2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
S Sonsuzsukurler canim ben uyku egitimi vermiyorum ki sadece saatlero ayarlamaya calisiyorum yoksa benimkide sallanarak uyaniyor hatta yanindan ayrildigm an basliyor zirlamaya. Bende aglatamam heralde
Ayni biz de onu dedim aslindaa nasik yaoicaz diye
Yatirinca uyaniyor
Az bita uyudu amamsagolsun bu cay kek yapabildik
Tabagi devirdi uyandi annekin orgudeki sislerini söktü
Uykuyu almia herhakdee

Son düzenleme:
Uyku egitiminden once abisine susma sessiz oynamA egitimi vermem lazim off
ahahah aynı sıkıntıyı cekiyorum birini uyuturken diğeri hep sıkıntı bende tembihliyorum kim bakıyorsa uzak tutun diye
ya nerde ben neden göremiyorum ki
Peki kizlar uyuttuk yatağa yatirinca doğruluyor ağlayarak tekrar kucagoma gelip uyumak istiyor bunda nasil yapmak lazim
ben hiç kucağa almıyorum valla. yağmur alıp sakinleşince bırakıyormuş. bizim eğitimde onda yok
oy ben ölem nasıl tatliiii

Sevgi22884550 Ne güzel sevindim azalmasına pek üzülüyordum Sena’nın kusmalarına. Valla bu ara ağzını açması için uğraşıyoruz pütürlülere o yüzden giremiyoruz pek çorba yese kar diyoruz da. Pirinç gelse onu hemen çıkarıyor yemiyor sonra da. İşteyim gelene kadar düzgün bişey yediği yok. Dişlerden heralde huysuz değil ama hiç gayet neşeli. Alışır diye umut ediyoruz bakalım
Çok şükür kusma çok nadir. Ama bizde de üç gündür ağZını açmıyor bir iştahsızlık var . Kaşığı ısırıyor , yemeği ağzına veremiyorum . Herhalde diştir
Ben diyorum bi daha dünyaya gelirsem baba olcam diye onlar en azından çıkıp gezebbikiyor ben Asya sız en fazla fırına gittim
Ben bırakıp gidiyorum arkadaşlarla bazen .ama baba olsam fena olmazdı hani

bizdeki sabit iş bölümünde de tuvalet banyo eşimde

Sen buz gibi derken bile ayazını hissettim bak
Burada hava guzel bende karya yi disari cikardim biraz. Bugunde huysuz :)
Maşllah karya ‘ya . Zeytin gözlü maşallah
Bizim kızın da arkalar keçe gibi oluyor . Deli dana gibi nasıl olmasın . Sürekli dönüyor ama o arka nasıl o kadar olabiliyor ben de anlamadım . Hatta bir çok kere dolaşan kısmı açamayıp saçını kestiğim oldu

Bizde yaptık etkinliği @Umudum kah kızım hadi çek onları aferin sana demeli kah poşetleri yerken elden almalı kavgalı 5 6 dk falan oynadı
Bizim de öyle geçti . Babasının çekmesine kahkaha attı , daha çok izledi . Sonradan bir kaç çekti filan öyle bitti .

Saç olmasa daha iyi olur bantlar. Ben pek takamıyorum mesela üstten saçlar pırtlıyor tweety nin canavar hali gibi oluyor
Tam ben yazacaktım ki sen eklemişsin hemen altına . Saç olmasa bantlar daha güzel oluyor gerçekten .

Canım benimki bu ara üst diş çıkarıyor çıkarmış yani yeni haberimiz oldu çok etki etmedi, yani mutlaka huzursuz olduğu atakta olduğu ya da hasta olduğu zamanlar olacaktır o zamanlar düzen bozulabilir bebeklerimiz bize ihtiyaç duyabilir. O zaman yanlarında oluruz ama sonrasında nasıl düzelteceğimizi biliyor olacağız o yüzden sıkıntı yok

Diş bu kadar yapmıyor canım sanki ateş geçmiş olsun üşütmem iştir inşallah

Canım hoşgeldin Bayadır yazmıyorsun demek işe başladın hayırlı olsun tekrar
Bizde uykudan sıkıntılıyız kimden aldın ne kadar kuzum ya yazsana bize de valla çok pahalı değilse bende alayım yapması kolay oldu mu

Yok anam benimki neyi ekliyor bilmiyorum ki ama bekliyor
Asya önce uyumayı öğrensin 1saattirsallıyorum bana mısın demedi

Evet canım yaa iznim bitti başladım valla uyku eğitimden daha zor oldu işe başlamam çok alışmışım miniğime
Canım melodi uyku adı, bana da arkadaşım önerdi 750 tl.
Ben çok zorlanmadım yani öncesi daha zorluydu günümün 12 saati oğlumu uyutmaya çalışmakl geçiyordu nerdeyse o yüzden gözümü kararttım ben. İyi de oldu hızlı sonuç aldık

Canım ne varsa onu veriyorum bi sabahta öyle olsun diyorum

BKGK Maşşallah size biz de çıktık biraz markete. polis gördükçe eşimşn arkasına geçtim korkudan simit aldık Göktuğ durmuyordu arabasında kucak istiyordu verdim biraz yiye yiye geldik. Bezinin içi bile susam dolmuştu o ayrı tabi
Tutunup kalkıyor hunharca bu oğlan acele acele bir de haykırarak banyoyu yaptıramıyoruz sürekli kalkıyor. Savaş eder gibi banyo yapıyoruz iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…