2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Minies mi siz de üstündeki kilolara bakınca 4 almayı düşündüm de ben. Prima premium kullanıyoduk ama ocağımıza incir ağacı dikti resmen
yok canim molfix di ama en son sleepy de çok iyi kampanyaya denk geldik onu aldım artık buna devam. üstündeki kiloya göre almıyorum ben sıkıyor gibi geliyor. külot iyi oldu beli.iyi kavramış oluyor. internetten bak canim. 160li 135 ti 40 tl de kupon kullanıp 95 e almistim

Cok huzursuz kalinca uyuyamio cok agliyo artk eşim ds dio kiyamiyo saatlerce agliyo ben de en son veriyorm ama dişinden buyk ihtimal cok disini surtuyo o ara eline bsey verdigmde. Ates knusunda da dedigm gbi aşi da oyle diyolsrdi ya ben genel olarak dusundm o yuzden
O soguk uygulaynca bi sefer yapmistk kabl etmio pek onu aglsmaktan elimizi itiyo sinir oluyo o sıra iteklio. Ev nrmaldi ustune de kaln giydirmem pek ki zaten sicak gelince zibinla durdurdm baya bi yukseldi ateşi iyice. ben 37 olunca veriliyor die aşi da oyle sylemislerdi genel olarak dusundim iste ben

Yaa gece kaç saat duruyo peki canım değişmeden? 5 büyük değil mi
11 saat kadar duruyor canım gece yatarken ve sabah kalkınca değiştiririm hiç sıkıntı yaşatmadı sağolsun. 4+ kullandım son paket zor bitti sıkıştırdı. 10,5 kg benim oğlan 5 rahat oluyor.

Ya kızlar ben bu çocuğu yerem
Hareketli kitap var bir tane yukardan hayvanlar çıkıyor burada kim yaşıyor adı. Geçen de okudum 2 kez ağladı ardından bir daha okuduk falan dün tekrar rast geldik babası okudu bitince nasıl ağladı babası anlamamış yanıma getirdi. Sabah tekrar okuyordu babası her bittiğinde katılarak ağladı dedim bir daha oku. Eline veriyor kapatıp babasına uzatıyor bu döngü 5 kere tekrarladı sanırım ne çok sevmişse kitabı kuzum nerden anlıyor acaba

Balık burcu ya bizimkiler canım napacaz bu hassaslıklarını bilmiyorum
Ahh ahh siz bana sorun hem dünya tatlısı hem sulugöz oluyorlar..dilleri pek tatlı Bu ara oglumun grubunda takılıyorum.
(kızlar üstunüze gül kokluyorum )
ordakiler de balik burcu çoğu.ve hep hassaslar...anneler bundan dertli.kırmadan etmeden cocuk büyütmeye çalışıyoruz o kadar duygusallar ki düşünsene belki hicbirimizin annesi bizimle bu kadar detayli açıklamalı konusmamıştir.ama bu cocuk herseyin detayini bilmek istiyor

Külot bez kullandım da giydirmesi zor oluyo ya benimki hiç durmuyo altını değişirken

Ya balık kadınları duygusaldır erkek çocuğu hassas olmaz dedim ama oldu koç inadı olmasından da korkuyodum da gerçi aman hepsi bal bal

Ahahha yavrum sabahlara kadar kitap okuyun işiniz ne Ya yerim ya

Üstümüzegül mü kokluyorsun aşk olsun
Senin oğlun balık değil bapbalık en balık aşırı balık Ama cevapları beni benden alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…