- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
Sabah 7 gibi kalkıyor hemen emziriyorum 8 buçuk gibi Kahvaltısını yaptırıyorum. 10 a çeyrek kala uyku rutinimizi yapıyorum 10 da uyuyor, uyumama şansı yok canım şartlandı artık saati belli rutini belli,yagmur1212 canim peki sabah kacta besliyorsun ?
Birde uyku egitiminde nasil yaptin birakiyorsun uyumasınımi bekliyorsun e uyumazsa saati sasmiyor mu. Biraz anlatabilir misin ?
İlk gece 20 dk ağladı canım. Sonra o kadar ağlamadı zaten ağladığında kucağına alabiliyorsun. Susar susmaz yeniden yatırıyorsun kritik nokta oEn azından 1 yasa gelsin diyorum ama bilemiyorum da.ne guzel egitim vermistim aslinda.4 ay gerilemesi hersey mahvetti.simdi ki aglamalara gasi gece o kadar aglamalara kv bile arar noldu diye.inatçı kızım saatlerce aglarsa
Peki kac saat agliyor.hatirladigim kadariyla senin kuzu uyku noktasinda seni pek zorluyordu
Duzelmesjne sevindim
Ogluma gosterdim.ve size gelmek istiyor.kim.diye sordu arkadasimin kizi dedim.tamam anne hadi hemen onlara gidelim diyorsanki komsuyuz oglum ne yapacagiz orada peki dedim.siz bir Türk kahvesi icersiniz biz de arkadasimla oynariz kopeklerle diyor hadi kahveleri hazirla ben yanina cikolata lokum alayim geliyom
Ben de öyle biliyorum.vermeyeyim mi simdi..off cok olmuş ya.simdi yine mi ayri yemek dusunuceeem
Maşallah sübhanallah nazar değmesinKakaolu kek aşkınabir parça verdim aşırı sevindirik oldu
Oyy kıyamam Elif kuzusuna nasıl da ağrısı geçince uyuyakalmış. Ben biskuvisini suda eritip içine ceviz pekmez tahin varsa muz koyup yediriyorum. Yanında da labne veya peynir.Dun gece artik calpol vermek durumunda kaldim.parmaklari agzında ciglik atip durdu aci acı..kiyamadum uyuyamiyordu.saat 2.30 da uyandi 4 tü uyudu ama 9.30 a kadar uyumusuz.agrisina iyi geldi herhalde
Kızlar sabah uyanıp buzdolabında yumurta bittiğini son anda farkettiginiz eminim oluyordur o zaman ne hazirliyorsunuz bebeklere.kafamda alternatifler olsun istiyorum.
Bir diyetisyen yemekleri ısıtabilirsin ama ıspanağı ısıtma demişti. Gıda müh.kuzenim de kıymalı yemekleri ertesi güne yedirme dedi. Çok zor ama böyle maalesefBir de bir gün onceden ispanak corbasi vardi.öglen yemeginde yedirsem nasil olur?
Ispanak ertesi güne yenmez deniyor ya
Ahh ya nasıl üzükdüysen içine işlemiş rüyanda görmüşsün canım benim yaYalnizim deyip duruyorsun ya..gecen gece seni havalimani gibi biryerde goruyorum..ahh anneme yakin gidebilsem ya diyordun.nasil uzulduysem
Süsle annesii..kız çocugu hem özenli yaşamayı ögrenir.hem saç taramak sünnettir
Maşallah çok taylı kızın Allah nazarlardan korusunBunlarda sabah şekerleri
Tarak olarak ne kullanıyorsun memnun musun?Ahh ya nasıl üzükdüysen içine işlemiş rüyanda görmüşsün canım benim ya
Evet ben hergün tarıyorum bazen 2 defa falan saçaklı kızımın saçlarını çünkü inanılmaz dolaşıyor açılmıyor sonra
HahahahahBu şey değil mi ya benhepimiz elifiz ye aşkım ye guzum ye kankamizzz yarasın
Uykusunda uyanip elini agzina koyup ciglikla agliyor canimNasil bir derdi var mesela ne yapiyor canim.
Oyy inun gobusunu yesinlerNe kadar yerse o kadar veriyorum ben hiç ölçüm yok hele şu labneli olana bayiliyo koskoca bir kase yiyo göbeği bı sisiyo kibir de güzel oynayıp emip uyur üstüne en çok doyuran şey o haydoyu
Ben once uyku saatlerini bir dengeleyeyim ondan sonra bir sansımi deneyeyim o zaman canim. Peki dis cikarma evresinde bu durumu sabit tutmak icin bir öneride bulundu mu? Ay cok soru sordum hakkini helal etİlk gece 20 dk ağladı canım. Sonra o kadar ağlamadı zaten ağladığında kucağına alabiliyorsun. Susar susmaz yeniden yatırıyorsun kritik nokta o
HahahahhahahMaşallah sübhanallah nazar değmesin
Bi de derdi var diyon kiza sekerpare ya
Bikmis kiz tutsuz yemeklerden bak keki görünce nasil mutluuu
.benimki de tatliyi görünce boyle oldu az once
Sagol canim.ben de bugun firina patates verdim.yanina peynir tahin pekmez verdim.muzu genelde ara öğün olarak veriyorum ama zorda kalinca sabah da verebilirim sagol canım fikir içinOyy kıyamam Elif kuzusuna nasıl da ağrısı geçince uyuyakalmış. Ben biskuvisini suda eritip içine ceviz pekmez tahin varsa muz koyup yediriyorum. Yanında da labne veya peynir.
Bir diyetisyen yemekleri ısıtabilirsin ama ıspanağı ısıtma demişti. Gıda müh.kuzenim de kıymalı yemekleri ertesi güne yedirme dedi. Çok zor ama böyle maalesef
Ah canım benim ya tabi doğru söylemiş kuzu gelin tabi bekleriz bayılır Zeynep deEn azından 1 yasa gelsin diyorum ama bilemiyorum da.ne guzel egitim vermistim aslinda.4 ay gerilemesi hersey mahvetti.simdi ki aglamalara gasi gece o kadar aglamalara kv bile arar noldu diye.inatçı kızım saatlerce aglarsa
Peki kac saat agliyor.hatirladigim kadariyla senin kuzu uyku noktasinda seni pek zorluyordu
Duzelmesjne sevindim
Ogluma gosterdim.ve size gelmek istiyor.kim.diye sordu arkadasimin kizi dedim.tamam anne hadi hemen onlara gidelim diyorsanki komsuyuz oglum ne yapacagiz orada peki dedim.siz bir Türk kahvesi icersiniz biz de arkadasimla oynariz kopeklerle diyor hadi kahveleri hazirla ben yanina cikolata lokum alayim geliyom
Ben de öyle biliyorum.vermeyeyim mi simdi..off cok olmuş ya.simdi yine mi ayri yemek dusunuceeem
Amin Rabbim esirgesin korusun yavruların hepsiniMaşallah çok taylı kızın Allah nazarlardan korusun
Aynenn şekerpareecimm az daha büyüsünler kizlar zaten genelde yemeye düşkün oluyor ya yapıp yapip yeriz birlikte inşallahHahahahahhepimizin içinde bir Elif var acaba eti browni sirketine mi yollasam belki browni reklaminda kızımı oynatirlar
Uykusunda uyanip elini agzina koyup ciglikla agliyor canim
Oyy inun gobusunu yesinlermasAllah kuzuma.. ya ne bileyim peynir yogurt yunurta et vs bibregi yoruyor diyorlar ya indan sordum ölçüyü
Ben once uyku saatlerini bir dengeleyeyim ondan sonra bir sansımi deneyeyim o zaman canim. Peki dis cikarma evresinde bu durumu sabit tutmak icin bir öneride bulundu mu? Ay cok soru sordum hakkini helal et
Hahahahhahahaz buyusun ben ona nuga ile petiborden kat cikicam hatta cikolatadan ev yapacagim
Sagol canim.ben de bugun firina patates verdim.yanina peynir tahin pekmez verdim.muzu genelde ara öğün olarak veriyorum ama zorda kalinca sabah da verebilirim sagol canım fikir içinkıyma da mı ooo noooooo
Ahaha güldürdün beni asli ya :)
Ne bileyim 1 yast en gec 2 yastan sonra duzelir diyorlarYap tabi kuzum kayisiyi hemen yesin de su icsin peşine.
Bilerek mi tutuyor onu bilmiyorum canim hiç ben.
Dişten olabilir, terliyor olabilir,usuyo olabilir.
Donup duruyor sonra uykuya dalabiliyot mu.
Gece benim kiz ayakdibime geliyor bazen, yuzutu bazen kafssini duvara çarpıyor lkesintisiz uyku yoktur herhalde baharimya kucuk insan onlar da nr bileyim.
Buyuyunce duzelsinler miiii
Duzelme mi ne düzelmesi
Benim buralara düzelen bebe cocuk hic ugramadi be guzelimm sana nasip olur insallahh
Ama bakk uyku konusunda soyle bir sey var.
Umut bebekken sabah 5 te gun aysin uyanir oynardi, buyudu yine ayni anne isik var gunes gelmis niye uyuyayim derdi.
Gunduz bir uyku yapardik kucakta dansla ya da salincakta
Hala da ykusu geldi mi belli eder huysuzlasir, sinirlenir, gece 9 buck 10da uykusu gelir normalinde. Gunduz uyusa bile geliyor cunku erken uyaniyor ya gunduz uyuyp eksigini tamamlar.
Bir de arabaya bindi mi kesinn uyur, uykum yok der ama aslinda vardir.
Simdi buyuk tabi de kucukken de boyleydi.
Biraz da huy meselesi yani.benim cocuklarim erken kalkar pek uykuyu sevmez. Bazi cocuklar da fazla uykuyu sevmez diye düşünüyorum
Kiz da bakalim nolacak.
Sen de zamanka anlayacaksin çözeceksin karyayi.
Kendkni de onu da strese sokma.
Zaten ugrasirsin uyumaz, uyumamasi gereken zamanda uyur.
Uyanmasin derdin uyanir uyusun dersin uyanir.
Aaa bak gunes kolumdaydi yazRken iki meme emdi tvye döndü. Reklam sesine dönüyor.
Ben pes etmistim uyumucak diye ama uykusu da vardi aslinda.
Bak kendliginden uyudu.
Tam da ornek oldu yazdiklarima sasirdim
Benimkide muzikle uyuyor ama salliyorumda. Nazar degmesin darisi başımıza :)Sabah 7 gibi kalkıyor hemen emziriyorum 8 buçuk gibi Kahvaltısını yaptırıyorum. 10 a çeyrek kala uyku rutinimizi yapıyorum 10 da uyuyor, uyumama şansı yok canım şartlandı artık saati belli rutini belli,
Sonra 11.30 gibi kalkıyor çorbasını yediriyorum 3 gibi yeniden uyuyor 3 e çeyrek kala rutinimizi yapıyoruz. 4 buçuk gibi uyanıyor akşam yemeği emzirme vs 19.30 da uyuyor canım. Saatler aşağı yukarı böyle uyku eğitiminde saatleri asla şaşırtmıyorsun çocuk zaten şartlanıyor. Uyku rutinini yapıp kucağımda ninni söylüyorum iyice sakinleyince yatağına bırakıyorum yanına sandalye çekip oturuyorum temas etmiyorum pış pış vs yok sadece kısık sesle ninniye devam ediyorum, uyuyor
Düzelir düzelir.Ne bileyim 1 yast en gec 2 yastan sonra duzelir diyorlarhayaller paris
Allah beni kahretmesin 5 bucukta uyutacaktimki disari markete ciktik bu esim varya dolandirdi durdu bizi yürüyüş olsun diye 2 saatte marketten cikmadi eve geldik aldiklarimi silmekten zaman kaybettim kizi yikadim yatirdim ama yarim saat sasti simdi 7 de kalksa 11 de uyuturum ama 7 yi gecmemesi lazim yine gec kalırız yoksam gerci sabah erken kaldirdim bakalim uğraşıyorum sonsuzum vallahi
Benimkide muzikle uyuyor ama salliyorumda. Nazar degmesin darisi başımıza :)
Kalppare Masallah kizina
Hheheeh yesinler yakmami
Akli fikri gelininde
Tesekkur ederiz bahar teyzoş..@sekerpare5939 Masallah kizina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?