Sen cektikten sonra odendi yazacakEvet odeme asamasinda diyor 2 aydir
Paran gelmiş seni bekliyor canım gidip ptt den kimliğinle alman lazımEvet odeme asamasinda diyor 2 aydir
Yatılı misafirim vardı . Bir iki ancak okuyabiliyorum . Sena ilgi bekliyor hep . Oturayım da kendim oynayım demiyor hiç
Canım benim oğlan 4 de yattı yarım saat sonra kalktı uykusunu almamıştı tekrar az sallandım uyudu. 6 da uyanması lazımdı gündüz uykuları tek seferde 2 saati geçmesi gece uykularından çalıyor. Benimki gündüz ortalama 3,5 saat uyuyor. Gece de 10-11 saat. Kızları da düzenli yatırırdım ben. Çocuklar düzeni sever beslenmesi, aktivitesi de düzenli olur. Senin evde gürültü olduğundan tam düzen zor olabilir ama oğlunu da alıştırabilirsin belkş sessiz olmaya yada onunla sessiz aktivite ler yapabilirsiniz beraber kız uyurken. Gündüz uykusunu almayınca sürekli ağlar modda oluyor benim oğlan 1 saati tamamlamazsa tekrar uyutuyorum. Bu saatte uyursa gece geç yatar bizim düzen alt üst olur. Sabah da erken kalkıyoruz çünkü derslerimiz var. Ben traccy hoggun kitabını okumuştum ilk kızımda BEBEK BAKIM SORUNLARINA MUCİZE ÇÖZÜMLER kitabı. O kitap baya yol gösterdi bana uyku beslenme wc eğitimi birçok konuda yardımcı oldu. Halen de aklımda yazılanlarMisss Gunes simdi emdi uyuudi
Cok huysuzlandi gozleri kasi kasi
Neden uyuyam cocugu uyandiriyoruz
Veya uyumasi icin yarim saat 1 saat ugrasiyoruz
Biraz ugrasip uyumuorsa birakinca sonra illa uyuyacak
Veya uykuyu bolunce kac evre var uykjda huzurzuz uyanmasina sebep olabiliriz
Ben anlamadim bu işleri
Nerden arastirsam ki
Uyandiracak myim ben yani simdi yeni uyudu ama asaat de 8 oluor
Aslinda uyuyordu 5 gibi de iste gurultu oldu ya uyandi sonra oynadi falan
Yani bu illa uyutma uyandirma yapmasak her zaman nolir bebege zarari mi olur yani
Anlatabildim mi bilmiorum
Abisi de bagiriuor tepemizdr uyanir belki de
Şimdi uyandırmazsan 9 da kalksa 12 den önce yatmaz canım sen bilirsin. Biraz kestirdiyse kaldır bence 2,5 saat sonra falan yatırırsın tekrar. Kısa uyuduğu için arayı da az tutabilirsinHeymisskokulumm
Etiketlememiisimmm
Napayim uyandirmak istemiorum aslinda
Dur bi yatırayım uaynir belki
Masallah size yaa çok güzel anlatıyorsun imreniyorum miss. Sizin evdeki huzur benim içimi ısıtıyor. İnşallah bizim de kızımla ilişkimiz böyle güzel olur.Valla ben kendim yapmadım canım hiç onu kızım 2 kere yaptıilkini beraber yaptık 2.de ben hiç karışmadım. Kesmeyi ben yaptım içini falan o oydu. Pandemide baya geliştirdi kendini. Bir de maharetli ki elleri Maşşallah teyzesine çekmiş bir brownie yapıyor ki akşamına tükeniyor. Nefis yemek tariflerinden açıp yapıyor kendi canı ne isterse seçiyor. Bana da arkasını temizlemek kalıyor şikayetçi değilim ben razıyım arka temizlemeye. Kaynanam geldiğinde de yapıyordu kızlar. O kızıyordu çıkın mutfağı batıracaksınız vs vs diye. Dedim karışma yapsınlar batsın ben temizlerim. Senin gibi anneyi zor bulur bunlar kimse izin vermez buna diyordu kadın da sonradan alıştı ohh kızlarımın ellerine sağlık dşye diye yiyordu. Gidince de herkese anlatmış Maşşallah pek hamaratlar diye .
Allah evlatlarımızın hep iyi günlerinş nasip etsin. Oğlumu da alıştıracam kısmetse o da yapsın doyursun karnını. Tezgaha oturtmaya başladım şimdiden baka baka öğrenir küçükten
Ohh maşallah akıllı bıdığa. Senin kız temkinli olacak desene herşeyden önce düşmeden inöeyi öğrendi şimdi istediği yerde emekleyebilirEşim bir iki Gösterdim falan dedi ama böyle sürünüyor gözdesin yarısı boşluğa gelince yavaşlayıp ayaklarını yavaş yavaş yeredoğru indiriyor ve dokunmamızı istemiyor benim hanto kızdan beklenmeyecek şeyler her şeye oturup ağlayarak istediği için
Yaa bıkmadan yapıyor birde cidden fena bu çocuklar
Ohhh Maşşallah canım gündüz de sallanmayı bırakır yavaştan bu gidişle inşallah. Benim oğlan da ayak ucuyla gidiyor normal canım bazen tam ayak basıyor bazen ucuna. Bizimki de pek hevesli öyle yürümeye çok şükür emekliyor artık kendi hallediyor darısı başınıza. Emeklemeye teşvik et sen yürütme işini geri plana at zor olur. Yatılı misafir de ayrı zor Allah kolaylık versin canımYatılı misafirim vardı . Bir iki ancak okuyabiliyorum . Sena ilgi bekliyor hep . Oturayım da kendim oynayım demiyor hiçbir de bu ara yürümeye taktı . Al beni yürüt diyor . Kafama takıldı benim de onu yazacaktım . Bir ayağını tam basıyor ama diğer ayağının ucunda yürüyor . Sağ ayaktan güç alıp solu öyle çekiyor gibi sanki . Normaldir herhalde değil mi ? Doktora da gitmedik iki aydır. Gidince mutlaka sorarım bakalım . Uyku konusunda da ben de yazmak istemedim ama biz de geçenlerde yerlerde yatıp yuvarlandıgmız günden beri yatakta yatıp yuvarlanarak uyuyoruz kendi kendimize. Bir de onu kendi yatağında yaptırabildim mi tamamdır Ama gündüz uykusuna aynı şekilde geçemiyoruz gündüz beşikte sallanarak uyuyor . Sizler de iyisinizdir inşallah . Maşallah sana da kızlarına da . Anasına bak kızını al diye boşuna dememişler
Genelde hep oyle uyuypr zaten miss ya.Şimdi uyandırmazsan 9 da kalksa 12 den önce yatmaz canım sen bilirsin. Biraz kestirdiyse kaldır bence 2,5 saat sonra falan yatırırsın tekrar. Kısa uyuduğu için arayı da az tutabilirsin
oy ne güzel anlatıyorsun ya biz bugün artık delirdik eşimle. büyük oğlanda baş edemiyoruz. telefon takıntısı çok fazla oldu. bu hafta uçtu yani hiçbirşey yemiyor ekranlı da yemiyor artık. bi kahvaltı tamam bitti onun için. çok çaresiz hissediyorum kendimiFırsat verirsen olur canım neden olmasın. Ablamın kızı büyğk kızımla yaşıt. Daha bıçak tutmamıştı geçen yaz geldiler waffle yaptık evde meyveleri verdim hadi doğrayın dedim. Ablam koştu geldi benim kız yapamaz ki dediabla dedim kaş göz yaptım niye yapmasın dur bakalım diye. Ablam oturdu yanına öyle tutma böyle tut, öyle kesme böyle yap derken kız bıraktı kalktı öfff anneee yaaa yapmıyorum al sen yap diye. Daha hiç mutfapa girmemiş mesela. Ablam benimkilere aferin diyor ama kızını alıştırmadı hiç batırır ortalığı ziyan eder malzemeyi diye diye. Biraz titizdir o.hiç kendi eline vermedi mesela yemeğini baya 5-6 yaşına kadar kendi yedirdi. Döker saçar uğraşamam ben dedi ben betüşü tezgahta büyüttüm desem yeridir önceleri beni izledi sonra ona karıştırma işlerini falan verdim. Kek yaparken blenderı tuttu falab derken usta oldu başıma büyük kzım sıkıldı tatlılardan onunla da yavaştan yemek yapıyoruz salata, doğrama vs işlerini veriyorum bakalım. Hem şu sıra evde tabletten telefondan biraz uzak kalmış oluyorlar
Ben hep parmak ucu bastığını gözlemledim.Yatılı misafirim vardı . Bir iki ancak okuyabiliyorum . Sena ilgi bekliyor hep . Oturayım da kendim oynayım demiyor hiçbir de bu ara yürümeye taktı . Al beni yürüt diyor . Kafama takıldı benim de onu yazacaktım . Bir ayağını tam basıyor ama diğer ayağının ucunda yürüyor . Sağ ayaktan güç alıp solu öyle çekiyor gibi sanki . Normaldir herhalde değil mi ? Doktora da gitmedik iki aydır. Gidince mutlaka sorarım bakalım . Uyku konusunda da ben de yazmak istemedim ama biz de geçenlerde yerlerde yatıp yuvarlandıgmız günden beri yatakta yatıp yuvarlanarak uyuyoruz kendi kendimize. Bir de onu kendi yatağında yaptırabildim mi tamamdır Ama gündüz uykusuna aynı şekilde geçemiyoruz gündüz beşikte sallanarak uyuyor . Sizler de iyisinizdir inşallah . Maşallah sana da kızlarına da . Anasına bak kızını al diye boşuna dememişler
civan da ısırıyor arada ilk kızıyordum daha çok hoşuna gitti gülerek ısırdı şimdi tepki vermemeye çalışıyorum azalttı gibi canimBugun yoğurt çorbası yedik
Karnabahar yemegi az ama
Yogurt
Az yumurta peynir
Ama 1 sat once cikartiyordu az az
Emiyor çünkü ya uykusuna ya keyfine ya bilmiorum niyeyse
Mememi de isirdi cok aciyor
Tirnakladi da
Nasil onleyebiliriz ki isirmasini kizlar
Insallah kurtulabilirsiniz ekrandanoy ne güzel anlatıyorsun ya biz bugün artık delirdik eşimle. büyük oğlanda baş edemiyoruz. telefon takıntısı çok fazla oldu. bu hafta uçtu yani hiçbirşey yemiyor ekranlı da yemiyor artık. bi kahvaltı tamam bitti onun için. çok çaresiz hissediyorum kendimi
Ben kizinca gülüyor güneş aynencivan da ısırıyor arada ilk kızıyordum daha çok hoşuna gitti gülerek ısırdı şimdi tepki vermemeye çalışıyorum azalttı gibi canim
Umarım pandemi o kadar uzun sürmezpandemi bitmeden kardes gelir belki
Kardes ne kadar önemli..ama yine de Allah kardesle evlatla imtihan etmesin..bazen insanin düşmanını annesi dogurabiliyor. Allah hayırlısını versin o yüzden canım.ama yine de olumlu bakarsak ne zaman basi dertte olsa koşulsuz kosan her zaman kardeş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?