- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
Hmm ben her ates cikmasini o sekilde dusunuyodmAşıdan sonra 37 olursa ver deniyor evet. Çünkü aşının ateş yapma ihtimali olduğu için. Siz bugün aşımı oldunuz, olmadiysaniz diş ateşi çok çıkmaz.
Yok aşı olmadi ama ben her ates 37 yi cikmamali diye dusunuyodm. Bi de ustume huzursuzlaninca korktmYuksekk drgil canim ates
Asi oldugunuzu sanmiorum
Disin atesidir herhalde sakin ol bence allahij izniykr bir sorun yok gibi
Gunaydin cook guzeller bunlar ❤Oğluma hadi yat uyu dedim 10 dakikada yatti uyudu.
Duru abisi uyudu diye üzüldü, bir iki bağırdı baktı kalkmıyor Sessizlesti. Bende hiç konuşmuyorum eylenmesin diye, garipleşti kız. Kuzumun belkide derdi var, emiyor oturuyor. Eki Görüntüle 2748954 yaptım bi kahve yatakta oturuyoruz.
aman yok genetik baharcim babasında dağınık umarım civan bana benzer arel de değişirO kadar diyorsun yani, dağıtmayı seviyor. cocuklar farklı farklı. Aynı anneden olanlar bile çok farklı. Ama şunu farkettim nasıl olsun istiyorsam, tam tersi oluyor
Ah sormam mı muhakkak sorarımbana kapı açtın pişman olmazsın umarım
ya ama çok tatlı yaaaa nasıl da bakıyor boncuk boncujOğluma hadi yat uyu dedim 10 dakikada yatti uyudu.
Duru abisi uyudu diye üzüldü, bir iki bağırdı baktı kalkmıyor Sessizlesti. Bende hiç konuşmuyorum eylenmesin diye, garipleşti kız. Kuzumun belkide derdi var, emiyor oturuyor. Eki Görüntüle 2748954 yaptım bi kahve yatakta oturuyoruz.
protesto var haaa diren mis diren kazanan biz olalimGünaydın kızlar dün ağlattım diye mi ne benim minnoş bana tavırlı gibi bu sabahakşam geç yatmasına rağmen sabah daha erken uyandı. Kahvaltı faslı bitti durmadı uyutuyorum şimdi zamanında uyansa 11 de yatacaktı napalım sağlık olsun gayri. Birazdan 2 saat dersim var eşime yaradı o bakıyordu dersteyken şimdi uyuycaklar ikisi bir
Helinnnnn O ogretmen61 teşekkürler kızlar ben biraz salla dur bir de tam dalmadan yatağına koymayı deneyim diyorum ağlatma işi sıkıntı gece de çık uyandı stres yaptı bence benim hassas oğlan
ayyy ne güzel dilekler ve içtenlikle insallaahhhhh diyorum inşallah ya 2021 güzel gelsin artık ❤❤Günaydın kızlar. Bu hafta bebişlerimizin bol bol yediği uzun uzun uyuduğu güzel güzel oynadığı az ağladığı ve hiiiç hasta olmadığı bir hafta olsun. Sonu tatille bittiği için umutlu başladım2020 nin son haftası 2020 deki tüm sıkıntıları da alıııp gitsin
2 de yatti sabah 6 da kalktı. Sonra 8 yattı 10 da kalktı. Bu gün uyur inşallah
Günaydın teşekkür ederiz ablasıGunaydin cook guzeller bunlar ❤
Balık burcu ya bizimkiler canım napacaz bu hassaslıklarını bilmiyorumGünaydın kızlar dün ağlattım diye mi ne benim minnoş bana tavırlı gibi bu sabahakşam geç yatmasına rağmen sabah daha erken uyandı. Kahvaltı faslı bitti durmadı uyutuyorum şimdi zamanında uyansa 11 de yatacaktı napalım sağlık olsun gayri. Birazdan 2 saat dersim var eşime yaradı o bakıyordu dersteyken şimdi uyuycaklar ikisi bir
Helinnnnn O ogretmen61 teşekkürler kızlar ben biraz salla dur bir de tam dalmadan yatağına koymayı deneyim diyorum ağlatma işi sıkıntı gece de çık uyandı stres yaptı bence benim hassas oğlan
Yaa çok tatlı ama ya ben hayatta tutulmazdım kendimi foto da bile ısırasım öpesim geldiOğluma hadi yat uyu dedim 10 dakikada yatti uyudu.
Ben kullanıyorum canım memnunum yumuşak, kokusuz, sızdırma vs yapmıyor hiç. 5 numarasını kullanıyoruz şuanKızlar migrosun bebek bezini kullanan var mı aranızda minies
Yaa gece kaç saat duruyo peki canım değişmeden? 5 büyük değil miBen kullanıyorum canım memnunum yumuşak, kokusuz, sızdırma vs yapmıyor hiç. 5 numarasını kullanıyoruz şuan
biz 6 ya geçtik abi kardeş aynı külot bezYaa gece kaç saat duruyo peki canım değişmeden? 5 büyük değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?