2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
S Sonsuzsukurler ya ne bileyim öyle kabiz edecek seylerde vermiyorum surekli su iciriyorum rahatlatsin diye bakayim uykulardada biraz gecislerde zorluyor ama gecen hafta cok zordu hep dönüp duruyordu dis e bagliyordum brn bu hafta biraz daha iyiyiz bakalim artik bir an once buyusunlerde duzelsinler. Kayisiyi bugun yapayim hic yapmadim. Birde bugunde yapmazsa popodan zeytinyagi koyucam bana kendi tutuyor gibi geliyor ama emin degilim

Geçmiş olsun diş bu kadar Ateş yaparmi. Yapmaz diye biliyorum, bi doktora mı gostersen. Hasta ise iyice ilerlemeden.

Şimdi uyudu bakalım takip ediyorum eğer çıkmaya devam ederse enfeksiyon dur diye düşünüyorum duruma göre Bi acile gideriz ama ortalıkta çok kötü korkuyorum da bakalım

Geçmiş olsun diş bu kadar Ateş yaparmi. Yapmaz diye biliyorum, bi doktora mı gostersen. Hasta ise iyice ilerlemeden.
Gece yükseldi calpoldeb sonra rahatladı ve emdi sürekli oda etkili oldumu bilmiyorum şimdi 37 küsürlerde seyrediyor takip ediyorum inatçı bir ateşe enfeksiyon dur diye düşünüyorum Bi doktora gitmek lazım o zaman

Dis atesi gece nuksediyor genelde sanırım.ortalik hakikaten cok kötü ya acil iyice risk.insan korkuyor. Simdilik bir calpol kullan bakalim.calpola ragmen ates dusmuyorsa mecbur gidersin onlemlerini alıp.en azindan pazartesi cocuk doktoruna gitse daha iyi olurdu.ya da varsa orada cocuk acil o da olabilir.

En azından 1 yasa gelsin diyorum ama bilemiyorum da.ne guzel egitim vermistim aslinda.4 ay gerilemesi hersey mahvetti.simdi ki aglamalara gasi gece o kadar aglamalara kv bile arar noldu diye.inatçı kızım saatlerce aglarsa

Diyemem ama sonunda mutlu bir bebek olacak
Peki kac saat agliyor.hatirladigim kadariyla senin kuzu uyku noktasinda seni pek zorluyordu
Duzelmesjne sevindim

Bunlarda sabah şekerleri
Ogluma gosterdim.ve size gelmek istiyor.kim.diye sordu arkadasimin kizi dedim.tamam anne hadi hemen onlara gidelim diyor sanki komsuyuz oglum ne yapacagiz orada peki dedim.siz bir Türk kahvesi icersiniz biz de arkadasimla oynariz kopeklerle diyor hadi kahveleri hazirla ben yanina cikolata lokum alayim geliyom
Evet bunu ben de merak ediyorum
Geçen de yedirmedim
aslinda yediren vardir yani isitinca oluyor nitritin nitrata dönüşmesi diye biliyorum
Ben de öyle biliyorum.vermeyeyim mi simdi..off cok olmuş ya.simdi yine mi ayri yemek dusunuceeem

Yap tabi kuzum kayisiyi hemen yesin de su icsin peşine.
Bilerek mi tutuyor onu bilmiyorum canim hiç ben.
Dişten olabilir, terliyor olabilir,usuyo olabilir.
Donup duruyor sonra uykuya dalabiliyot mu.
Gece benim kiz ayakdibime geliyor bazen, yuzutu bazen kafssini duvara çarpıyor lkesintisiz uyku yoktur herhalde baharimya kucuk insan onlar da nr bileyim.
Buyuyunce duzelsinler miiii
Duzelme mi ne düzelmesi
Benim buralara düzelen bebe cocuk hic ugramadi be guzelimm sana nasip olur insallahh

Ama bakk uyku konusunda soyle bir sey var.
Umut bebekken sabah 5 te gun aysin uyanir oynardi, buyudu yine ayni anne isik var gunes gelmis niye uyuyayim derdi.
Gunduz bir uyku yapardik kucakta dansla ya da salincakta
Hala da ykusu geldi mi belli eder huysuzlasir, sinirlenir, gece 9 buck 10da uykusu gelir normalinde. Gunduz uyusa bile geliyor cunku erken uyaniyor ya gunduz uyuyp eksigini tamamlar.
Bir de arabaya bindi mi kesinn uyur, uykum yok der ama aslinda vardir.
Simdi buyuk tabi de kucukken de boyleydi.

Biraz da huy meselesi yani.benim cocuklarim erken kalkar pek uykuyu sevmez. Bazi cocuklar da fazla uykuyu sevmez diye düşünüyorum
Kiz da bakalim nolacak.
Sen de zamanka anlayacaksin çözeceksin karyayi.
Kendkni de onu da strese sokma.
Zaten ugrasirsin uyumaz, uyumamasi gereken zamanda uyur.
Uyanmasin derdin uyanir uyusun dersin uyanir.

Aaa bak gunes kolumdaydi yazRken iki meme emdi tvye döndü. Reklam sesine dönüyor.
Ben pes etmistim uyumucak diye ama uykusu da vardi aslinda.
Bak kendliginden uyudu.
Tam da ornek oldu yazdiklarima sasirdim

Kıyamam kuzucuguma nasıl ağrıyorsa artık. Labne cicibebe ceviz karıştırıp veriyorum bazen sekerparem bazen de yazın Menemenlik hazirladigim domates konservesi açıp ufak bı yeşil biber le iyice pişirip ekmek bandirip veriyorum baskaaa kaşar peyniri tahin pekmez ekmek veletlere hele nasıl şanslılar ıspanak evet ertesi güne verme canım zaten tadı bile degisiyo iyi yapmışsın vermeyip

Ben de vermiyorum uyku eğitimi vermem de bakalim.simdilik cok zorlaniyorum ama zaten evdeyim oglum da var tabi ama idra eddeniliyoruz.
Idare edebiliorsam odare ediyorum iste oldugu kadar.
Aglamasinlar benimki de cok onat annem duyuyor o decmrece agliyor
Bilmiorum cidden napicaz.
Bak ugrastim uyumadi zorlasam emzitsem zaten emmez doner.
Sallasam aglar kendini firlatir. Anca belko salincakta oyun niyetine uyurdu aglamadan.
Yazarken buraya tvde reklam sesine dondu izlerken uyumus.
Neye niyet neye kisnet oldu kabulenmistim uyumucak oynasin diordum.
Bebek uykusunu belli ediyor aslinda gulum ya goz kasiyor kucak istiyor ne bileyim.
Allah yardimciis olsun tum annelerin.

Ipsnaka isitmadan veriliyormus da ben vermedim iste.
Pirasa yapti annem bir de makarna yaparız simdi yarim cay bardagi yogurt icirdim ayran gibi
Sen ne yapacaksın eve yaptigindeann yerdi belki zaten kus kadar yiyorlar

Canim sagol bunu da ekran alıntısı yaptım.bazi sabahlar uykusuzluktan kafa duruyor.peyniri ne olcude yedirmeliyiz artik? Kibrit kutusundan ileri gidelim mi?

Aynen canım benim de başlama motivasyonum buydu; zaten ağlıyor uyumam diye ağlıyor azcık uyudum diye ağlıyor uykum var diye ağlıyo sürekli bir mızıklık e bari bir amaç uğruna ağla bi kere dedim

Melodi uyku canım

Canim sagol bunu da ekran alıntısı yaptım.bazi sabahlar uykusuzluktan kafa duruyor.peyniri ne olcude yedirmeliyiz artik? Kibrit kutusundan ileri gidelim mi?
Ne kadar yerse o kadar veriyorum ben hiç ölçüm yok hele şu labneli olana bayiliyo koskoca bir kase yiyo göbeği bı sisiyo ki bir de güzel oynayıp emip uyur üstüne en çok doyuran şey o haydoyu

Kibrit kutusunu buyuklere vermiyorlar mi sekerparem
Bebeklerin bir porsiyonu yarisona denk gelmez mi bilemedim.
Ne kadar yerse de verebilirsin her zaman yemez zaten cok bence kucukker daha.

Yoğurtla unu karistrip krep gibi bir sey dr olabilir sut veremiyoruz ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…