2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bu gurultu haftaici olmuordur
Bizim burda da binalarım bahçesi çocuk kaynıyor hava da güzeldi bugün. Ben çıkmadım geleneksel temizliğimizi yaptık eşimle Göktuğun ilk uykusunda. Sonra da öğlene yemek yap yedir kaldır kızların banyosu bakımı saçları. 4 de uyuttum oğlanı tekrar.. Köstebek pasta yapacam anne dedi Betüş (küçük kızım) sabahtan. Onu da yaptı hamarat cimcime. Ben bulaşıklarını yıkarken kahve yap hadi dedim. Kahvemi, maden suyumu koydu odasına geçtik ödevlerini kontrol ediyordum ki uyandı paşacık tekrar salladım uyudu şimdi ödev kontrol. Ardından akşama yemek yapılacakAllah bu günümüzü aratmasın. Sabah beri bir duşa gireyim diyorum nasip değilmiş

Ya çok guzel miss
Kizlarinla evlatlaronla ortak birseuler yapabilmrk.keyifli vakit gecirmrk bnm.icin herseye deger oncs saglik olsun tabi
Rabbim aratmasin aminnn

Ama çocuklara yasak buyuklere de yasak adi yasak zaten bunun

Benm.oglan da sesleri duyup agliyor iste

Kostebek pasta da zordur nasil.yapiyor ya masallah
Valla ben kendim yapmadım canım hiç onu kızım 2 kere yaptı ilkini beraber yaptık 2.de ben hiç karışmadım. Kesmeyi ben yaptım içini falan o oydu. Pandemide baya geliştirdi kendini. Bir de maharetli ki elleri Maşşallah teyzesine çekmiş bir brownie yapıyor ki akşamına tükeniyor. Nefis yemek tariflerinden açıp yapıyor kendi canı ne isterse seçiyor. Bana da arkasını temizlemek kalıyor şikayetçi değilim ben razıyım arka temizlemeye. Kaynanam geldiğinde de yapıyordu kızlar. O kızıyordu çıkın mutfağı batıracaksınız vs vs diye. Dedim karışma yapsınlar batsın ben temizlerim. Senin gibi anneyi zor bulur bunlar kimse izin vermez buna diyordu kadın da sonradan alıştı ohh kızlarımın ellerine sağlık dşye diye yiyordu. Gidince de herkese anlatmış Maşşallah pek hamaratlar diye.
Allah evlatlarımızın hep iyi günlerinş nasip etsin. Oğlumu da alıştıracam kısmetse o da yapsın doyursun karnını. Tezgaha oturtmaya başladım şimdiden baka baka öğrenir küçükten

Saolun kızlar tekrardan
Bu Arada sizler nasılsınız
Birde kızlar Zara hanım emekleyemiyor falan ama koltuktan inip ayakta duruyor ben şok
Nasil iniyor ki benimkide ayakta duruyor bir yere tutunup ama daha oule koltuktan inme flan baayaaa bir vakit var :) bu arada yazicam yazicam firsat olmadi senin burnun guzel canim bence estetige gerek yok ama istiyorsan yap bee bir kez dunyaya geliyorsun

misskokulumm selam canim saatli uyutmaya calisiyorum birde sabah kalkmiyor 9 bucukta uyandirdim bugun yine. Aksam daha kokay geciyor uykuya yine zorluyor ama Allahtan gece 1 i bulmuyor.
Kızlarınada masallah insallah benim kizda oyle olur benimde aklimda bir suru sey var yapayim diyorunlm vakit kalmiyor bugun yerleri silecektim mutfagi temizledim sabah sonra kizi uyut kalktigindada dışarı çıkıp bir hava alalim dedik bu saat oldu simdi 2. Uykusunda. Karniyarik pilav mercimek yapicam uyansinda temizlik kaldi artik. Buradada sular kesilecekmis 2 gun birse esimde musiuklu bidon ariyor. Ben anneme birak beni dedim ama bugun zor gecen hafta neredeyse yakalaniyorduk. Bende de durumlae bu sekil. Canim tatli kek börek corek istiyor da vakit yok

Koltuktan inmeyi ne ara öğrendi acaba bunlar çok fena çook.benimki de tutunup kalkıyor ya nasıl seviniyor zıplarken düşüyor sonra bir daha
Eşim bir iki Gösterdim falan dedi ama böyle sürünüyor gözdesin yarısı boşluğa gelince yavaşlayıp ayaklarını yavaş yavaş yeredoğru indiriyor ve dokunmamızı istemiyor benim hanto kızdan beklenmeyecek şeyler her şeye oturup ağlayarak istediği için
Yaa bıkmadan yapıyor birde cidden fena bu çocuklar

Valla sürünüyor gövdesi boşluğa gelince de duruyor yavaş yavaş iniş yapıyor ayyy yarın videosunu çeker paylaşırım size özel

Valla canım biraz büyük geliyor gözüme o yüzden uygun bir zamanda yapacağım burnumu

Fırsat verirsen olur canım neden olmasın. Ablamın kızı büyğk kızımla yaşıt. Daha bıçak tutmamıştı geçen yaz geldiler waffle yaptık evde meyveleri verdim hadi doğrayın dedim. Ablam koştu geldi benim kız yapamaz ki dedi abla dedim kaş göz yaptım niye yapmasın dur bakalım diye. Ablam oturdu yanına öyle tutma böyle tut, öyle kesme böyle yap derken kız bıraktı kalktı öfff anneee yaaa yapmıyorum al sen yap diye. Daha hiç mutfapa girmemiş mesela. Ablam benimkilere aferin diyor ama kızını alıştırmadı hiç batırır ortalığı ziyan eder malzemeyi diye diye. Biraz titizdir o.hiç kendi eline vermedi mesela yemeğini baya 5-6 yaşına kadar kendi yedirdi. Döker saçar uğraşamam ben dedi ben betüşü tezgahta büyüttüm desem yeridir önceleri beni izledi sonra ona karıştırma işlerini falan verdim. Kek yaparken blenderı tuttu falab derken usta oldu başıma büyük kzım sıkıldı tatlılardan onunla da yavaştan yemek yapıyoruz salata, doğrama vs işlerini veriyorum bakalım. Hem şu sıra evde tabletten telefondan biraz uzak kalmış oluyorlar

Son düzenleme:
2 gun sular mi kesilir ya sacmaliga bakin demiryolu insaati varmis su verilemeyecekmissu donemde yaptiklari seye bak rezillik vallahi.
Yaa ben 1 saat susuz kalamam bizde yazın belli saatler 2-3 saat kadar elim ayağım birbirine giriyordu ayyy birde çoçukla susuzluğu düşünemiyorum

2 gun sular mi kesilir ya sacmaliga bakin demiryolu insaati varmis su verilemeyecekmissu donemde yaptiklari seye bak rezillik vallahi.
Öyle derler ama daha çabuk gelir genelde ya inşallah öyle olur zor valla susuzluk.bir de sular kesilecek deyip kesilmez o tencerelerde şişelerde sular kalır ya ona da ayrı sinir olırum ne yapacağımı bilemem hiç

Yaa ben 1 saat susuz kalamam bizde yazın belli saatler 2-3 saat kadar elim ayağım birbirine giriyordu ayyy birde çoçukla susuzluğu düşünemiyorum
Aynen ya esim.idare edebilir misin diyorda zor yani tuvaleti var bilmem mamasi var ben anneme gecerim esime israr edeyimde yarin biraksin.

Bugün hiç fırsat bulamadım, kız bugün ne sabah ne öğle uykusu yaptı. Hep kucak istedi hoş kucaktada durmuyor, ne derdi var anlamadım. İlk defa bu kadar uykusuz kaldı. Zorla iki defa uyuttum iki uyku toplam 20 dakika. Carpol bile verdim çok huysuz. Babada bile durmuyor kac kere girdim yazamadım. Sizler nasılsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…