraya misscim çocuklarda oynar bizde keyif yaparızEskişehir le sınır komşusuyuz geldiğinizde bekleriz
Bende hiç beceremiyorum çok üzülüyorum nasıl bir kız anasıyım diye ama Zeynep saolsun elletmez saçına öyle pürçekli gezer deli eder bizi ayşede kel zaten
İnş sonuç alırsınız uyku eğitiminden bende cesaret edemiyorum Bi orda Bi burdayım diye
Hadi bakalım karyacık huzurlu uykuların olsun inş bak ilk günden ne güzel olmuş saatler
Ne güzel bilgiler verdin ee deniz kenarında yaşamak bunu gerektirirdihamsi de ortadakini çıkarmak yeterli olur canım istavriti bebeğe verirken de balığın büyük kılcigini aldıktan sonra sırtında ince bir şerit halinde vardır onu da çek al, sonra sirt kısmından ver bebeğe. istavritin alt tarafi (yani karin kisminda) daha kilcikli olur ama sirtinda küçük kilcik yoktur. ben çocuklara hep öyle veririm. simdi büyük kiz kendi hallediyor ama küçüğe yine yardımcı oluyorum
çiftlik baligi degil deniz baligi istiyorsan hem kolay hem cok lezzetli cinekop ya da daha iyisi sarikanat öneririm. ben cok severim. hem büyük kızartması da kolay olur. hem ağır metal sıkıntısı yok onlarda. yüzeye yakin yasarlar. mezgit aslinda tam çocuk balığı, cok kilcikli degil, yumuşak yumurtasi da olur içinde. ama dip baligi. yedirmeyin diyorlar. gerçi geçen ben az da olsa verdim
Biliyorum da işte bebişe faydalı olsun diye kızartmadım zaten ben evde kızartamam yaa. Fırın kolayıma geldi. Buğulama da olurdu ama onu hiç yapmadım. Bu tarif çok güzelmiş deneyeceğim. Balığı hep dışarda yerdik korona sağolsun mahfetti. Evde sadece büyüm balıkları fırına atarım ben. Bebiş olunca öğrencem artıkkiz bu mesaji yeni gördüm. istavrit kızartma olur evet, fırına gitmez. hele mısır unuyla hepten guzel olur. ocakta sebzelisi de cok guzel olur yeme de yanında yat. tavaya balıkları güzelce dizip üzerine yeşil biber kapya biber soğan ve sarimsak
kucuk cay bardağıyla su ekleyip, yağı gezdirip kapağı kapalı pişsin. su bitince balıkların üzerinde tereyağı gezdirip azcik daha bekleyince biraz da maydanoz.anlattıkça canim çekti iyi mi?
Canım benin de oyleKızlar benim kızım uykuya tepki olarak doğmuş gibi bu sıra inanılmaz direniyor diş falan değil ya iyice böyle alıştı gündüz uykusunu uzatmak için bile yok emzir yok salla anca 1 saati buluyor gece 50 kere kalkıyor Allah affetsin bazen çok yoruluyorum
Gecmis olsun canımZeynebin keyfi yerinde ama ayşecik hasta ateşi var halsiz olduğu yerde başı düşüveriyor ama uyuyomıyor sürekli ııhh ıhh Bi çıksada dişleri rahatlasa yavrum ama sadece üst iki değil bence dört tane birden çıkar mı ki iki diş bu kadar eziyet verdi bide baktırsa açmıyor ağzını bide sıkıyor üstelik bakacağım zaman
Pek seviyor kardeşini Bi görsen için gider bende bakıp bakıp şükrediyorum ama bir an geliyor ki Bi bakmışsın en ufak şeyden kıskanıyor küsüyor Bi tutmuyor yaptıkları birbiriniOnun tatli dillerini yerimiçim ısındı öyle minnoş minnoş bakıyor ki
Geçen hafta kapı komşumuz vefat etmişti cenaze var diye gelemedik bizde bu hafta eve girmeden kapıdan konuştuk maskelerimiz vardı ama onların yoktuGecmis olsun canıminsAllah cabucak çikarsin dislerini kuzucuk
yaa zeyay ne yapacağız biz bu kizlari. ben de bugün söylemesi ayıptır aksam yemeği yerine çay yanina giden şeyler yapayım dedim. hiçbir yere çıkamıyoruz canımız çekiyor pasta çörek. mutfakta ses oluyor diye büyük kızımı da sözde yanina bıraktım. bir geldim ki millet cıvıl cıvıl bizimki somurtmus oturuyor. neymiş resim defteri bitmiş. ev a4 dolu al bir tane yap. resim çizip yanina ismini yazacak. önceki yazdıklarını kontrol ettim, yanlışları var. senin neyine dedim, yap yemeğini otur çocuğunun yanina. can iste çekiyor ama ikisi bir arada olmuyor.Evet çok mutlular buraya gelmemizi aşkına ödev yaptı derse girdi yoksa hep bir bahane hep bir isteksizlik ders konusunda bugün dersini güzelce dinle namazdan sonra gidicez deyince baktık bülbül gibi şakıyor derste ne fena bu kız ya işimiz var
baligi dışarıda yiyince daha lezzetli geliyor bana da.Ne güzel bilgiler verdin ee deniz kenarında yaşamak bunu gerektirirdi
Biliyorum da işte bebişe faydalı olsun diye kızartmadım zaten ben evde kızartamam yaa. Fırın kolayıma geldi. Buğulama da olurdu ama onu hiç yapmadım. Bu tarif çok güzelmiş deneyeceğim. Balığı hep dışarda yerdik korona sağolsun mahfetti. Evde sadece büyüm balıkları fırına atarım ben. Bebiş olunca öğrencem artık
Aynen canım bizim de öylePek seviyor kardeşini Bi görsen için gider bende bakıp bakıp şükrediyorum ama bir an geliyor ki Bi bakmışsın en ufak şeyden kıskanıyor küsüyor Bi tutmuyor yaptıkları birbirini
al benden e o kadar. yeni uyudu, hiç bu kadar geç uyumazdi. uyurken de hep memede olacak. sag tarafım uyuşuyor artik. Galiba dis gelecek.Canım benin de oyleatak catak ne bu bilmem ama gece sürekli yanimda
Alkışla parmak şıklatmayı yapıyordu önceden canım ardışık olarak şimdi gel gel de eklendi. Bayadır yapıyordum işte alıyorlar zihinlerine canları isteyince yapıveriyorlar. Bakalım emekleyince nasıl maceralar bizi beklermisskokulumm
Masallah sübhanallah göktuğ beye.
Bak kendini de sizi de yormuyor ne düşünceli bebe anami babami taksit taksit heyecanlandirmiyim bi anda yasatayim demis yavrumm.
Bizimki de anca kendini geri firlatsin, gitsin nerde kablo var onu yesin
Nasil yapti hepsiini ya masallah vallahi. Nazar degmesin. Ogrenmos hafizasina almis demek ki ne zamandir
Emeklemeye o zaman birkac gune tam olarak başlar patir patir Allahn izniylee.
Evet ancak biz başında oturunca yapıyor hiç dikkatini vermiyor millet yazıyor bizim ki hızlıca yazıp resim yapıyor habire ne zor zamana geldi 1.sınıf eşimle habire birbirlerine giriyorlar ödev konusunda sinir hastası olacak adamcağız ben girmesem aralarınayaa zeyay ne yapacağız biz bu kizlari. ben de bugün söylemesi ayıptır aksam yemeği yerine çay yanina giden şeyler yapayım dedim. hiçbir yere çıkamıyoruz canımız çekiyor pasta çörek. mutfakta ses oluyor diye büyük kızımı da sözde yanina bıraktım. bir geldim ki millet cıvıl cıvıl bizimki somurtmus oturuyor. neymiş resim defteri bitmiş. ev a4 dolu al bir tane yap. resim çizip yanina ismini yazacak. önceki yazdıklarını kontrol ettim, yanlışları var. senin neyine dedim, yap yemeğini otur çocuğunun yanina. can iste çekiyor ama ikisi bir arada olmuyor.
Ben Karya için demiştim canım akşam kısa uylu yapıp kalkıyor ya onun için uyanmaz dedimdi. Benimki uyanmaz olur musabaha kadar mi uyanmaz miss. sen o uyanmadan emzirip bırakıyor musun?
ben geçen bi test mi alsam dedim düşün öyle korkuyorum ama ondan da korktum almadim offf Allahım hayırlısını nasip etsin ama korunuyoruz da inşallah bi sürpriz yasamam.
Maşallah arka arkaya olmus yarın da yürüyor yaz kalpten gidekKızlar bu arada benim oğlan emekliyor diyebilirim sanırım artıkşöyle 3 - 4 kez ellerini atıp dizleri üzerinde ilerledi bugün aniden kanepeden tutup kalkıyor bir de hiç önünü ardını düşünmüyor yanında olmasak pat düşer geriye hep arkasındayız yaaa rüya gibi nasıl büyüdüler Maşşallah hepsine. Bugün gel gel de yapmaya başladı hepsini ard arda yapıyor yalnız önce gel gel sonra alkış en son parmak şıklatma şimdilik bu kadar maharetimiz. Tel sarmaya ve bay baya çalışıyoruz şuan
ohh afiyet sifa olsun. öğretmenliğe geçmeden önce yetişkin eğitimi yaparken bir öğrencim vardi, eşi balıkçı, bir guzel balik yapardı. bir de bir sürü püf noktası söylerdi. yok su balik şu zaman yenir, bu baligin şu tarifi guzel olur, vs vs. akilli kafam o zaman not alsaymisim zamanla unuttum, gittiD dilzar tariflerinin ekran görüntüsünü aldım valla biizm için bulunmaz nimet bu bilgilerEki Görüntüle 2747976 eşim de şimdi hamsi temizliyor akşam gelirken almış yarına hazır olsun diye oturdu yapıyor bu kadar balık lafının üzerine bu foto iyi gider dedim
Sanki o gozukaralik sende de var gibi jade risk sever dünürüm gibi geliyo bana sana çekmiş olabilir miYa da hadi düştüm gel artık diyoçok cesur vi gör elleri bırakıyor direk neyine güveniyorsa
Cilve yapmada bir dünya markasiyimBugün cilve hakkını lazerciye kullanmışsın
Tövbe est kızBalık demisken arkadaşım bugün balık pişirdi fırında fotosunu attı grubumuzdan herkes ay korkunç oy bu ne vış balık değil canavar yorumları yaptıbenim yorumum noldu dersiniz aallahim insallah haydomun da dişleri böyle çıkar darısı bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?