Kuzum Ayşe nasıl nasıldı gecenizİnş beklemedeyim bakalım
Ya en çok aklımı o kurcalıyor ama metal olarak yapamıyorum zor bayaAllah hayırlısını versin cancagzım ama Asyayi yalnız bırakma derimileride arkadas olsunlar birbirlerine
Ay inşallah olurda çalıştığın yanına kar kalır boşverCanım ben bu sene alıma bağlı tabi ama ek atama olursa sonlardan atanma şansım var gibi İnş olur bu sene için şansa bırakmamak adına tekrar başladım günde 3-5 saat arası değişiyor
Jadem o zaman da vicdan yapıyorsun çocuğu ben büyütmüyorum bakıcılar büyütüyor sonra da kreş okul büyütüyor diye. akşam 2 saat görmek için çocuk yapıyoruz diyorum kendi kendime üzülüyorum.Ya en çok aklımı o kurcalıyor ama metal olarak yapamıyorum zor bayaha çalışırım bakıcı olur sabah ama 24 saat zor oluyor hiçbir yere gitmeden etmeden şimdi pandemi oldu da zaten herkes anne gibi deyip avuttum kendimi
Aynn bende öyle düşünüyorum İnş bu sene olur CanımAy inşallah olurda çalıştığın yanına kar kalır boşverne güzel çalışıyorsun benşm o kadar olmuyor
Geçmiş olsun canım bizde yataktaydık hissetmedik ama avizeler korkunç sallandı öyle fark ettik nasıl bir sene bitsin artık bu zor süreçler valla psikolojim bozulduDepremle uyandık korkunçtu yaa Allah'ım korusun Merkez üssü Elazigmis 5.6 yazıyo internette
Oda var tabi aman kuzum hayırlısı Olsun bakalım zaman ne gösterirJadem o zaman da vicdan yapıyorsun çocuğu ben büyütmüyorum bakıcılar büyütüyor sonra da kreş okul büyütüyor diye. akşam 2 saat görmek için çocuk yapıyoruz diyorum kendi kendime üzülüyorum.
Ahhh gerçekten mi görmedim daha bakamadım bir yere iyi misiniz canım yıkılan yerler falan var mı ki Ayyy nedir bu yaDepremle uyandık korkunçtu yaa Allah'ım korusun Merkez üssü Elazigmis 5.6 yazıyo internette
Çok şükür ki yokmuşAhhh gerçekten mi görmedim daha bakamadım bir yere iyi misiniz canım yıkılan yerler falan var mı ki Ayyy nedir bu ya
Size de geçmiş olsun canım psikolojik olarak cöktük ya bı söz gördüm 2020 den çıkanlara madalya verilsin diye hakettik ciddenGeçmiş olsun canım bizde yataktaydık hissetmedik ama avizeler korkunç sallandı öyle fark ettik nasıl bir sene bitsin artık bu zor süreçler valla psikolojim bozuldu
Evet canım ilk uykuyu kendi yaparsa sonra kendi uyuyor ama ilk uykuyu sallanarak ya da memede yaparsa uyandığında da onu istiyor sen biraz dene olcak sizin zaten yapıyormuşsun yaz bana yine takılırsanTamam canım çok sağol aslında ben uyku aralarını öyle yapıyordum ama bu aralar sabah geç kalkmaya başladı 8 gibi gündüz uykularına da emzirerek yatırmiyim diye uğraştığımdan uzun sürdü bu da geceyi ileri attı çok geç yatırmiyim 9 u geçmesin deyince de erken oldu. Emiyor ama emzik olarak. O yüzden atak döneminde sürekli emmek istiyordu. Ben de aç herhalde diye mama verdim. Bu seferde gece uyanınca mama yemeden sakinleşmiyor çok ağlıyor. Ama 150 cc falan yiyor yani aç olmasa yemez diyorum. Sadece pışpış la durmuyor ama uyku besleme saatlerini dediğin gibi yapiyim bakalım o nasıl etki edecek. Ben uyandıkça veriyordum. Bi kere uyanmadan 12 gibi vereyim dedim bu seferde karnı doyunca uyandı emerek uyumak istedi. Bizim çoklu destek oldu çocuğun kafası karışık biraz ama işte dalmadan yatağa yatırıp kendi kendine uyutursam gece dönsede hafif uyansa da geri uyuyor. Ben de onu farkettim.
Depremle uyandık korkunçtu yaa Allah'ım korusun Merkez üssü Elazigmis 5.6 yazıyo internette
Çok geçmiş olsun kızlarGeçmiş olsun canım bizde yataktaydık hissetmedik ama avizeler korkunç sallandı öyle fark ettik nasıl bir sene bitsin artık bu zor süreçler valla psikolojim bozuldu
Bence de ya taksınlarSize de geçmiş olsun canım psikolojik olarak cöktük ya bı söz gördüm 2020 den çıkanlara madalya verilsin diye hakettik cidden
Saol canım bende korktum ama çok şükür bugece çok rahattı hiç yükselmedi ateşi geç yattı sadece oda evde ses var malum herkes uyumadan uyumadı gece de iki kez uyandıCanım geçmiş olsun ayşeciğe kıyamam ya ateş beni çok korkutuyor ya ben 38 olduğu gibi calpol verdim dişten olduğunu sanmıyorım Zara da hastalanmıştı diş sanmıştım ama değilmiş
Bu havalar hastalık havası sürekli hareket halindeler mübarek ateş topular sanki terleyip üşütüyorlar dikkat etmek lazım
Çok şükür canım çıkmadı hiç ateşi rahat geçirdi iki kez uyandı emdi yattıKuzum Ayşe nasıl nasıldı geceniz
Saol canım korkuyordum bu gecede çıkarsa diye ama çıkmadı hiç rahat uyudu iki kere kalktı emdi yattıEvetZeyay1420 ben de meraktayım
Ohh iyi bari sevindimSaol canım bende korktum ama çok şükür bugece çok rahattı hiç yükselmedi ateşi geç yattı sadece oda evde ses var malum herkes uyumadan uyumadı gece de iki kez uyandı
Çok şükür canım çıkmadı hiç ateşi rahat geçirdi iki kez uyandı emdi yattı
Saol canım korkuyordum bu gecede çıkarsa diye ama çıkmadı hiç rahat uyudu iki kere kalktı emdi yattı
Mızıklık bizimkinde iyice arttı sağol tavsiyen için canım teşekkür ederim bakalım eşimle bi konuşayım uyku eğitimini yoksa gece uykusuna geçerken çok zorluyor özellikle artıkAhaha aynen jadem zaten ağlıyolar ya ben ağlamasından geçtiö valla artık gündüz bile mızıktıEvet bankacıyım maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?