bizimki de her hayvan figürü çıktığında yakalamaya çalışıyor gözler pür dikkatYa kızlar ben bu çocuğu yerem
Hareketli kitap var bir tane yukardan hayvanlar çıkıyor burada kim yaşıyor adı. Geçen de okudum 2 kez ağladı ardından bir daha okuduk falan dün tekrar rast geldik babası okudu bitince nasıl ağladıbabası anlamamış yanıma getirdi. Sabah tekrar okuyordu babası her bittiğinde katılarak ağladı dedim bir daha oku. Eline veriyor kapatıp babasına uzatıyor bu döngü 5 kere tekrarladı sanırım ne çok sevmişse kitabı kuzum nerden anlıyor acaba
hadi ya bende diğerinde zorlanıyordum kapatirken bunda bir sekilde devam ettiriyorum hiç durmuyor ama emekleme de yok sürünmedeyizKülot bez kullandım da giydirmesi zor oluyo ya benimki hiç durmuyo altını değişirken
firin poşetinde sebzeli tavuk princ pilavı cacık civana nohut köftesi yogurtKızlar akşama ne yapıyorsunuztıkandım bugün. Yemek yapacam diye dolanıyorum ortada bişey gelmiyor aklıma
Oo süper o zamanÖpülmeyede ısırılm ayada alışkın. Ne zaman istersen buyur gel, ister öp ister ısır.
Hahahahahhaha alemsin Jadem yaÜstümüzegül mü kokluyorsunaşk olsun
Senin oğlun balık değil bapbalık en balık aşırı balıkAma cevapları beni benden alıyor
Aslında 15 20 dk uyuyordu niye böyle oldu anlamadımHahahahahhaha alemsin Jadem yabapbalık oğlum nasıl birşeye donuşecek acaba büyüdüğünde
Evet ustunuze gul kokluyor gibi hissettimah bu benim sadakatli tarafim dun buraya bakamadim cok yogundum. Ama girip oglumun gruba baktim bi 5 10 dk.kendimi gene de tuhaf hissettim simdi dun yazdiklarinizi okuyorum.bi bitiremedim
Asyam uyumamaya mi basladı.sallamak yerine yataga uzanip onu da yanina biraksan durmuyor mu? Oyun oynama oyle tepkisiz kalsan.sonra 15 dk da bir uyutmayi denesen 15 dk.uyumazsa gene bi 15 dk beklesen..1.5 saat sallamak beyin damarlari icin de sıkıntı sanki.ben de yaptim o hatayi cok.bu sefer inat inat ustune oldu.Asya uyuyordu aslinda.acaba dis mi basladi.insallah egitim ise yarar canımcım sizden özendim bu gece sallamayacağım bakalim ben mi egitim verecegim o mu bana egitim verecek
Benimki direk sağa sola dönüyo ben çeviriyorum o dönüyobizimki de her hayvan figürü çıktığında yakalamaya çalışıyor gözler pür dikkatama ağlamak yok bizde ciddiyiz nedense
hadi ya bende diğerinde zorlanıyordum kapatirken bunda bir sekilde devam ettiriyorum hiç durmuyor ama emekleme de yok sürünmedeyiz
firin poşetinde sebzeli tavuk princ pilavı cacık civana nohut köftesi yogurt
Ahaha aynen aynen ben kafayı tırlatmak üzereydimBence zıvanadan çıkan bebeklerin anneleri daha kararlı oluyor canına tak edince
LahmacuuuuunnKızlar akşama ne yapıyorsunuztıkandım bugün. Yemek yapacam diye dolanıyorum ortada bişey gelmiyor aklıma
Yaaa bende istiyorum.Canım hamburger istedi hamburger yapacaz biz yanına patates falan haım kıza da köfte yapcam
Ah o alkışlarAslında 15 20 dk uyuyordu niye böyle oldu anlamadımdoğru diyorsun bu akşam planı gönderecek yarın başlarım sanırım yanına yatayım yatakta biraz. Babasını bile zıvanadan çıkardı bu cadı adam bile evde olduğuna pişman oldu kabul etmiyor uykuyu asla alkış yapıyor kendini geri atıyor memememme diyor
Ben cag kebap vermistim ama tadimlik bir iki lokma biz yerken gözü kalmasin diyeKizlar selam
Nasilsiniz
Biz bugun kar oynasin oglum diye daga ciktik
Donduk koftrci yusuftan ekmek arası doner yesek kizima da versem olur mu az et doner yani cekiniyorum sizce
Maşallah yerim ben onun aglamasiniGenelde bu moddayiz
Simdi nasıl oldunuz canim?Enfeksiyon olmasında ama şimdide öksürüyor geldiğimiz gün çocuklar hemen arabadan alıp evee geçtiler battaniye yoktu üstünde o ara mı soğuk aldı tek aklıma o geliyor
Yaaaa ölürüm yaaaaBizim burda da binalarım bahçesi çocuk kaynıyor hava da güzeldi bugün. Ben çıkmadım geleneksel temizliğimizi yaptık eşimle Göktuğun ilk uykusunda. Sonra da öğlene yemek yap yedir kaldır kızların banyosu bakımı saçları. 4 de uyuttum oğlanı tekrar.. Köstebek pasta yapacam anne dedi Betüş (küçük kızım) sabahtan. Onu da yaptı hamarat cimcime. Ben bulaşıklarını yıkarken kahve yap hadi dedim. Kahvemi, maden suyumu koydu odasına geçtik ödevlerini kontrol ediyordum ki uyandı paşacık tekrar salladım uyudu şimdi ödev kontrol. Ardından akşama yemek yapılacakAllah bu günümüzü aratmasın. Sabah beri bir duşa gireyim diyorum nasip değilmiş
Yaa Duru yaaaÇok üslerine düşme mekmi lazım yoksa.
Ozaman aç gezmezlermiki. Vallahi zorla yedirmeyin diyorlar ya, dayanamıyorum nefsime yenik düşüyorum. 50 takla atıyorum, ben bile kendimi tanıyamiyorum. Öyle veya böyle yediriyorum. Cok mutsuz oluyorum yemediklerinde. Oglumdan yana sıkıntı yok, kız üzüyor. Gerçi onada zor yedirirdim.
Duru uyumazmı bak uyudu.Eki Görüntüle 2748906
Hadi bakalım inşallah başarılı olursun. El kadar bebeler herşeyi anlıyorlar, babadan cesaret sesi dahada arttırdı he. Affet vallahi gülüyorum.
3 gün rahat et bak keyfine. İşlerini begenmesekte, hic yoktan iyi vallahi. Allah'tan oğlum anasına babasına inat cok titiz. Yere birşey düşsün , alır cope atar. Biri birsey icsin bardak birsey görsün kaldırır. Islak mendili cok sever alir her yeri siler. Duru'yu temizler. Titizlikten oyuncaklarını bile dokmuyor sepetin icinden oynuyor. Sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim. Kızım pasaklı, oglum titiz. Orta yolu bulsak iyiydi.
Evet erken dogurmam birsey degistirmedi sizlerle aynı anda aynı sıkıntı ları yaşıyorum.
Anlamadım valla Bnde şok oldum bizim kız dönmeyi bile daha tam yapmıyorduSonsuzUmut kıızzz seninki yaki da yürür soylemedi deme Masallah ona. Benimkinide bu ara yurume arkdsini gezdiriyoruz ve ttunup ayakta duruyor bugun bıraktı elleri ayakta durdu 5 sn flan insallah erkenden yürürlerde rahatlariz.
Yurutecle surekli ayaklarıma vuruyor geri geri gidiyor kafa arkada bir yerlere çarpacak diye ödüm kopuyor yerdede agliyor
Sağol güzelim cevap iicinBen cag kebap vermistim ama tadimlik bir iki lokma biz yerken gözü kalmasin diye
Ooo bugun gezmeklerdeydiniz demekSağol güzelim cevap iicin
Ben de yedirmkstim oldum yedi de baya
Patates kızartması da aldi eline
OH yemek isini hallettik simdilikk
KKizsiz erzurimlu musuniz cagi sizmi vurdubuz yoksaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?