Geçmiş olsun diş bu kadar Ateş yaparmi. Yapmaz diye biliyorum, bi doktora mı gostersen. Hasta ise iyice ilerlemeden.Ayşecik cayır cayır yanıyor üstünü çıkarttım calpol verdim sonra ölçtüm az soğumuş hali 39.1 di diş bukadar ateş yapar mı soğuk uygulamayla 38 düştü de uyuyakaldı zıbınla ben bekliyorum başındA
Şimdi uyudu bakalım takip ediyorum eğer çıkmaya devam ederse enfeksiyon dur diye düşünüyorum duruma göre Bi acile gideriz ama ortalıkta çok kötü korkuyorum da bakalımDiş olmaz diye biliyorum ben de zeyaycim ya 38 üstünü.
Dusmeyen ates olunca antibiyotiklik oluyor bebeklerde de oyledir sanirim.
Gecmis olsun rabbim sifa versin.
Simdi nasil,doktora gidecek misiniz.
Ben de korkuyorm iyice aslinda evden çıkmak bile bir risk sanirim bebekler icin.
Insallah duzelir simdi nasil oldu ayşe.
Kiyamam yavruma iyice küçüldü diyorsun
Bu hamileliğin riskli geçti sanirim tansiyon falan omdam da tedirginsin haklisin kendini yipratma olacağı varsa oluyor.
Cok kucukler ve gucluler hemen atlatir en kotu geceyi gecirmissiniz zaten.
Hem en iyi ilac dusurrlur atesini, soguk uugulama zor olur bebek icin dogrusunu yapmissin sen
Gece yükseldi calpoldeb sonra rahatladı ve emdi sürekli oda etkili oldumu bilmiyorum şimdi 37 küsürlerde seyrediyor takip ediyorum inatçı bir ateşe enfeksiyon dur diye düşünüyorum Bi doktora gitmek lazım o zamanGeçmiş olsun diş bu kadar Ateş yaparmi. Yapmaz diye biliyorum, bi doktora mı gostersen. Hasta ise iyice ilerlemeden.
Dis atesi gece nuksediyor genelde sanırım.ortalik hakikaten cok kötü yaGece yükseldi calpoldeb sonra rahatladı ve emdi sürekli oda etkili oldumu bilmiyorum şimdi 37 küsürlerde seyrediyor takip ediyorum inatçı bir ateşe enfeksiyon dur diye düşünüyorum Bi doktora gitmek lazım o zaman
En azından 1 yasa gelsin diyorum ama bilemiyorum da.ne guzel egitim vermistim aslinda.4 ay gerilemesi hersey mahvetti.simdi ki aglamalara gasi gece o kadar aglamalara kv bile arar noldu diye.inatçı kızım saatlerce aglarsaUyku eğitimleriniz hayirli olsun kizlar darisi basimiza.
Düzen guzeldir.
Biz de yok tabi.
Daha oglanda pek yokKalppare ben de kiyamam diye diye kendime kiyiyom valla.
9 da kalktık ilk uykumuzi yaptik memese uydu yatirdim abisi sagolsun 5 dakikaya kaldirdi.
Simdi gozunu kasiyo aslinda ama yaramazlik pesindr. Annemin uydusunu sokmus tvden birsey izliyemiyoruz.
Euvah simdi kardesminin modenine gitti yakacak bu kiz bizii
Yaslilarimizin kurallarıyla ilerliyorum su siraaa
Uykusu varsa uyur
Uyuyan cocuk ellenmez
Ac birak ac olsa yer
Allah korur ona bi cocuk sende mi var
Baska neler vardiii
Hepinize keyifli saglikli günler
Peki kac saat agliyor.hatirladigim kadariyla senin kuzu uyku noktasinda seni pek zorluyorduDiyemem ama sonunda mutlu bir bebek olacak
Ogluma gosterdim.ve size gelmek istiyor.kim.diye sordu arkadasimin kizi dedim.tamam anne hadi hemen onlara gidelim diyorBunlarda sabah şekerleri
Ben de öyle biliyorum.vermeyeyim mi simdi..off cok olmuş ya.simdi yine mi ayri yemek dusunuceeemEvet bunu ben de merak ediyorum
Geçen de yedirmedim
aslinda yediren vardir yani isitinca oluyor nitritin nitrata dönüşmesi diye biliyorum
Yap tabi kuzum kayisiyi hemen yesin de su icsin peşine.S Sonsuzsukurler ya ne bileyim öyle kabiz edecek seylerde vermiyorum surekli su iciriyorum rahatlatsin diye bakayim uykulardada biraz gecislerde zorluyor ama gecen hafta cok zordu hep dönüp duruyordu dis e bagliyordum brn bu hafta biraz daha iyiyiz bakalim artik bir an once buyusunlerde duzelsinler. Kayisiyi bugun yapayim hic yapmadim. Birde bugunde yapmazsa popodan zeytinyagi koyucam bana kendi tutuyor gibi geliyor ama emin degilim
Kıyamam kuzucuguma nasıl ağrıyorsa artık.Dun gece artik calpol vermek durumunda kaldim.parmaklari agzında ciglik atip durdu aci acı..kiyamadum uyuyamiyordu.saat 2.30 da uyandi 4 tü uyudu ama 9.30 a kadar uyumusuz.agrisina iyi geldi herhalde
Kızlar sabah uyanıp buzdolabında yumurta bittiğini son anda farkettiginiz eminim oluyordur o zaman ne hazirliyorsunuz bebeklere.kafamda alternatifler olsun istiyorum.
Ben de vermiyorum uyku eğitimi vermem de bakalim.simdilik cok zorlaniyorum ama zaten evdeyim oglum da var tabi ama idra eddeniliyoruz.En azından 1 yasa gelsin diyorum ama bilemiyorum da.ne guzel egitim vermistim aslinda.4 ay gerilemesi hersey mahvetti.simdi ki aglamalara gasi gece o kadar aglamalara kv bile arar noldu diye.inatçı kızım saatlerce aglarsa
Peki kac saat agliyor.hatirladigim kadariyla senin kuzu uyku noktasinda seni pek zorluyordu
Duzelmesjne sevindim
Ogluma gosterdim.ve size gelmek istiyor.kim.diye sordu arkadasimin kizi dedim.tamam anne hadi hemen onlara gidelim diyorsanki komsuyuz oglum ne yapacagiz orada peki dedim.siz bir Türk kahvesi icersiniz biz de arkadasimla oynariz kopeklerle diyor hadi kahveleri hazirla ben yanina cikolata lokum alayim geliyom
Ben de öyle biliyorum.vermeyeyim mi simdi..off cok olmuş ya.simdi yine mi ayri yemek dusunuceeem
Canim sagol bunu da ekran alıntısı yaptım.bazi sabahlar uykusuzluktan kafa duruyor.peyniri ne olcude yedirmeliyiz artik? Kibrit kutusundan ileri gidelim mi?Kıyamam kuzucuguma nasıl ağrıyorsa artık.Labne cicibebe ceviz karıştırıp veriyorum bazen sekerparem bazen de yazın Menemenlik hazirladigim domates konservesi açıp ufak bı yeşil biber le iyice pişirip ekmek bandirip veriyorum baskaaa kaşar peyniri tahin pekmez ekmek veletlere hele nasıl şanslılar ıspanak evet ertesi güne verme canım zaten tadı bile degisiyo iyi yapmışsın vermeyip
Bu şey değil mi ya benKakaolu kek aşkınabir parça verdim aşırı sevindirik oldu
Nasil bir derdi var mesela ne yapiyor canim.S Sonsuzsukurler canım kahvalti için dedigin alternatifleri ekran alintisi yaptim tesekkur ederim.Elif antibiyotikten sonra daha iyi olmustu ama 3 gundur gene var bi derdi herhalde dis
Aynen canım benim de başlama motivasyonum buydu; zaten ağlıyorbi de zaten gün boyu uğraşırken yani memede ya da sallayarak illaki ağladığı dönemler oluyor zaten ve cabasi biz de perişan oluyoruz. büyük oğlum 2 yaşına kadar ayakta sallandı 29 ekimde başladım eğitime şükür artık sallanmiyor uykusu da daha iyi oldu bende onun sebebiyle yorulmuyorum artık sıra kardeşinde inşallah onda da sonuç alırım. küçük diye dayanamayacagimdan korkuyorum. bu arada sizin eğitmen kim ?
Melodi uyku canımbi de zaten gün boyu uğraşırken yani memede ya da sallayarak illaki ağladığı dönemler oluyor zaten ve cabasi biz de perişan oluyoruz. büyük oğlum 2 yaşına kadar ayakta sallandı 29 ekimde başladım eğitime şükür artık sallanmiyor uykusu da daha iyi oldu bende onun sebebiyle yorulmuyorum artık sıra kardeşinde inşallah onda da sonuç alırım. küçük diye dayanamayacagimdan korkuyorum. bu arada sizin eğitmen kim ?
Ne kadar yerse o kadar veriyorum ben hiç ölçüm yok hele şu labneli olana bayiliyo koskoca bir kase yiyo göbeği bı sisiyo kiCanim sagol bunu da ekran alıntısı yaptım.bazi sabahlar uykusuzluktan kafa duruyor.peyniri ne olcude yedirmeliyiz artik? Kibrit kutusundan ileri gidelim mi?
Kibrit kutusunu buyuklere vermiyorlar mi sekerparemCanim sagol bunu da ekran alıntısı yaptım.bazi sabahlar uykusuzluktan kafa duruyor.peyniri ne olcude yedirmeliyiz artik? Kibrit kutusundan ileri gidelim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?