2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Onun tatli dillerini yerim içim ısındı öyle minnoş minnoş bakıyor ki

Ne güzel bilgiler verdin ee deniz kenarında yaşamak bunu gerektirirdi

Biliyorum da işte bebişe faydalı olsun diye kızartmadım zaten ben evde kızartamam yaa. Fırın kolayıma geldi. Buğulama da olurdu ama onu hiç yapmadım. Bu tarif çok güzelmiş deneyeceğim. Balığı hep dışarda yerdik korona sağolsun mahfetti. Evde sadece büyüm balıkları fırına atarım ben. Bebiş olunca öğrencem artık

Zeynebin keyfi yerinde ama ayşecik hasta ateşi var halsiz olduğu yerde başı düşüveriyor ama uyuyomıyor sürekli ııhh ıhh Bi çıksada dişleri rahatlasa yavrum ama sadece üst iki değil bence dört tane birden çıkar mı ki iki diş bu kadar eziyet verdi bide baktırsa açmıyor ağzını bide sıkıyor üstelik bakacağım zaman

Canım benin de oyle atak catak ne bu bilmem ama gece sürekli yanimda

Gecmis olsun canım insAllah cabucak çikarsin dislerini kuzucuk

Onun tatli dillerini yerim içim ısındı öyle minnoş minnoş bakıyor ki
Pek seviyor kardeşini Bi görsen için gider bende bakıp bakıp şükrediyorum ama bir an geliyor ki Bi bakmışsın en ufak şeyden kıskanıyor küsüyor Bi tutmuyor yaptıkları birbirini

Gecmis olsun canım insAllah cabucak çikarsin dislerini kuzucuk
Geçen hafta kapı komşumuz vefat etmişti cenaze var diye gelemedik bizde bu hafta eve girmeden kapıdan konuştuk maskelerimiz vardı ama onların yoktuAllah korusun hepimizi uzaktan uzağa başsağlığı diledik ne zor zamanlar Yarabbim ne günlerdeyiz Rabbim bir an önce feraha çıkartsın eski güzel cıvıltılı sağlıklı günlerimize geri dönelim

yaa zeyay ne yapacağız biz bu kizlari. ben de bugün söylemesi ayıptır aksam yemeği yerine çay yanina giden şeyler yapayım dedim. hiçbir yere çıkamıyoruz canımız çekiyor pasta çörek. mutfakta ses oluyor diye büyük kızımı da sözde yanina bıraktım. bir geldim ki millet cıvıl cıvıl bizimki somurtmus oturuyor. neymiş resim defteri bitmiş. ev a4 dolu al bir tane yap. resim çizip yanina ismini yazacak. önceki yazdıklarını kontrol ettim, yanlışları var. senin neyine dedim, yap yemeğini otur çocuğunun yanina. can iste çekiyor ama ikisi bir arada olmuyor.

baligi dışarıda yiyince daha lezzetli geliyor bana da. evde kokusu doyuruyor insani. su korona bitince gideriz inşallah yine.

Pek seviyor kardeşini Bi görsen için gider bende bakıp bakıp şükrediyorum ama bir an geliyor ki Bi bakmışsın en ufak şeyden kıskanıyor küsüyor Bi tutmuyor yaptıkları birbirini
Aynen canım bizim de öyle normal bunlar..illa oluyor Zamanla birbirlerine arkadas olacaklar Zeynebin yüreği o kadar sıcakki Ayşecik de eminim oyle olacaktır

Canım benin de oyle atak catak ne bu bilmem ama gece sürekli yanimda
al benden e o kadar. yeni uyudu, hiç bu kadar geç uyumazdi. uyurken de hep memede olacak. sag tarafım uyuşuyor artik. Galiba dis gelecek.
balkondan aldım ayva dilimledim, serin serindi. ona da verdim bir dilim. hırsla disleye disleye azcik sakinledi. bir de kirt kirt diye ses çıkarıyor iki minik dişiyle.

Alkışla parmak şıklatmayı yapıyordu önceden canım ardışık olarak şimdi gel gel de eklendi. Bayadır yapıyordum işte alıyorlar zihinlerine canları isteyince yapıveriyorlar. Bakalım emekleyince nasıl maceralar bizi bekler

Evet ancak biz başında oturunca yapıyor hiç dikkatini vermiyor millet yazıyor bizim ki hızlıca yazıp resim yapıyor habire ne zor zamana geldi 1.sınıf eşimle habire birbirlerine giriyorlar ödev konusunda sinir hastası olacak adamcağız ben girmesem aralarına

Ben Karya için demiştim canım akşam kısa uylu yapıp kalkıyor ya onun için uyanmaz dedimdi. Benimki uyanmaz olur mu 9 gibi yatarsa 11 gibi uyanır ağlar emziririm bir de 100 cc kadar mama veririm uyur gece 3-4 gibi tekrar kalkıyor mama vermezsem yanımda sabaha kadar eme eme uyur döne. Bazen bıkıp emzirip yatırırp mama verip uyutuyorum. Bizimki mamaya alışkın olduğundan sanırım tıka basa doyup uyumak istiyor. Miktarı azalta azalta bıraktırmayı düşünüyorum artık mamayı geceleri de bakalım.
Ben 3.aydan sonra 3 ay adet gördüm sonra bir daha görmedim anlamadım bu işten bişey vallahi. Halen de yok bişey menopoza mı girdim naptım 3 ay geçti tık yok hamile olsam belli de olurdu şimdiye o da değil

Maşallah arka arkaya olmus yarın da yürüyor yaz kalpten gidek Haydo da alkış biliyo bay bay öğrendi hadi bay bay deyince kafa alkisa gidiyo bir el havada bay bay yaparken diğeri alkış böyle antinkuntin bu hareket cikiyo gülüyoruz baya

ohh afiyet sifa olsun. öğretmenliğe geçmeden önce yetişkin eğitimi yaparken bir öğrencim vardi, eşi balıkçı, bir guzel balik yapardı. bir de bir sürü püf noktası söylerdi. yok su balik şu zaman yenir, bu baligin şu tarifi guzel olur, vs vs. akilli kafam o zaman not alsaymisim zamanla unuttum, gitti..

Balık demisken arkadaşım bugün balık pişirdi fırında fotosunu attı grubumuzdan herkes ay korkunç oy bu ne vış balık değil canavar yorumları yaptı benim yorumum noldu dersiniz aallahim insallah haydomun da dişleri böyle çıkar darısı bize

Eklentiler

• IMG-20201225-WA0022.webp
    60,9 KB · Görüntüleme: 45
Tövbe est kız bu da ne
Çıkar çıkar az kaldı inşallah baya bir aşama geçirdiniz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…