- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Çok teşekkür ederim desteğiniz için. İkili taramam başka doktora zaten. Sonrası için de başka doktora randevu alacağım.kahverengi lekenin pek çok sebebi olur basit bir vajinal mantar, vajinal bölge de damarlanma hamilelikte arttığı için tahriş bile buna sebep olabilir.
hiç canınızı sıkmayın. bence de doktorunuzu değiştirin. tamam tüm doktorlar pozitif olamıyor ama en azından sebebini öğrenip bir çözüm üretmesi lazımdı. öylece muallakta bırakması çok saçma . çok geçmiş olsun
Canım benim ilk defa başıma geldi valla. Bir de üstüne hesapladım regl döngüme denk geliyor tarihim ondan da ağrı olmuş olabilir. Leke olunca endişelenip yazmıştım. Keşke yazmasaydım. Kadın daha çok gerdi beni. Ee normal tabi ben artık folik asitten bile tiksinmeye başladım.Canım ağrılar rahim büyüdüğü için olabilir. Umarım önemli bir şeyin yoktur. Ben en başından beri progestan kullanıyorum daha hiç kanamam olmadı bundan mı bilmiyorum. Yalnız hergün hergün fitil bana çok zor gelmeye başladı artık :/
Ayy sorma folik asiti hep unutuyorum yatmadan içiyorum genelde.. Günün hangi saati olduğunun bir önemi var mı bu arada ya?Canım benim ilk defa başıma geldi valla. Bir de üstüne hesapladım regl döngüme denk geliyor tarihim ondan da ağrı olmuş olabilir. Leke olunca endişelenip yazmıştım. Keşke yazmasaydım. Kadın daha çok gerdi beni. Ee normal tabi ben artık folik asitten bile tiksinmeye başladım.
Bilgi icin cok tesekkur ederim canim. Kusma olayi acken sabahlari oluyor. Aferdersin sari su cikiyor. Sonrasinda kahvaltimi falan yapiyorum sonrasinda dislerimi fircaliyorum. Dis macunu midemi bulandirmiyor. Dislerimi arka kismini fircalamaya baslayinca direkt ogurme oluyor. On kisimlarini vs fircalarken problem yok arka kisimlarda oluyor ne oluyorsa. Fircadan midem bulaniyor benceDiş macununun çok hafif olanları var tatsız isterseniz onu deneyin bende fırcayı ağzimda fazla tutuunca öğürüyorum. Bir de kusuyorsaniz eger en az 20 dakika sonra fırcalamak lazım benim dişcim sıki sıkı tembihledi beni.
Canım endişelenme. Ben oğluma hamileyken ilk kahverengi gelmişti doktoruma yazmıştm hemen. Kırmızı gelmedkçe korkma demişti kırmızı görürsen en yakn hastanede bebeğin hareketlerine baktır demişti.Kızlar bugün sabahtan beri kasıklarımda adet olcakmış gibi ağrım var. Sadece 1 damla da kahverengi akıntı gelmiş. Doktoruma yazdım ama bana dediği şey bu haftalarda kanama normal değil malesef. Ee burda daha çok kanamayla acile gidip sağ salim olduğunu öğrenenler oldu. 1 damla kahverengi akıntıya normal değil dedi doktorum bana başka hiç bir açıklama yapmadan ve rahatlatıcı bir cümle söylemeden. Ne yapayım dedim cevapta vermedi. Çok moralim bozuldu.
Yanılmış onlar tuzlu ve ekşide erkek derler hepKızlar bu arada ben sürekli ekşi yiyorum hiç tatlı yemiyorum eskiden de tatlıyla aram yoktu herkes ekşi yiyorsun kızın olcak dedi ama erkek oldu
gerçekten çok zor. inşallah geçer artık. bir iki haftaya iyice azalır diye düşünüyorum.Ya canım çekip turşu yiyorm afedersiniz olduğu gibi çıkıyor yaa . Sabahları ayrı kusuyorm açken ayrı tokken ayrı . Çok şükür tabi ama ben artk tad alarak bşeyler yemek istiyorum. Hiç ağzımın tadı yok hiçbir yediğimden zevk alamıyorumm
İnşallah ya kendimi bu şeklde teselli ediyorm ama yoruldum. Eşimden 1 aydır ayrıyım cuma günü gelecek ve ben hiç özlememişim. Eşimden de mi tiksindim acaba . Ben işe gittiğinde bile akşama kadar özlerdm tam 1 ay oldu bende tık yok. Geldiğinde nasl rol yapacağımgerçekten çok zor. inşallah geçer artık. bir iki haftaya iyice azalır diye düşünüyorum.
Oğluma hamileyken de geçmemiştim şmdi de geçmiyorum hepsi de anlayışla karşılıyor çok şükür. Hatırlamıyorum kimin uyardığını ama bazen ben unutsam da kayınvalidem hatırlatıyor geçme diyor.. önlem almakta fayda varKızlar bir şeyi merak ediyorum. Alışveriş merkezlerinde falan xraylerden geçmenin bir zararı var mıdır? Ben olduğunu düşünmüyorum ama doktoru uyaran var mı bu konuda?
Oğluma hamileyken uçak yolculuğu çok yaptm havaalanındakilerden de geçmedim , bayan güvenlikler ayrı bir odaya getirip elle aradılar sağolsunlarKızlar bir şeyi merak ediyorum. Alışveriş merkezlerinde falan xraylerden geçmenin bir zararı var mıdır? Ben olduğunu düşünmüyorum ama doktoru uyaran var mı bu konuda?
Ben ikili için ultrasona girdiğimde aç gitmiştim ilk uyuyordu doktor salladı karnımı uyandı hareket etmeye başladı. Pozisyonunu değiştirmek istediğinde de sallıyordu rahatsız oluyor galiba hareket etmeye başlıyor. Yani doktorlar uyandırıyor genelde benim gördüğümSlm herkese ultrason kontrolünde bebeğin uykusuna denk gelen var mı ben bugün biraz tedirgin oldum dr normal desede ah bizim şu evhamlarımız
Benim 8. haftaya kadar hep kanamalı geçti. O yüzden sizi anlayabiliyorum sürekli iç çamaşırımı kontrol ediyordum dua ediyordum bebeğime bir şey olmasın diye. Bir şey olmadı çok şükür. Kırmızı ve gittikçe artan kanama tehlikeli onun dışındakiler normal demişti doktorum.10+6yım bende. Bak ne güzel açıklamış doktorun. Benimkinin tavrına bak bir de boşu boşuna gerdi beni ya.
Ben geçtim birkaç kere hatta havaalanlarında da geçtim. O cihazlar röntgen ışınları saçmıyormuş ve bebeğe hiçbir zararı yok diye biliyorum o yüzden sorun etmemiştim.Kızlar bir şeyi merak ediyorum. Alışveriş merkezlerinde falan xraylerden geçmenin bir zararı var mıdır? Ben olduğunu düşünmüyorum ama doktoru uyaran var mı bu konuda?
Ye ekşiyi çıkar ayşeyi tarih oldu deseneYanılmış onlar tuzlu ve ekşide erkek derler hep☺
Ya canım çekip turşu yiyorm afedersiniz olduğu gibi çıkıyor yaa . Sabahları ayrı kusuyorm açken ayrı tokken ayrı . Çok şükür tabi ama ben artk tad alarak bşeyler yemek istiyorum. Hiç ağzımın tadı yok hiçbir yediğimden zevk alamıyorumm
Kızlar bir şeyi merak ediyorum. Alışveriş merkezlerinde falan xraylerden geçmenin bir zararı var mıdır? Ben olduğunu düşünmüyorum ama doktoru uyaran var mı bu konuda?
İnşallah ya kendimi bu şeklde teselli ediyorm ama yoruldum. Eşimden 1 aydır ayrıyım cuma günü gelecek ve ben hiç özlememişim. Eşimden de mi tiksindim acaba . Ben işe gittiğinde bile akşama kadar özlerdm tam 1 ay oldu bende tık yok. Geldiğinde nasl rol yapacağımözlemediğimi anlarsa çok üzülecek..
Oğluma hamileyken hiç böyle şeyler yaşamadım bu sefer gerçekten yorucu ve zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?