Gece 39.1 di ama gün içinde en fazla 37.6 oldu biraz halsiz ve iştahsız bide bugün kulağını tutmaya kafatasını eğip omzuna sıkıştırmaya başladı inş. kulak değildir bakalım bu gece nasıl geçicekcanim merhaba nasil oldu bebis bizde oyle cok ates cektik 3 gun gecmedi dis sandım goturmemistim doktora ama 3 gun ateş devam etti goturdum meger idrar yolu enfesiyonu varmis ihmal etme bence gotur doktora
Yok canım onu bilmezik bizOyy nasil da ugrastiriyorlar bu sipalar bizi yaya cok güzel yemek yerdi niye böyle okdu anlamiyorum.bu defa sadece aci biber yedi o günden beri kırmızı ve yesil renkli hicbisey yemiyor yanarim diye.artik her yemege havuc atip oglum havuctan dolayi turuncu oldu diye kandiriyorum
senin ortanca da pek şirin nasil tatli.resmini koymustun hatirliyorum.ortanca cocuklar hüzünlü oluyorlar genelde kendilerini fark ettirmek icin ailede en cok calisanlar veya en yaramazlkk yapip dikkat çekenler ortancalar olurmus.buyuk buyuk diye kucuk kucuk diye ayrıcalıklı buyuyor.ama ortancalar hep idare edermis.arastirmalar boyle soyluyor.ben evin buyuguyum.ortancalar konussun
Lorlu biber kavurmasi yapıyor musun? Bizim buralarda meshurduryesil biberi yagda kavurup çökelek (lor eksimik de denir) eklenir.tuz eklenir afiyetle yenir
Yaa şu makina gerçekten hayatımı kolaylaştırdı şeker. O zavallım hazır ediyor hamuru ben içini rendeleyip pişirene kadar. Hamurlarda çok başarılı gerçekten. Abimler aldı bosch un 900 watt ını. Onun sesi çok daha az onlar da 1200 e aldılar bayiden. Bir de başlığı dönüyor kek çırparken o da güzel bir avantaj. Aklında bulunsunYarasın Goktug paşamaeşim de bugun elmali turta istedi ama ben cooooh ama coohh üşeniyorum bakalim yarın yaparim insAllah yani insAllah
Kulaklarının ateşini ölçsene bir canım. Enfeksiyon varsa o kulaktaki ateş fazla çıkar yoksa aynı çıkıyor derecelerEli hep kulağında kafatasını o tarafa eyiyor hep sol tarafta omzuyla kulağını bastırıyor inş kulak değildir çok ağrı yapar bugün genel durumu iyiydi en yüksek 37.6 oldu bakalım gece nasıl geçicek
Bence izne ayrılınca ver sevgi sen. Annen yapamaz bence yada şu yılbaşı tatilinde yap kendin 4 günde kolaylarsın baya aslındaYazmışsın buraya da. Of ne bilim gündüz yokum annem becerebilir mi gece de pek yorgun oluyorum hayırlısı
Evet ya bende ondan şüphelendim inş değildir bakalım bu gece nasıl geçicekKulak olabilir canım ya. Bi göster aile hekimine bence
Her gün yedirebiliyor musun. Ben veremiyorum bir türlü. Tarhana yoğurt hala ne yapsam açmıyor başka şeye ağzını ne zormuş yemeyen bebek.Dun gece artik calpol vermek durumunda kaldim.parmaklari agzında ciglik atip durdu aci acı..kiyamadum uyuyamiyordu.saat 2.30 da uyandi 4 tü uyudu ama 9.30 a kadar uyumusuz.agrisina iyi geldi herhalde
Kızlar sabah uyanıp buzdolabında yumurta bittiğini son anda farkettiginiz eminim oluyordur o zaman ne hazirliyorsunuz bebeklere.kafamda alternatifler olsun istiyorum.
Koltukaltından ateş ölçer varYok canım onu bilmezik bizkuru biberi haşladım kızartıp sarımsak ve salçayla kavurdum kahvaltıda yedik biz de. Anca boğaz derdimiz be ya
Yaa şu makina gerçekten hayatımı kolaylaştırdı şeker. O zavallım hazır ediyor hamuru ben içini rendeleyip pişirene kadar. Hamurlarda çok başarılı gerçekten. Abimler aldı bosch un 900 watt ını. Onun sesi çok daha az onlar da 1200 e aldılar bayiden. Bir de başlığı dönüyor kek çırparken o da güzel bir avantaj. Aklında bulunsun
Kulaklarının ateşini ölçsene bir canım. Enfeksiyon varsa o kulaktaki ateş fazla çıkar yoksa aynı çıkıyor dereceler
Bence izne ayrılınca ver sevgi sen. Annen yapamaz bence yada şu yılbaşı tatilinde yap kendin 4 günde kolaylarsın baya aslında
Canım standart Babyjeem in tarağını kullanıyorum memnunum açıkçası sıkıntım yokTarak olarak ne kullanıyorsun memnun musun?
Bende öyle düşünüyorum ama sağlık sektöründeyim ben izin falan yok. Çok Sallamıyoruz ama yinede kıyamıyorum. Bakalım bi iki ay daha dursun madem. Ben olmayınca zaten huysuz oluyor emmeyince. Bakalım hayırlısıYok canım onu bilmezik bizkuru biberi haşladım kızartıp sarımsak ve salçayla kavurdum kahvaltıda yedik biz de. Anca boğaz derdimiz be ya
Yaa şu makina gerçekten hayatımı kolaylaştırdı şeker. O zavallım hazır ediyor hamuru ben içini rendeleyip pişirene kadar. Hamurlarda çok başarılı gerçekten. Abimler aldı bosch un 900 watt ını. Onun sesi çok daha az onlar da 1200 e aldılar bayiden. Bir de başlığı dönüyor kek çırparken o da güzel bir avantaj. Aklında bulunsun
Kulaklarının ateşini ölçsene bir canım. Enfeksiyon varsa o kulaktaki ateş fazla çıkar yoksa aynı çıkıyor dereceler
Bence izne ayrılınca ver sevgi sen. Annen yapamaz bence yada şu yılbaşı tatilinde yap kendin 4 günde kolaylarsın baya aslında
Başı güzel başladıydı halbuki sonu niye öyle oldu kiBizde uykular bir hafta öncesinde yavaş yavaş yavaş düzene girmeye başladı. Gecede bir defa uyanıyor genelde. Düzeninde herhangi bir değişiklik de yapmadım yemesinden gündüz uykularına kadar her şey aynı. Zamanla olacak demek ben kızımda muhallebiye başlayınca çok rahatlamıştım bunda da öyle olacak sandım ama olmadı. Neyse ki artık düzene giriyor gibiyiz diye yazacaktım bir kaç gün geçsin de gerçekten düzen mi yoksa bir iki günlük mü diye beklerken beyefendi tutunup kalkmaya başladı. Yeni birşey öğrenince gece sürekli uyanıp yapıyor. Normalde uyanınca gece mama içer direk uyuturdum şimdi karnı da doyunca iyice kendine gelip başlıyor beşiğe tutunup kalkmaya. Tam uykuyu düzene sokacakken gece bir bakıyorum ayakta bana bakıyor. Yani bu uykunun düzene gireceği falan yok
Tarifin kulak enfeksiyonuna çok uyuyor. Antibiyotiksizde zor geçiyor biraz. Değildir tabi inşallah takip et götürürsün olmadıEvet ya bende ondan şüphelendim inş değildir bakalım bu gece nasıl geçicek
Ahahha kahkaha attım
Geçmiş olsun inşallah kulak değildirEvet ya bende ondan şüphelendim inş değildir bakalım bu gece nasıl geçicek
Ben ortancayım kızOyy nasil da ugrastiriyorlar bu sipalar bizi yaya cok güzel yemek yerdi niye böyle okdu anlamiyorum.bu defa sadece aci biber yedi o günden beri kırmızı ve yesil renkli hicbisey yemiyor yanarim diye.artik her yemege havuc atip oglum havuctan dolayi turuncu oldu diye kandiriyorum
senin ortanca da pek şirin nasil tatli.resmini koymustun hatirliyorum.ortanca cocuklar hüzünlü oluyorlar genelde kendilerini fark ettirmek icin ailede en cok calisanlar veya en yaramazlkk yapip dikkat çekenler ortancalar olurmus.buyuk buyuk diye kucuk kucuk diye ayrıcalıklı buyuyor.ama ortancalar hep idare edermis.arastirmalar boyle soyluyor.ben evin buyuguyum.ortancalar konussun
Lorlu biber kavurmasi yapıyor musun? Bizim buralarda meshurduryesil biberi yagda kavurup çökelek (lor eksimik de denir) eklenir.tuz eklenir afiyetle yenir
Ahahha benimde süper kahraman damadım var aklım fikrim ondaAkli fikri gelinindeyandın Asya kanki kaynana gelinci çıktı
Tesekkur ederiz bahar teyzoş..
MasAllah Karya kuzusuna
Ah elif ya aynı Yeşim teyzesinasıl güzel yemiş maşallah
Peynirli gözleme de güzel fikir canım.ben de verdim çok sevdi.benim kız da tam bir eppekçiBen de her gün yumurtalı birşeyler veriyordum geçenlerde peynirli gözleme yaptım, çok sevdi. Benimki zaten hamurcu. Yemeğini yedikten sonra mama sandalyesinde önüne biraz ekmek koyuyorum parça parça yapıp bayılıyor. Kuş gibi tek tek alıp yemeye bayılıyor. Gözlemeyi de öyle ortasından yumuşak yerlerinden koparıp koparıp önüne koydum çok rahat oldu. Karşılıklı kahvaltı yapmış olduk. Aynı anda yediğimiz nadir anlardan biridir
Esim de soyleyip duruyor bana o makinayi ya..bakalim araştıralım deyip erteliyoruz simdilik.Yok canım onu bilmezik bizkuru biberi haşladım kızartıp sarımsak ve salçayla kavurdum kahvaltıda yedik biz de. Anca boğaz derdimiz be ya
Ahh ahh annelik ömür boyu suren vicdan muhasebesi gercekten..hep ileride şunu demesinler bunu demesinler diye uğraşiyoruz.ama diyecekler illa birseyler.Ben ortancayım kızbir abim bir ablam bir de kız kardeşi im var. Çocukken hep düşünürdüm ablam büyük diye abim erkek diye kız kardeşim küçük diye seviliyor beni kimse sevmiyor diye çalışmazdım da yaramazlık da yapmazdım kendi halimdeydim okula gitmeden önce anneme vurduğumu falan hatırlıyorum ama kıskançlıktandı iyi biliyorum. Kızkardeşime kızım derdi bana adımla seslenirdi küçük aklımla onu takip ederdim hep. Annem diyor küçükken böyle yapardın diye dedim kıskançlıktandı sen hiç anlamadın mı acaba diye anladım da napıyım 6 yılda 4 çocuk oldu hangi birinize ilgi göstereydim dedi çıktı işin içinden o da haklı ne deyim. Benim küçük zilli kendini güzel ifade eder 8 yıl evin küçüğüydü yeterince ilgi alaka gösterildi geçen sordum var mı hayatında bir değişiklik olmasa mıydı Göktuğ diye. Yoo benim hayatımda bişey değişmedi sen yoruluyorsun bana oyuncak çıktı bir daha ben memnunum dedi inşallah öyledir büyüyünce şöyle yaptın bana demez umarım
HahahahahhahahaAhahha benimde süper kahraman damadım var aklım fikrim onda
Ben gidemiyorum sen dua etSevgi22884550 Ne güzel sevindim azalmasına pek üzülüyordum Sena’nın kusmalarına. Valla bu ara ağzını açması için uğraşıyoruz pütürlülere o yüzden giremiyoruz pek çorba yese kar diyoruz da. Pirinç gelse onu hemen çıkarıyor yemiyor sonra da. İşteyim gelene kadar düzgün bişey yediği yok. Dişlerden heralde huysuz değil ama hiç gayet neşeli. Alışır diye umut ediyoruz bakalım
Çok şükür kusma çok nadir. Ama bizde de üç gündür ağZını açmıyor bir iştahsızlık var . Kaşığı ısırıyor , yemeği ağzına veremiyorum . Herhalde diştir
Ben bırakıp gidiyorum arkadaşlarla bazen .ama baba olsam fena olmazdı hani
bizdeki sabit iş bölümünde de tuvalet banyo eşimde
Sen buz gibi derken bile ayazını hissettim bak
Maşllah karya ‘ya . Zeytin gözlü maşallah
Bizim kızın da arkalar keçe gibi oluyor . Deli dana gibi nasıl olmasın . Sürekli dönüyor ama o arka nasıl o kadar olabiliyor ben de anlamadım . Hatta bir çok kere dolaşan kısmı açamayıp saçını kestiğim oldu
Bizim de öyle geçti . Babasının çekmesine kahkaha attı , daha çok izledi . Sonradan bir kaç çekti filan öyle bitti .
Tam ben yazacaktım ki sen eklemişsin hemen altına . Saç olmasa bantlar daha güzel oluyor gerçekten .
Evet ya bizimde geceme ede hep daha yenibi saatigeçkin salladım gece o uyuyunca kendime zaman ayırayım diyorum onuda alıyor elimdenEvet canım yaa iznim bitti başladım valla uyku eğitimden daha zor oldu işe başlamam çok alışmışım miniğime
Canım melodi uyku adı, bana da arkadaşım önerdi 750 tl.
Ben çok zorlanmadım yani öncesi daha zorluydu günümün 12 saati oğlumu uyutmaya çalışmakl geçiyordu nerdeyseo yüzden gözümü kararttım ben. İyi de oldu hızlı sonuç aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?