Aa bilmiyordum bende hesabima yatacakdoye bekliyordumSen cektikten sonra odendi yazacak
Rica ederim Bende e devletten bakıyordum, surekli odeme aşamasında yazıyordu. Başvurduğum yeri aramıştım. Orası bana 45 gunde yatıyor. Ödeme aşamasında demek, yattını gösteriyor dedi. Ben yinede güvenmedim, bana en yakın ptt yi aradım yattını söylediler. Sende istersen gitmeden önce, ya en yakını, yada müşteri hizmetleri ni araistersen.Aa bilmiyordum bende hesabima yatacakdoye bekliyordumsagol
yok canim yatağa koyduktan sonra hiç kucak yok ağlarsa elimle okşuyorum ama o da kurallı 6. gün temas kesiliyor. şimdi arel de hiç ellemem öyle otururum yanında o uyur odadan cikarim. aslında artık bırakıp.cikmam gerekiyor ama işte kardesi oldu diye kiyamiyorum gece aglarsada yanina giderim hic birsey yapmadan beklerim yine o uyurYa helin ben de bocaladım aslında yatır kaldır mı yapsam? O zaman da kucaktan indirince çok daha fazla ağlıyor. Şşş pat da destek gibi mi olur acaba ne yapmalı. Sen hiç kucağa almadan sadece müzikle mi uyutuyorsun şimdi?
bizim abimiz tam jenga reklamindaki goril gibi. toplu görmeye dayanamıyor komple döküp dağıtıyor ama hiç oynamıyor sadece dağınık olsun yeterÇok üslerine düşme mekmi lazım yoksa.
Ozaman aç gezmezlermiki. Vallahi zorla yedirmeyin diyorlar ya, dayanamıyorum nefsime yenik düşüyorum. 50 takla atıyorum, ben bile kendimi tanıyamiyorum. Öyle veya böyle yediriyorum. Cok mutsuz oluyorum yemediklerinde. Oglumdan yana sıkıntı yok, kız üzüyor. Gerçi onada zor yedirirdim.
Duru uyumazmı bak uyudu.Eki Görüntüle 2748906
Hadi bakalım inşallah başarılı olursun. El kadar bebeler herşeyi anlıyorlar, babadan cesaret sesi dahada arttırdı he. Affet vallahi gülüyorum.
3 gün rahat et bak keyfine. İşlerini begenmesekte, hic yoktan iyi vallahi. Allah'tan oğlum anasına babasına inat cok titiz. Yere birşey düşsün , alır cope atar. Biri birsey icsin bardak birsey görsün kaldırır. Islak mendili cok sever alir her yeri siler. Duru'yu temizler. Titizlikten oyuncaklarını bile dokmuyor sepetin icinden oynuyor. Sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim. Kızım pasaklı, oglum titiz. Orta yolu bulsak iyiydi.
Evet erken dogurmam birsey degistirmedi sizlerle aynı anda aynı sıkıntı ları yaşıyorum.
O kadar diyorsun yani, dağıtmayı seviyor. cocuklar farklı farklı. Aynı anneden olanlar bile çok farklı. Ama şunu farkettim nasıl olsun istiyorsam, tam tersi oluyoryok canim yatağa koyduktan sonra hiç kucak yok ağlarsa elimle okşuyorum ama o da kurallı 6. gün temas kesiliyor. şimdi arel de hiç ellemem öyle otururum yanında o uyur odadan cikarim. aslında artık bırakıp.cikmam gerekiyor ama işte kardesi oldu diye kiyamiyorum gece aglarsada yanina giderim hic birsey yapmadan beklerim yine o uyur
bizim abimiz tam jenga reklamindaki goril gibi. toplu görmeye dayanamıyor komple döküp dağıtıyor ama hiç oynamıyor sadece dağınık olsun yeter
Birden 1 saat çekersen uyumaz yavaş yavaş dene 5 10 dakika ilebaşla çekersin geriye uykuyuBugun zor uyudu , azıcık erkene çekeyim saatini dedim olmadı . Sabah geç kalkınca akşamı da 22 yi hatta bazen 22:30 u buluyor uyuması . Bugun son uykusunu kısa yapınca erken yatırayım dedim 21:00 da başladım ama 22 yi geçiyordu uyuduğundazorladı bugun beni . Bizimki de yatağa yatınca biraz mız mız ediyor ama oyun oynuyorum , bazen kalkıp dolanıyoruz geri geliyoruz , el feneri açıyorum elimle gölge oyunları yapıyorum filan öyle sakinliyor. Sonrasında tekrar yatağa geçince uyuması kolay oluyor . Bir buçuk saat aralıksız sallama bence . Sana da yazık .
Ah sormam mı muhakkak sorarımçok doğru tespit
canim ninniyi sen söyleme çünkü sesine stresin yansır ben telefondan açıyorum. ya arel de eğitim isi oldu ama 2 yasindaydi ondan mi dedim ki sallayarak uyutuyordum o bile yola geldiyse diuorum bu bebeler de gelir. su birkac gun gecsin diyw bekliyorum aslinda o zaman net bir sekilde sizlere sema hanımı onereyim diyordum. bana onun yontemi mantikli geldi.
arel.icin sema hanımdan destek aldım civan için de başlasam mi artık çok zor uyuyor dedim ve sağolsun hemen destek oldu eşimin evde olmasını bekliyordum bu hafta izinli diye başladık cuma akşamı. takılırsan yaz bana yardımcı olmaya çalışırım elimden geldigince
Hep beraber susamcımKızlar şu kitaba başladım uyku eğitimini bu şekilde vermeyi deneyeceğim ben de
Eki Görüntüle 2748900 Eki Görüntüle 2748902
Jadecim senin de gazan mübarek olsun
Ah tipini yerim nasıl masum oturuyor görsen bu mu yapıyor cadılıkları dersinÇok üslerine düşme mekmi lazım yoksa.
Ozaman aç gezmezlermiki. Vallahi zorla yedirmeyin diyorlar ya, dayanamıyorum nefsime yenik düşüyorum. 50 takla atıyorum, ben bile kendimi tanıyamiyorum. Öyle veya böyle yediriyorum. Cok mutsuz oluyorum yemediklerinde. Oglumdan yana sıkıntı yok, kız üzüyor. Gerçi onada zor yedirirdim.
Duru uyumazmı bak uyudu.Eki Görüntüle 2748906
Hadi bakalım inşallah başarılı olursun. El kadar bebeler herşeyi anlıyorlar, babadan cesaret sesi dahada arttırdı he. Affet vallahi gülüyorum.
3 gün rahat et bak keyfine. İşlerini begenmesekte, hic yoktan iyi vallahi. Allah'tan oğlum anasına babasına inat cok titiz. Yere birşey düşsün , alır cope atar. Biri birsey icsin bardak birsey görsün kaldırır. Islak mendili cok sever alir her yeri siler. Duru'yu temizler. Titizlikten oyuncaklarını bile dokmuyor sepetin icinden oynuyor. Sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim. Kızım pasaklı, oglum titiz. Orta yolu bulsak iyiydi.
Evet erken dogurmam birsey degistirmedi sizlerle aynı anda aynı sıkıntı ları yaşıyorum.
Bu zorlu ama sonu güzel yolda sana başarılar diliyorum arkadaşımAh kıyamam sabır kuzum ben uyku Eğitimsiz 1. 5 saat ugraştım düşün ben yarın başlıyorum kızlar eğitime sema akça nın eğitimi 200 tlye düşmüş bana da O ogretmen61 haber verdi sağolsun yarın bilgileri gçnderceem yoksa delirmeme çok az kaldı
Ben sema hanımdan eğitim almadan önce yatır kaldır denedim miss ama dediğin gibi daha çok ağlıyor daha çok ümitleniyor bence kucağa aldıkça ve kucağa al bırak al bırak çok yorucu oluyor ben de traccy hogun kitabından yola çıkarak yapmıştım ama olmadı yani diğee eğitimde daha az ağladıYa helin ben de bocaladım aslında yatır kaldır mı yapsam? O zaman da kucaktan indirince çok daha fazla ağlıyor. Şşş pat da destek gibi mi olur acaba ne yapmalı. Sen hiç kucağa almadan sadece müzikle mi uyutuyorsun şimdi?
Oğluma hadi yat uyu dedim 10 dakikada yatti uyudu.Ah tipini yerim nasıl masum oturuyor görsen bu mu yapıyor cadılıkları dersin
Maşallah oğluna ya yavrum benşm boşver öyle olsun kız büyüyünce bi şekilde oluyor ilerde
4 saatte bir veriliyor ama 36.7 ateş değilki. Çok huysuzsa carpol verebilirsin ama, bu 4 saatte bir huysuzluk için verilmez. Gercekten ateşi çıktığında vermelisin. 38 olmadan ben iki çocuğumada vermedim. Huysuzluk icin verdim ama, oda cok caresiz gördüğümde çocuğu.Yaa benm oglanin ateşi bugn 37.3 oldu hemen ustunu cikardm biraz kendine gelsn dedim baktm olmuyo banyoya soktm hemen az dustu snra geri cikti derken zaten yarm saat oncesnde calpol vermistm dişten duramiyo diye. En son dusuyodu 35.6 oldu smdi yine 36.7 de. Bugn uyumayacagm uyursam kalkamam diyerek insallh yükselmez. Napsam da kendine gelse bilemedm.
Kac saatte calpol veriliyo?
37.3 flan oldu bi snralarinda dustu yavas yavas. Normal mi 37 yi gecmesi peki? Aşıdan snra da ebem hep diyodu idte 37 e yaklasirsa atesi calpol verirsn die o geldi direk aklima4 saatte bir veriliyor ama 36.7 ateş değilki. Çok huysuzsa carpol verebilirsin ama, bu 4 saatte bir huysuzluk için verilmez. Gercekten ateşi çıktığında vermelisin. 38 olmadan ben iki çocuğumada vermedim. Huysuzluk icin verdim ama, oda cok caresiz gördüğümde çocuğu.
Aşıdan sonra 37 olursa ver deniyor evet. Çünkü aşının ateş yapma ihtimali olduğu için. Siz bugün aşımı oldunuz, olmadiysaniz diş ateşi çok çıkmaz.37.3 flan oldu bi snralarinda dustu yavas yavas. Normal mi 37 yi gecmesi peki? Aşıdan snra da ebem hep diyodu idte 37 e yaklasirsa atesi calpol verirsn die o geldi direk aklima
Kalben Teşekkür ediyor ve kendime başarı azim dirayet diliyorumBu zorlu ama sonu güzel yolda sana başarılar diliyorum arkadaşım
Yerim ama ya insan dışardan bakınca hiç kıyamıyorOğluma hadi yat uyu dedim 10 dakikada yatti uyudu.
Duru abisi uyudu diye üzüldü, bir iki bağırdı baktı kalkmıyor Sessizlesti. Bende hiç konuşmuyorum eylenmesin diye, garipleşti kız. Kuzumun belkide derdi var, emiyor oturuyor. Eki Görüntüle 2748954 yaptım bi kahve yatakta oturuyoruz.
Otur oyna bahsrcimmne tatli oturuyorrOğluma hadi yat uyu dedim 10 dakikada yatti uyudu.
Duru abisi uyudu diye üzüldü, bir iki bağırdı baktı kalkmıyor Sessizlesti. Bende hiç konuşmuyorum eylenmesin diye, garipleşti kız. Kuzumun belkide derdi var, emiyor oturuyor. Eki Görüntüle 2748954 yaptım bi kahve yatakta oturuyoruz.
Yuksekk drgil canim ates37.3 flan oldu bi snralarinda dustu yavas yavas. Normal mi 37 yi gecmesi peki? Aşıdan snra da ebem hep diyodu idte 37 e yaklasirsa atesi calpol verirsn die o geldi direk aklima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?