2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Çok teşekkür ederim desteğiniz için. İkili taramam başka doktora zaten. Sonrası için de başka doktora randevu alacağım.

Canım benim ilk defa başıma geldi valla. Bir de üstüne hesapladım regl döngüme denk geliyor tarihim ondan da ağrı olmuş olabilir. Leke olunca endişelenip yazmıştım. Keşke yazmasaydım. Kadın daha çok gerdi beni. Ee normal tabi ben artık folik asitten bile tiksinmeye başladım.

Ayy sorma folik asiti hep unutuyorum yatmadan içiyorum genelde.. Günün hangi saati olduğunun bir önemi var mı bu arada ya?

Bilgi icin cok tesekkur ederim canim. Kusma olayi acken sabahlari oluyor. Aferdersin sari su cikiyor. Sonrasinda kahvaltimi falan yapiyorum sonrasinda dislerimi fircaliyorum. Dis macunu midemi bulandirmiyor. Dislerimi arka kismini fircalamaya baslayinca direkt ogurme oluyor. On kisimlarini vs fircalarken problem yok arka kisimlarda oluyor ne oluyorsa. Fircadan midem bulaniyor bence

Canım endişelenme. Ben oğluma hamileyken ilk kahverengi gelmişti doktoruma yazmıştm hemen. Kırmızı gelmedkçe korkma demişti kırmızı görürsen en yakn hastanede bebeğin hareketlerine baktır demişti.
Eğer senin de için rahat değilse git bi bak bebeğine istersen

Ya canım çekip turşu yiyorm afedersiniz olduğu gibi çıkıyor yaa . Sabahları ayrı kusuyorm açken ayrı tokken ayrı . Çok şükür tabi ama ben artk tad alarak bşeyler yemek istiyorum. Hiç ağzımın tadı yok hiçbir yediğimden zevk alamıyorumm

gerçekten çok zor. inşallah geçer artık. bir iki haftaya iyice azalır diye düşünüyorum.

Kızlar bir şeyi merak ediyorum. Alışveriş merkezlerinde falan xraylerden geçmenin bir zararı var mıdır? Ben olduğunu düşünmüyorum ama doktoru uyaran var mı bu konuda?

gerçekten çok zor. inşallah geçer artık. bir iki haftaya iyice azalır diye düşünüyorum.
İnşallah ya kendimi bu şeklde teselli ediyorm ama yoruldum. Eşimden 1 aydır ayrıyım cuma günü gelecek ve ben hiç özlememişim. Eşimden de mi tiksindim acaba . Ben işe gittiğinde bile akşama kadar özlerdm tam 1 ay oldu bende tık yok. Geldiğinde nasl rol yapacağım özlemediğimi anlarsa çok üzülecek..
Oğluma hamileyken hiç böyle şeyler yaşamadım bu sefer gerçekten yorucu ve zor

Kızlar bir şeyi merak ediyorum. Alışveriş merkezlerinde falan xraylerden geçmenin bir zararı var mıdır? Ben olduğunu düşünmüyorum ama doktoru uyaran var mı bu konuda?
Oğluma hamileyken de geçmemiştim şmdi de geçmiyorum hepsi de anlayışla karşılıyor çok şükür. Hatırlamıyorum kimin uyardığını ama bazen ben unutsam da kayınvalidem hatırlatıyor geçme diyor.. önlem almakta fayda var

Oğluma hamileyken uçak yolculuğu çok yaptm havaalanındakilerden de geçmedim , bayan güvenlikler ayrı bir odaya getirip elle aradılar sağolsunlar

Slm herkese ultrason kontrolünde bebeğin uykusuna denk gelen var mı ben bugün biraz tedirgin oldum dr normal desede ah bizim şu evhamlarımız
Ben ikili için ultrasona girdiğimde aç gitmiştim ilk uyuyordu doktor salladı karnımı uyandı hareket etmeye başladı. Pozisyonunu değiştirmek istediğinde de sallıyordu rahatsız oluyor galiba hareket etmeye başlıyor. Yani doktorlar uyandırıyor genelde benim gördüğüm
10+6yım bende. Bak ne güzel açıklamış doktorun. Benimkinin tavrına bak bir de boşu boşuna gerdi beni ya.
Benim 8. haftaya kadar hep kanamalı geçti. O yüzden sizi anlayabiliyorum sürekli iç çamaşırımı kontrol ediyordum dua ediyordum bebeğime bir şey olmasın diye. Bir şey olmadı çok şükür. Kırmızı ve gittikçe artan kanama tehlikeli onun dışındakiler normal demişti doktorum.

Ben geçtim birkaç kere hatta havaalanlarında da geçtim. O cihazlar röntgen ışınları saçmıyormuş ve bebeğe hiçbir zararı yok diye biliyorum o yüzden sorun etmemiştim.

1 2 haftaya iyice azalır inşallah. Bulantı kusma için bir şey kullanıyor musun?

Ben Doktor Banu Çifçi yi izliyorum. Orada bir tane hamile kadını x-ray den geçiriyor. Hiçbir zararırın olmadığını söylüyordu. Hatta esprili bir dille çantaları koyduğumuz bölüm varya ordan geçmediğiniz sürece sorun yok diyordu. Çok bilgili bir doktor bende izleyince öğrendim geçiyorum o yüzden

Bu geçici bir süreç Hormonlar ne kadar çok şeyi etkiliyor. Gerçekten insan duygularına bile hakim olamıyor. Bence önemli olan şunu bilmek bu duygular gerçek değil ve her zaman seninle olmayacak. Belki eşini karşında görünce daha farklı hissedebilirsin. Kendini suçlama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…