- 11 Şubat 2008
- 7.245
- 17.396
- 773
- 41
Bizim burda da binalarım bahçesi çocuk kaynıyor hava da güzeldi bugün. Ben çıkmadım geleneksel temizliğimizi yaptık eşimle Göktuğun ilk uykusunda. Sonra da öğlene yemek yap yedir kaldır kızların banyosu bakımı saçları. 4 de uyuttum oğlanı tekrar.. Köstebek pasta yapacam anne dedi Betüş (küçük kızım) sabahtan. Onu da yaptı hamarat cimcime. Ben bulaşıklarını yıkarken kahve yap hadi dedim. Kahvemi, maden suyumu koydu odasına geçtik ödevlerini kontrol ediyordum ki uyandı paşacık tekrar salladım uyudu şimdi ödev kontrol. Ardından akşama yemek yapılacakBu gurultu haftaici olmuordur
Ya çok guzel missBizim burda da binalarım bahçesi çocuk kaynıyor hava da güzeldi bugün. Ben çıkmadım geleneksel temizliğimizi yaptık eşimle Göktuğun ilk uykusunda. Sonra da öğlene yemek yap yedir kaldır kızların banyosu bakımı saçları. 4 de uyuttum oğlanı tekrar.. Köstebek pasta yapacam anne dedi Betüş (küçük kızım) sabahtan. Onu da yaptı hamarat cimcime. Ben bulaşıklarını yıkarken kahve yap hadi dedim. Kahvemi, maden suyumu koydu odasına geçtik ödevlerini kontrol ediyordum ki uyandı paşacık tekrar salladım uyudu şimdi ödev kontrol. Ardından akşama yemek yapılacakAllah bu günümüzü aratmasın. Sabah beri bir duşa gireyim diyorum nasip değilmiş
Valla ben kendim yapmadım canım hiç onu kızım 2 kere yaptıKostebek pasta da zordur nasil.yapiyor ya masallah
Nasil iniyor ki benimkide ayakta duruyor bir yere tutunup ama daha oule koltuktan inme flan baayaaa bir vakit var :) bu arada yazicam yazicam firsat olmadi senin burnun guzel canim bence estetige gerek yok ama istiyorsan yap bee bir kez dunyaya geliyorsunSaolun kızlar tekrardan
Bu Arada sizler nasılsınız
Birde kızlar Zara hanım emekleyemiyor falan ama koltuktan inip ayakta duruyor ben şok
Eşim bir iki Gösterdim falan dedi ama böyle sürünüyor gözdesin yarısı boşluğa gelince yavaşlayıp ayaklarını yavaş yavaş yeredoğru indiriyor ve dokunmamızı istemiyor benim hanto kızdan beklenmeyecek şeyler her şeye oturup ağlayarak istediği içinKoltuktan inmeyi ne ara öğrendi acababunlar çok fena çook.benimki de tutunup kalkıyor ya nasıl seviniyor zıplarken düşüyor sonra bir daha
Sorma ağzım açık kaldı hantoluklarını gördüğüm içinFena diorum sana işte bakislarinda var yaramazlik daha neler yapacal da sok edecek seni gorursun maslalahhh
Valla sürünüyor gövdesi boşluğa gelince de duruyor yavaş yavaş iniş yapıyor ayyy yarın videosunu çeker paylaşırım size özelNasil iniyor ki benimkide ayakta duruyor bir yere tutunup ama daha oule koltuktan inme flan baayaaa bir vakit var :) bu arada yazicam yazicam firsat olmadi senin burnun guzel canim bence estetige gerek yok ama istiyorsan yap bee bir kez dunyaya geliyorsun
Fırsat verirsen olur canım neden olmasın. Ablamın kızı büyğk kızımla yaşıt. Daha bıçak tutmamıştı geçen yaz geldiler waffle yaptık evde meyveleri verdim hadi doğrayın dedim. Ablam koştu geldi benim kız yapamaz ki dedimisskokulumm selam canim saatli uyutmaya calisiyorum birde sabah kalkmiyor 9 bucukta uyandirdim bugun yine. Aksam daha kokay geciyor uykuya yine zorluyor ama Allahtan gece 1 i bulmuyor.
Kızlarınada masallah insallah benim kizda oyle olurbenimde aklimda bir suru sey var yapayim diyorunlm vakit kalmiyor bugun yerleri silecektim mutfagi temizledim sabah sonra kizi uyut kalktigindada dışarı çıkıp bir hava alalim dedik bu saat oldu simdi 2. Uykusunda. Karniyarik pilav mercimek yapicam uyansinda temizlik kaldi artik. Buradada sular kesilecekmis 2 gun birse esimde musiuklu bidon ariyor. Ben anneme birak beni dedim ama bugun zor gecen hafta neredeyse yakalaniyorduk. Bende de durumlae bu sekil. Canim tatli kek börek corek istiyor da vakit yok
Yaa ben 1 saat susuz kalamam bizde yazın belli saatler 2-3 saat kadar elim ayağım birbirine giriyordu ayyy birde çoçukla susuzluğu düşünemiyorum2 gun sular mi kesilir ya sacmaliga bakin demiryolu insaati varmis su verilemeyecekmissu donemde yaptiklari seye bak rezillik vallahi.
Öyle derler ama daha çabuk gelir genelde ya inşallah öyle olur zor valla susuzluk.bir de sular kesilecek deyip kesilmez o tencerelerde şişelerde sular kalır ya ona da ayrı sinir olırum ne yapacağımı bilemem hiç2 gun sular mi kesilir ya sacmaliga bakin demiryolu insaati varmis su verilemeyecekmissu donemde yaptiklari seye bak rezillik vallahi.
Aynen ya esim.idare edebilir misin diyorda zor yani tuvaleti var bilmem mamasi var ben anneme gecerim esime israr edeyimde yarin biraksin.Yaa ben 1 saat susuz kalamam bizde yazın belli saatler 2-3 saat kadar elim ayağım birbirine giriyordu ayyy birde çoçukla susuzluğu düşünemiyorum
E devletten mi bakıyorsunBu arada benim dogum parasi hala yatmadi. Cocuk 1 yasina geldi para yok
Evet odeme asamasinda diyor 2 aydirE devletten mi bakıyorsun
Bugün hiç fırsat bulamadım, kız bugün ne sabah ne öğle uykusu yaptı. Hep kucak istedi hoş kucaktada durmuyor, ne derdi var anlamadım. İlk defa bu kadar uykusuz kaldı. Zorla iki defa uyuttum iki uyku toplam 20 dakika. Carpol bile verdim çok huysuz. Babada bile durmuyor kac kere girdim yazamadım. Sizler nasılsınız.
Yatmış iste bendede oyle yazıyordu,bosuna beklemiştim. Postaneyi ara yarın direk yattini soyliyecekler.Evet odeme asamasinda diyor 2 aydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?