Yalnızlık alıştım gibi öyle yoğunum ki zaten biri anca eve gelse biraz otururum dışarda 1 saat anca alışkın değil benimki,Jadesi yalnızlık bunaltıyor insanı ama alıştık da sanki ne dersin ilk zamanlar çok üzülüyordum kimseyi göremiyırum arkadaşlarım şu bu dşye artık alıştım sanırım kimseyi göresim gelmiyor ilginçtir sen kpss ye asıl sabahtan Asya uyanıkken akşam yemeğini hallet o uyurken de otur yanına kitabını al çalış bol bol soru çöz gündüz 2 saat akşam da yatınca 2 saat çalışsan. Konu da çalışsan en az 200 soru çözersin bu şekilde. Ben son 2 ay günde 600 soru çözüyorduöim tabi yurtta sabah 7 akşam 11 e kadar sadece yemek,i ve çay molasıyla birlikteydi bu sayı
Senin oğlan faktörü de var tabi 2. Çocuk radikal bi karar benşm içinYa ben de öyle yapardim da oglan peynir yemiyoree zeytini de azıcik yiyor illa sıcak biseyler istiyor babası kılıklı menemen de yemiyor.. bu cocuk beni zorluyor
Dışarda kaldıysa yel mi girdi acaba ah kıyamam ya derdini anlatamıyor garibim yükselmez geri ibşallahEli hep kulağında kafatasını o tarafa eyiyor hep sol tarafta omzuyla kulağını bastırıyor inş kulak değildir çok ağrı yapar bugün genel durumu iyiydi en yüksek 37.6 oldu bakalım gece nasıl geçicek
Yazının başında umıtlanıp sonunda çöktümBizde uykular bir hafta öncesinde yavaş yavaş yavaş düzene girmeye başladı. Gecede bir defa uyanıyor genelde. Düzeninde herhangi bir değişiklik de yapmadım yemesinden gündüz uykularına kadar her şey aynı. Zamanla olacak demek ben kızımda muhallebiye başlayınca çok rahatlamıştım bunda da öyle olacak sandım ama olmadı. Neyse ki artık düzene giriyor gibiyiz diye yazacaktım bir kaç gün geçsin de gerçekten düzen mi yoksa bir iki günlük mü diye beklerken beyefendi tutunup kalkmaya başladı. Yeni birşey öğrenince gece sürekli uyanıp yapıyor. Normalde uyanınca gece mama içer direk uyuturdum şimdi karnı da doyunca iyice kendine gelip başlıyor beşiğe tutunup kalkmaya. Tam uykuyu düzene sokacakken gece bir bakıyorum ayakta bana bakıyor. Yani bu uykunun düzene gireceği falan yok
İnş beklemedeyim bakalımDışarda kaldıysa yel mi girdi acaba ah kıyamam ya derdini anlatamıyor garibim yükselmez geri ibşallah
Allah hayırlısını versin cancagzım ama Asyayi yalnız bırakma derimSenin oğlan faktörü de var tabi 2. Çocuk radikal bi karar benşm içinyok anam büyük konuşmayım zor karar veririm yanlışlıkla olursa kabulüm tabi
Canım ben bu sene alıma bağlı tabi ama ek atama olursa sonlardan atanma şansım var gibi İnş olur bu sene için şansa bırakmamak adına tekrar başladım günde 3-5 saat arası değişiyorYalnızlık alıştım gibi öyle yoğunum ki zaten biri anca eve gelse biraz otururum dışarda 1 saat anca alışkın değil benimki,
Kpss elimden geldiğince çalışıyorum uykuları düzene girse daha iyi olcam ama yok oda bölük pörçük hep senin branş neydi canım
Canım geçmiş olsun ayşeciğe kıyamam ya ateş beni çok korkutuyor ya ben 38 olduğu gibi calpol verdim dişten olduğunu sanmıyorım Zara da hastalanmıştı diş sanmıştım ama değilmişİnş beklemedeyim bakalım
3 gün zorladı canım ama dediğim gibi öncesinde daha çok zorlanıyordum ben, sabırlı oldun mu gerisi geliyor emin ol 750 tl, melodi uyku dan aldık eğitimiÇok sevindim senin adına çok zorladı mı eğitim aşaması nerden aldın bide ne kadar tuttu. Bende düşünüyorum ama iş var nasıl olur gündüzleri bilemiyorum
Ben düzeni oturttuktan sonra anneme devrettim mecbur o da eğitim aşamasında yanımıZdaydı Ama aklına yatmıyordu mesela, sürekli uyuyan çocuk uyandırılır mı, bırak uyusun vs diyordu çünkü 2 saatten fazla gündüz uykus yokYazmışsın buraya da. Of ne bilim gündüz yokum annem becerebilir mi gece de pek yorgun oluyorum hayırlısı
Ahaha aynen jadem zaten ağlıyolar ya ben ağlamasından geçtiö valla artık gündüz bile mızıktıEvet ya bizimde geceme ede hep daha yenibi saatigeçkin salladım gece o uyuyunca kendime zaman ayırayım diyorum onuda alıyor elimden
İyi yapmışsın valla ay bende işe gitsem gelsem falan özledim demek bankacısın ha
Dediğin doğru her türlü ağlıyorlar 2 hafta daha ağlasın varsın
Yağmur senden çok heves ettim ama bizde şöyle bir durum var. Bu atak öncesi gündüz kucağımda mayıştıktan sonra uyumak üzereyken yatağa koyuyordum eee eee leyerek uyuyordu 1-1,5 saat uyuyordu. Gece de aynı şekilde ama biraz daha uzun sürüyor. Bu şekilde daha az uyanıyordu. Şimdi atağa girdi çok kötü oldu ama bir kaç gündür yine aynı olmaya başladı. Gündüz uykuları uzadı gece de 2-3 defa uyanıyor mama yiyor uyuyor. Gerçi dün öyle olmadı ama lahana vermiştim eline gaz yaptı sanırım döndü durdu arada da ağladı. Bi de son uykusuna göre bir tık erken yatırmıştım ondan mı oldu bilmiyorum. Böyle devam ederse uyku eğitimi vermeme gerek yok diye düşünüyorum. Sen ne diyorsun Yağmur? İşe başlayınca veya bu atak dönemlerinde bozulmaması için vermek mantıklı mı?Ahaha aynen jadem zaten ağlıyolar ya ben ağlamasından geçtiö valla artık gündüz bile mızıktıEvet bankacıyım maalesef
Günaydıın hepimize iyi pazarlar. Miss bugün senden el aldım hamur yoğuracağım. Pişiyi çok özledim pişi yapacağım. Diyeti de bozacağım. Zaten kendime şu şekil bir hedef koydum 5 gün diyet 2 gün abartmamak üzere serbest. Bu şekilde daha motive oluyorumGünaydın kızlar mutlu pazarlarınız olsun
İngilizce canım branş. Atanamazsam diye çok korkmuştum nedense bir de yurttda oda arkadaşlarımşa birlikte çalışıyorduk ilk kim uyandıysa koşa koşa ders çalışmaya giderdi kahvaltıya kadarYalnızlık alıştım gibi öyle yoğunum ki zaten biri anca eve gelse biraz otururum dışarda 1 saat anca alışkın değil benimki,
Kpss elimden geldiğince çalışıyorum uykuları düzene girse daha iyi olcam ama yok oda bölük pörçük hep senin branş neydi canım
Ooo eline sağlık canımGünaydıın hepimize iyi pazarlar. Miss bugün senden el aldım hamur yoğuracağım. Pişiyi çok özledim pişi yapacağım. Diyeti de bozacağım. Zaten kendime şu şekil bir hedef koydum 5 gün diyet 2 gün abartmamak üzere serbest. Bu şekilde daha motive oluyorum
Bence de yok canım zaten anladığım emmiyor mama ile besleniyor, emen çocuklarda gece uykusu çok daha sıkıntılı oluyor bence sana gerek yok ama şöyle yapmanı öneririm, Uyku araları 3 3 buçuk saat olsun asla geçirme altına da inme çok uykusu olsa bile uyutma bu işin püf noktası bu. Bir de Her gece aynı saatte besle 23.30 ve 03.30 da uykusunda besle, uyandığında besleme ee ee piş piş yaparak uyut. Uyuma ve beslenme saatleri şaşmazsa düzenli oluyolar ve beslenmek için uyanmıyolar bunlara dikkat et canımYağmur senden çok heves ettim ama bizde şöyle bir durum var. Bu atak öncesi gündüz kucağımda mayıştıktan sonra uyumak üzereyken yatağa koyuyordum eee eee leyerek uyuyordu 1-1,5 saat uyuyordu. Gece de aynı şekilde ama biraz daha uzun sürüyor. Bu şekilde daha az uyanıyordu. Şimdi atağa girdi çok kötü oldu ama bir kaç gündür yine aynı olmaya başladı. Gündüz uykuları uzadı gece de 2-3 defa uyanıyor mama yiyor uyuyor. Gerçi dün öyle olmadı ama lahana vermiştim eline gaz yaptı sanırım döndü durdu arada da ağladı. Bi de son uykusuna göre bir tık erken yatırmıştım ondan mı oldu bilmiyorum. Böyle devam ederse uyku eğitimi vermeme gerek yok diye düşünüyorum. Sen ne diyorsun Yağmur? İşe başlayınca veya bu atak dönemlerinde bozulmaması için vermek mantıklı mı?
Bu arada H hansela ben de senin gibi yazmak için bir kaç gün tekrar etmesini bekledim ama dün bozuldu bakalım geçici mi onu bu gece anlayacağım. Bi de bizim yer yatağı ve uyku tulumu da iyi oldu. Yatakta dönüp duruyor ama uyanmıyor. Uyku tulumu da battaniyeden kurtardı ona dolanıp da uyanıyordu. Eşim ikisine de sıcak bakmıyordu şimdi etkili oldu galiba demeye başladı.
Tamam canım çok sağol aslında ben uyku aralarını öyle yapıyordum ama bu aralar sabah geç kalkmaya başladı 8 gibi gündüz uykularına da emzirerek yatırmiyim diye uğraştığımdan uzun sürdü bu da geceyi ileri attı çok geç yatırmiyim 9 u geçmesin deyince de erken oldu. Emiyor ama emzik olarak. O yüzden atak döneminde sürekli emmek istiyordu. Ben de aç herhalde diye mama verdim. Bu seferde gece uyanınca mama yemeden sakinleşmiyor çok ağlıyor. Ama 150 cc falan yiyor yani aç olmasa yemez diyorum. Sadece pışpış la durmuyor ama uyku besleme saatlerini dediğin gibi yapiyim bakalım o nasıl etki edecek. Ben uyandıkça veriyordum. Bi kere uyanmadan 12 gibi vereyim dedim bu seferde karnı doyunca uyandı emerek uyumak istedi. Bizim çoklu destek oldu çocuğun kafası karışık biraz ama işte dalmadan yatağa yatırıp kendi kendine uyutursam gece dönsede hafif uyansa da geri uyuyor. Ben de onu farkettim.Bence de yok canım zaten anladığım emmiyor mama ile besleniyor, emen çocuklarda gece uykusu çok daha sıkıntılı oluyor bence sana gerek yok ama şöyle yapmanı öneririm, Uyku araları 3 3 buçuk saat olsun asla geçirme altına da inme çok uykusu olsa bile uyutma bu işin püf noktası bu. Bir de Her gece aynı saatte besle 23.30 ve 03.30 da uykusunda besle, uyandığında besleme ee ee piş piş yaparak uyut. Uyuma ve beslenme saatleri şaşmazsa düzenli oluyolar ve beslenmek için uyanmıyolar bunlara dikkat et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?