2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Allah hayırlısını versin cancagzım ama Asyayi yalnız bırakma derim ileride arkadas olsunlar birbirlerine
Ya en çok aklımı o kurcalıyor ama metal olarak yapamıyorum zor baya ha çalışırım bakıcı olur sabah ama 24 saat zor oluyor hiçbir yere gitmeden etmeden şimdi pandemi oldu da zaten herkes anne gibi deyip avuttum kendimi

Canım ben bu sene alıma bağlı tabi ama ek atama olursa sonlardan atanma şansım var gibi İnş olur bu sene için şansa bırakmamak adına tekrar başladım günde 3-5 saat arası değişiyor
Ay inşallah olurda çalıştığın yanına kar kalır boşver ne güzel çalışıyorsun benşm o kadar olmuyor

Jadem o zaman da vicdan yapıyorsun çocuğu ben büyütmüyorum bakıcılar büyütüyor sonra da kreş okul büyütüyor diye. akşam 2 saat görmek için çocuk yapıyoruz diyorum kendi kendime üzülüyorum.

Ay inşallah olurda çalıştığın yanına kar kalır boşver ne güzel çalışıyorsun benşm o kadar olmuyor
Aynn bende öyle düşünüyorum İnş bu sene olur Canım
Baya zorluyorum valla kendimi max5 oluyor ama biraz zorlasan 2-3 saat rahat oluyor

Depremle uyandık korkunçtu yaa Allah'ım korusun Merkez üssü Elazigmis 5.6 yazıyo internette
Geçmiş olsun canım bizde yataktaydık hissetmedik ama avizeler korkunç sallandı öyle fark ettik nasıl bir sene bitsin artık bu zor süreçler valla psikolojim bozuldu

Oda var tabi aman kuzum hayırlısı Olsun bakalım zaman ne gösterir1i hakkıyla büyütelim de

Geçmiş olsun canım bizde yataktaydık hissetmedik ama avizeler korkunç sallandı öyle fark ettik nasıl bir sene bitsin artık bu zor süreçler valla psikolojim bozuldu
Size de geçmiş olsun canım psikolojik olarak cöktük ya bı söz gördüm 2020 den çıkanlara madalya verilsin diye hakettik cidden

Evet canım ilk uykuyu kendi yaparsa sonra kendi uyuyor ama ilk uykuyu sallanarak ya da memede yaparsa uyandığında da onu istiyor sen biraz dene olcak sizin zaten yapıyormuşsun yaz bana yine takılırsan

Saol canım bende korktum ama çok şükür bugece çok rahattı hiç yükselmedi ateşi geç yattı sadece oda evde ses var malum herkes uyumadan uyumadı gece de iki kez uyandı
Kuzum Ayşe nasıl nasıldı geceniz
Çok şükür canım çıkmadı hiç ateşi rahat geçirdi iki kez uyandı emdi yattı
Evet Zeyay1420 ben de meraktayım
Saol canım korkuyordum bu gecede çıkarsa diye ama çıkmadı hiç rahat uyudu iki kere kalktı emdi yattı

Ohh iyi bari sevindim

Ahaha aynen jadem zaten ağlıyolar ya ben ağlamasından geçtiö valla artık gündüz bile mızıktı Evet bankacıyım maalesef
Mızıklık bizimkinde iyice arttı sağol tavsiyen için canım teşekkür ederim bakalım eşimle bi konuşayım uyku eğitimini yoksa gece uykusuna geçerken çok zorluyor özellikle artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…