Saol canım sabaha kadar nöbetteydik zıbınla duruyor hala zaten ufak tefekti minicik kaldı sanki bir gecede göz altları bile morardı halsiz halsiz duruyor öyleçok geçmiş olsun. üşüştü mü ki ? aman dikkat et , sık sık ölç ateşi. Allah şifa versin canim.
Zeynep te daha soğuk kanlıydım hemen ateş düşürücü vermez kendim düşürmeye çalışırdım ayşede hamilelikten beri bir tedirginlik var üzerimde diş bu kadar ateş yapmaz üşütecekte bir durum olmadı amaBem de almıştım direkt
Aa miss aynı yaa önceleri emip uyuyordu şimdi mama için ağlıyor. Gece uyku arasında bir ağlayışı bar komşular toplanacak. Memeeee babaaa diye bağırarak ağlıyor zilli. Mamayı babası hazırlıyor tabi biliyor mudur nedir
Ah geçmiş olsun canım. O nasıl bir ateş. Tecrübe bu olsa gerek biz acile koşmuştuk herhalde 39 a !
canim bi doktora mi gitseydiniz tahlil yapılırdı enfeksiyon var mı yok mu en azından bakilirdiSaol canım sabaha kadar nöbetteydik zıbınla duruyor hala zaten ufak tefekti minicik kaldı sanki bir gecede göz altları bile morardı halsiz halsiz duruyor öyle
Zeynep te daha soğuk kanlıydım hemen ateş düşürücü vermez kendim düşürmeye çalışırdım ayşede hamilelikten beri bir tedirginlik var üzerimde diş bu kadar ateş yapmaz üşütecekte bir durum olmadı ama
bi de zaten gün boyu uğraşırken yani memede ya da sallayarak illaki ağladığı dönemler oluyor zaten ve cabasi biz de perişan oluyoruz. büyük oğlum 2 yaşına kadar ayakta sallandı 29 ekimde başladım eğitime şükür artık sallanmiyor uykusu da daha iyi oldu bende onun sebebiyle yorulmuyorum artık sıra kardeşinde inşallah onda da sonuç alırım. küçük diye dayanamayacagimdan korkuyorum. bu arada sizin eğitmen kim ?Diyemem ama sonunda mutlu bir bebek olacak
Hiç bu kadar yükselmemişti ateş düşürücü ün etkisi geçene kadar iyi sürekli ölçüuorum 37.4 o civarlarda şimdi zıbınla duruyor birde soğuk uygulama yapıyorum hafif hafif ama çok halsiz bişeye yemedi doğru dürüst ama tek artısı emdi emzik niyetine sabaha kadar boş memeyi ama sankiştirdi galiba mama istemesi memede durdu hep
emzirmek de ateş düşürür iyi olmuş hem emmesiHiç bu kadar yükselmemişti ateş düşürücü ün etkisi geçene kadar iyi sürekli ölçüuorum 37.4 o civarlarda şimdi zıbınla duruyor birde soğuk uygulama yapıyorum hafif hafif ama çok halsiz bişeye yemedi doğru dürüst ama tek artısı emdi emzik niyetine sabaha kadar boş memeyi ama sankiştirdi galiba mama istemesi memede durdu hep
Şimdi takipteyim bakalım tekrar tekrar yükselirse enfeksiyon dur diyorum bende bakalım olmazsa Bi gideriz acileGünooo canlar
Kahvaltılar yapıldı mı çaylar içildi mi
Zeyay1420 geçmiş olsun Ayşecik nasıl şimdi? Diş ateşi o kadar yükselmez muhtemelen enfeksiyon kaynaklıdır.
@yagmur1212 hoşgeldin canım ne güzel olmuş uyku eğitiminiz, işe dönmenben de gaza geldim gece uyansı 4 de yine 5 kadar uyutamadım. Emdi emdi baktım uyuyamadı mama yaptım yine uyuyamadı salladım yatırdım tekrar uyandı eşimi uyandırdım o aldı kucağında uyuttu sabah da 7 de ıyandı yapıştı memeye. Sen gece rüya öğününü kaçta yaptırıyorsun peki?
Zeynep te daha soğukkanlı ve cesaretliydim bunda hamilelikte beri hep tedirginlik var zaten pek narin şimdi 37.4 o civarlarda seyrediyor ama halsiz bişeyde yemedi süt geliyorsa inş emiyor kendince yavrular hiç hastalanmasaCanım diş o kadar ateş yapmıyor diyor doktorlar..muhtemelen bir enfeksiyon var hafif de olsa.ikisi birleşince böyle ateş yükselmesi oluyor.biz de diş ile aynı anda hastalandik ates 39 a yakinladı 3 gece.antibiyotik yazıldı.ardından tek diş çıktı.geriye kaldi 19her sefer korkuyorum simdi ates olursa diye.
Simdi nasil kuzucugum..insAllah iiyisinizdir.bak zeyaycım kendine de dikkat et.üzuntuye gelemeyen bir yapin var aman deyim kendini hırpalama.çocuklar boyle boyle büyüyorlar
Takip edeyim dedim canım yine yükselirse enfeksiyon dur ve antibotiksiz geçmez inş gerek kalmazda diştendircanim bi doktora mi gitseydiniz tahlil yapılırdı enfeksiyon var mı yok mu en azından bakilirdi
emzirmek de ateş düşürür iyi olmuş hem emmesi
Diş olmaz diye biliyorum ben de zeyaycim ya 38 üstünü.Hiç bu kadar yükselmemişti ateş düşürücü ün etkisi geçene kadar iyi sürekli ölçüuorum 37.4 o civarlarda şimdi zıbınla duruyor birde soğuk uygulama yapıyorum hafif hafif ama çok halsiz bişeye yemedi doğru dürüst ama tek artısı emdi emzik niyetine sabaha kadar boş memeyi ama sankiştirdi galiba mama istemesi memede durdu hep
Gelir o emdikçe kesin geliyordur yoksa ağlardı hem hasta ya zaten.Evet inş süt geliyordur şifa niyetine emzik gibi kullandı ayrılmadı memeden yavrum kedi gibi sokuldu hep koynuma
Kuzum Ayşecik nasıl oldu. Kıyamam çabucak normale dönsün inşallah. Allahım esirgesin. Sabah sekerlerini severim.Ayşecik cayır cayır yanıyor üstünü çıkarttım calpol verdim sonra ölçtüm az soğumuş hali 39.1 di diş bukadar ateş yapar mı soğuk uygulamayla 38 düştü de uyuyakaldı zıbınla ben bekliyorum başındA
Soğuk uygulamada su soğuk degil ilik olacak dimi oyleydi. Soguk olunca sok etkisi oluyorduHiç bu kadar yükselmemişti ateş düşürücü ün etkisi geçene kadar iyi sürekli ölçüuorum 37.4 o civarlarda şimdi zıbınla duruyor birde soğuk uygulama yapıyorum hafif hafif ama çok halsiz bişeye yemedi doğru dürüst ama tek artısı emdi emzik niyetine sabaha kadar boş memeyi ama sankiştirdi galiba mama istemesi memede durdu hep
Belki de uykusunu alamadi oyle düşündümGunaydin kizlar,
Kalppare canim allah rahmet eylesin birsey olmaz insallah gönlünü ferah tut sen. Bende magazaya gitmistim karya ike cok kalabalikti ve esim yuzunden cikamamistik yarim saat kendime cok kizmistim ama birsey olmadi insan bazen ne yapacagini şaşırıyor.
Zeyay1420 cok gecmis olsun hemen gecer insallaj simdi nasil?
nzh99 bende nazara cok inanıyorum bir arkdaşım ve annesi var kotu niyetli degil ama nedense ne zaman denk gelsek konussak birseyler oluveriyor. Allah korusun hepimizin yavrularini
@misskokulumm canim gece saat 1 de uzerimdeydi yuvarlanip ustume ciktikucagima aldim birlikte mama yaptık ictik salladim uyudu sabah 7 ye kadar sabah 7 de tekrar mama verdim 9 da alarm caldi benimki uyanmiyor opuyorum flan uyanmiyor neyse yarim saat daha gecsin dedim elimi yzuumu yikadin dislerimi flan fircaladim ses yaptim hala uyanmiyor gittim kucagima aldim beni itiyor yastığa koydum tekrar uyuyor en son uyandi 9 bucukta 12 bucukta da ilk uykusunda suan ayagimda ama. Ahh aksam ve ogle uykularindada oyle yatsa ya cadaloz cit sesine uyaniyor. Gece 1 e kadar da döndük durduk o sekilde uyudu. 1 haftaya alisir mi acaba ?
Helinnnnn canim su uykulaei duzene sokalimda baska birsey istemiyorum suan. Birde benimki hala kaka yapmadi bugun 3 gun olacak
Dun gece artik calpol vermek durumunda kaldim.parmaklari agzında ciglik atip durdu aci acı..kiyamadum uyuyamiyordu.saat 2.30 da uyandi 4 tü uyudu ama 9.30 a kadar uyumusuz.agrisina iyi geldi herhalde
Kızlar sabah uyanıp buzdolabında yumurta bittiğini son anda farkettiginiz eminim oluyordur o zaman ne hazirliyorsunuz bebeklere.kafamda alternatifler olsun istiyorum.
Evet bunu ben de merak ediyorumBir de bir gün onceden ispanak corbasi vardi.öglen yemeginde yedirsem nasil olur?
Ispanak ertesi güne yenmez deniyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?