Ay aslı çoğunluğa katılıyorum, o ne yahu öyle içim kalktı. Ben onu ölsem yiyemem, bıraksalar o beni yer. Aklına ilk gelene bak, kelleden sonra, gördüğüm en korkunc yemek. Kelle vitrinlerine bile bakmıyorum ben, tabi ona bakıp iştahı açılan da var.Balık demisken arkadaşım bugün balık pişirdi fırında fotosunu attı grubumuzdan herkes ay korkunç oy bu ne vış balık değil canavar yorumları yaptıbenim yorumum noldu dersiniz aallahim insallah haydomun da dişleri böyle çıkar darısı bize
Amiinnmn kuzum aminnnn.Saol şekerparem bu komşular bizi çok konuşuyor. Kötü niyetli değiller ama, ya adamcağızıma geliyor ya çocuğuma. Bahçede çalışır gelir başı ağrır Yeşim beni bir oku der. Falanca yine beni çok söyledi der. Esneye esneye okurum. Allahım gözden nazardan korusun cümlemizi
Oluyor canım..bazı insanın cok nazarı değiyor..masAllah denildiğinde nazar degmezmis.ama iste unutuluyor.Saol şekerparem bu komşular bizi çok konuşuyor. Kötü niyetli değiller ama, ya adamcağızıma geliyor ya çocuğuma. Bahçede çalışır gelir başı ağrır Yeşim beni bir oku der. Falanca yine beni çok söyledi der. Esneye esneye okurum. Allahım gözden nazardan korusun cümlemizi
Çocuklar etkileniyor malesef, Allah korusun esirgesin. Anne baba koynunda huzur olmazmi. Ne mutlu ona sıcak sıcak huzurla uyusun kuzum.Çocuğum bahçede oynadı gelmeyen kalmadı bir de halaları aradı görüntülü onu bile konuştular. Bebeğim bir huzursuz uyuyor. Ağlıyor. Okuruz ikimizde okumamışız bugün. Vallahi nazarlanıyor. Öptük kokladık bizim yatağa terfi etti huzura erdi. Okuduk bir güzel. Allahım esirgesin. Ne diyim.
Teşekkür ederim de sen neden bana minyon diyorsun, daha oncede demistin.N Nehir8077
Kaporta değişimi mi aşk olsun Hiç öyle deme kendine. Bahar gibisin ismin gibi.
Citirsin citir tututututu masallah.
Minyonsun ya zaten iyce Küçük guzel duruyorsun.
Aynen ya kelleye iştahı kabaran da çok var.
Oğlum görmüş bir nere de anne inegin kafaisni niye kesip oraya koymuşlar diyordu bana.
bakmaya kalkarsan sabah edersin. Zamanın nasıl aktığını bile farketmezsin. Bence uyu vaktin varsa, benim suan uyumaya vaktim var. Ama bdv de dert okuyorum.Internetten kiyafet oyuncak almaya firsatim olamiyor napsam bu gece de uykuyu alisveris icin mi yaksak bilemedim.
Saol canım senin güzel bakışın oAaa deliye bak nasıl güzelsin saçmalama
Ben de öyle yaptım.bakmaya kalkarsan sabah edersin. Zamanın nasıl aktığını bile farketmezsin. Bence uyu vaktin varsa, benim suan uyumaya vaktim var. Ama bdv de dert okuyorum.
çok geçmiş olsun. üşüştü mü ki ? aman dikkat et , sık sık ölç ateşi. Allah şifa versin canim.Ayşecik cayır cayır yanıyor üstünü çıkarttım calpol verdim sonra ölçtüm az soğumuş hali 39.1 di diş bukadar ateş yapar mı soğuk uygulamayla 38 düştü de uyuyakaldı zıbınla ben bekliyorum başındA
Bem de almıştım direkt@dilzar tariflerinin ekran görüntüsünü aldım valla biizm için bulunmaz nimet bu bilgilerEki Görüntüle 2747976 eşim de şimdi hamsi temizliyor akşam gelirken almış yarına hazır olsun diye oturdu yapıyor bu kadar balık lafının üzerine bu foto iyi gider dedim
Aa miss aynı yaa önceleri emip uyuyordu şimdi mama için ağlıyor. Gece uyku arasında bir ağlayışı bar komşular toplanacak. Memeeee babaaa diye bağırarak ağlıyor zilli. Mamayı babası hazırlıyor tabi biliyor mudur nedirBen Karya için demiştim canım akşam kısa uylu yapıp kalkıyor ya onun için uyanmaz dedimdi. Benimki uyanmaz olur mu9 gibi yatarsa 11 gibi uyanır ağlar emziririm bir de 100 cc kadar mama veririm uyur gece 3-4 gibi tekrar kalkıyor mama vermezsem yanımda sabaha kadar eme eme uyur döne. Bazen bıkıp emzirip yatırırp mama verip uyutuyorum. Bizimki mamaya alışkın olduğundan sanırım tıka basa doyup uyumak istiyor. Miktarı azalta azalta bıraktırmayı düşünüyorum artık mamayı geceleri de bakalım.
Ben 3.aydan sonra 3 ay adet gördüm sonra bir daha görmedim anlamadım bu işten bişey vallahi. Halen de yok bişey menopoza mı girdim naptım 3 ay geçti tık yokhamile olsam belli de olurdu şimdiye o da değil
Ah geçmiş olsun canım. O nasıl bir ateş. Tecrübe bu olsa gerek biz acile koşmuştuk herhalde 39 a !Ayşecik cayır cayır yanıyor üstünü çıkarttım calpol verdim sonra ölçtüm az soğumuş hali 39.1 di diş bukadar ateş yapar mı soğuk uygulamayla 38 düştü de uyuyakaldı zıbınla ben bekliyorum başındA
Çok iyi olmuş çok sevindim senin adına. İşe dönmeden önce mi verdin eğitimi? Ben de düşünüyorum işe dönünce daha kötü olursa nasıl yaparım uykusuz diyeKızlar selaaam uzun zamandır giremiyorum ara ara girip okuyordum iznim bitti işe döndüm ara ara girmeler de bitti maalesefki ama aklımdasınıznasılsınız herkes iyi mi yaramaz bi şey yoktur inşallah benim oğlum tam bir canavar oldu babası bahçe hortumuna benzetiyor birden açarsın da sağa sola gider deli gibi hah aynı ondan bu arada harika bişey yaptım uykularımız iyice zıvanadan çıkmıştı o yüzden uyku eğitimi verdim profesyonel destek alıp, Tek bişey söylicem bunla ilgili bunu kendinize yapın kızlar mucize gibi bişey gerçekten oğlum gece uyanmıyor artık uyku beslemesi yapıp 1 kere emziriyorum haberi bile olmuyo gecede 8 kere emen çocuk gitti sabah uyumaktan yüzü gözü Arı sokmuş gibi şişmiş bir çocuk geldi şükürler olsun tavsiye ediyorum hepinizi 8 günde sonuç aldık. Sizi ve bebeklerinizi öpüp sarılıyorum ara ara girmeyi ihmal etmeyeceğim
Cikmiyorrrr miss cikmiyoooorTövbe est kızbu da ne
Çıkar çıkar az kaldı inşallah baya bir aşama geçirdiniz bakalım
Ay sesli güldüm
Ay aman şeklini kastetmedim Allah'ım ayrıntı vereyim duamaTevbe estagfirullah..Allahım sana geliyorumbu nasıl bir baluk senin duan kabul olmasa bari..yoksa biskolota erkeki canavar disli olsbilir
Tabi kizz cilveli olmak lazım hele eşim aradiginda benim telefon açısımı bı duysanizzz arkadaşlar baya gülerdi alıştılar gariplerVar var olmaz olur mu sonunu düşünen kahraman olamaz diye diye burnumun dikine gidiyorumsonuç bazen hüsran bazen değil idare ediyorum öteki türlü yaşanmaz ki
Cilveli dünür sende de inanılmaz bi o hava var ama ha
Asya kuşum bı cikarsin dişleri biz pesisira geliriz hadi asyam hadi balımmmAy aynı dertten muzdaribiz ama tövbeler olsun aklıma onu yazmak gelmezdine alem kadınsın ya
Allah nazardan korusun ya yıldızı düşük olanlar çabuk nazara gelir bebeklerin de yıldızı düşük malesefÇocuğum bahçede oynadı gelmeyen kalmadı bir de halaları aradı görüntülü onu bile konuştular. Bebeğim bir huzursuz uyuyor. Ağlıyor. Okuruz ikimizde okumamışız bugün. Vallahi nazarlanıyor. Öptük kokladık bizim yatağa terfi etti huzura erdi. Okuduk bir güzel. Allahım esirgesin. Ne diyim.
Ay aslı çoğunluğa katılıyorum, o ne yahu öyle içim kalktı. Ben onu ölsem yiyemem, bıraksalar o beni yer. Aklına ilk gelene bak, kelleden sonra, gördüğüm en korkunc yemek. Kelle vitrinlerine bile bakmıyorum ben, tabi ona bakıp iştahı açılan da var.
Ay ağzından bal damliyo deliksiz uyumak istiyorum gözüm içe çöktü resmenKızlar selaaam uzun zamandır giremiyorum ara ara girip okuyordum iznim bitti işe döndüm ara ara girmeler de bitti maalesefki ama aklımdasınıznasılsınız herkes iyi mi yaramaz bi şey yoktur inşallah benim oğlum tam bir canavar oldu babası bahçe hortumuna benzetiyor birden açarsın da sağa sola gider deli gibi hah aynı ondan bu arada harika bişey yaptım uykularımız iyice zıvanadan çıkmıştı o yüzden uyku eğitimi verdim profesyonel destek alıp, Tek bişey söylicem bunla ilgili bunu kendinize yapın kızlar mucize gibi bişey gerçekten oğlum gece uyanmıyor artık uyku beslemesi yapıp 1 kere emziriyorum haberi bile olmuyo gecede 8 kere emen çocuk gitti sabah uyumaktan yüzü gözü Arı sokmuş gibi şişmiş bir çocuk geldi şükürler olsun tavsiye ediyorum hepinizi 8 günde sonuç aldık. Sizi ve bebeklerinizi öpüp sarılıyorum ara ara girmeyi ihmal etmeyeceğim
Evet canım zaman buldukça katılacağım yeni düzene alışmam biraz zaman aldı 9 aydır evdeydim birden iş temposu ev bebek şaşırdım açıkçası ama alışıyorumÇok iyi olmuş çok sevindim senin adına. İşe dönmeden önce mi verdin eğitimi? Ben de düşünüyorum işe dönünce daha kötü olursa nasıl yaparım uykusuz diye
Nerden aldın desteği?
Evet arada gel katıl bize ihmal etme
Ay ağzından bal damliyo deliksiz uyumak istiyorum gözüm içe çöktü resmenmaşallah bu arada bahçe hortumuna harika benzetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?