- 18 Temmuz 2013
- 1.282
- 1.519
- 333
Geçmiş olsun moralini bozma hemen. Burda hep kahverengiden kırmızıya dönmediği sürece sorun olmadığını yazdı arkadaşlar. Doktorlarının söylemiyle tabii. İstersen başka bir doktora görün fikrini al. Acil şifalar dilerimKızlar bugün sabahtan beri kasıklarımda adet olcakmış gibi ağrım var. Sadece 1 damla da kahverengi akıntı gelmiş. Doktoruma yazdım ama bana dediği şey bu haftalarda kanama normal değil malesef. Ee burda daha çok kanamayla acile gidip sağ salim olduğunu öğrenenler oldu. 1 damla kahverengi akıntıya normal değil dedi doktorum bana başka hiç bir açıklama yapmadan ve rahatlatıcı bir cümle söylemeden. Ne yapayım dedim cevapta vermedi. Çok moralim bozuldu.
Olabilir bir dahaki kontrole cikolata yiyip gidinİnşallah birşey yoktur aynı tarihlerimiz benimde bugün agrım var doktora gittim bebek uyuyor dedi 11 artı 3 günlük gözüküyoruz böyle uyurmuş bebekler
canim çok tatlı istememesine rağmen bugün bir çikolata yeyip gittim uyanık olsun diye. hareketliydi bayagi. ilk kızımda 12 hafta kontrolünde uyuyordu . doktor uğraşmıştı bayağı uyansin diye ama uyanmamıştı. annesi aç olunca onun da hali olmuyordu herhalde.Slm herkese ultrason kontrolünde bebeğin uykusuna denk gelen var mı ben bugün biraz tedirgin oldum dr normal desede ah bizim şu evhamlarımız
Ya benimki de çok küçük bir damla zaten öyle kocaman kanama gibi değil. Ve takip ediyorum sabahtan beri 1 kez geldi sadece. Doktorun tavrı beni daha çok endişelendirdi. Yoksa zaten burda okumuştum hep kırmızıya dönmediği sürece normal olduğunu. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.Haftasonu yaşadım canım kahverengi akıntıyla karışık kan geldi çamaşırıma bulaşacak kadar değildi ama tuvaletimi yaptıktan sonra sildikçe geliyordu. Doktorumu aradım dinlen dedi. O gün yattım pazar günü kahverengi akıntıya döndü bugün gittim kontrole plesanta aşağıda olduğu için olmuş ve olabilir bir durummuş. Tabi benim doktorumda bu haftalarda prenses döneme geçmiş olman lazım kanama olmaması lazım o yüzden daha fazla dinlen dedi. Yine de endişe edilecek bir durum yok içini ferah tut dinlen. Kontrole gittiğinde progestan iğne ya da fitil verecektir.
Ben beli düz olan düğmesiz pantolonlardan aldım rahatım şimdilik onlarla bakalımValla brn bir kot olanını birde kumaş siyah olanını aldım beğendim ikisinideöyle diyolar
İnşallah yoktur canım benimİnşallah birşey yoktur aynı tarihlerimiz benimde bugün agrım var doktora gittim bebek uyuyor dedi 11 artı 3 günlük gözüküyoruz böyle uyurmuş bebekler
Evet dediğiniz gibi bende buralarda normal olduğunu okumuştum beni endişelendiren doktorun tavrı ve söylemi oldu.Benimde gecen hafta kahverengi lekelenmem oldu doktorum gayet normal oldgunu cok onemli olmadigini soyledi siz baska bir doktora gidip yine de muayenenizi olun mutlaka
Evet haklısınız, bende buna karar verdim şu anda zaten.Bence doktorunuzu değiştirin çünkü bu dönemde en önemli faktörlerden biri rahatlatıcı doktor. İnsan bir açıklama yapar yahu
Biliyorum canım zaten burda bir sürü böyle durum yaşayan arkadaşımız oldu. Normal olduğunu iletmiş doktorlarınız. Benim doktorumun tavrı hiç hoş değildi. onunla konuşmadan bu kadar endişeli değildim.Canım dur hele panik yapma sakın. Benimde lekelenmem oldu geçenlerde progestan verdi dinlen dedi doktorum hemen geçiyor merak etme. Birde benimde karnımda bazen öyle bir ağrı oluyor ki diyorum bitti bu iş heralde sonra oda geçiyor. Doktorun tavrı çok yanlış geldi bana. Rahatlatacağı yerde ne diye korkutur ki.İmkanın varsa bende değiştirmeni öneririm. Geçene kadar dinlenmen lazım. En önemliside içini ferah tutmak. Stres her şeyin başı biliyorsun ki...
Teşekkür ederim. Doktorumu değiştireceğim zaten. Söylemi beni çok rahatsız etti. Belki de gereksiz yere çok gerdi.Geçmiş olsun moralini bozma hemen. Burda hep kahverengiden kırmızıya dönmediği sürece sorun olmadığını yazdı arkadaşlar. Doktorlarının söylemiyle tabii. İstersen başka bir doktora görün fikrini al. Acil şifalar dilerim
Benim doktorum altını çize çize dinlenmek gerektiğini söylemişti ani hareketlerden kaçınılmasi gerekiyor dedi. Sizin doktor da eminim uyarmıştır ama ben yine de söylemek istedim.Teşekkür ederim canım bakalım benim yeni 13 haftalık oldu belki haftaya falan yukarı doğru toparlar. Çok hareket ediyor ondan olabilirmiş. Tabi dinlenmekte şart galiba farkında olmadan yoruluyorum.
Kızlar bugün sabahtan beri kasıklarımda adet olcakmış gibi ağrım var. Sadece 1 damla da kahverengi akıntı gelmiş. Doktoruma yazdım ama bana dediği şey bu haftalarda kanama normal değil malesef. Ee burda daha çok kanamayla acile gidip sağ salim olduğunu öğrenenler oldu. 1 damla kahverengi akıntıya normal değil dedi doktorum bana başka hiç bir açıklama yapmadan ve rahatlatıcı bir cümle söylemeden. Ne yapayım dedim cevapta vermedi. Çok moralim bozuldu.
Bende hiç düşünmüyordum şuan için üçüncüyü Bir kac sene sonra düşünüyordum.supriz olDu resmen bize bu bebiş.aynen başımızın üstünde yeri var.herkes sürekli cinsiyet bellimi hadi Buda oğlan olursa napacaksin.kiz olsun diyenler.herkes konuşuyor isteİki kızım var kesinlikle erkek olsun diye yapmadım. Herkes değişiklik istiyor kız oksada başımın üstünde yeri var ama çevrem sürekli soruyor dua ediyor çok gerildi.
kahverengi lekenin pek çok sebebi olur basit bir vajinal mantar, vajinal bölge de damarlanma hamilelikte arttığı için tahriş bile buna sebep olabilir.Biliyorum canım zaten burda bir sürü böyle durum yaşayan arkadaşımız oldu. Normal olduğunu iletmiş doktorlarınız. Benim doktorumun tavrı hiç hoş değildi. onunla konuşmadan bu kadar endişeli değildim.
Canım ağrılar rahim büyüdüğü için olabilir. Umarım önemli bir şeyin yoktur. Ben en başından beri progestan kullanıyorum daha hiç kanamam olmadı bundan mı bilmiyorum. Yalnız hergün hergün fitil bana çok zor gelmeye başladı artık :/Kızlar bugün sabahtan beri kasıklarımda adet olcakmış gibi ağrım var. Sadece 1 damla da kahverengi akıntı gelmiş. Doktoruma yazdım ama bana dediği şey bu haftalarda kanama normal değil malesef. Ee burda daha çok kanamayla acile gidip sağ salim olduğunu öğrenenler oldu. 1 damla kahverengi akıntıya normal değil dedi doktorum bana başka hiç bir açıklama yapmadan ve rahatlatıcı bir cümle söylemeden. Ne yapayım dedim cevapta vermedi. Çok moralim bozuldu.
Benim doktorum altını çize çize dinlenmek gerektiğini söylemişti ani hareketlerden kaçınılmasi gerekiyor dedi. Sizin doktor da eminim uyarmıştır ama ben yine de söylemek istedim.♥
Evet canım okuyorum burda sürekli Perşembe kontrole gitçem söyleyim doktorumaEvet etkisi de az olabilir. Yolculuklarda kullanılıyor o. Prilam epey iyi geliyor burada kullananlarda memnun. Hemde sırf hamileler için üretilmiş.
İki kızım var kesinlikle erkek olsun diye yapmadım. Herkes değişiklik istiyor kız oksada başımın üstünde yeri var ama çevrem sürekli soruyor dua ediyor çok gerildi.
onun bunun lafi için canınızı hiç sıkmayın arkadaşlar. çok söyledim gerçi de benim de iki kızım var. daha ikinci kızıma hamileyken eşimin babası ve abisi eşimle bir konuştular ki ben de başka odadayım ama duyuyorum ne kadar üzdüler beni. eşim Rabbim sağlıklı versin hayırlı versin kız da aynı erkek de sonuçta evlat dedikce onlar aynı olmaz vs vs diye nasıl konuşuyorlar. hatırladıkca bile sinirleniyorum o yüzden ayrıntı yazamayacağım. Allah herkese akıl fikir versin ne diyeyim.Bende hiç düşünmüyordum şuan için üçüncüyü Bir kac sene sonra düşünüyordum.supriz olDu resmen bize bu bebiş.aynen başımızın üstünde yeri var.herkes sürekli cinsiyet bellimi hadi Buda oğlan olursa napacaksin.kiz olsun diyenler.herkes konuşuyor iste
10+6yım bende. Bak ne güzel açıklamış doktorun. Benimkinin tavrına bak bir de boşu boşuna gerdi beni ya.canim ne kadarliksin?
bugun kontrolum vardi.doktorum plesantal gelisme soz konusu oldugundan bu haftalarda lekelenmeler olabilir.az ve seyrek olursa endise etme dedi.ben 10+4 deyim.20. haftaya kadar olabilirmis.agir is yapmamaya calis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?