- 11 Şubat 2008
- 7.245
- 17.396
- 773
- 41
Ohhh Maşşallah canım gündüz de sallanmayı bırakır yavaştan bu gidişle inşallah. Benim oğlan da ayak ucuyla gidiyor normal canım bazen tam ayak basıyor bazen ucuna. Bizimki de pek hevesli öyle yürümeye çok şükür emekliyor artık kendi hallediyor darısı başınıza. Emeklemeye teşvik et sen yürütme işini geri plana at zor olur. Yatılı misafir de ayrı zor Allah kolaylık verdinYatılı misafirim vardı . Bir iki ancak okuyabiliyorum . Sena ilgi bekliyor hep . Oturayım da kendim oynayım demiyor hiçbir de bu ara yürümeye taktı . Al beni yürüt diyor . Kafama takıldı benim de onu yazacaktım . Bir ayağını tam basıyor ama diğer ayağının ucunda yürüyor . Sağ ayaktan güç alıp solu öyle çekiyor gibi sanki . Normaldir herhalde değil mi ? Doktora da gitmedik iki aydır. Gidince mutlaka sorarım bakalım . Uyku konusunda da ben de yazmak istemedim ama biz de geçenlerde yerlerde yatıp yuvarlandıgmız günden beri yatakta yatıp yuvarlanarak uyuyoruz kendi kendimize. Bir de onu kendi yatağında yaptırabildim mi tamamdır Ama gündüz uykusuna aynı şekilde geçemiyoruz gündüz beşikte sallanarak uyuyor . Sizler de iyisinizdir inşallah . Maşallah sana da kızlarına da . Anasına bak kızını al diye boşuna dememişler
Erken yatsa iyi olur bana tabi ama iste sessiz ortam zor sağlanıyor.S Sonsuzsukurler herkesin dinamiği farklı canım sen de kendine göre bir düzen tutturmuşsun geç yatıyorsa mecbur bu saatlerde bir uyku yapması lazım
işte hamilelikte alıştı enerjim yoktu açtım ekranı simdi hic yemiyor zayıfcik kaldiInsallah kurtulabilirsiniz ekrandan
niz Kurtulamadik
ama bendrn yuz bulduğu icin
Kuralli kararlı olunca illa birakir
Amacok kucuk helin ya senjn buyugun de
Zananla girer düzene
Sevdigi seyi denedin mi onu sa yemiyorsa zorlama illa acikinca isteyecektir yiyecektir
Hep kendimizi hirpaladigimizla kalıyoruz aslinda Ma iste yinede engel olamiyor insan uzulmeye
ya çok fena acısı. stres varken insan tepkisiz de kalamıyor ya dayan azcik e mi ?Ben kizinca gülüyor güneş aynen
Simdi deneyeyim tepkisiz kalayim
En bas ilk aldiginda isirdi bugun hep
Disinin izi cikmis resmen
iki çocukla ilgilenmek gerçekten zormuş hele de şu pandemidemisskokulumm
Misssss
Uyandi ses duydu disaridan aglaya aglaya bana geldi koca totosuyka emekleyip
Aldim pis pis yaptim illa meme istiyor
Hayir dedim uyandirmaya calsitim
Hep gözünü kasidi bakmadi hic etrafa emoyor simdi gozu kapali
Cekiorum memeyi sokuyor yine agzina
Yemegi de yeni yedok
Tok aslinda cikartiyordubiraz oncr
Yani simdi bunlar ne demek oluyor
Ne yapmam lazim ki kakasini da silmeden uyutmusum hay kafama bi yandan umut bi yandan o bi yandan kardesim.gelmos mutfakta sigara iciyor ona laf yetis uf
Ohh maşşallah ben pek sevmem mutfak işini Etraf kirleniyor diye ama elimden gelir güzel günlerime denk gelirse yaparız İnş bende kızımlaFırsat verirsen olur canım neden olmasın. Anlamın kızı büyğk kızımla yaşıt. Daha bıçak tutmamıştı geçen yaz geldiler waffle yaptık evde meyveleri verdim hadi doğrayın dedim. Ablam koştu geldi benim kız yapamaz ki dediabla dedim kaş göz yaptım niye yapmasın dur bakalım diye. Ablam oturdu yanına öyle tutma böyle tut, öyle kesme böyle yap derken kız bıraktı kalktı öfff anneee yaaa yapmıyorum al sen yap diye. Daha hiç mutfapa girmemiş mesela. Ablam benimkilere aferin diyor ama kızını alıştırmadı hiç batırır ortalığı ziyan eder malzemeyi diye diye. Biraz titizdir o.hiç kendi eline vermedi mesela yemeğini baya 5-6 yaşına kadar kendi yedirdi. Döker saçar uğraşamam ben dedi ben betüşü tezgahta büyüttüm desem yeridir önceleri beni izledi sonra ona karıştırma işlerini falan verdim. Kek yaparken blenderı tuttu falab derken usta oldu başıma büyük kzım sıkıldı tatlılardan onunla da yavaştan yemek yapıyoruz salata, doğrama vs işlerini veriyorum bakalım. Hem şu sıra evde tabletten telefondan biraz uzak kalmış oluyorlar
Sağol canım inşallah beceririm iyice zıvanadan çıktı çünkü 1 saati geçiyor uyuması artıkBol şanslar canım
masallah kızların sana çekmişler bence. sen de hamaratsin.Valla ben kendim yapmadım canım hiç onu kızım 2 kere yaptıilkini beraber yaptık 2.de ben hiç karışmadım. Kesmeyi ben yaptım içini falan o oydu. Pandemide baya geliştirdi kendini. Bir de maharetli ki elleri Maşşallah teyzesine çekmiş bir brownie yapıyor ki akşamına tükeniyor. Nefis yemek tariflerinden açıp yapıyor kendi canı ne isterse seçiyor. Bana da arkasını temizlemek kalıyor şikayetçi değilim ben razıyım arka temizlemeye. Kaynanam geldiğinde de yapıyordu kızlar. O kızıyordu çıkın mutfağı batıracaksınız vs vs diye. Dedim karışma yapsınlar batsın ben temizlerim. Senin gibi anneyi zor bulur bunlar kimse izin vermez buna diyordu kadın da sonradan alıştı ohh kızlarımın ellerine sağlık dşye diye yiyordu. Gidince de herkese anlatmış Maşşallah pek hamaratlar diye .
Allah evlatlarımızın hep iyi günlerinş nasip etsin. Oğlumu da alıştıracam kısmetse o da yapsın doyursun karnını. Tezgaha oturtmaya başladım şimdiden baka baka öğrenir küçükten
Anahah hiç o açıdan düşünmedim haklısın galiba ama ben emekliyeceğini hiç düşünmüyorum yüzüstü yatırdığım an ağlıyorMasallah size yaa çok güzel anlatıyorsun imreniyorum miss. Sizin evdeki huzur benim içimi ısıtıyor. İnşallah bizim de kızımla ilişkimiz böyle güzel olur.
Ohh maşallah akıllı bıdığa. Senin kız temkinli olacak desene herşeyden önce düşmeden inöeyi öğrendi şimdi istediği yerde emekleyebilir
Off bugün bizim de 1 saati geçti. Maşallah dediğim 3 gün dayanmadı. Her gün rutine bişeyler ekleniyor. Şimdi de odayı turluyor mutlaka emekleyerek. Yer yatağı ya bizimSağol canım inşallah beceririm iyice zıvanadan çıktı çünkü 1 saati geçiyor uyuması artık
bizim öğlen 2. uyku 40 dk uyudu uzatmaya çalıştım 20 dk ağladı bıraktık mecbur. sabrediyoruz bakalım. akşam 15 dk da uyudu 9daOff bugün bizim de 1 saati geçti. Maşallah dediğim 3 gün dayanmadı. Her gün rutine bişeyler ekleniyor. Şimdi de odayı turluyor mutlaka emekleyerek. Yer yatağı ya bizim
Ay maşallah mis bende vermek istiyorum büyüdüğünde öğrensin hevesli olsun inşallah batsı. Toplanır yakızıöın elinden tatlı yerim mutlu olurFırsat verirsen olur canım neden olmasın. Ablamın kızı büyğk kızımla yaşıt. Daha bıçak tutmamıştı geçen yaz geldiler waffle yaptık evde meyveleri verdim hadi doğrayın dedim. Ablam koştu geldi benim kız yapamaz ki dediabla dedim kaş göz yaptım niye yapmasın dur bakalım diye. Ablam oturdu yanına öyle tutma böyle tut, öyle kesme böyle yap derken kız bıraktı kalktı öfff anneee yaaa yapmıyorum al sen yap diye. Daha hiç mutfapa girmemiş mesela. Ablam benimkilere aferin diyor ama kızını alıştırmadı hiç batırır ortalığı ziyan eder malzemeyi diye diye. Biraz titizdir o.hiç kendi eline vermedi mesela yemeğini baya 5-6 yaşına kadar kendi yedirdi. Döker saçar uğraşamam ben dedi ben betüşü tezgahta büyüttüm desem yeridir önceleri beni izledi sonra ona karıştırma işlerini falan verdim. Kek yaparken blenderı tuttu falab derken usta oldu başıma büyük kzım sıkıldı tatlılardan onunla da yavaştan yemek yapıyoruz salata, doğrama vs işlerini veriyorum bakalım. Hem şu sıra evde tabletten telefondan biraz uzak kalmış oluyorlar
Bilmiyorum ki hala uyumadı, hiç uyuyacak gibi de durmuyor. Gözler kıpkırmızı oldu, yaptırdığım anda başlıyor ağlama ya.
Uyumama süresini giderek uzatıyor benş ki de dertleri ne anlamadım ki biraz önce bizde 1.5 saat salladık resmen bide belim ağrıyor tutulmuşumBugün hiç fırsat bulamadım, kız bugün ne sabah ne öğle uykusu yaptı. Hep kucak istedi hoş kucaktada durmuyor, ne derdi var anlamadım. İlk defa bu kadar uykusuz kaldı. Zorla iki defa uyuttum iki uyku toplam 20 dakika. Carpol bile verdim çok huysuz. Babada bile durmuyor kac kere girdim yazamadım. Sizler nasılsınız.
Ay maşallah sena uyuduysa hepsi uyur alışırYatılı misafirim vardı . Bir iki ancak okuyabiliyorum . Sena ilgi bekliyor hep . Oturayım da kendim oynayım demiyor hiçbir de bu ara yürümeye taktı . Al beni yürüt diyor . Kafama takıldı benim de onu yazacaktım . Bir ayağını tam basıyor ama diğer ayağının ucunda yürüyor . Sağ ayaktan güç alıp solu öyle çekiyor gibi sanki . Normaldir herhalde değil mi ? Doktora da gitmedik iki aydır. Gidince mutlaka sorarım bakalım . Uyku konusunda da ben de yazmak istemedim ama biz de geçenlerde yerlerde yatıp yuvarlandıgmız günden beri yatakta yatıp yuvarlanarak uyuyoruz kendi kendimize. Bir de onu kendi yatağında yaptırabildim mi tamamdır Ama gündüz uykusuna aynı şekilde geçemiyoruz gündüz beşikte sallanarak uyuyor . Sizler de iyisinizdir inşallah . Maşallah sana da kızlarına da . Anasına bak kızını al diye boşuna dememişler
Ah kıyamam sabır kuzum ben uyku Eğitimsiz 1. 5 saat ugraştım düşün ben yarın başlıyorum kızlar eğitime sema akça nın eğitimi 200 tlye düşmüş bana da O ogretmen61 haber verdi sağolsun yarın bilgileri gçnderceem yoksa delirmeme çok az kaldıOff bugün bizim de 1 saati geçti. Maşallah dediğim 3 gün dayanmadı. Her gün rutine bişeyler ekleniyor. Şimdi de odayı turluyor mutlaka emekleyerek. Yer yatağı ya bizim
Ne oluyor bu kızlara anlamıyorum. Yiyin için yatın, fırsatınız varken. Yok ne yapsam yok. Her pazar temizlik yapar, yemegide akşam dan yapardım.pazartesi çok rahat ederdik. Bu gün memeden kopmuyor, oturur sekildeyken bile memede. İşleri ve yemeği eşim yaptı, birseyde diyemiyorum. Ne işini beğendim ne yemeğini, ne diyim canı sağolsun. Elinden geleni yaptı sonuçta.Uyumama süresini giderek uzatıyor benş ki de dertleri ne anlamadım ki biraz önce bizde 1.5 saat salladık resmen bide belim ağrıyor tutulmuşum
Şart olmuş kuzucum becerirsin o kesin böyle zıvanadan çıkan bebekler daha kolay adapte oluyor bakınız benim bebekSağol canım inşallah beceririm iyice zıvanadan çıktı çünkü 1 saati geçiyor uyuması artık
Yemek yememeleri uykudan da zor. Seni çok iyi anlıyorum. 2 çocuğum dada beni en çok üzen şey, aç kalmaları. Belki doğrudur bilmiyorum, acıkınca yer, tok demekki, bırak uğraşma dendiğinde, hepten sinirleniyorum. Bana küfür gibi geliyor.oy ne güzel anlatıyorsun ya biz bugün artık delirdik eşimle. büyük oğlanda baş edemiyoruz. telefon takıntısı çok fazla oldu. bu hafta uçtu yani hiçbirşey yemiyor ekranlı da yemiyor artık. bi kahvaltı tamam bitti onun için. çok çaresiz hissediyorum kendimi
MaşallahŞart olmuş kuzucum becerirsin o kesin böyle zıvanadan çıkan bebekler daha kolay adapte oluyor bakınız benim bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?