2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bizim hiç bittiği olmaz canım yumurta kırmızı çizgimizdir ailecek 2 koli alınır her alışımızda olur da yumurtasız kalırsak hayat damarlarımızdan biri eksilmiş sayarız patates kızartsam, börek poğaça yapsam sofrayı donatsam da o yumurta olacak o sofrada eşim düşkündür biraz. Bir de kuşlarına da veriyor o yüzden hep takip eder son 5 kalınca alınır koşa koşa
Yumurta vermeyeceksem yumurtasız sebzeli mücver yapıyorum yoğurtla. İlk zamanlar gğn aşırı verdim alışma döneminde. İstediğim sebzeyi rendeleyip az suda haşlıyırum bir kaşıl yoğurt biraz peynir bir zeytin bir kaşık da un ekleyip sebzelerle karıştırıp pişiriyorum. Fırında patates yaptım bugün baharatlı. Göktuğ a da verdim çok sevdi ondan da yapabilirsin.

MasAllah ne güzel
Aynı sistem devam diyorsun.sagol yagmurcum

canim merhaba nasil oldu bebis bizde oyle cok ates cektik 3 gun gecmedi dis sandım goturmemistim doktora ama 3 gun ateş devam etti goturdum meger idrar yolu enfesiyonu varmis ihmal etme bence gotur doktora

Jadesi yalnızlık bunaltıyor insanı ama alıştık da sanki ne dersin ilk zamanlar çok üzülüyordum kimseyi göremiyırum arkadaşlarım şu bu dşye artık alıştım sanırım kimseyi göresim gelmiyor ilginçtir sen kpss ye asıl sabahtan Asya uyanıkken akşam yemeğini hallet o uyurken de otur yanına kitabını al çalış bol bol soru çöz gündüz 2 saat akşam da yatınca 2 saat çalışsan. Konu da çalışsan en az 200 soru çözersin bu şekilde. Ben son 2 ay günde 600 soru çözüyorduöim tabi yurtta sabah 7 akşam 11 e kadar sadece yemek,i ve çay molasıyla birlikteydi bu sayı

Ben de bugun fırında patates yaptım kekikli biz senle hep aynı menüleri pisirir olduk sagol canim mücver fikri iyiymiş. ay hic sorma yumurta olmayinca kafam duruyor sen düşün sanki ne versem eksik gibi

Ben de bugun fırında patates yaptım kekikli biz senle hep aynı menüleri pisirir olduk sagol canim mücver fikri iyiymiş. ay hic sorma yumurta olmayinca kafam duruyor sen düşün sanki ne versem eksik gibi
Yaa nasıl denk geliyor dimi şekerim.yarın yemekte ne var akşam onu da şimdiden kararlaştıralım mı

Yaa nasıl denk geliyor dimi şekerim.yarın yemekte ne var akşam onu da şimdiden kararlaştıralım mı
Kafalar karışık valla bilemedim ne yapsak kuzu
Şöyle bir çay sofrası mi kursak hazir adam evde cocuklara bakarken yaa inanir misin gecen bir kek yapayim dedim akil birakmadilar bi baktim yumurtayla sekeri cirpacagima yumurtayla yogurdu cirpiyorum neyse dedim sekeri de attim çırparken kiz bagrisiyor falan bi baktim yagi goz karari ekliyorum daha kötu ne olabilir deme daha dur...ununu da fazla ekledim mi dedim tamam basardim
e tabi ki pek kabarmadi ama careler tükenmez kizin kısmetini ayirip kalanina cikolatali sosla islatip browni yaptim oldu

Ya ben de öyle yapardim da oglan peynir yemiyor ee zeytini de azıcik yiyor illa sıcak biseyler istiyor babası kılıklı menemen de yemiyor.. bu cocuk beni zorluyor
Ayy aynı benim küçük kız şeker ya 8 yaşında halen ne yaparsam yapıyım öfff diye gelir sofraya. Hayır bu kadar iştahlı bşr ailede nasıl oldu bu kız bilmem.menemen sevmez dediğin gibi küçük ısıya dayanıklı kaplarım var. Menemeni önce tavada yaparım pişince o kaplara alır içine yumurtayı bozmadan kırar üzerine kaşar dilimler koyar fırına veririm tepsiye biraz su da koyarsan kurumaz. 3 dk.da yumurta da kayısı kıvamına geliyır. İşte görüntüsü falan güzel oluyor ya o şekilde mzıırdanmadan yiyor. Kahvaltıya çeşit çok yaparım ben de iştahlıyım ya yarısına burun kıvırır benim kız. Krep sever kaşarlı yaparım onu peynir yemiş olur.

Çok yiyorum çayla ekmek çok yeniyor. işe de gitmiyoruz ki iştahım gün geçtikçe artıyor Allah etmeye
Annelerde çare tükenmez canım ohh afiyet olsun elif kuzusuna. Benimki de dünkü turta için baya emekledi bugün napalım o kadar gayret etti verdik biraz hamurundan elmasından

Oyy nasil da ugrastiriyorlar bu sipalar bizi ya ya cok güzel yemek yerdi niye böyle okdu anlamiyorum.bu defa sadece aci biber yedi o günden beri kırmızı ve yesil renkli hicbisey yemiyor yanarim diye.artik her yemege havuc atip oglum havuctan dolayi turuncu oldu diye kandiriyorum

senin ortanca da pek şirin nasil tatli.resmini koymustun hatirliyorum. ortanca cocuklar hüzünlü oluyorlar genelde kendilerini fark ettirmek icin ailede en cok calisanlar veya en yaramazlkk yapip dikkat çekenler ortancalar olurmus.buyuk buyuk diye kucuk kucuk diye ayrıcalıklı buyuyor.ama ortancalar hep idare edermis.arastirmalar boyle soyluyor.ben evin buyuguyum.ortancalar konussun

Lorlu biber kavurmasi yapıyor musun? Bizim buralarda meshurdur yesil biberi yagda kavurup çökelek (lor eksimik de denir) eklenir.tuz eklenir afiyetle yenir

Yarasın Goktug paşama eşim de bugun elmali turta istedi ama ben cooooh ama coohh üşeniyorum bakalim yarın yaparim insAllah yani insAllah

Diş bu kadar yapmıyor canım sanki ateş geçmiş olsun üşütmem iştir inşallah
Eli hep kulağında kafatasını o tarafa eyiyor hep sol tarafta omzuyla kulağını bastırıyor inş kulak değildir çok ağrı yapar bugün genel durumu iyiydi en yüksek 37.6 oldu bakalım gece nasıl geçicek

Çok sevindim senin adına çok zorladı mı eğitim aşaması nerden aldın bide ne kadar tuttu. Bende düşünüyorum ama iş var nasıl olur gündüzleri bilemiyorum

Ben de her gün yumurtalı birşeyler veriyordum geçenlerde peynirli gözleme yaptım, çok sevdi. Benimki zaten hamurcu. Yemeğini yedikten sonra mama sandalyesinde önüne biraz ekmek koyuyorum parça parça yapıp bayılıyor. Kuş gibi tek tek alıp yemeye bayılıyor. Gözlemeyi de öyle ortasından yumuşak yerlerinden koparıp koparıp önüne koydum çok rahat oldu. Karşılıklı kahvaltı yapmış olduk. Aynı anda yediğimiz nadir anlardan biridir

Yazmışsın buraya da. Of ne bilim gündüz yokum annem becerebilir mi gece de pek yorgun oluyorum hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…