2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aa bilmiyordum bende hesabima yatacakdoye bekliyordum sagol
Rica ederim Bende e devletten bakıyordum, surekli odeme aşamasında yazıyordu. Başvurduğum yeri aramıştım. Orası bana 45 gunde yatıyor. Ödeme aşamasında demek, yattını gösteriyor dedi. Ben yinede güvenmedim, bana en yakın ptt yi aradım yattını söylediler. Sende istersen gitmeden önce, ya en yakını, yada müşteri hizmetleri ni araistersen.

yok canim yatağa koyduktan sonra hiç kucak yok ağlarsa elimle okşuyorum ama o da kurallı 6. gün temas kesiliyor. şimdi arel de hiç ellemem öyle otururum yanında o uyur odadan cikarim. aslında artık bırakıp.cikmam gerekiyor ama işte kardesi oldu diye kiyamiyorum gece aglarsada yanina giderim hic birsey yapmadan beklerim yine o uyur
bizim abimiz tam jenga reklamindaki goril gibi. toplu görmeye dayanamıyor komple döküp dağıtıyor ama hiç oynamıyor sadece dağınık olsun yeter

O kadar diyorsun yani, dağıtmayı seviyor. cocuklar farklı farklı. Aynı anneden olanlar bile çok farklı. Ama şunu farkettim nasıl olsun istiyorsam, tam tersi oluyor

Birden 1 saat çekersen uyumaz yavaş yavaş dene 5 10 dakika ilebaşla çekersin geriye uykuyu oynarsak hepten uykusu açılır diye oynamadım ben ama bak buda yöntem iş
1.5 saat en salladım sadece cnm eşim de vardı yardım etti emzir salla falan öyle geçti

Ah sormam mı muhakkak sorarım bana kapı açtın pişman olmazsın umarım

Ah tipini yerim nasıl masum oturuyor görsen bu mu yapıyor cadılıkları dersin
Maşallah oğluna ya yavrum benşm boşver öyle olsun kız büyüyünce bi şekilde oluyor ilerde

Bu zorlu ama sonu güzel yolda sana başarılar diliyorum arkadaşım

Ben sema hanımdan eğitim almadan önce yatır kaldır denedim miss ama dediğin gibi daha çok ağlıyor daha çok ümitleniyor bence kucağa aldıkça ve kucağa al bırak al bırak çok yorucu oluyor ben de traccy hogun kitabından yola çıkarak yapmıştım ama olmadı yani diğee eğitimde daha az ağladı

Yaa benm oglanin ateşi bugn 37.3 oldu hemen ustunu cikardm biraz kendine gelsn dedim baktm olmuyo banyoya soktm hemen az dustu snra geri cikti derken zaten yarm saat oncesnde calpol vermistm dişten duramiyo diye. En son dusuyodu 35.6 oldu smdi yine 36.7 de. Bugn uyumayacagm uyursam kalkamam diyerek insallh yükselmez. Napsam da kendine gelse bilemedm.

Kac saatte calpol veriliyo?

Ah tipini yerim nasıl masum oturuyor görsen bu mu yapıyor cadılıkları dersin
Maşallah oğluna ya yavrum benşm boşver öyle olsun kız büyüyünce bi şekilde oluyor ilerde
Oğluma hadi yat uyu dedim 10 dakikada yatti uyudu.
Duru abisi uyudu diye üzüldü, bir iki bağırdı baktı kalkmıyor Sessizlesti. Bende hiç konuşmuyorum eylenmesin diye, garipleşti kız. Kuzumun belkide derdi var, emiyor oturuyor. yaptım bi kahve yatakta oturuyoruz.

4 saatte bir veriliyor ama 36.7 ateş değilki. Çok huysuzsa carpol verebilirsin ama, bu 4 saatte bir huysuzluk için verilmez. Gercekten ateşi çıktığında vermelisin. 38 olmadan ben iki çocuğumada vermedim. Huysuzluk icin verdim ama, oda cok caresiz gördüğümde çocuğu.

37.3 flan oldu bi snralarinda dustu yavas yavas. Normal mi 37 yi gecmesi peki? Aşıdan snra da ebem hep diyodu idte 37 e yaklasirsa atesi calpol verirsn die o geldi direk aklima

37.3 flan oldu bi snralarinda dustu yavas yavas. Normal mi 37 yi gecmesi peki? Aşıdan snra da ebem hep diyodu idte 37 e yaklasirsa atesi calpol verirsn die o geldi direk aklima
Aşıdan sonra 37 olursa ver deniyor evet. Çünkü aşının ateş yapma ihtimali olduğu için. Siz bugün aşımı oldunuz, olmadiysaniz diş ateşi çok çıkmaz.

Yerim ama ya insan dışardan bakınca hiç kıyamıyor nasıl güzel oturmuş öyle bakıyor kızım yatıp uyusana aaaaa

Otur oyna bahsrcimmne tatli oturuyorr
Buyuyubce zaten uyur cani isteersee ogrencek illa ne guzel iste umut uyumus basvasa keyif ohh
Evet beĺj de bi derdi var
Bu gunker gececek
Ümutu uyysuj diýe zorkaďigik olurdu şabah 5te uyanırdı oyun oynardi salla ninni soyke derjrn sinirkenirdim uyursâ da uzulurdum
Dusujuñce cok pisman oluorum gecti bitti o günler uyjusu gelince üyuyor artik kendiliginden zaten
Cok taþli bakiyor davini cekip ustune giditor mu umutun

Yuksekk drgil canim ates
Asi oldugunuzu sanmiorum
Disin atesidir herhalde sakin ol bence allahij izniykr bir sorun yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…