ben hiç anlamıyorum hamileliği sadece hissediyordumBen Karya için demiştim canım akşam kısa uylu yapıp kalkıyor ya onun için uyanmaz dedimdi. Benimki uyanmaz olur mu9 gibi yatarsa 11 gibi uyanır ağlar emziririm bir de 100 cc kadar mama veririm uyur gece 3-4 gibi tekrar kalkıyor mama vermezsem yanımda sabaha kadar eme eme uyur döne. Bazen bıkıp emzirip yatırırp mama verip uyutuyorum. Bizimki mamaya alışkın olduğundan sanırım tıka basa doyup uyumak istiyor. Miktarı azalta azalta bıraktırmayı düşünüyorum artık mamayı geceleri de bakalım.
Ben 3.aydan sonra 3 ay adet gördüm sonra bir daha görmedim anlamadım bu işten bişey vallahi. Halen de yok bişey menopoza mı girdim naptım 3 ay geçti tık yokhamile olsam belli de olurdu şimdiye o da değil
Ay gelirim valla ben kendime bakamıyorum a dostlar bana siz bakın
ısırınca tepki vermemeye çalış bırakacaktır canimHayırlı olsun eğitimin canım ben daha meme vermemeyi başaramıyorum arka arkaya emiyoryemekten kalkıyoruz meme diye geliyor üstüme dişi yok ona rağmen 3 kere ısırdı mememi cadı bugün bazen deliriyorum geri yüzüne bakınca geçiyor uyanınca tekrar geliyor. Aslında evde de çok sıkıldım oda etkili bunaldım çok fazla
sagolasin sekerim paremGazan mübarek olsun kardeş
Yaaa muhtesem bilgiler bunlar..benim gibi balık cahiline..cook sevindirik oldum
Başka tarif var mı?
ben de girmeseydim çook iyi olacaktı.Allah rahmet eylesin canım
Sagol canım.inan icimi feralatiyorsun⚘
Bu gece seni göreyim bakayım.sen de biraz gez
Isin esprisi cidden hepinizi cok seviyorum..ama jadeyle miss cok ruyama giriyordedigin gibi enerjileri etkiliyor herhalde baharım
ay onun huysuzluğu çok ayrı ya insan anlıyor göz oldugunuÇocuğum bahçede oynadı gelmeyen kalmadı bir de halaları aradı görüntülü onu bile konuştular. Bebeğim bir huzursuz uyuyor. Ağlıyor. Okuruz ikimizde okumamışız bugün. Vallahi nazarlanıyor. Öptük kokladık bizim yatağa terfi etti huzura erdi. Okuduk bir güzel. Allahım esirgesin. Ne diyim.
ohhh ne güzel. dün gece ilk uykumuzdu bizim de senin mesaj iyi geldi dirayetli olayım bendeKızlar selaaam uzun zamandır giremiyorum ara ara girip okuyordum iznim bitti işe döndüm ara ara girmeler de bitti maalesefki ama aklımdasınıznasılsınız herkes iyi mi yaramaz bi şey yoktur inşallah benim oğlum tam bir canavar oldu babası bahçe hortumuna benzetiyor birden açarsın da sağa sola gider deli gibi hah aynı ondan bu arada harika bişey yaptım uykularımız iyice zıvanadan çıkmıştı o yüzden uyku eğitimi verdim profesyonel destek alıp, Tek bişey söylicem bunla ilgili bunu kendinize yapın kızlar mucize gibi bişey gerçekten oğlum gece uyanmıyor artık uyku beslemesi yapıp 1 kere emziriyorum haberi bile olmuyo gecede 8 kere emen çocuk gitti sabah uyumaktan yüzü gözü Arı sokmuş gibi şişmiş bir çocuk geldi şükürler olsun tavsiye ediyorum hepinizi 8 günde sonuç aldık. Sizi ve bebeklerinizi öpüp sarılıyorum ara ara girmeyi ihmal etmeyeceğim
Canım gönlünü ferah tut nazar var evet ama insan öyle düşündükçe enerjiyi çağırıyor sanki bende başta baya takıyordum ama sonra saldım valla oh rahatlık varmışÇocuğum bahçede oynadı gelmeyen kalmadı bir de halaları aradı görüntülü onu bile konuştular. Bebeğim bir huzursuz uyuyor. Ağlıyor. Okuruz ikimizde okumamışız bugün. Vallahi nazarlanıyor. Öptük kokladık bizim yatağa terfi etti huzura erdi. Okuduk bir güzel. Allahım esirgesin. Ne diyim.
Süper ilk geceye göre canım bence. Hadi bakalım gazan mübarek olsun büyüğün sallama işini hallettin sıra küçüktekızlar şimdi günün ilk uykusuna geçtik ve 16 dakikada bu sefer. gece de sadece 1 kez saat 12:40 da 17 dk iki meme emdi sonra uyudu derin derin. sadece eşimi öksürük krizi tuttu ona uyanır gibi oldu emzirmeden yanıma aldım yinesabaha kadar yanımıza uyudu sipam
valla sallamak eziyet oldu diye cıvanı kucakta uyuttum onda da bel kalmadı bakalım inşallah sonuç alırım da sonra da abi kardeşi aynı odaya vereyim de uyuyayım artıkSüper ilk geceye göre canım bence. Hadi bakalım gazan mübarek olsun büyüğün sallama işini hallettin sıra küçükte
Canım diş o kadar ateş yapmıyor diyor doktorlar..muhtemelen bir enfeksiyon var hafif de olsa.ikisi birleşince böyle ateş yükselmesi oluyor.biz de diş ile aynı anda hastalandik ates 39 a yakinladı 3 gece.antibiyotik yazıldı.ardından tek diş çıktı.geriye kaldi 19Ayşecik cayır cayır yanıyor üstünü çıkarttım calpol verdim sonra ölçtüm az soğumuş hali 39.1 di diş bukadar ateş yapar mı soğuk uygulamayla 38 düştü de uyuyakaldı zıbınla ben bekliyorum başındA
Ah bende çok inanıyorum okur dururum Rabbim esirgesin hepsini YeşimcimÇocuğum bahçede oynadı gelmeyen kalmadı bir de halaları aradı görüntülü onu bile konuştular. Bebeğim bir huzursuz uyuyor. Ağlıyor. Okuruz ikimizde okumamışız bugün. Vallahi nazarlanıyor. Öptük kokladık bizim yatağa terfi etti huzura erdi. Okuduk bir güzel. Allahım esirgesin. Ne diyim.
ohh yavrum benim. bol bol okumak lazım kuzuları. Rabbim korusun kuzumu.Çocuğum bahçede oynadı gelmeyen kalmadı bir de halaları aradı görüntülü onu bile konuştular. Bebeğim bir huzursuz uyuyor. Ağlıyor. Okuruz ikimizde okumamışız bugün. Vallahi nazarlanıyor. Öptük kokladık bizim yatağa terfi etti huzura erdi. Okuduk bir güzel. Allahım esirgesin. Ne diyim.
Kızlar selaaam uzun zamandır giremiyorum ara ara girip okuyordum iznim bitti işe döndüm ara ara girmeler de bitti maalesefki ama aklımdasınıznasılsınız herkes iyi mi yaramaz bi şey yoktur inşallah benim oğlum tam bir canavar oldu babası bahçe hortumuna benzetiyor birden açarsın da sağa sola gider deli gibi hah aynı ondan bu arada harika bişey yaptım uykularımız iyice zıvanadan çıkmıştı o yüzden uyku eğitimi verdim profesyonel destek alıp, Tek bişey söylicem bunla ilgili bunu kendinize yapın kızlar mucize gibi bişey gerçekten oğlum gece uyanmıyor artık uyku beslemesi yapıp 1 kere emziriyorum haberi bile olmuyo gecede 8 kere emen çocuk gitti sabah uyumaktan yüzü gözü Arı sokmuş gibi şişmiş bir çocuk geldi şükürler olsun tavsiye ediyorum hepinizi 8 günde sonuç aldık. Sizi ve bebeklerinizi öpüp sarılıyorum ara ara girmeyi ihmal etmeyeceğim
Eğitime mi başladın helin sakın bırakma benim çocuk eğitildiyse herkesinki eğitilirben hiç anlamıyorum hamileliği sadece hissediyordum
zevkle
ısırınca tepki vermemeye çalış bırakacaktır canim
sagolasin sekerim parem
ay onun huysuzluğu çok ayrı ya insan anlıyor göz oldugunu
ohhh ne güzel. dün gece ilk uykumuzdu bizim de senin mesaj iyi geldi dirayetli olayım bende
Hoşbulduk canım doktorumun da tavsiye ile 1 rüya öğünü yapıyoruz gece 12de. 9 aylık oldu artık tek beslenme yeter gece dedi. 11 aylıktan sonra gece beslenmesini tamamen kesmemi söylediGünooo canlar
Kahvaltılar yapıldı mı çaylar içildi mi
Zeyay1420 geçmiş olsun Ayşecik nasıl şimdi? Diş ateşi o kadar yükselmez muhtemelen enfeksiyon kaynaklıdır.
yagmur1212 hoşgeldin canım ne güzel olmuş uyku eğitiminiz, işe dönmen ben de gaza geldim gece uyansı 4 de yine 5 kadar uyutamadım. Emdi emdi baktım uyuyamadı mama yaptım yine uyuyamadı salladım yatırdım tekrar uyandı eşimi uyandırdım o aldı kucağında uyuttu sabah da 7 de ıyandı yapıştı memeye. Sen gece rüya öğününü kaçta yaptırıyorsun peki?
Bu arada ben eş zamanlı olarak odasını da ayırdımkızlar şimdi günün ilk uykusuna geçtik ve 16 dakikada bu sefer. gece de sadece 1 kez saat 12:40 da 17 dk iki meme emdi sonra uyudu derin derin. sadece eşimi öksürük krizi tuttu ona uyanır gibi oldu emzirmeden yanıma aldım yinesabaha kadar yanımıza uyudu sipam
girdik bi yola bakalım nolacakEğitime mi başladın helin sakın bırakma benim çocuk eğitildiyse herkesinki eğitilir
bizde de kaka tam düzenli değil ama sıkıntı etmemeye çalışıyorum o huzursuz olmuyorsaGunaydin kizlar,
Kalppare canim allah rahmet eylesin birsey olmaz insallah gönlünü ferah tut sen. Bende magazaya gitmistim karya ike cok kalabalikti ve esim yuzunden cikamamistik yarim saat kendime cok kizmistim ama birsey olmadi insan bazen ne yapacagini şaşırıyor.
Zeyay1420 cok gecmis olsun hemen gecer insallaj simdi nasil?
nzh99 bende nazara cok inanıyorum bir arkdaşım ve annesi var kotu niyetli degil ama nedense ne zaman denk gelsek konussak birseyler oluveriyor. Allah korusun hepimizin yavrularini
misskokulumm canim gece saat 1 de uzerimdeydi yuvarlanip ustume cikti kucagima aldim birlikte mama yaptık ictik salladim uyudu sabah 7 ye kadar sabah 7 de tekrar mama verdim 9 da alarm caldi benimki uyanmiyor opuyorum flan uyanmiyor neyse yarim saat daha gecsin dedim elimi yzuumu yikadin dislerimi flan fircaladim ses yaptim hala uyanmiyor gittim kucagima aldim beni itiyor yastığa koydum tekrar uyuyor en son uyandi 9 bucukta 12 bucukta da ilk uykusunda suan ayagimda ama. Ahh aksam ve ogle uykularindada oyle yatsa ya cadaloz cit sesine uyaniyor. Gece 1 e kadar da döndük durduk o sekilde uyudu. 1 haftaya alisir mi acaba ?
Helinnnnn canim su uykulaei duzene sokalimda baska birsey istemiyorum suan. Birde benimki hala kaka yapmadi bugun 3 gun olacak
18nay büyük abisiyle aynı odaya gideceğinden az oturtayum öyle diye düşündüm. büyük oğlum 5 aylıkken ayirmistim odasını.Bu arada ben eş zamanlı olarak odasını da ayırdım
Şekerpareciğim mutlaka ağlayacak ağlamıyorAyy ne guzel haberler bunlar..darısı başımızaya ben de kıyamıyorum bir de aglar diye dayanamam diye
Diyemem ama sonunda mutlu bir bebek olacakŞekerpareciğim mutlaka ağlayacak ağlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?