2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
canim merhaba nasil oldu bebis bizde oyle cok ates cektik 3 gun gecmedi dis sandım goturmemistim doktora ama 3 gun ateş devam etti goturdum meger idrar yolu enfesiyonu varmis ihmal etme bence gotur doktora
Gece 39.1 di ama gün içinde en fazla 37.6 oldu biraz halsiz ve iştahsız bide bugün kulağını tutmaya kafatasını eğip omzuna sıkıştırmaya başladı inş. kulak değildir bakalım bu gece nasıl geçicek

Bizde uykular bir hafta öncesinde yavaş yavaş yavaş düzene girmeye başladı. Gecede bir defa uyanıyor genelde. Düzeninde herhangi bir değişiklik de yapmadım yemesinden gündüz uykularına kadar her şey aynı. Zamanla olacak demek ben kızımda muhallebiye başlayınca çok rahatlamıştım bunda da öyle olacak sandım ama olmadı. Neyse ki artık düzene giriyor gibiyiz diye yazacaktım bir kaç gün geçsin de gerçekten düzen mi yoksa bir iki günlük mü diye beklerken beyefendi tutunup kalkmaya başladı. Yeni birşey öğrenince gece sürekli uyanıp yapıyor. Normalde uyanınca gece mama içer direk uyuturdum şimdi karnı da doyunca iyice kendine gelip başlıyor beşiğe tutunup kalkmaya. Tam uykuyu düzene sokacakken gece bir bakıyorum ayakta bana bakıyor . Yani bu uykunun düzene gireceği falan yok

Yok canım onu bilmezik bizkuru biberi haşladım kızartıp sarımsak ve salçayla kavurdum kahvaltıda yedik biz de. Anca boğaz derdimiz be ya
Yarasın Goktug paşama eşim de bugun elmali turta istedi ama ben cooooh ama coohh üşeniyorum bakalim yarın yaparim insAllah yani insAllah
Yaa şu makina gerçekten hayatımı kolaylaştırdı şeker. O zavallım hazır ediyor hamuru ben içini rendeleyip pişirene kadar. Hamurlarda çok başarılı gerçekten. Abimler aldı bosch un 900 watt ını. Onun sesi çok daha az onlar da 1200 e aldılar bayiden. Bir de başlığı dönüyor kek çırparken o da güzel bir avantaj. Aklında bulunsun
Kulaklarının ateşini ölçsene bir canım. Enfeksiyon varsa o kulaktaki ateş fazla çıkar yoksa aynı çıkıyor dereceler
Yazmışsın buraya da. Of ne bilim gündüz yokum annem becerebilir mi gece de pek yorgun oluyorum hayırlısı
Bence izne ayrılınca ver sevgi sen. Annen yapamaz bence yada şu yılbaşı tatilinde yap kendin 4 günde kolaylarsın baya aslında

Her gün yedirebiliyor musun. Ben veremiyorum bir türlü. Tarhana yoğurt hala ne yapsam açmıyor başka şeye ağzını ne zormuş yemeyen bebek.

Koltukaltından ateş ölçer var

Bende öyle düşünüyorum ama sağlık sektöründeyim ben izin falan yok. Çok Sallamıyoruz ama yinede kıyamıyorum. Bakalım bi iki ay daha dursun madem. Ben olmayınca zaten huysuz oluyor emmeyince. Bakalım hayırlısı

Başı güzel başladıydı halbuki sonu niye öyle oldu kitekrar düzene girer elbet canım işte buna atak deniyor bebek yeni birşey öğrenince gece uykuları bozuluyor

Ben ortancayım kız bir abim bir ablam bir de kız kardeşi im var. Çocukken hep düşünürdüm ablam büyük diye abim erkek diye kız kardeşim küçük diye seviliyor beni kimse sevmiyor diye çalışmazdım da yaramazlık da yapmazdım kendi halimdeydim okula gitmeden önce anneme vurduğumu falan hatırlıyorum ama kıskançlıktandı iyi biliyorum. Kızkardeşime kızım derdi bana adımla seslenirdi küçük aklımla onu takip ederdim hep. Annem diyor küçükken böyle yapardın diye dedim kıskançlıktandı sen hiç anlamadın mı acaba diye anladım da napıyım 6 yılda 4 çocuk oldu hangi birinize ilgi göstereydim dedi çıktı işin içinden o da haklı ne deyim. Benim küçük zilli kendini güzel ifade eder 8 yıl evin küçüğüydü yeterince ilgi alaka gösterildi geçen sordum var mı hayatında bir değişiklik olmasa mıydı Göktuğ diye. Yoo benim hayatımda bişey değişmedi sen yoruluyorsun bana oyuncak çıktı bir daha ben memnunum dedi inşallah öyledir büyüyünce şöyle yaptın bana demez umarım

MasAllah Karya kuzusuna
Ah elif ya aynı Yeşim teyzesi nasıl güzel yemiş maşallah
yeşim teyzesi tesekkur ederiz
nzh99 yesim teyzesi sana da teşekkür ederiz
Peynirli gözleme de güzel fikir canım.ben de verdim çok sevdi.benim kız da tam bir eppekçi bu kızın ekmek sevdasi beni korkutuyor ne mutlu size daha nice kahvalti yaptiginiz yillariniz olsun insAllah
Esim de soyleyip duruyor bana o makinayi ya..bakalim araştıralım deyip erteliyoruz simdilik.
Of biber kavurmasi da guzel oluyor hanii can da bogazdan gelir beya
Ahh ahh annelik ömür boyu suren vicdan muhasebesi gercekten..hep ileride şunu demesinler bunu demesinler diye uğraşiyoruz.ama diyecekler illa birseyler.
annene kıyamam kadın nasil hırpalanmıştır 6 yılda 4 cocuk cok zor.benim annem de 3.5 yılda 3 çocuk sahibi olmuş 4. De 39 da doğurdu evet annem de bana kızım der kardesime adiyla hitap ederdi ama kardesim de alındığını soyledi yillar sonra..çocukken nelere dikkat ediliyor..çoook hassas davranmamız lazim..

Ben gidemiyorum sen dua et
Şöyle babayla parka gitme yaşı gelene kadar gidemem o zamana doğuya gitcez kimseyi tanımıyor olcam yine gidemem
Ay keçegillere bir üye daha yapısı inat benimkinin saçlar ondan öyle

Evet ya bizimde geceme ede hep daha yenibi saatigeçkin salladım gece o uyuyunca kendime zaman ayırayım diyorum onuda alıyor elimden
İyi yapmışsın valla ay bende işe gitsem gelsem falan özledim demek bankacısın ha
Dediğin doğru her türlü ağlıyorlar 2 hafta daha ağlasın varsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…