2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ohhh Maşşallah canım gündüz de sallanmayı bırakır yavaştan bu gidişle inşallah. Benim oğlan da ayak ucuyla gidiyor normal canım bazen tam ayak basıyor bazen ucuna. Bizimki de pek hevesli öyle yürümeye çok şükür emekliyor artık kendi hallediyor darısı başınıza. Emeklemeye teşvik et sen yürütme işini geri plana at zor olur. Yatılı misafir de ayrı zor Allah kolaylık verdin

misskokulumm

Misssss
Uyandi ses duydu disaridan aglaya aglaya bana geldi koca totosuyka emekleyip
Aldim pis pis yaptim illa meme istiyor
Hayir dedim uyandirmaya calsitim
Hep gözünü kasidi bakmadi hic etrafa emoyor simdi gozu kapali
Cekiorum memeyi sokuyor yine agzina
Yemegi de yeni yedok
Tok aslinda cikartiyordubiraz oncr
Yani simdi bunlar ne demek oluyor
Ne yapmam lazim ki kakasini da silmeden uyutmusum hay kafama bi yandan umut bi yandan o bi yandan kardesim.gelmos mutfakta sigara iciyor ona laf yetis uf

S Sonsuzsukurler herkesin dinamiği farklı canım sen de kendine göre bir düzen tutturmuşsun geç yatıyorsa mecbur bu saatlerde bir uyku yapması lazım
Erken yatsa iyi olur bana tabi ama iste sessiz ortam zor sağlanıyor.
Bakalim sağlık olsun da bir düzene sokarim inşallah
Hej uyandi simdi umutum sağolsun
Ama uykulu tabi bak yine dondu memeye allah allah çakıldım resmen oturduğum yerde

işte hamilelikte alıştı enerjim yoktu açtım ekranı simdi hic yemiyor zayıfcik kaldi
Ben kizinca gülüyor güneş aynen
Simdi deneyeyim tepkisiz kalayim
En bas ilk aldiginda isirdi bugun hep
Disinin izi cikmis resmen
ya çok fena acısı. stres varken insan tepkisiz de kalamıyor ya dayan azcik e mi ?
iki çocukla ilgilenmek gerçekten zormuş hele de şu pandemide

Ohh maşşallah ben pek sevmem mutfak işini Etraf kirleniyor diye ama elimden gelir güzel günlerime denk gelirse yaparız İnş bende kızımla

masallah kızların sana çekmişler bence. sen de hamaratsin. söylemesi ayıp bugun bir iki manti buktuler diye benimkiler yemek yapıyor sabar kendini. büyük olan bile kek dışında bir şey yapmadı henüz. benim gibi ağır kanlilar

Anahah hiç o açıdan düşünmedim haklısın galiba ama ben emekliyeceğini hiç düşünmüyorum yüzüstü yatırdığım an ağlıyor

Sağol canım inşallah beceririm iyice zıvanadan çıktı çünkü 1 saati geçiyor uyuması artık
Off bugün bizim de 1 saati geçti. Maşallah dediğim 3 gün dayanmadı. Her gün rutine bişeyler ekleniyor. Şimdi de odayı turluyor mutlaka emekleyerek. Yer yatağı ya bizim

Off bugün bizim de 1 saati geçti. Maşallah dediğim 3 gün dayanmadı. Her gün rutine bişeyler ekleniyor. Şimdi de odayı turluyor mutlaka emekleyerek. Yer yatağı ya bizim
bizim öğlen 2. uyku 40 dk uyudu uzatmaya çalıştım 20 dk ağladı bıraktık mecbur. sabrediyoruz bakalım. akşam 15 dk da uyudu 9da

Ay maşallah mis bende vermek istiyorum büyüdüğünde öğrensin hevesli olsun inşallah batsı. Toplanır yakızıöın elinden tatlı yerim mutlu olur

Uyumama süresini giderek uzatıyor benş ki de dertleri ne anlamadım ki biraz önce bizde 1.5 saat salladık resmen bide belim ağrıyor tutulmuşum

Ay maşallah sena uyuduysa hepsi uyur alışır valla tebrik ederim canım inşallah yatağında uyur yakında da ona da alışır elbet

Ah kıyamam sabır kuzum ben uyku Eğitimsiz 1. 5 saat ugraştım düşün ben yarın başlıyorum kızlar eğitime sema akça nın eğitimi 200 tlye düşmüş bana da O ogretmen61 haber verdi sağolsun yarın bilgileri gçnderceem yoksa delirmeme çok az kaldı

Uyumama süresini giderek uzatıyor benş ki de dertleri ne anlamadım ki biraz önce bizde 1.5 saat salladık resmen bide belim ağrıyor tutulmuşum
Ne oluyor bu kızlara anlamıyorum. Yiyin için yatın, fırsatınız varken. Yok ne yapsam yok. Her pazar temizlik yapar, yemegide akşam dan yapardım.pazartesi çok rahat ederdik. Bu gün memeden kopmuyor, oturur sekildeyken bile memede. İşleri ve yemeği eşim yaptı, birseyde diyemiyorum. Ne işini beğendim ne yemeğini, ne diyim canı sağolsun. Elinden geleni yaptı sonuçta.

Yemek yememeleri uykudan da zor. Seni çok iyi anlıyorum. 2 çocuğum dada beni en çok üzen şey, aç kalmaları. Belki doğrudur bilmiyorum, acıkınca yer, tok demekki, bırak uğraşma dendiğinde, hepten sinirleniyorum. Bana küfür gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…