- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Ay sesli güldümBalık demisken arkadaşım bugün balık pişirdi fırında fotosunu attı grubumuzdan herkes ay korkunç oy bu ne vış balık değil canavar yorumları yaptıbenim yorumum noldu dersiniz aallahim insallah haydomun da dişleri böyle çıkar darısı bize
al benden e o kadar. yeni uyudu, hiç bu kadar geç uyumazdi. uyurken de hep memede olacak. sag tarafım uyuşuyor artik. Galiba dis gelecek.
balkondan aldım ayva dilimledim, serin serindi. ona da verdim bir dilim. hırsla disleye disleye azcik sakinledi. bir de kirt kirt diye ses çıkarıyor iki minik dişiyle.
Tevbe estagfirullah..Allahım sana geliyorumBalık demisken arkadaşım bugün balık pişirdi fırında fotosunu attı grubumuzdan herkes ay korkunç oy bu ne vış balık değil canavar yorumları yaptıbenim yorumum noldu dersiniz aallahim insallah haydomun da dişleri böyle çıkar darısı bize
Sen zaten çok güzelsin idare ederin buysa.S Sonsuzsukurler kiz sana ozenip resim koyayim dedim ama hic yeni fotom yokbir bunu bulabildim.
N Nehir8077 benim gozaltimda mor oluyordu hep ama bebekten degil burnum sıkıntılıydı ondandi sanirim doktorum gozaltima yag enjekte etti ameliyatta ameliyat olali 1 bucuk.seneyi gecti ama hala idare eder
Dudak cizgisinin morluğu hiç dikkatimi çekmedi. Sen yazdıktan sonra netten baktım, o birşey değil ki, farzetki kalem çekmişsin.
Mütevazı olma benide şişirme, aynayla haşır neşir bir insanım. İnsan kendini bilmez mi.Teşekkür ederimm baharcimm
Sen daha da güzelsin cidden
Blbenim.gozlatkarim hep moor hep
kız ben bu grupta uslu bir çocuk görmedim. Hepiniz bir ağızdan yakının istedim. Dertlerimiz ortakAaaa kızlar bizi uslu sanmanız beni üzerkoç burcu bebeler doğurduk mümkün mü bu sizinki bi tık fazladır çünkü örnek abiler var önlerinde
Aynen sağlıklı olsunlar bizler ne için varız.sağlıklı olsunlar da dediğin gibi baharım ah kıyamam ne kötü olmuşsundur. İşte doğru dua etmek lazım ya içifarklı olabiliyor
Sen en doğrusunu yapmışsın. Ben her zaman niyete bakarım. Kötü niyetle yapılmayan her şeyde Allah' yanındadır.Kıyamadım..cok aglamısti.kendi başina yasını tutyordu..düşününce o kadar aci ki..acısıni kimseyle bölüşemiyor
Maşallah Göktuğ 'a durdu durdu bak annesi hepsini peş peşe yapıyor. Ne güzel bayada marifetleriniz var. Zaman geçmiyor diue gelsede, tam tersi çok hızlı akıyor. Allah hepsine hayırlı ömürler versin.Kızlar bu arada benim oğlan emekliyor diyebilirim sanırım artıkşöyle 3 - 4 kez ellerini atıp dizleri üzerinde ilerledi bugün aniden kanepeden tutup kalkıyor bir de hiç önünü ardını düşünmüyor yanında olmasak pat düşer geriye hep arkasındayız yaaa rüya gibi nasıl büyüdüler Maşşallah hepsine. Bugün gel gel de yapmaya başladı hepsini ard arda yapıyor yalnız önce gel gel sonra alkış en son parmak şıklatma şimdilik bu kadar maharetimiz. Tel sarmaya ve bay baya çalışıyoruz şuan
Al işte turtayada hemen çağre bulmuşsun. Ben olsam ah tuh vah der, kenara koyardım. Boşuna mı idolumsun kıskanıyorum diyorum.Bahar Allah seni ne deyim ben sana akşam elmalı turta yaptım hamuruna şeker koymamışım bak gördün mü beceremedim bir turtayı ve yeyince farkettim aaaa ben buna şeker koymadımmmm kızlarr demişim neyseki elması şekerliydi bir de pudra şekeri serptim de baya bişeye benzedi elimden pek saç işleri gelmezdi bahar evlat söz konusu okunca öğreniyorsun el mahkum.
Büyük kızım kreşe gidiyordu 3 yaşını yeni bitirmiş saçları düz tarayıp gönderiyrıum sabah 7 de servisle ben de koşa koşa işe gidiyorum. Bir gün ağlayarak geldi bir arkadaşının annesi pek süslüydü kızı da süsleye püsleye yolluyor. Kız da benim kıza demiş senin annen hep aynı yolluyor saçlarını hiç yapmıyor farklı model diyeayy ben bir üzüldüm hemen değişik tokalar, netten yeni modeller bulundu. Yapıldı edildi hergün sabah hava aydınlanmadan napsındı bu ana kızını boynu büyük mü yollasaydı şimdi balık sırtı örüyorum artık bale topuzu falan kurtarıyoruz işte
Aşkısıburda da cesareti gene senden aldım..hakikaten @bhrumtdru bahara katılıyorum Allah bazı insanları sanki ilac niyetine yaratmis..sen de onlardansin seviyorum seni inanmazsin gecen ruyamda bile gördüm zaten bi sen bi @Jadesi boyuna rüyamdasınız
Ay gelirim valla ben kendime bakamıyorum a dostlar bana siz bakınbana gelin bana nasıl olsa kızım yok örgü topuz dalga maşa düz hepsini yaparım sizlere
Hayırlı olsun eğitimin canım ben daha meme vermemeyi başaramıyorum arka arkaya emiyorben bu akşam uyku eğitimine basladim ya 45 dk da uyudusürekli sakin ol diyip derin derin nefes alıp verdim dayanacam 3 gün oldu oldu olursa burdan hepinize onericem yoksa da artık bilmiyom valla ya napacam
Ahhh şekerparem demek rüyalarını süslüyorumInşAllah ya..hakikaten öyle olldu.kimseye bisey olmasin..
Yaa ama açik hava o kadar iyi geldi ki.foto çekecektim ama fırsatim olmadi.bu ara iki cocukla ilk defa tek çıktım.bas edebildim yaa o kaadr sevindirik oldum kiRabbime şukürler olsun burda da cesareti gene senden aldım..hakikaten N Nehir8077 bahara katılıyorum Allah bazı insanları sanki ilac niyetine yaratmis..sen de onlardansin seviyorum seni inanmazsin gecen ruyamda bile gördüm zaten bi sen bi Jadesi boyuna rüyamdasınız
Ya sen ne tatlış biseysin..başkasi olsa safsin derdi ama sen hassas diyorsuntatlımsin canımsın
Ayyy bizim ki de yeminle azarlamayi ogrendi gözüme baka baka azarliyor sanki.zavalli Alişim tamam bebi tamam kizma diyor ama tırsiyor artık çaktırma
Aayy iyi akıl ettin ben de yarın tel sarar calisayimbenim minik kertenkelem sadece surunuyor
Mezgit yedim ben ama bildigin tavuk gibi biz pek begenmedkken az alerji riski olan balıklardanmiş ama kiza vermemistim küçüktü o daha ♀
Oyy yavrum..hadi hadi oda soğuk falan hikaye..gunduz gece dizin dibinden ayırmak istemiyorsun kızınıama haydo alacak birgün..yoksa alırdım oğluma boylesi susluyu kacirmak istemezdim ama gettiii getttii
Başlıycam ataklarına ama bunların haCanım benin de oyleatak catak ne bu bilmem ama gece sürekli yanimda
Gazan mübarek olsun kardeşben bu akşam uyku eğitimine basladim ya 45 dk da uyudusürekli sakin ol diyip derin derin nefes alıp verdim dayanacam 3 gün oldu oldu olursa burdan hepinize onericem yoksa da artık bilmiyom valla ya napacam
Yaaa muhtesem bilgiler bunlar..benim gibi balık cahiline..cook sevindirik oldumhamsi de ortadakini çıkarmak yeterli olur canım istavriti bebeğe verirken de balığın büyük kılcigini aldıktan sonra sırtında ince bir şerit halinde vardır onu da çek al, sonra sirt kısmından ver bebeğe. istavritin alt tarafi (yani karin kisminda) daha kilcikli olur ama sirtinda küçük kilcik yoktur. ben çocuklara hep öyle veririm. simdi büyük kiz kendi hallediyor ama küçüğe yine yardımcı oluyorum
çiftlik baligi degil deniz baligi istiyorsan hem kolay hem cok lezzetli cinekop ya da daha iyisi sarikanat öneririm. ben cok severim. hem büyük kızartması da kolay olur. hem ağır metal sıkıntısı yok onlarda. yüzeye yakin yasarlar. mezgit aslinda tam çocuk balığı, cok kilcikli degil, yumuşak yumurtasi da olur içinde. ama dip baligi. yedirmeyin diyorlar. gerçi geçen ben az da olsa verdim
Başka tarif var mı?kiz bu mesaji yeni gördüm. istavrit kızartma olur evet, fırına gitmez. hele mısır unuyla hepten guzel olur. ocakta sebzelisi de cok guzel olur yeme de yanında yat. tavaya balıkları güzelce dizip üzerine yeşil biber kapya biber soğan ve sarimsak
kucuk cay bardağıyla su ekleyip, yağı gezdirip kapağı kapalı pişsin. su bitince balıkların üzerinde tereyağı gezdirip azcik daha bekleyince biraz da maydanoz.anlattıkça canim çekti iyi mi?
Geçen hafta kapı komşumuz vefat etmişti cenaze var diye gelemedik bizde bu hafta eve girmeden kapıdan konuştuk maskelerimiz vardı ama onların yoktuAllah korusun hepimizi uzaktan uzağa başsağlığı diledik ne zor zamanlar Yarabbim ne günlerdeyiz Rabbim bir an önce feraha çıkartsın eski güzel cıvıltılı sağlıklı günlerimize geri dönelim
Sagol canım.inan icimi feralatiyorsunSen en doğrusunu yapmışsın. Ben her zaman niyete bakarım. Kötü niyetle yapılmayan her şeyde Allah' yanındadır.
AşkısıTabiki onları göreceksin rüyanda, grubun enerji depoları onlar. Ama arada beni de al rüyana. Bu ara eve tıkıldım gece olsun gezeyim.
Var var olmaz olur mu sonunu düşünen kahraman olamaz diye diye burnumun dikine gidiyorumSanki o gozukaralik sende de var gibi jade risk sever dünürüm gibi geliyo bana sana çekmiş olabilir mi
Cilve yapmada bir dünya markasiyim
Ay aynı dertten muzdaribiz ama tövbeler olsun aklıma onu yazmak gelmezdiBalık demisken arkadaşım bugün balık pişirdi fırında fotosunu attı grubumuzdan herkes ay korkunç oy bu ne vış balık değil canavar yorumları yaptıbenim yorumum noldu dersiniz aallahim insallah haydomun da dişleri böyle çıkar darısı bize
Kaportayı değiştirmek isteyene bak yan yanagelelim aramızda 3yaş var sanırlarSen zaten çok güzelsin idare ederin buysa.
Ufak dokunuşlar iflah etmez beni, kaporta tamamen değişmeli.
Dudak cizgisinin morluğu hiç dikkatimi çekmedi. Sen yazdıktan sonra netten baktım, o birşey değil ki, farzetki kalem çekmişsin.
Mütevazı olma benide şişirme, aynayla haşır neşir bir insanım. İnsan kendini bilmez mi.
kız ben bu grupta uslu bir çocuk görmedim. Hepiniz bir ağızdan yakının istedim. Dertlerimiz ortak
Aynen sağlıklı olsunlar bizler ne için varız.
İyiki o gün duam kabul olmamış.ağzımızdan çıkana dikkat etmek lazım, duaların ne zaman kabul olacağı belli olmaz.
Sen en doğrusunu yapmışsın. Ben her zaman niyete bakarım. Kötü niyetle yapılmayan her şeyde Allah' yanındadır.
Maşallah Göktuğ 'a durdu durdu bak annesi hepsini peş peşe yapıyor. Ne güzel bayada marifetleriniz var. Zaman geçmiyor diue gelsede, tam tersi çok hızlı akıyor. Allah hepsine hayırlı ömürler versin.
Al işte turtayada hemen çağre bulmuşsun. Ben olsam ah tuh vah der, kenara koyardım. Boşuna mı idolumsun kıskanıyorum diyorum.
Balık sırtı bale topuzu daha ne olsun. Birde sabahın kör saati, helal olsun vallahi diyecek sözüm yok.
AşkısıTabiki onları göreceksin rüyanda, grubun enerji depoları onlar. Ama arada beni de al rüyana. Bu ara eve tıkıldım gece olsun gezeyim.
Aaa deliye bak nasıl güzelsin saçmalama
Yaaa utandım bak şimdiGazan mübarek olsun kardeş
Yaaa muhtesem bilgiler bunlar..benim gibi balık cahiline..cook sevindirik oldum
Başka tarif var mı?
ben de girmeseydim çook iyi olacaktı.Allah rahmet eylesin canım
Sagol canım.inan icimi feralatiyorsun⚘
Bu gece seni göreyim bakayım.sen de biraz gez
Isin esprisi cidden hepinizi cok seviyorum..ama jadeyle miss cok ruyama giriyordedigin gibi enerjileri etkiliyor herhalde baharım
Yalnizim deyip duruyorsun ya..gecen gece seni havalimani gibi biryerde goruyorum..ahh anneme yakin gidebilsem ya diyordun.nasil uzulduysemAhhh şekerparem demek rüyalarını süslüyorumyerim seni yüreği güzelim
Yok kız biri gelse 1 saat satayım diye bekliyorum gitmiyor odaanacı çıktı bu kız haydo alana kadar daha zaman var tadını çıkarcam Aaa sen dur ben daha neler yapcam ben ona kokoşlukta marka olacak madem evdeyim bana oyuncak oldu
Nazar mı degdi kuzuya kıyamam..Allah esirgesin canımÇocuğum bahçede oynadı gelmeyen kalmadı bir de halaları aradı görüntülü onu bile konuştular. Bebeğim bir huzursuz uyuyor. Ağlıyor. Okuruz ikimizde okumamışız bugün. Vallahi nazarlanıyor. Öptük kokladık bizim yatağa terfi etti huzura erdi. Okuduk bir güzel. Allahım esirgesin. Ne diyim.
Saol şekerparem bu komşular bizi çok konuşuyor. Kötü niyetli değiller ama, ya adamcağızıma geliyor ya çocuğuma. Bahçede çalışır gelir başı ağrır Yeşim beni bir oku der. Falanca yine beni çok söyledi der. Esneye esneye okurum. Allahım gözden nazardan korusun cümlemiziNazar mı degdi kuzuya kıyamam..Allah esirgesin canım
elmalı turta yaptım hamuruna şeker koymamışımbak gördün mü beceremedim bir turtayı ve yeyince farkettim aaaa ben buna şeker koymadımmmm kızlarr demişim neyseki elması şekerliydi bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?