2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
ben hiç anlamıyorum hamileliği sadece hissediyordum
Ay gelirim valla ben kendime bakamıyorum a dostlar bana siz bakın
zevkle
ısırınca tepki vermemeye çalış bırakacaktır canim
sagolasin sekerim parem
ay onun huysuzluğu çok ayrı ya insan anlıyor göz oldugunu
ohhh ne güzel. dün gece ilk uykumuzdu bizim de senin mesaj iyi geldi dirayetli olayım bende

Canım gönlünü ferah tut nazar var evet ama insan öyle düşündükçe enerjiyi çağırıyor sanki bende başta baya takıyordum ama sonra saldım valla oh rahatlık varmış

Günooo canlar
Kahvaltılar yapıldı mı çaylar içildi mi
Zeyay1420 geçmiş olsun Ayşecik nasıl şimdi? Diş ateşi o kadar yükselmez muhtemelen enfeksiyon kaynaklıdır.
yagmur1212 hoşgeldin canım ne güzel olmuş uyku eğitiminiz, işe dönmen ben de gaza geldim gece uyansı 4 de yine 5 kadar uyutamadım. Emdi emdi baktım uyuyamadı mama yaptım yine uyuyamadı salladım yatırdım tekrar uyandı eşimi uyandırdım o aldı kucağında uyuttu sabah da 7 de ıyandı yapıştı memeye. Sen gece rüya öğününü kaçta yaptırıyorsun peki?

Süper ilk geceye göre canım bence. Hadi bakalım gazan mübarek olsun büyüğün sallama işini hallettin sıra küçükte

Süper ilk geceye göre canım bence. Hadi bakalım gazan mübarek olsun büyüğün sallama işini hallettin sıra küçükte
valla sallamak eziyet oldu diye cıvanı kucakta uyuttum onda da bel kalmadı bakalım inşallah sonuç alırım da sonra da abi kardeşi aynı odaya vereyim de uyuyayım artık

Canım diş o kadar ateş yapmıyor diyor doktorlar..muhtemelen bir enfeksiyon var hafif de olsa.ikisi birleşince böyle ateş yükselmesi oluyor.biz de diş ile aynı anda hastalandik ates 39 a yakinladı 3 gece.antibiyotik yazıldı.ardından tek diş çıktı.geriye kaldi 19 her sefer korkuyorum simdi ates olursa diye.
Simdi nasil kuzucugum..insAllah iiyisinizdir.bak zeyaycım kendine de dikkat et.üzuntuye gelemeyen bir yapin var aman deyim kendini hırpalama.çocuklar boyle boyle büyüyorlar

Ah bende çok inanıyorum okur dururum Rabbim esirgesin hepsini Yeşimcim

ohh yavrum benim. bol bol okumak lazım kuzuları. Rabbim korusun kuzumu.

Ayy ne guzel haberler bunlar..darısı başımıza ya ben de kıyamıyorum bir de aglar diye dayanamam diye

Eğitime mi başladın helin sakın bırakma benim çocuk eğitildiyse herkesinki eğitilir

Gunaydin kizlar,

Kalppare canim allah rahmet eylesin birsey olmaz insallah gönlünü ferah tut sen. Bende magazaya gitmistim karya ike cok kalabalikti ve esim yuzunden cikamamistik yarim saat kendime cok kizmistim ama birsey olmadi insan bazen ne yapacagini şaşırıyor.
Zeyay1420 cok gecmis olsun hemen gecer insallaj simdi nasil?
nzh99 bende nazara cok inanıyorum bir arkdaşım ve annesi var kotu niyetli degil ama nedense ne zaman denk gelsek konussak birseyler oluveriyor. Allah korusun hepimizin yavrularini
misskokulumm canim gece saat 1 de uzerimdeydi yuvarlanip ustume cikti kucagima aldim birlikte mama yaptık ictik salladim uyudu sabah 7 ye kadar sabah 7 de tekrar mama verdim 9 da alarm caldi benimki uyanmiyor opuyorum flan uyanmiyor neyse yarim saat daha gecsin dedim elimi yzuumu yikadin dislerimi flan fircaladim ses yaptim hala uyanmiyor gittim kucagima aldim beni itiyor yastığa koydum tekrar uyuyor en son uyandi 9 bucukta 12 bucukta da ilk uykusunda suan ayagimda ama. Ahh aksam ve ogle uykularindada oyle yatsa ya cadaloz cit sesine uyaniyor. Gece 1 e kadar da döndük durduk o sekilde uyudu. 1 haftaya alisir mi acaba ?
Helinnnnn canim su uykulaei duzene sokalimda baska birsey istemiyorum suan. Birde benimki hala kaka yapmadi bugun 3 gun olacak

Hoşbulduk canım doktorumun da tavsiye ile 1 rüya öğünü yapıyoruz gece 12de. 9 aylık oldu artık tek beslenme yeter gece dedi. 11 aylıktan sonra gece beslenmesini tamamen kesmemi söyledi

Bu arada ben eş zamanlı olarak odasını da ayırdım

Uyku eğitimleriniz hayirli olsun kizlar darisi basimiza.
Düzen guzeldir.
Biz de yok tabi.
Daha oglanda pek yok Kalppare ben de kiyamam diye diye kendime kiyiyom valla.
9 da kalktık ilk uykumuzi yaptik memese uydu yatirdim abisi sagolsun 5 dakikaya kaldirdi.
Simdi gozunu kasiyo aslinda ama yaramazlik pesindr. Annemin uydusunu sokmus tvden birsey izliyemiyoruz.
Euvah simdi kardesminin modenine gitti yakacak bu kiz bizii

Yaslilarimizin kurallarıyla ilerliyorum su siraaa

Uykusu varsa uyur
Uyuyan cocuk ellenmez
Ac birak ac olsa yer

Allah korur ona bi cocuk sende mi var
Baska neler vardiii

Hepinize keyifli saglikli günler

Eğitime mi başladın helin sakın bırakma benim çocuk eğitildiyse herkesinki eğitilir
girdik bi yola bakalım nolacak
bizde de kaka tam düzenli değil ama sıkıntı etmemeye çalışıyorum o huzursuz olmuyorsa
Bu arada ben eş zamanlı olarak odasını da ayırdım
18nay büyük abisiyle aynı odaya gideceğinden az oturtayum öyle diye düşündüm. büyük oğlum 5 aylıkken ayirmistim odasını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…