- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
Bizim hiç bittiği olmaz canım yumurta kırmızı çizgimizdir ailecekDun gece artik calpol vermek durumunda kaldim.parmaklari agzında ciglik atip durdu aci acı..kiyamadum uyuyamiyordu.saat 2.30 da uyandi 4 tü uyudu ama 9.30 a kadar uyumusuz.agrisina iyi geldi herhalde
Kızlar sabah uyanıp buzdolabında yumurta bittiğini son anda farkettiginiz eminim oluyordur o zaman ne hazirliyorsunuz bebeklere.kafamda alternatifler olsun istiyorum.
MasAllah ne güzelCanım benimki bu ara üst diş çıkarıyor çıkarmış yani yeni haberimiz olduçok etki etmedi, yani mutlaka huzursuz olduğu atakta olduğu ya da hasta olduğu zamanlar olacaktır o zamanlar düzen bozulabilir bebeklerimiz bize ihtiyaç duyabilir. O zaman yanlarında oluruz ama sonrasında nasıl düzelteceğimizi biliyor olacağız o yüzden sıkıntı yok
canim merhaba nasil oldu bebis bizde oyle cok ates cektik 3 gun gecmedi dis sandım goturmemistim doktora ama 3 gun ateş devam etti goturdum meger idrar yolu enfesiyonu varmis ihmal etme bence gotur doktoraAyşecik cayır cayır yanıyor üstünü çıkarttım calpol verdim sonra ölçtüm az soğumuş hali 39.1 di diş bukadar ateş yapar mı soğuk uygulamayla 38 düştü de uyuyakaldı zıbınla ben bekliyorum başındA
Ben de bugun fırında patates yaptım kekikliBizim hiç bittiği olmaz canım yumurta kırmızı çizgimizdir ailecek2 koli alınır her alışımızda olur da yumurtasız kalırsak hayat damarlarımızdan biri eksilmiş sayarız patates kızartsam, börek poğaça yapsam sofrayı donatsam da o yumurta olacak o sofrada eşim düşkündür biraz. Bir de kuşlarına da veriyor o yüzden hep takip eder son 5 kalınca alınır koşa koşa
Yumurta vermeyeceksem yumurtasız sebzeli mücver yapıyorum yoğurtla. İlk zamanlar gğn aşırı verdim alışma döneminde. İstediğim sebzeyi rendeleyip az suda haşlıyırum bir kaşıl yoğurt biraz peynir bir zeytin bir kaşık da un ekleyip sebzelerle karıştırıp pişiriyorum. Fırında patates yaptım bugün baharatlı. Göktuğ a da verdim çok sevdi ondan da yapabilirsin.
Yaa nasıl denk geliyor dimi şekerim.yarın yemekte ne var akşam onu da şimdiden kararlaştıralım mıBen de bugun fırında patates yaptım kekiklibiz senle hep aynı menüleri pisirir olduk sagol canim mücver fikri iyiymiş. ay hic sorma yumurta olmayinca kafam duruyor sen düşün sanki ne versem eksik gibi
Ya ben de öyle yapardim da oglan peynir yemiyorCanım ne varsa onu veriyorumbi sabahta öyle olsun diyorum
Kafalar karışık valla bilemedimYaa nasıl denk geliyor dimi şekerim.yarın yemekte ne var akşam onu da şimdiden kararlaştıralım mı
Ayy aynı benim küçük kız şeker yaYa ben de öyle yapardim da oglan peynir yemiyoree zeytini de azıcik yiyor illa sıcak biseyler istiyor babası kılıklı menemen de yemiyor.. bu cocuk beni zorluyor
Çok yiyorum çayla ekmek çok yeniyor. işe de gitmiyoruz ki iştahım gün geçtikçe artıyor Allah etmeyeKafalar karışık valla bilemedimne yapsak kuzu
Şöyle bir çay sofrası mi kursakhazir adam evde cocuklara bakarken yaa inanir misin gecen bir kek yapayim dedim akil birakmadilar bi baktim yumurtayla sekeri cirpacagima yumurtayla yogurdu cirpiyorum neyse dedim sekeri de attim çırparken kiz bagrisiyor falan bi baktim yagi goz karari ekliyorum daha kötu ne olabilir deme daha dur...ununu da fazla ekledim mi dedim tamam basardim
e tabi ki pek kabarmadi ama careler tükenmez kizin kısmetini ayirip kalanina cikolatali sosla islatip browni yaptim oldu
Oyy nasil da ugrastiriyorlar bu sipalar bizi yaAyy aynı benim küçük kız şeker ya8 yaşında halen ne yaparsam yapıyım öfff diye gelir sofraya. Hayır bu kadar iştahlı bşr ailede nasıl oldu bu kız bilmem.menemen sevmez dediğin gibi küçük ısıya dayanıklı kaplarım var. Menemeni önce tavada yaparım pişince o kaplara alır içine yumurtayı bozmadan kırar üzerine kaşar dilimler koyar fırına veririm tepsiye biraz su da koyarsan kurumaz. 3 dk.da yumurta da kayısı kıvamına geliyır. İşte görüntüsü falan güzel oluyor ya o şekilde mzıırdanmadan yiyor. Kahvaltıya çeşit çok yaparım ben de iştahlıyım ya yarısına burun kıvırır benim kız. Krep sever kaşarlı yaparım onu peynir yemiş olur.
Yarasın Goktug paşamaÇok yiyorum çayla ekmek çok yeniyor. işe de gitmiyoruz ki iştahım gün geçtikçe artıyor Allah etmeye
Annelerde çare tükenmez canım ohh afiyet olsun elif kuzusuna. Benimki de dünkü turta için baya emekledi bugünnapalım o kadar gayret etti verdik biraz hamurundan elmasından
Eli hep kulağında kafatasını o tarafa eyiyor hep sol tarafta omzuyla kulağını bastırıyor inş kulak değildir çok ağrı yapar bugün genel durumu iyiydi en yüksek 37.6 oldu bakalım gece nasıl geçicekDiş bu kadar yapmıyor canım sanki ateş geçmiş olsun üşütmem iştir inşallah
Çok sevindim senin adına çok zorladı mı eğitim aşaması nerden aldın bide ne kadar tuttu. Bende düşünüyorum ama iş var nasıl olur gündüzleri bilemiyorumKızlar selaaam uzun zamandır giremiyorum ara ara girip okuyordum iznim bitti işe döndüm ara ara girmeler de bitti maalesefki ama aklımdasınıznasılsınız herkes iyi mi yaramaz bi şey yoktur inşallah benim oğlum tam bir canavar oldu babası bahçe hortumuna benzetiyor birden açarsın da sağa sola gider deli gibi hah aynı ondan bu arada harika bişey yaptım uykularımız iyice zıvanadan çıkmıştı o yüzden uyku eğitimi verdim profesyonel destek alıp, Tek bişey söylicem bunla ilgili bunu kendinize yapın kızlar mucize gibi bişey gerçekten oğlum gece uyanmıyor artık uyku beslemesi yapıp 1 kere emziriyorum haberi bile olmuyo gecede 8 kere emen çocuk gitti sabah uyumaktan yüzü gözü Arı sokmuş gibi şişmiş bir çocuk geldi şükürler olsun tavsiye ediyorum hepinizi 8 günde sonuç aldık. Sizi ve bebeklerinizi öpüp sarılıyorum ara ara girmeyi ihmal etmeyeceğim
Kulak olabilir canım ya. Bi göster aile hekimine benceEli hep kulağında kafatasını o tarafa eyiyor hep sol tarafta omzuyla kulağını bastırıyor inş kulak değildir çok ağrı yapar bugün genel durumu iyiydi en yüksek 37.6 oldu bakalım gece nasıl geçicek
Ay maşallah Zeynep ne tatlısınyerim çok güzeller
Ben de her gün yumurtalı birşeyler veriyordum geçenlerde peynirli gözleme yaptım, çok sevdi. Benimki zaten hamurcu. Yemeğini yedikten sonra mama sandalyesinde önüne biraz ekmek koyuyorum parça parça yapıp bayılıyor. Kuş gibi tek tek alıp yemeye bayılıyor. Gözlemeyi de öyle ortasından yumuşak yerlerinden koparıp koparıp önüne koydum çok rahat oldu. Karşılıklı kahvaltı yapmış olduk. Aynı anda yediğimiz nadir anlardan biridirDun gece artik calpol vermek durumunda kaldim.parmaklari agzında ciglik atip durdu aci acı..kiyamadum uyuyamiyordu.saat 2.30 da uyandi 4 tü uyudu ama 9.30 a kadar uyumusuz.agrisina iyi geldi herhalde
Kızlar sabah uyanıp buzdolabında yumurta bittiğini son anda farkettiginiz eminim oluyordur o zaman ne hazirliyorsunuz bebeklere.kafamda alternatifler olsun istiyorum.
Yazmışsın buraya da. Of ne bilim gündüz yokum annem becerebilir mi gece de pek yorgun oluyorum hayırlısıEvet canım yaa iznim bitti başladım valla uyku eğitimden daha zor oldu işe başlamam çok alışmışım miniğime
Canım melodi uyku adı, bana da arkadaşım önerdi 750 tl.
Ben çok zorlanmadım yani öncesi daha zorluydu günümün 12 saati oğlumu uyutmaya çalışmakl geçiyordu nerdeyseo yüzden gözümü kararttım ben. İyi de oldu hızlı sonuç aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?