2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aşıdan sonra 37 olursa ver deniyor evet. Çünkü aşının ateş yapma ihtimali olduğu için. Siz bugün aşımı oldunuz, olmadiysaniz diş ateşi çok çıkmaz.
Hmm ben her ates cikmasini o sekilde dusunuyodm
Yuksekk drgil canim ates
Asi oldugunuzu sanmiorum
Disin atesidir herhalde sakin ol bence allahij izniykr bir sorun yok gibi
Yok aşı olmadi ama ben her ates 37 yi cikmamali diye dusunuyodm. Bi de ustume huzursuzlaninca korktm

Gunaydin cook guzeller bunlar ❤

minikbebegim9640 canim gunaydin sen her seferinse calpol veriyorsun cocuga çok verme belkk baska sıkıntısı var. Her huzursuzlandiginda verme olabiliyor benim kiz 3 gece uyumamisti dogru durust 3. Gun verdim disten sanip yine fayda etmemisti sıkıntısı neydi bilmiyorum belki disti ama hemen ilaca yonelmiyorum zorda kalmadikca. Birde 38 ates oluyor gecen bende kiza baktim sicak gibiydi koltukalti 37.3 flan cikiyordu uzaktan ise 36. Idi esim telas yapma atesi yok dedi. Bazen cok sikcakliyorda olabilirler kalin giydirmissen ev sicaksa olabilir

S Sonsuzsukurler gunaydin canim esim 2 gundur evdeydi ya onu yap bunu yao bir baktim aksam olmus kizda oturuken arkasnda birsey yoktu gayette iyi oturuyordu sonra sirt ustu dustu kafasini carpti ama birsey olmadi. Dun aksamda eline kablo almisti yapisti bende biraktim gözümün önünde baktim dilinde kan var dilini kanatmis nasil yapti anlamadim birde agliyor elinden birsey alininca yada birsey isteyince. Emeklese rahatlicak aslinda ama yapmıyor tembel cikti benimki

Günaydın kızlar dün ağlattım diye mi ne benim minnoş bana tavırlı gibi bu sabah akşam geç yatmasına rağmen sabah daha erken uyandı. Kahvaltı faslı bitti durmadı uyutuyorum şimdi zamanında uyansa 11 de yatacaktı napalım sağlık olsun gayri. Birazdan 2 saat dersim var eşime yaradı o bakıyordu dersteyken şimdi uyuycaklar ikisi bir
Helinnnnn O ogretmen61 teşekkürler kızlar ben biraz salla dur bir de tam dalmadan yatağına koymayı deneyim diyorum ağlatma işi sıkıntı gece de çık uyandı stres yaptı bence benim hassas oğlan

minikbebegim9640 ilaca başvurman hata canım. 37 ler ateş değil zaten. Sıcaklamıştır üzerini incelt iner. 38 i geçmeden verme ilaç. Vucudu alışır hastalanınca düşürmez ateşini. Bir de her sıkıntısında, huysuzluğunda da verme belki başka derdi var anlayamazsın ilaç verdiğin için. Ben şimdiye kadar 1 kere verdim verem aşısında o da eşimin zoruyla. Diş ağrısında da calpol verme soğuk diş kaşoyıcıları ile masaj yap diş etine. Karanfil yağı sürebilirsin varsa.

O kadar diyorsun yani, dağıtmayı seviyor. cocuklar farklı farklı. Aynı anneden olanlar bile çok farklı. Ama şunu farkettim nasıl olsun istiyorsam, tam tersi oluyor
aman yok genetik baharcim babasında dağınık umarım civan bana benzer arel de değişir
Ah sormam mı muhakkak sorarım bana kapı açtın pişman olmazsın umarım

ya ama çok tatlı yaaaa nasıl da bakıyor boncuk boncuj
protesto var haaa diren mis diren kazanan biz olalim
ayyy ne güzel dilekler ve içtenlikle insallaahhhhh diyorum inşallah ya 2021 güzel gelsin artık ❤❤

Balık burcu ya bizimkiler canım napacaz bu hassaslıklarını bilmiyorum

Yaa çok tatlı ama ya ben hayatta tutulmazdım kendimi foto da bile ısırasım öpesim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…