2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
çok geçmiş olsun. üşüştü mü ki ? aman dikkat et , sık sık ölç ateşi. Allah şifa versin canim.
Saol canım sabaha kadar nöbetteydik zıbınla duruyor hala zaten ufak tefekti minicik kaldı sanki bir gecede göz altları bile morardı halsiz halsiz duruyor öyle
Zeynep te daha soğuk kanlıydım hemen ateş düşürücü vermez kendim düşürmeye çalışırdım ayşede hamilelikten beri bir tedirginlik var üzerimde diş bu kadar ateş yapmaz üşütecekte bir durum olmadı ama

canim bi doktora mi gitseydiniz tahlil yapılırdı enfeksiyon var mı yok mu en azından bakilirdi

Diyemem ama sonunda mutlu bir bebek olacak
bi de zaten gün boyu uğraşırken yani memede ya da sallayarak illaki ağladığı dönemler oluyor zaten ve cabasi biz de perişan oluyoruz. büyük oğlum 2 yaşına kadar ayakta sallandı 29 ekimde başladım eğitime şükür artık sallanmiyor uykusu da daha iyi oldu bende onun sebebiyle yorulmuyorum artık sıra kardeşinde inşallah onda da sonuç alırım. küçük diye dayanamayacagimdan korkuyorum. bu arada sizin eğitmen kim ?

Zeyay1420 Ayşenin ateşi nasıl şimdi neden yükseldi ki acaba
Hiç bu kadar yükselmemişti ateş düşürücü ün etkisi geçene kadar iyi sürekli ölçüuorum 37.4 o civarlarda şimdi zıbınla duruyor birde soğuk uygulama yapıyorum hafif hafif ama çok halsiz bişeye yemedi doğru dürüst ama tek artısı emdi emzik niyetine sabaha kadar boş memeyi ama sankiştirdi galiba mama istemesi memede durdu hep

emzirmek de ateş düşürür iyi olmuş hem emmesi

Şimdi takipteyim bakalım tekrar tekrar yükselirse enfeksiyon dur diyorum bende bakalım olmazsa Bi gideriz acile

Zeynep te daha soğukkanlı ve cesaretliydim bunda hamilelikte beri hep tedirginlik var zaten pek narin şimdi 37.4 o civarlarda seyrediyor ama halsiz bişeyde yemedi süt geliyorsa inş emiyor kendince yavrular hiç hastalanmasa

Diş olmaz diye biliyorum ben de zeyaycim ya 38 üstünü.
Dusmeyen ates olunca antibiyotiklik oluyor bebeklerde de oyledir sanirim.
Gecmis olsun rabbim sifa versin.
Simdi nasil,doktora gidecek misiniz.
Ben de korkuyorm iyice aslinda evden çıkmak bile bir risk sanirim bebekler icin.

Insallah duzelir simdi nasil oldu ayşe.
Kiyamam yavruma iyice küçüldü diyorsun

Bu hamileliğin riskli geçti sanirim tansiyon falan omdam da tedirginsin haklisin kendini yipratma olacağı varsa oluyor.
Cok kucukler ve gucluler hemen atlatir en kotu geceyi gecirmissiniz zaten.

Hem en iyi ilac dusurrlur atesini, soguk uugulama zor olur bebek icin dogrusunu yapmissin sen

Evet inş süt geliyordur şifa niyetine emzik gibi kullandı ayrılmadı memeden yavrum kedi gibi sokuldu hep koynuma
Gelir o emdikçe kesin geliyordur yoksa ağlardı hem hasta ya zaten.

Sifa olsun emdikleri inşallah
Bugüne toparlar allahij izniyle yukseliyir mu ilac ictikcen sonra 3 saate onu mu demek.istedin

Kuzum Ayşecik nasıl oldu. Kıyamam çabucak normale dönsün inşallah. Allahım esirgesin. Sabah sekerlerini severim.

Soğuk uygulamada su soğuk degil ilik olacak dimi oyleydi. Soguk olunca sok etkisi oluyordu

Belki de uykusunu alamadi oyle düşündüm
Sen oyle yazinca, ugrasmissin uyanmamis ya.
Olur zamanla bahar eğer karar verdiysen kararli olursan inşallah.
Salincakta güzel uyuyor alsinda cocuklar hem orda da kalabilir.
Bizimkini umut kırmış , esim tamkr etse col isime yariycak.
Digeri de annemdeydi ya da onu alicam ya da yeni alivam
Evde biri varken rahat da tekken birinden birk uyursa iyi oluyor

Biz 9 da kalktik 12 gibi uykusu geldi uyudu lucgaimda yatırdım 5 dakikaya uyandi.
Sonra yine goz kasiyor ama surekli de oyun hareket pesinde.
Yine uyutmaya calsitim olmadi, emiyor kendini atiyor. Napayim bıraktım oynuyor simdi.

Cok da diretince sinirleniyorsun sonra o sinir yansiyor bebege, o zaman bebegi aglatip sinirlenip uyuttuktan sonra da ben diyorum keske zorlamasaydim ben boyle hissettim genelde oglumda yani. Çok zorlardi kizardim bazen of demek bile icimi burkardi sonrasinda. Ne bileyim.
Inşallah bir düzene girerler.

Dun gece artik calpol vermek durumunda kaldim.parmaklari agzında ciglik atip durdu aci acı..kiyamadum uyuyamiyordu.saat 2.30 da uyandi 4 tü uyudu ama 9.30 a kadar uyumusuz.agrisina iyi geldi herhalde

Kızlar sabah uyanıp buzdolabında yumurta bittiğini son anda farkettiginiz eminim oluyordur o zaman ne hazirliyorsunuz bebeklere.kafamda alternatifler olsun istiyorum.

@bharkk
değişik Bir şey yedirdin mi bahar.
Normaldir aslinda 3 gün ama tedirgin oluyorsan kayisi haşlayıp pure seklinde yedir canim peşine de su icirirsin.
Su iciyor mu karya.
Sen onu bir de istemiyor diyorsun ama yüzüstü yatir bence. debelendikce hareket etmis olur neyi seviyorsa önüne koy mesela ilgisini çeksin.
Gecen gün disari ciktiniz ya o zaman uyudu mu peki nasildi uykusu

Canım benim dişi çok zorluyor desene..
Inşallah kolayca cikarir.
Calpol zaten biraz uyku da yapiyor ya uyumustur rahatlayip yavrum.
Antibiyotik bitti mi sekerparem, nasil oldunuz.

Yumurta olmama durumu ben de yaşıyorum bazen ya.

Tereyagda misir unu kavurup suyla az pişirip lor veya ne peynir varsa ondan ekledigim oldu.
Patates kizartma.
Nesquik
Yulaf süt haşlama..domates peynir
Muz sut veya yoğurt
Ama yumurta olmadi mi cidden kahvtli gibi gelmiyor gözüme.
Gerci yumjrta vardi da bugun ne oldu kizim iki yudum anca yedi, iki yudum da peynir tok dedim cunku emiyor ua geve ama meme verince yine emdi uyudu.
Bu da benim kafami karıştirıyor.
Aç diye mi emiyor, tok diye mi yemekleri yemiyor.
Uyku icin istediği icin mi emiyor bilemiyorum.
Her seyi bir de elibe alip yemeye calisiyor ya iyce kararsiz kalıyorum

Bir de bir gün onceden ispanak corbasi vardi.öglen yemeginde yedirsem nasil olur?
Ispanak ertesi güne yenmez deniyor ya
Evet bunu ben de merak ediyorum
Geçen de yedirmedim
aslinda yediren vardir yani isitinca oluyor nitritin nitrata dönüşmesi diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…