2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
yagmur1212 canim peki sabah kacta besliyorsun ?
Birde uyku egitiminde nasil yaptin birakiyorsun uyumasınımi bekliyorsun e uyumazsa saati sasmiyor mu. Biraz anlatabilir misin ?
Sabah 7 gibi kalkıyor hemen emziriyorum 8 buçuk gibi Kahvaltısını yaptırıyorum. 10 a çeyrek kala uyku rutinimizi yapıyorum 10 da uyuyor, uyumama şansı yok canım şartlandı artık saati belli rutini belli,
Sonra 11.30 gibi kalkıyor çorbasını yediriyorum 3 gibi yeniden uyuyor 3 e çeyrek kala rutinimizi yapıyoruz. 4 buçuk gibi uyanıyor akşam yemeği emzirme vs 19.30 da uyuyor canım. Saatler aşağı yukarı böyle uyku eğitiminde saatleri asla şaşırtmıyorsun çocuk zaten şartlanıyor. Uyku rutinini yapıp kucağımda ninni söylüyorum iyice sakinleyince yatağına bırakıyorum yanına sandalye çekip oturuyorum temas etmiyorum pış pış vs yok sadece kısık sesle ninniye devam ediyorum, uyuyor

İlk gece 20 dk ağladı canım. Sonra o kadar ağlamadı zaten ağladığında kucağına alabiliyorsun. Susar susmaz yeniden yatırıyorsun kritik nokta o

Oyy kıyamam Elif kuzusuna nasıl da ağrısı geçince uyuyakalmış. Ben biskuvisini suda eritip içine ceviz pekmez tahin varsa muz koyup yediriyorum. Yanında da labne veya peynir.
Bir de bir gün onceden ispanak corbasi vardi.öglen yemeginde yedirsem nasil olur?
Ispanak ertesi güne yenmez deniyor ya
Bir diyetisyen yemekleri ısıtabilirsin ama ıspanağı ısıtma demişti. Gıda müh.kuzenim de kıymalı yemekleri ertesi güne yedirme dedi. Çok zor ama böyle maalesef

Yalnizim deyip duruyorsun ya..gecen gece seni havalimani gibi biryerde goruyorum..ahh anneme yakin gidebilsem ya diyordun.nasil uzulduysem
Süsle annesii..kız çocugu hem özenli yaşamayı ögrenir.hem saç taramak sünnettir
Ahh ya nasıl üzükdüysen içine işlemiş rüyanda görmüşsün canım benim ya
Evet ben hergün tarıyorum bazen 2 defa falan saçaklı kızımın saçlarını çünkü inanılmaz dolaşıyor açılmıyor sonra

Tarak olarak ne kullanıyorsun memnun musun?

Bu şey değil mi ya ben hepimiz elifiz ye aşkım ye guzum ye kankamizzz yarasın
Hahahahah hepimizin içinde bir Elif var acaba eti browni sirketine mi yollasam belki browni reklaminda kızımı oynatirlar
Nasil bir derdi var mesela ne yapiyor canim.
Uykusunda uyanip elini agzina koyup ciglikla agliyor canim
Ne kadar yerse o kadar veriyorum ben hiç ölçüm yok hele şu labneli olana bayiliyo koskoca bir kase yiyo göbeği bı sisiyo ki bir de güzel oynayıp emip uyur üstüne en çok doyuran şey o haydoyu
Oyy inun gobusunu yesinler masAllah kuzuma.. ya ne bileyim peynir yogurt yunurta et vs bibregi yoruyor diyorlar ya indan sordum ölçüyü
İlk gece 20 dk ağladı canım. Sonra o kadar ağlamadı zaten ağladığında kucağına alabiliyorsun. Susar susmaz yeniden yatırıyorsun kritik nokta o
Ben once uyku saatlerini bir dengeleyeyim ondan sonra bir sansımi deneyeyim o zaman canim. Peki dis cikarma evresinde bu durumu sabit tutmak icin bir öneride bulundu mu? Ay cok soru sordum hakkini helal et
Maşallah sübhanallah nazar değmesin

Bi de derdi var diyon kiza sekerpare ya

Bikmis kiz tutsuz yemeklerden bak keki görünce nasil mutluuu
.benimki de tatliyi görünce boyle oldu az once
Hahahahhahah az buyusun ben ona nuga ile petiborden kat cikicam hatta cikolatadan ev yapacagim
Sagol canim.ben de bugun firina patates verdim.yanina peynir tahin pekmez verdim.muzu genelde ara öğün olarak veriyorum ama zorda kalinca sabah da verebilirim sagol canım fikir için kıyma da mı ooo noooooo

Ah canım benim ya tabi doğru söylemiş kuzu gelin tabi bekleriz bayılır Zeynep de

Aynenn şekerpareecimm az daha büyüsünler kizlar zaten genelde yemeye düşkün oluyor ya yapıp yapip yeriz birlikte inşallah

O zaman diş olabilir canim.
Elini agzina sokuyor diyorsun.
Ya benim kızım da kalkıyor gece ağlayarak pispis da ise yaramiyor genelde sariliyoruz memeyle uyuyor.zaten uyduğu 12den once olmuyor.
Olabilir yani rüya görüylelerdir belki.
E dişler zaten basli basina sorun
Belki anne isitiyordur yanina
Kotu düşünmeyelim onlar da ye ni dunyalarina alismaya çalışıyorlar işte.
Hasta olmasinlar yeter kii yeterliii

Ne bileyim 1 yast en gec 2 yastan sonra duzelir diyorlar hayaller paris
Allah beni kahretmesin 5 bucukta uyutacaktimki disari markete ciktik bu esim varya dolandirdi durdu bizi yürüyüş olsun diye 2 saatte marketten cikmadi eve geldik aldiklarimi silmekten zaman kaybettim kizi yikadim yatirdim ama yarim saat sasti simdi 7 de kalksa 11 de uyuturum ama 7 yi gecmemesi lazim yine gec kalırız yoksam gerci sabah erken kaldirdim bakalim uğraşıyorum sonsuzum vallahi
Benimkide muzikle uyuyor ama salliyorumda. Nazar degmesin darisi başımıza :)

Kalppare Masallah kizina

Düzelir düzelir.
Her şey yoluna girer üzülme sen kendini bunaltma.
Uyumazsa da oturursunuz oynarsiniz. O zaten biraz biraz kendi takilmaya baslayacak artik.
Stres oldukça uyusun diye uğraştıkça ben uyutamiyorum genelde.
Eğer ağlasın diyorsan dayanabileceksen krallara uyabileceksen kararli olacaksan olur inşallah uyku egitimi.
Ben 10 dakika 20 dakika agladigini düşünemiyorum.
Çatlar kesin normal ağlamıyor zaten.
Oğluma hic islemiyor cunku birak aglasin metodu. Gecenkerde inatlastik agla nalarsan yap dedim.
Yarim saat aglado ertesi gun hastanelik olduk 3 gun ates cektik bademcikleri kipkirmizi ustu beyaz yaralar olmusm hep evdeydik dondurma da yememisti em son akloma o deli gibi agladigi geldi.

Annemdeyim ben. Normalde annem bana birsk kizi yere islerini yap, kucaginda uyitma yatir uyur o uyaninca pispis yap der.

Bugun hep diyo ki cocuklarinin basina gec ben islerimi yaparimm susmadi cunku agla agla

Ya sana yazdim cunku kendini benim gibi sartlandiriorsun olmazsa moralin vozuluor kiziorsun ondan uzme kendini diye

Bak ne gusel markete cikip dolanmissinn esinle bence o tarafindan bak guzelim

Hheheeh yesinler yakmami
Ben anca dibimi yakarim artik baharimmm

Sagoll tatlim senin yaninda biz ancaa mangaldaki son köz oluruz

Neler yaptınız
Karya mutlu olmuştur gezdigine yorulmustur uyur erkenden görürsün bak zihinleri yoruluyor keşfettikçe etrafi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…