- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Ben yüzüstü yatırmakta çare buldum. Kucağımda sanıyor kendini dönsede uyanmıyor.Peki kizlar uyuttuk yatağa yatirinca doğruluyor ağlayarak tekrar kucagoma gelip uyumak istiyor bunda nasil yapmak lazim
Asya düşüyor dedi ya ondan ay ama benden ne hoş kaynana olurr canım kendimAkli fikri gelinindeyandın Asya kanki kaynana gelinci çıktı
Tesekkur ederiz bahar teyzoş..
Maşallah Karya prensese
Ayni biz de onu dedim aslindaa nasik yaoicaz diyeS Sonsuzsukurler canim ben uyku egitimi vermiyorum ki sadece saatlero ayarlamaya calisiyorum yoksa benimkide sallanarak uyaniyor hatta yanindan ayrildigm an basliyor zirlamaya. Bende aglatamam heralde
ahahah aynı sıkıntıyı cekiyorum birini uyuturken diğeri hep sıkıntı bende tembihliyorum kim bakıyorsa uzak tutun diyeUyku egitiminden once abisine susma sessiz oynamA egitimi vermem lazim off
ya nerde ben neden göremiyorum ki
ben hiç kucağa almıyorum valla. yağmur alıp sakinleşince bırakıyormuş. bizim eğitimde onda yokPeki kizlar uyuttuk yatağa yatirinca doğruluyor ağlayarak tekrar kucagoma gelip uyumak istiyor bunda nasil yapmak lazim
oy ben ölem nasıl tatliiii
Ben bırakıp gidiyorum arkadaşlarla bazen .ama baba olsam fena olmazdı haniBen diyorum bi daha dünyaya gelirsem baba olcam diye onlar en azından çıkıp gezebbikiyor ben Asya sız en fazla fırına gittim
bizdeki sabit iş bölümünde de tuvalet banyo eşimdePek söylenmez yapar yine ev işlerini canım napsın 7/24 evdeyiz yapacak mecbur. Sabah ve akşam bulaşıkları eşimdedir hep mesela bizde bir sabit iş bölümü var yine de buna şükür. Yoksa işim çok daha zor olurdu
Sen buz gibi derken bile ayazını hissettim bakBuralar buzz gibi kızlar kar da yok aksi gibiboş soğuğunu çekiyoruz bolca kar olsa tahammul ederdik, artık çıkarmıyorum ben yürüyüşe eli yüzü buz gibi oluyor yazık. Helinnnnn ben içanadolunun içindenim canım Kayseri den
Maşllah karya ‘ya . Zeytin gözlü maşallahBurada hava guzel bende karya yi disari cikardim biraz. Bugunde huysuz :)
Bizim kızın da arkalar keçe gibi oluyor . Deli dana gibi nasıl olmasın . Sürekli dönüyor ama o arka nasıl o kadar olabiliyor ben de anlamadım . Hatta bir çok kere dolaşan kısmı açamayıp saçını kestiğim olduBizimkinin arkalara tam kapanmadı hala ortalama aynı gibi susam yabişey sorcam senin kızında arka üst kısım keçe gibi oluyor mu her gün tarıyorum her gün öyle evsizlerin yıkanmamaktan yapışır ya saçı öyle dolaşıyor orası bizde
Bizim de öyle geçti . Babasının çekmesine kahkaha attı , daha çok izledi . Sonradan bir kaç çekti filan öyle bitti .Bizde yaptık etkinliği @Umudumkah kızım hadi çek onları aferin sana demeli kah poşetleri yerken elden almalı kavgalı 5 6 dk falan oynadı
Tam ben yazacaktım ki sen eklemişsin hemen altına . Saç olmasa bantlar daha güzel oluyor gerçekten .Saç olmasa daha iyi olur bantlar. Ben pek takamıyorum mesela üstten saçlar pırtlıyor tweety nin canavar hali gibi oluyor
Canım benimki bu ara üst diş çıkarıyor çıkarmış yani yeni haberimiz olduHahahahahhepimizin içinde bir Elif var acaba eti browni sirketine mi yollasam belki browni reklaminda kızımı oynatirlar
Uykusunda uyanip elini agzina koyup ciglikla agliyor canim
Oyy inun gobusunu yesinlermasAllah kuzuma.. ya ne bileyim peynir yogurt yunurta et vs bibregi yoruyor diyorlar ya indan sordum ölçüyü
Ben once uyku saatlerini bir dengeleyeyim ondan sonra bir sansımi deneyeyim o zaman canim. Peki dis cikarma evresinde bu durumu sabit tutmak icin bir öneride bulundu mu? Ay cok soru sordum hakkini helal et
Hahahahhahahaz buyusun ben ona nuga ile petiborden kat cikicam hatta cikolatadan ev yapacagim
Sagol canim.ben de bugun firina patates verdim.yanina peynir tahin pekmez verdim.muzu genelde ara öğün olarak veriyorum ama zorda kalinca sabah da verebilirim sagol canım fikir içinkıyma da mı ooo noooooo
Diş bu kadar yapmıyor canım sanki ateş geçmiş olsun üşütmem iştir inşallahAyşecik cayır cayır yanıyor üstünü çıkarttım calpol verdim sonra ölçtüm az soğumuş hali 39.1 di diş bukadar ateş yapar mı soğuk uygulamayla 38 düştü de uyuyakaldı zıbınla ben bekliyorum başındA
16.30 da geliyorum canım bankacıyım bu ara bankalar erken kapanıyor pandemiden dolayı ama ilerde 6 buçuktan önce gelmem o zaman 20.00 a çekmeyi düşünüyorum uyku saatini.yagmur1212 sen işten kaçta geliyorsun? 19:30 da uyutuyorsun ya ondan sordum.
Canım hoşgeldin Bayadır yazmıyorsun demek işe başladınKızlar selaaam uzun zamandır giremiyorum ara ara girip okuyordum iznim bitti işe döndüm ara ara girmeler de bitti maalesefki ama aklımdasınıznasılsınız herkes iyi mi yaramaz bi şey yoktur inşallah benim oğlum tam bir canavar oldu babası bahçe hortumuna benzetiyor birden açarsın da sağa sola gider deli gibi hah aynı ondan bu arada harika bişey yaptım uykularımız iyice zıvanadan çıkmıştı o yüzden uyku eğitimi verdim profesyonel destek alıp, Tek bişey söylicem bunla ilgili bunu kendinize yapın kızlar mucize gibi bişey gerçekten oğlum gece uyanmıyor artık uyku beslemesi yapıp 1 kere emziriyorum haberi bile olmuyo gecede 8 kere emen çocuk gitti sabah uyumaktan yüzü gözü Arı sokmuş gibi şişmiş bir çocuk geldi şükürler olsun tavsiye ediyorum hepinizi 8 günde sonuç aldık. Sizi ve bebeklerinizi öpüp sarılıyorum ara ara girmeyi ihmal etmeyeceğim
Yok anam benimki neyi ekliyor bilmiyorum ki ama bekliyorCikmiyorrrr miss cikmiyoooor
Ay aman şeklini kastetmedim Allah'ım ayrıntı vereyim duama
Tabi kizz cilveli olmak lazım hele eşim aradiginda benim telefon açısımı bı duysanizzz arkadaşlar baya gülerdi alıştılar garipler
Asya kuşum bı cikarsin dişleri biz pesisira geliriz hadi asyam hadi balımmm
Allah nazardan korusun ya yıldızı düşük olanlar çabuk nazara gelir bebeklerin de yıldızı düşük malesef
Ben balık sevmem zaten yemeyi dusunmedigimden aklıma başka şeyler geliyo
Evet canım yaa iznim bitti başladım valla uyku eğitimden daha zor oldu işe başlamam çok alışmışım miniğimeCanım hoşgeldin Bayadır yazmıyorsun demek işe başladınhayırlı olsun tekrar
Bizde uykudan sıkıntılıyız kimden aldın ne kadar kuzum ya yazsana bize de valla çok pahalı değilse bende alayım yapması kolay oldu mu
Ay maşallah Zeynep ne tatlısınBunlarda sabah şekerleri
Canım ne varsa onu veriyorumDun gece artik calpol vermek durumunda kaldim.parmaklari agzında ciglik atip durdu aci acı..kiyamadum uyuyamiyordu.saat 2.30 da uyandi 4 tü uyudu ama 9.30 a kadar uyumusuz.agrisina iyi geldi herhalde
Kızlar sabah uyanıp buzdolabında yumurta bittiğini son anda farkettiginiz eminim oluyordur o zaman ne hazirliyorsunuz bebeklere.kafamda alternatifler olsun istiyorum.
Ah elif ya aynı Yeşim teyzesiKakaolu kek aşkınabir parça verdim aşırı sevindirik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?