2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay aslı çoğunluğa katılıyorum, o ne yahu öyle içim kalktı. Ben onu ölsem yiyemem, bıraksalar o beni yer. Aklına ilk gelene bak, kelleden sonra, gördüğüm en korkunc yemek. Kelle vitrinlerine bile bakmıyorum ben, tabi ona bakıp iştahı açılan da var.

Amiinnmn kuzum aminnnn.
Iyi niyet olsa da değiyor göz haklisinn canimm.rabbim korusun.
Nasil oldu ata huzursuz muu.

Oluyor canım..bazı insanın cok nazarı değiyor..masAllah denildiğinde nazar degmezmis.ama iste unutuluyor.
Soyle birsey duymustum bizim okulda ki din kultru ogretmeninden,
Eger birinin size nazari degmesinden korkuyorsaniz onu gordugunuzde icinizden la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim deyin 3 defa demisti.

Çocuklar etkileniyor malesef, Allah korusun esirgesin. Anne baba koynunda huzur olmazmi. Ne mutlu ona sıcak sıcak huzurla uyusun kuzum.

N Nehir8077
Kaporta değişimi mi aşk olsun Hiç öyle deme kendine. Bahar gibisin ismin gibi.
Citirsin citir tututututu masallah.
Minyonsun ya zaten iyce Küçük guzel duruyorsun.

Aynen ya kelleye iştahı kabaran da çok var.
Oğlum görmüş bir nere de anne inegin kafaisni niye kesip oraya koymuşlar diyordu bana.

Teşekkür ederim de sen neden bana minyon diyorsun, daha oncede demistin.
Yaş oldu 40 çıtırlıkmı kaldı.
Oğlunla aynı fikirdeyim hayvanın yüzü bari kalsaydı yenmeden. Görsellik çok güzelmiş gibi birde vitrinde.

bakmaya kalkarsan sabah edersin. Zamanın nasıl aktığını bile farketmezsin. Bence uyu vaktin varsa, benim suan uyumaya vaktim var. Ama bdv de dert okuyorum.
Ben de öyle yaptım.simdi de kiz uyandı alkış yapıyor ama tam uyumak için başımi yastıga koymustum.bakalim insAllah uyur

çok geçmiş olsun. üşüştü mü ki ? aman dikkat et , sık sık ölç ateşi. Allah şifa versin canim.

Bem de almıştım direkt
Aa miss aynı yaa önceleri emip uyuyordu şimdi mama için ağlıyor. Gece uyku arasında bir ağlayışı bar komşular toplanacak. Memeeee babaaa diye bağırarak ağlıyor zilli. Mamayı babası hazırlıyor tabi biliyor mudur nedir
Ah geçmiş olsun canım. O nasıl bir ateş. Tecrübe bu olsa gerek biz acile koşmuştuk herhalde 39 a !

Kızlar selaaam uzun zamandır giremiyorum ara ara girip okuyordum iznim bitti işe döndüm ara ara girmeler de bitti maalesefki ama aklımdasınız nasılsınız herkes iyi mi yaramaz bi şey yoktur inşallah benim oğlum tam bir canavar oldu babası bahçe hortumuna benzetiyor birden açarsın da sağa sola gider deli gibi hah aynı ondan bu arada harika bişey yaptım uykularımız iyice zıvanadan çıkmıştı o yüzden uyku eğitimi verdim profesyonel destek alıp, Tek bişey söylicem bunla ilgili bunu kendinize yapın kızlar mucize gibi bişey gerçekten oğlum gece uyanmıyor artık uyku beslemesi yapıp 1 kere emziriyorum haberi bile olmuyo gecede 8 kere emen çocuk gitti sabah uyumaktan yüzü gözü Arı sokmuş gibi şişmiş bir çocuk geldi şükürler olsun tavsiye ediyorum hepinizi 8 günde sonuç aldık. Sizi ve bebeklerinizi öpüp sarılıyorum ara ara girmeyi ihmal etmeyeceğim

Çok iyi olmuş çok sevindim senin adına. İşe dönmeden önce mi verdin eğitimi? Ben de düşünüyorum işe dönünce daha kötü olursa nasıl yaparım uykusuz diye
Nerden aldın desteği?
Evet arada gel katıl bize ihmal etme

Tövbe est kız bu da ne
Çıkar çıkar az kaldı inşallah baya bir aşama geçirdiniz bakalım
Cikmiyorrrr miss cikmiyoooor
Ay sesli güldüm

Tevbe estagfirullah..Allahım sana geliyorum bu nasıl bir baluk senin duan kabul olmasa bari..yoksa biskolota erkeki canavar disli olsbilir
Ay aman şeklini kastetmedim Allah'ım ayrıntı vereyim duama
Tabi kizz cilveli olmak lazım hele eşim aradiginda benim telefon açısımı bı duysanizzz arkadaşlar baya gülerdi alıştılar garipler

Ay aynı dertten muzdaribiz ama tövbeler olsun aklıma onu yazmak gelmezdi ne alem kadınsın ya
Asya kuşum bı cikarsin dişleri biz pesisira geliriz hadi asyam hadi balımmm
Allah nazardan korusun ya yıldızı düşük olanlar çabuk nazara gelir bebeklerin de yıldızı düşük malesef
Ben balık sevmem zaten yemeyi dusunmedigimden aklıma başka şeyler geliyo

Ay ağzından bal damliyo deliksiz uyumak istiyorum gözüm içe çöktü resmen maşallah bu arada bahçe hortumuna harika benzetme

Evet canım zaman buldukça katılacağım yeni düzene alışmam biraz zaman aldı 9 aydır evdeydim birden iş temposu ev bebek şaşırdım açıkçası ama alışıyorum işe başlamama 2 hafta vardı bebeğim iyice zıvanadan çıkmıştı istifa etmeyi bile düşünüyordum çünkü hiç dinlenmeden sabah oluyordu bir arkadaşımın sonuç aldığı eğitmenle görüştüm. Hiç ihtimal vermezken hızlıca sonuç aldık ve çok çok az ağlattık en büyük korkum çok ağlamasıydı dayanamam diyordum İlk gece bıraksam mı dedim, eşim başladıK deneyelim denemedik demeyelim falan dedi dişimi sıktım 2-3 gün ağlasa da tutarlı oldum baktım benim minik kolay adapte oluyor meğer çocuğun istediği kendi kendine ve düzenli uykuymuş yemesi bile farketti herşeyimiz saatli şimdi uyanıkken de daha mutlu çünkü uykusunu alıyor gecede 11 saaT uyuyor sabah tam bir enerji bombası yani diyeceğim o ki hele de işe başlama durumun varsa kesin eğitim ver, aslıbda işe başlamadan da ver çünkü her anne ve bebek bunu hakediyor bence

Ay ağzından bal damliyo deliksiz uyumak istiyorum gözüm içe çöktü resmen maşallah bu arada bahçe hortumuna harika benzetme

Seni o kadar iyi anlıyorumki canım neler çektim uykusuzluktan benimki 4 aylıkken uyju gerilemesi yaşası o günden beri uykular çok kötüydü şükür düzeldi darısı başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…