2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Geçmiş olsun moralini bozma hemen. Burda hep kahverengiden kırmızıya dönmediği sürece sorun olmadığını yazdı arkadaşlar. Doktorlarının söylemiyle tabii. İstersen başka bir doktora görün fikrini al. Acil şifalar dilerim

Slm herkese ultrason kontrolünde bebeğin uykusuna denk gelen var mı ben bugün biraz tedirgin oldum dr normal desede ah bizim şu evhamlarımız
canim çok tatlı istememesine rağmen bugün bir çikolata yeyip gittim uyanık olsun diye. hareketliydi bayagi. ilk kızımda 12 hafta kontrolünde uyuyordu . doktor uğraşmıştı bayağı uyansin diye ama uyanmamıştı. annesi aç olunca onun da hali olmuyordu herhalde.

Ya benimki de çok küçük bir damla zaten öyle kocaman kanama gibi değil. Ve takip ediyorum sabahtan beri 1 kez geldi sadece. Doktorun tavrı beni daha çok endişelendirdi. Yoksa zaten burda okumuştum hep kırmızıya dönmediği sürece normal olduğunu. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.

Benimde gecen hafta kahverengi lekelenmem oldu doktorum gayet normal oldgunu cok onemli olmadigini soyledi siz baska bir doktora gidip yine de muayenenizi olun mutlaka
Evet dediğiniz gibi bende buralarda normal olduğunu okumuştum beni endişelendiren doktorun tavrı ve söylemi oldu.

Biliyorum canım zaten burda bir sürü böyle durum yaşayan arkadaşımız oldu. Normal olduğunu iletmiş doktorlarınız. Benim doktorumun tavrı hiç hoş değildi. onunla konuşmadan bu kadar endişeli değildim.

Teşekkür ederim. Doktorumu değiştireceğim zaten. Söylemi beni çok rahatsız etti. Belki de gereksiz yere çok gerdi.

Teşekkür ederim canım bakalım benim yeni 13 haftalık oldu belki haftaya falan yukarı doğru toparlar. Çok hareket ediyor ondan olabilirmiş. Tabi dinlenmekte şart galiba farkında olmadan yoruluyorum.
Benim doktorum altını çize çize dinlenmek gerektiğini söylemişti ani hareketlerden kaçınılmasi gerekiyor dedi. Sizin doktor da eminim uyarmıştır ama ben yine de söylemek istedim.

canim ne kadarliksin?
bugun kontrolum vardi.doktorum plesantal gelisme soz konusu oldugundan bu haftalarda lekelenmeler olabilir.az ve seyrek olursa endise etme dedi.ben 10+4 deyim.20. haftaya kadar olabilirmis.agir is yapmamaya calis.

İki kızım var kesinlikle erkek olsun diye yapmadım. Herkes değişiklik istiyor kız oksada başımın üstünde yeri var ama çevrem sürekli soruyor dua ediyor çok gerildi.
Bende hiç düşünmüyordum şuan için üçüncüyü Bir kac sene sonra düşünüyordum.supriz olDu resmen bize bu bebiş.aynen başımızın üstünde yeri var.herkes sürekli cinsiyet bellimi hadi Buda oğlan olursa napacaksin.kiz olsun diyenler.herkes konuşuyor iste

kahverengi lekenin pek çok sebebi olur basit bir vajinal mantar, vajinal bölge de damarlanma hamilelikte arttığı için tahriş bile buna sebep olabilir.

hiç canınızı sıkmayın. bence de doktorunuzu değiştirin. tamam tüm doktorlar pozitif olamıyor ama en azından sebebini öğrenip bir çözüm üretmesi lazımdı. öylece muallakta bırakması çok saçma . çok geçmiş olsun

Canım ağrılar rahim büyüdüğü için olabilir. Umarım önemli bir şeyin yoktur. Ben en başından beri progestan kullanıyorum daha hiç kanamam olmadı bundan mı bilmiyorum. Yalnız hergün hergün fitil bana çok zor gelmeye başladı artık :/

dudak buke buke aglama sezonu acilmis bulunmaktadir.. 2 yasinda bebek gibi agliyorum herseye yaa.. neden boyle oluyor diye bir daha agliyorum..

bugun doktora cinsiyet sordum.13.haftayi bekleyelim dedi.ogluma bakti ve bana bunu uzgun soyledi.kesin erkek dedim icimden..

ya erkek de olsa benim canim..ama uzuldum yaa..
engel olamiyorum kendime de kiziyorum..

Benim doktorum altını çize çize dinlenmek gerektiğini söylemişti ani hareketlerden kaçınılmasi gerekiyor dedi. Sizin doktor da eminim uyarmıştır ama ben yine de söylemek istedim.♥

Uyardı canım 1 hafta rapor verecekti ama istemedim iş yerinde patron yok ben de ofiste yatıyorum nasıl olsa yerimden kıpırdamıyorum. Progestan iğne verdi daha ilk iğneden lekelenmem de durdu. Bu haftayı da bir atlatsam sağ salim artık prenses dönem de bir gelse benim için.

İki kızım var kesinlikle erkek olsun diye yapmadım. Herkes değişiklik istiyor kız oksada başımın üstünde yeri var ama çevrem sürekli soruyor dua ediyor çok gerildi.
onun bunun lafi için canınızı hiç sıkmayın arkadaşlar. çok söyledim gerçi de benim de iki kızım var. daha ikinci kızıma hamileyken eşimin babası ve abisi eşimle bir konuştular ki ben de başka odadayım ama duyuyorum ne kadar üzdüler beni. eşim Rabbim sağlıklı versin hayırlı versin kız da aynı erkek de sonuçta evlat dedikce onlar aynı olmaz vs vs diye nasıl konuşuyorlar. hatırladıkca bile sinirleniyorum o yüzden ayrıntı yazamayacağım. Allah herkese akıl fikir versin ne diyeyim.

içiniz bunaldıkça dua edin, bebeğinizle konusun. gönül istiyor mu istiyor ama siz boşverin onu bunu. mis gibi kokacak. biraz büyüyünce gözünüzün içine bakacak. daha ne olsun. gerçekten Allah canlarını sağ etsin sağlıklı olsunlar. gerisi boş.

canim ne kadarliksin?
bugun kontrolum vardi.doktorum plesantal gelisme soz konusu oldugundan bu haftalarda lekelenmeler olabilir.az ve seyrek olursa endise etme dedi.ben 10+4 deyim.20. haftaya kadar olabilirmis.agir is yapmamaya calis.
10+6yım bende. Bak ne güzel açıklamış doktorun. Benimkinin tavrına bak bir de boşu boşuna gerdi beni ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…