2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Canim benim de sag tarafim uyuşuyor artik ya.koca gece besige uzanmaktan
Asıma brokoli dokunmadi di mi canim bir daha? Kac gündür aklimda sorucam unutuyorum.

Tevbe estagfirullah..Allahım sana geliyorum bu nasıl bir baluk senin duan kabul olmasa bari..yoksa biskolota erkeki canavar disli olsbilir

Sen zaten çok güzelsin idare ederin buysa.
Ufak dokunuşlar iflah etmez beni, kaporta tamamen değişmeli.
Dudak cizgisinin morluğu hiç dikkatimi çekmedi. Sen yazdıktan sonra netten baktım, o birşey değil ki, farzetki kalem çekmişsin.
Teşekkür ederimm baharcimm
Sen daha da güzelsin cidden
Blbenim.gozlatkarim hep moor hep
Mütevazı olma benide şişirme, aynayla haşır neşir bir insanım. İnsan kendini bilmez mi.
Aaaa kızlar bizi uslu sanmanız beni üzer koç burcu bebeler doğurduk mümkün mü bu sizinki bi tık fazladır çünkü örnek abiler var önlerinde
kız ben bu grupta uslu bir çocuk görmedim. Hepiniz bir ağızdan yakının istedim. Dertlerimiz ortak
sağlıklı olsunlar da dediğin gibi baharım ah kıyamam ne kötü olmuşsundur. İşte doğru dua etmek lazım ya içifarklı olabiliyor
Aynen sağlıklı olsunlar bizler ne için varız.
İyiki o gün duam kabul olmamış.ağzımızdan çıkana dikkat etmek lazım, duaların ne zaman kabul olacağı belli olmaz.
Kıyamadım..cok aglamısti.kendi başina yasını tutyordu..düşününce o kadar aci ki..acısıni kimseyle bölüşemiyor
Sen en doğrusunu yapmışsın. Ben her zaman niyete bakarım. Kötü niyetle yapılmayan her şeyde Allah' yanındadır.
Maşallah Göktuğ 'a durdu durdu bak annesi hepsini peş peşe yapıyor. Ne güzel bayada marifetleriniz var. Zaman geçmiyor diue gelsede, tam tersi çok hızlı akıyor. Allah hepsine hayırlı ömürler versin.
Al işte turtayada hemen çağre bulmuşsun. Ben olsam ah tuh vah der, kenara koyardım. Boşuna mı idolumsun kıskanıyorum diyorum.
Balık sırtı bale topuzu daha ne olsun. Birde sabahın kör saati, helal olsun vallahi diyecek sözüm yok.
Aşkısı Tabiki onları göreceksin rüyanda, grubun enerji depoları onlar. Ama arada beni de al rüyana. Bu ara eve tıkıldım gece olsun gezeyim.

ben bu akşam uyku eğitimine basladim ya 45 dk da uyudu sürekli sakin ol diyip derin derin nefes alıp verdim dayanacam 3 gün oldu oldu olursa burdan hepinize onericem yoksa da artık bilmiyom valla ya napacam
Hayırlı olsun eğitimin canım ben daha meme vermemeyi başaramıyorum arka arkaya emiyor yemekten kalkıyoruz meme diye geliyor üstüme dişi yok ona rağmen 3 kere ısırdı mememi cadı bugün bazen deliriyorum geri yüzüne bakınca geçiyor uyanınca tekrar geliyor. Aslında evde de çok sıkıldım oda etkili bunaldım çok fazla

Ahhh şekerparem demek rüyalarını süslüyorum yerim seni yüreği güzelim
Yok kız biri gelse 1 saat satayım diye bekliyorum gitmiyor oda anacı çıktı bu kız haydo alana kadar daha zaman var tadını çıkarcam Aaa sen dur ben daha neler yapcam ben ona kokoşlukta marka olacak madem evdeyim bana oyuncak oldu

ben bu akşam uyku eğitimine basladim ya 45 dk da uyudu sürekli sakin ol diyip derin derin nefes alıp verdim dayanacam 3 gün oldu oldu olursa burdan hepinize onericem yoksa da artık bilmiyom valla ya napacam
Gazan mübarek olsun kardeş
Yaaa muhtesem bilgiler bunlar..benim gibi balık cahiline..cook sevindirik oldum
Başka tarif var mı?
ben de girmeseydim çook iyi olacaktı.Allah rahmet eylesin canım
Sagol canım.inan icimi feralatiyorsun

Bu gece seni göreyim bakayım.sen de biraz gez
Isin esprisi cidden hepinizi cok seviyorum..ama jadeyle miss cok ruyama giriyor dedigin gibi enerjileri etkiliyor herhalde baharım

Sanki o gozukaralik sende de var gibi jade risk sever dünürüm gibi geliyo bana sana çekmiş olabilir mi

Cilve yapmada bir dünya markasiyim
Var var olmaz olur mu sonunu düşünen kahraman olamaz diye diye burnumun dikine gidiyorum sonuç bazen hüsran bazen değil idare ediyorum öteki türlü yaşanmaz ki
Cilveli dünür sende de inanılmaz bi o hava var ama ha

Ay aynı dertten muzdaribiz ama tövbeler olsun aklıma onu yazmak gelmezdi ne alem kadınsın ya

Çocuğum bahçede oynadı gelmeyen kalmadı bir de halaları aradı görüntülü onu bile konuştular. Bebeğim bir huzursuz uyuyor. Ağlıyor. Okuruz ikimizde okumamışız bugün. Vallahi nazarlanıyor. Öptük kokladık bizim yatağa terfi etti huzura erdi. Okuduk bir güzel. Allahım esirgesin. Ne diyim.

Kaportayı değiştirmek isteyene bak yan yanagelelim aramızda 3yaş var sanırlar
Ay sen dert demeden dökülürüz biz aşk olsun kim anlar bu tatlı dertleri bizden başka kime yakınak

Yaaa utandım bak şimdi sizsiniz enerjisi güzel

Yalnizim deyip duruyorsun ya..gecen gece seni havalimani gibi biryerde goruyorum..ahh anneme yakin gidebilsem ya diyordun.nasil uzulduysem
Süsle annesii..kız çocugu hem özenli yaşamayı ögrenir.hem saç taramak sünnettir

Nazar mı degdi kuzuya kıyamam..Allah esirgesin canım

Nazar mı degdi kuzuya kıyamam..Allah esirgesin canım
Saol şekerparem bu komşular bizi çok konuşuyor. Kötü niyetli değiller ama, ya adamcağızıma geliyor ya çocuğuma. Bahçede çalışır gelir başı ağrır Yeşim beni bir oku der. Falanca yine beni çok söyledi der. Esneye esneye okurum. Allahım gözden nazardan korusun cümlemizi

elmalı turta yaptım hamuruna şeker koymamışım bak gördün mü beceremedim bir turtayı ve yeyince farkettim aaaa ben buna şeker koymadımmmm kızlarr demişim neyseki elması şekerliydi bir

Ya miisss beceremediğin bile becerilmis bir şeye dönüşmüş duble tebrikler valla sana ya.

Ben de ogreteyim bakalım sar zar makarayı. Guzel fikir olduu.

Patlamış mısırı kizim da yiyor bayadir nasil da sevdi abur çuburcu anasi gibi.

Maşallah koltuğa kalkinca illa düşüyorlar neyse ki sen de ilgilenecek 2 tane aslan gib ablaa vaarr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…