2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Uyumama süresini giderek uzatıyor benş ki de dertleri ne anlamadım ki biraz önce bizde 1.5 saat salladık resmen bide belim ağrıyor tutulmuşum
Mesela bie sey sormak istiyorum jadem
Neden 1 saat 1bucuk saat salliyorsunuz
Denediniz olmadi birakiyorum ben oynuyor yoruluyor sonra iyice yoruluyor
Yani bebek de siz de unalmiyormusjnuz sallayarak o kadar
Onjn yerine oynasaniz veya kendi yerlerde oynasa
Ben böyle yapiorum yani daha dogrusu boyle oluyor jadem

Yani sizinki gibi ugrasmak mi gerekior uyutmak icin iyice kafam karisti ne yapsam.nasil davransam
Zorlamayı hic istemiorum aslinda

Doğru ama sanki bu.
Ben dr sem gibiyim
Kardesimkn hic umru degil
2 yasindaki bile aymardirgidior dolaptan alior yiyecegi seyi yiyor
Veya aciz diorlar
Benmki ben yedirmesem ugrasmasam kolay kolay yemez hele oyun varsa

Cok degisik bu islerzorher cocuk baska ya

Uyudu mu duru

Gunes fe ayakta
Oyun çok yaramazmik çok
Uyuyup napicam dior galiba
Annemlerin uydusunu kopardi tv izleyemioruz sirada sarj aletleri vr
Esime bak ddm birZbakalombakacalmj

Kardesimebak desem 4gundur baska yerlerde korkuyorum opuor kizi
Offf

Ya bahar güldüm
Ne isini beğendim ne yemeğini
Bu ben ve eşim
Mecbur begendim diorum napayim baska turlu yapilmayacak işler

Dis çıkacaktır belki
Memeye düştüyse
Biz de oyleyiz
Evet uyumak varken niye uyumazlar ki
Ilerde de az daha uyuyayim diyecekler haberleri yok tabi

Evet ben de mecbur kalinca verdim alıştı tablete oyun bir seyler izleme

Vermeyince zaten çarpı 5 canavara dönüşüyor

Dayancam mecbur helin tepki vermedim bakalim birkaç kez
Aksi gibi tirnagi da jilet gibi
Biçti resmen mememi delik deşik hem diş hem tirnak

Evet 2 çocuk zor
Yaşlar çok yakin çok daha zor
Rabbim yardimcin yardimcimiz olsun inşallah

Inşallah daha rahat günler gelecek nu günler gulerek anilacak cidden bak yeter ki sağlık olsun

Vuu akşam eğitim vereyim dedim benim oğlana o bana verdi eğitimi 10 dk ağladıktan sonra eşim geldi koridorun ışığını açtı bu çocuğu niye bu kadar ağlatıyorsun ver beceremiyorsan ben uyuturum dedi hönkürdü gitti halbuki demiştim öncesinde uyku eğitimine uğraşacam diye babasının sesini duyunca daha da dellendi artık aldım kucağıma en son ayakta 2 salladım uyudu. Bakalım vazgeçmek yok yola devam Jadesi senin de gazan mübarek olsun canım güzel günler güneşli günler seni bekler hadi inşallah. Eşin destek olursa çabucak hallolur inşallah

Bilmiyorum ki hala uyumadı, hiç uyuyacak gibi de durmuyor. Gözler kıpkırmızı oldu, yaptırdığım anda başlıyor ağlama ya.
atak mi bu ne oluyor ya offf
Uyumama süresini giderek uzatıyor benş ki de dertleri ne anlamadım ki biraz önce bizde 1.5 saat salladık resmen bide belim ağrıyor tutulmuşum
ayakta mi salliyordun ?
yesim biz de ondan aldik egitimi arel için. sağolsun civanda da parasız yapmam gereken bilgileri attı. neye dikkat etmem gerekiyor herşey var. inşallah sizde sonuç alırsınız. ben civandan umutluyum tek stres yaptığım nokta gece ağlarda abisini uyandirirsa kısmı! gündüz sırayla bi civan arel civan diye uyuyoruz ağlasana sıkıntı yok da bakalım 2 gun oldu simdilik
ya nasil da hassas noktamdan vurdun. bi de ortalık hastalıkla dolu. bağışıklığı iyice düşecek diye korkuyorum inan 6 ay boyunca süt sağıp verdim ben ama sonrasında vücut kaldırmadı uykusuzluktan. ne yapacam telefon diye kafayı yiyor. dayı teyze yok ama poli leo pepe mini hepsini sayıyor yese yine baksa tamam ama yok yemiyor. sırf bundan ötürü civan da blw olayına çok ciddi geri dönüş yaptım zaten ikisine aynı anda yediremiyirum ona yedironce mi arel kendi az da.olsa yiyordu bıraktı anlamadim.sadece kahvaltı da ilk dakikalar yer sonra hemen poli der oy çok yazdım ama çaresiz kaldım ne yapacam bilmiyorum

Emekliyor zaten ama tam bir komando. Kolları kullanıyor , ayakları pek kullanmıyor . Jadesi senin kız da öyle emekliyordu şimdi kullanıyor mu bacakları ? Yürüme peşinde sanki yürüyecek gibi bizimki . Yatılı misafirim de iki gün kaldı dün gitti. Bugun de zaman nasıl geçti ben de anlamadım hemen akşam oluyor

aynen işte sağlıklı olsunlar diye tüm çabamız. uyusunlar sağlıklı beslensinler ama kismet be şükürüm biz elimizden gelwni yaoiyoruz vazgecmek yok yni careler dusunecez. su uyku olaylari otursun sonraki asama yemek olacak ekransiz
ay benim esim cok gaddar hic demez niye agkiyor yapacak birsey uok oyle ogrenecek der. çocuk hasta almaktan biraz katı oldu sanirim. hayir ayni meslekteniz ama inan civan ağladı ya ve almadim mecbur bekledim kural bu. tüm vücudum sızladi. sürekli senin için sagliklinuykular için diye diye sabır çektim resmen

Valla belim kopuyor benimde incittim mi ne o halde bide huysuzluk çıktı başıma valla noldu bu kızlara Allahtan eşime izin vermiş komser 3 gün evde o yapısı. Temizliği beğenmedim de beğensemde olur ya fark etmez bi temiz sopa istiyorlar valla sıpalar baharım senin ki erken doğdu ama bizim kızlar hep aynı gidiyor sorunlarda

Kızlara çok müdahele etmezdi oğlanı beraber büyüttük gibi ya çok müdahele ediyor ya. Bildiğinden de değil işte ağlamasın derdi o. Ben de çok üzüldüm yazık yavrum elini uzatıyor ben ninni söyledikçe ne yapacağını bilemiyor falan ama onların iyiliği için

Çünkü Sonsuzcum eğer onu alıp salona gelirsem bunu huy edinir ağlar ve uyumazsam beni salona alacaklar diye bunu istemiyorum eşim getirecekti müsade etmedim ona zafer kazandırıyoruz böyle yapınca ağlayarak bize her şeyi yaptıracaklarını öğreniyorlar o inatlaştıkça bende inatlaşıyor um o yüzden deliriyorum çıldırıyorum ama istediğini veremem

Ay maşallah sena uyuduysa hepsi uyur alışır valla tebrik ederim canım inşallah yatağında uyur yakında da ona da alışır elbet
Bugun zor uyudu , azıcık erkene çekeyim saatini dedim olmadı . Sabah geç kalkınca akşamı da 22 yi hatta bazen 22:30 u buluyor uyuması . Bugun son uykusunu kısa yapınca erken yatırayım dedim 21:00 da başladım ama 22 yi geçiyordu uyuduğunda zorladı bugun beni . Bizimki de yatağa yatınca biraz mız mız ediyor ama oyun oynuyorum , bazen kalkıp dolanıyoruz geri geliyoruz , el feneri açıyorum elimle gölge oyunları yapıyorum filan öyle sakinliyor. Sonrasında tekrar yatağa geçince uyuması kolay oluyor . Bir buçuk saat aralıksız sallama bence . Sana da yazık .

Ay inşallah ya güneşli günler göreyim görelim hep beraber miss delirdi iyice 1 saate uzattı sallamayı salla emzir beşiğe koy falan uyuyor beşiğe koyuyorum uyanıyor sanki tekrar 3. Aya döndük eşim destek olmak zorunda gördü halimi bugün 45 dakka o sakladıysa 45 dakka ben salladım en son delirdi alıp geliyordu salona söylene söylene çıktı o geceleri olmadığında ben uğraşıyorum bi düzenim var 8 de giriyorum odaya 8.30 gibi uyuyordu bunu bozmak istemediğim için mücadele ediyorum yoksa alır gelirim salona ama gece memeye nasıl alıştırıp salaklık yaptıysam aynısını tekrar yapmak istemiyorum

Ayağımda salladım babası salladı ayağında eme verdim hepsini denedik yokuyumuyor
Aaa ben sen kendin verdin sanıyordum demek 2. Çocuk içinde destek oldu sana ay inşallah sonuç alırım bende senin memnun kalmana sevindim darısı bana

Canım buraya yazacaktım sormuşsun ilk defa bugün emekleri uzun şöyle 7 8 bacak gitti ama benimki nerdeyse 5. Aydan beri sürünüyor 4 ay aldı bu haraket geçmesi bakalım devam edecek mi bilmiyorum. Benimkide elinden tutup yürüyelim istiyor evi geziyoruz öyle örümcekten o tadı almıyor ayakta da duruyor 5 10 saniye ama adım atmaya cesaret edemiyor bırakıyor kendini

Bence zıvanadan çıkan bebeklerin anneleri daha kararlı oluyor canına tak edince
çok doğru tespit
canim ninniyi sen söyleme çünkü sesine stresin yansır ben telefondan açıyorum. ya arel de eğitim isi oldu ama 2 yasindaydi ondan mi dedim ki sallayarak uyutuyordum o bile yola geldiyse diuorum bu bebeler de gelir. su birkac gun gecsin diyw bekliyorum aslinda o zaman net bir sekilde sizlere sema hanımı onereyim diyordum. bana onun yontemi mantikli geldi.
arel.icin sema hanımdan destek aldım civan için de başlasam mi artık çok zor uyuyor dedim ve sağolsun hemen destek oldu eşimin evde olmasını bekliyordum bu hafta izinli diye başladık cuma akşamı. takılırsan yaz bana yardımcı olmaya çalışırım elimden geldigince

Kızlar şu kitaba başladım uyku eğitimini bu şekilde vermeyi deneyeceğim ben de

Jadecim senin de gazan mübarek olsun

Ya helin ben de bocaladım aslında yatır kaldır mı yapsam? O zaman da kucaktan indirince çok daha fazla ağlıyor. Şşş pat da destek gibi mi olur acaba ne yapmalı. Sen hiç kucağa almadan sadece müzikle mi uyutuyorsun şimdi?

Çok üslerine düşme mekmi lazım yoksa.
Ozaman aç gezmezlermiki. Vallahi zorla yedirmeyin diyorlar ya, dayanamıyorum nefsime yenik düşüyorum. 50 takla atıyorum, ben bile kendimi tanıyamiyorum. Öyle veya böyle yediriyorum. Cok mutsuz oluyorum yemediklerinde. Oglumdan yana sıkıntı yok, kız üzüyor. Gerçi onada zor yedirirdim.
Duru uyumazmı bak uyudu.

Hadi bakalım inşallah başarılı olursun. El kadar bebeler herşeyi anlıyorlar, babadan cesaret sesi dahada arttırdı he. Affet vallahi gülüyorum.
3 gün rahat et bak keyfine. İşlerini begenmesekte, hic yoktan iyi vallahi. Allah'tan oğlum anasına babasına inat cok titiz. Yere birşey düşsün , alır cope atar. Biri birsey icsin bardak birsey görsün kaldırır. Islak mendili cok sever alir her yeri siler. Duru'yu temizler. Titizlikten oyuncaklarını bile dokmuyor sepetin icinden oynuyor. Sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim. Kızım pasaklı, oglum titiz. Orta yolu bulsak iyiydi.
Evet erken dogurmam birsey degistirmedi sizlerle aynı anda aynı sıkıntı ları yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…