- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
Minies mi siz debiz 6 ya geçtik abi kardeş aynı külot bez
yok canim molfix di ama en son sleepy de çok iyi kampanyaya denk geldik onu aldım artık buna devam. üstündeki kiloya göre almıyorum ben sıkıyor gibi geliyor. külot iyi oldu beli.iyi kavramış oluyor. internetten bak canim. 160li 135 ti 40 tl de kupon kullanıp 95 e almistimMinies mi siz deüstündeki kilolara bakınca 4 almayı düşündüm de ben. Prima premium kullanıyoduk ama ocağımıza incir ağacı dikti resmen
sleepy pure soft serisi baya iyi sevdik biz öneririm canim. minies büyük oglum da kullandım o da iyiydi temiz içerik.Minies mi siz deüstündeki kilolara bakınca 4 almayı düşündüm de ben. Prima premium kullanıyoduk ama ocağımıza incir ağacı dikti resmen
Cok huzursuz kalinca uyuyamio cok agliyo artk eşim ds dio kiyamiyo saatlerce agliyo ben de en son veriyorm ama dişinden buyk ihtimal cok disini surtuyo o ara eline bsey verdigmde. Ates knusunda da dedigm gbi aşi da oyle diyolsrdi ya ben genel olarak dusundm o yuzdenminikbebegim9640 canim gunaydin sen her seferinse calpol veriyorsun cocuga çok verme belkk baska sıkıntısı var. Her huzursuzlandiginda verme olabiliyor benim kiz 3 gece uyumamisti dogru durust 3. Gun verdim disten sanip yine fayda etmemisti sıkıntısı neydi bilmiyorum belki disti ama hemen ilaca yonelmiyorum zorda kalmadikca. Birde 38 ates oluyor gecen bende kiza baktim sicak gibiydi koltukalti 37.3 flan cikiyordu uzaktan ise 36. Idi esim telas yapma atesi yok dedi. Bazen cok sikcakliyorda olabilirler kalin giydirmissen ev sicaksa olabilir
O soguk uygulaynca bi sefer yapmistk kabl etmio pek onu aglsmaktan elimizi itiyo sinir oluyo o sıra iteklio. Ev nrmaldi ustune de kaln giydirmem pek ki zaten sicak gelince zibinla durdurdm baya bi yukseldi ateşi iyice. ben 37 olunca veriliyor die aşi da oyle sylemislerdi genel olarak dusundim iste benminikbebegim9640 ilaca başvurman hata canım. 37 ler ateş değil zaten. Sıcaklamıştır üzerini incelt iner. 38 i geçmeden verme ilaç. Vucudu alışır hastalanınca düşürmez ateşini. Bir de her sıkıntısında, huysuzluğunda da verme belki başka derdi var anlayamazsın ilaç verdiğin için. Ben şimdiye kadar 1 kere verdim verem aşısında o da eşimin zoruyla. Diş ağrısında da calpol verme soğuk diş kaşoyıcıları ile masaj yap diş etine. Karanfil yağı sürebilirsin varsa.
11 saat kadar duruyor canım gece yatarken ve sabah kalkınca değiştiririm hiç sıkıntı yaşatmadı sağolsun. 4+ kullandım son paket zor bitti sıkıştırdı. 10,5 kg benim oğlan 5 rahat oluyor.Yaa gece kaç saat duruyo peki canım değişmeden? 5 büyük değil mi
Ahh ahh siz bana sorunBalık burcu ya bizimkiler canım napacaz bu hassaslıklarını bilmiyorum
Külot bez kullandım da giydirmesi zor oluyo ya benimki hiç durmuyo altını değişirkenyok canim molfix di ama en son sleepy de çok iyi kampanyaya denk geldik onu aldım artık buna devam. üstündeki kiloya göre almıyorum ben sıkıyor gibi geliyor. külot iyi oldu beli.iyi kavramış oluyor. internetten bak canim. 160li 135 ti 40 tl de kupon kullanıp 95 e almistim
Ya balık kadınları duygusaldır erkek çocuğu hassas olmaz dedim ama olduAhh ahh siz bana sorunhem dünya tatlısı hem sulugöz oluyorlar..dilleri pek tatlı Bu ara oglumun grubunda takılıyorum.
(kızlar üstunüze gül kokluyorum)
ordakiler de balik burcu çoğu.ve hep hassaslar...anneler bundan dertli.kırmadan etmeden cocuk büyütmeye çalışıyoruz o kadar duygusallar kidüşünsene belki hicbirimizin annesi bizimle bu kadar detayli açıklamalı konusmamıştir.ama bu cocuk herseyin detayini bilmek istiyor
Ya 11 saat duruyosa iyi canım alayım o zaman benimki 9.5 ama 4 mü alsam ben11 saat kadar duruyor canım gece yatarken ve sabah kalkınca değiştiririm hiç sıkıntı yaşatmadı sağolsun. 4+ kullandım son paket zor bitti sıkıştırdı. 10,5 kg benim oğlan 5 rahat oluyor.
Sen 4 + al bir dene o zaman canım zaten büyük değil paketleri. Biz geçen haftaya kadar kullandık elimizdekiler bitsin diye biraz iz yapıyordu ama sıkıntı yapmadı.Ya 11 saat duruyosa iyi canım alayım o zaman benimki 9.5 ama 4 mü alsam ben
Belli değiş eşimin gelip gelmeyeceğine göre değişecek seçenekler et sote, börülce, köfte, bulgur pilavı, tarhana çorbaKızlar akşama ne yapıyorsunuztıkandım bugün. Yemek yapacam diye dolanıyorum ortada bişey gelmiyor aklıma
Börülceyi salata şeklinde yapıyorsun değil mi susamBelli değiş eşimin gelip gelmeyeceğine göre değişecek seçenekler et sote, börülce, köfte, bulgur pilavı, tarhana çorba
Evet kurusunu soğanlı salata yeşilini sarımsaklı sirkeliBörülceyi salata şeklinde yapıyorsun değil mi susam
Tamam canımm sağolSen 4 + al bir dene o zaman canım zaten büyük değil paketleri. Biz geçen haftaya kadar kullandık elimizdekiler bitsin diye biraz iz yapıyordu ama sıkıntı yapmadı.
Öpülmeyede ısırılm ayada alışkın. Ne zaman istersen buyur gel, ister öp ister ısır.Yaa çok tatlı ama ya ben hayatta tutulmazdım kendimi foto da bile ısırasım öpesim geldi
Ahahha yavrum sabahlara kadar kitap okuyun işiniz neYa kızlar ben bu çocuğu yerem
Hareketli kitap var bir tane yukardan hayvanlar çıkıyor burada kim yaşıyor adı. Geçen de okudum 2 kez ağladı ardından bir daha okuduk falan dün tekrar rast geldik babası okudu bitince nasıl ağladıbabası anlamamış yanıma getirdi. Sabah tekrar okuyordu babası her bittiğinde katılarak ağladı dedim bir daha oku. Eline veriyor kapatıp babasına uzatıyor bu döngü 5 kere tekrarladı sanırım ne çok sevmişse kitabı kuzum nerden anlıyor acaba
Üstümüzegül mü kokluyorsunAhh ahh siz bana sorunhem dünya tatlısı hem sulugöz oluyorlar..dilleri pek tatlı Bu ara oglumun grubunda takılıyorum.
(kızlar üstunüze gül kokluyorum)
ordakiler de balik burcu çoğu.ve hep hassaslar...anneler bundan dertli.kırmadan etmeden cocuk büyütmeye çalışıyoruz o kadar duygusallar kidüşünsene belki hicbirimizin annesi bizimle bu kadar detayli açıklamalı konusmamıştir.ama bu cocuk herseyin detayini bilmek istiyor
Canım hamburger istedi hamburger yapacaz biz yanına patates falan haım kıza da köfte yapcamKızlar akşama ne yapıyorsunuztıkandım bugün. Yemek yapacam diye dolanıyorum ortada bişey gelmiyor aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?