Bizde anca boş boş oturak dizi film izleyek gezmek tozak al işte ondan sonra kaldık ortadaİngilizce canım branş. Atanamazsam diye çok korkmuştum nedense bir de yurttda oda arkadaşlarımşa birlikte çalışıyorduk ilk kim uyandıysa koşa koşa ders çalışmaya giderdi kahvaltıya kadararamızda tatlı bir rekabet vardı. Güzel motive olmuştuk. Hepimiz yüksek puanlarla güzel yerlere atandık. Ben Kayseri merkeze atandım sonra eşim doğu yazdı zorunlu hizmet bitsin diye Malatya ya gittik beraber falan öyle işte
Ay iyi çok şükür şu karda kışta bide karantina var herkes evinde Allah korumuşÇok şükür ki yokmuşvallahi ya bu ne gerçekten böyle bı yıl bir daha yaşanmaz insallah
Geçmiş olsun canım deprem ne yazık ki ülkemizin bir gerçeği bizde deprem bölgesindeyiz Rabbim korusun hepimiziDepremle uyandık korkunçtu yaa Allah'ım korusun Merkez üssü Elazigmis 5.6 yazıyo internette
Geçmiş olsun canım valla arka arkaya gelince hepimizi etkiliyorGeçmiş olsun canım bizde yataktaydık hissetmedik ama avizeler korkunç sallandı öyle fark ettik nasıl bir sene bitsin artık bu zor süreçler valla psikolojim bozuldu
İyi kuzum çok şükür yaSaol canım bende korktum ama çok şükür bugece çok rahattı hiç yükselmedi ateşi geç yattı sadece oda evde ses var malum herkes uyumadan uyumadı gece de iki kez uyandı
Çok şükür canım çıkmadı hiç ateşi rahat geçirdi iki kez uyandı emdi yattı
Saol canım korkuyordum bu gecede çıkarsa diye ama çıkmadı hiç rahat uyudu iki kere kalktı emdi yattı
Enfeksiyon olmasında ama şimdide öksürüyor geldiğimiz gün çocuklar hemen arabadan alıp evee geçtiler battaniye yoktu üstünde o ara mı soğuk aldı tek aklıma o geliyor
Çok şükürOhh iyi bari sevindim
Çok çok geçmiş olsun Rabbim bu seneyi aratmasın sağlıklı güzel günlerimize dönelim artıkGeçmiş olsun canım bizde yataktaydık hissetmedik ama avizeler korkunç sallandı öyle fark ettik nasıl bir sene bitsin artık bu zor süreçler valla psikolojim bozuldu
Bol şanslar canımMızıklık bizimkinde iyice arttı sağol tavsiyen için canım teşekkür ederim bakalım eşimle bi konuşayım uyku eğitimini yoksa gece uykusuna geçerken çok zorluyor özellikle artık
pandemi bitmeden kardes gelir belkiYa en çok aklımı o kurcalıyor ama metal olarak yapamıyorum zor bayaha çalışırım bakıcı olur sabah ama 24 saat zor oluyor hiçbir yere gitmeden etmeden şimdi pandemi oldu da zaten herkes anne gibi deyip avuttum kendimi
Koltuktan inmeyi ne ara öğrendi acabaSaolun kızlar tekrardan
Bu Arada sizler nasılsınız
Birde kızlar Zara hanım emekleyemiyor falan ama koltuktan inip ayakta duruyor ben şok
Oh en sevdigim dongu olur kendisi
Fena diorum sana işte bakislarinda var yaramazlik daha neler yapacal da sok edecek seni gorursun maslalahhhSaolun kızlar tekrardan
Bu Arada sizler nasılsınız
Birde kızlar Zara hanım emekleyemiyor falan ama koltuktan inip ayakta duruyor ben şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?