2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Teşekkür ederiz canım

Olsun sekerparem üzülme

Maşallah göktuğa ya akillii minikkk
Ogretmen anne baba olunca dOgustan kitap kurduuu desenee

Maşallah ne çok is yapmissIm bugün baharim ya.
Karyaya kayisiyi yaptin mi
Zeytinyag içerebilirsin
Bol su
Başka ne olabilir ki

Annene gitmeyecekmisin vaz mi geçtiniz

Sen 4 + al bir dene o zaman canım zaten büyük değil paketleri. Biz geçen haftaya kadar kullandık elimizdekiler bitsin diye biraz iz yapıyordu ama sıkıntı yapmadı.
Biz prima 4 kullaniyoruz ama lastik izi yapiyor sanki. 5 de buyuk mu olur bilemedim.
Göktuğ 10 kilo nasil oluyor
Güneş yoktur 10.
Prima ince küçük sanki biraz

Minies mi siz de üstündeki kilolara bakınca 4 almayı düşündüm de ben. Prima premium kullanıyoduk ama ocağımıza incir ağacı dikti resmen
Prima 4 bizim bacaklari dar sanki
Lastik izi oluyor
Ince ve küçük sanki ya prima ondan mi acaba ben de 5 numaraya geçsem diyorum ama o da büyük mü olur 9 kiloyuz galiba bilmiorum da tam
Siz kaç kilosunuz dar gelior mu 4 prima gerci erkekti bebegin fark eder mi ki tombiklik

Ya gel kuzum sana da yapayım
Valla ne yapacaksın daha ben hiç bir şey yapamıyorum çok işimvar ama belim tutuldu kaldımöyle

SonsuzUmut valla maşallah bayıldım ne güzel iniyor valla seninki bi ada yürüyecek bahar bence

yaaaa balik burcu olaydı da senjn oglan gibi konusaydi bayiliyirum eriyorum resmen nasil naif. benimki annem diyor ama kavgaya gider gibi kukreyerek terazi burcu o da bazen cilveli de der babaya da babacik diyor egitim isi sabir işi. ama sonuc odakli bakmak lazim. bi de guven bagini zedelememek.
Kizlar selam
Nasilsiniz
Biz bugun kar oynasin oglum diye daga ciktik
Donduk koftrci yusuftan ekmek arası doner yesek kizima da versem olur mu az et doner yani cekiniyorum sizce
ben de vermezdim ama eşim verirdi canim
oyyyy bahar neler yapmışsın ya. Allahım ben de bir gün öyle becerikli olur muyum bu arada karya niye öyle bakmış pamuğum neyi var ?
canım tam.hazir hissetmeden başlama. kararlı olmak önemli çünkü.

Afiyet bal şeker olsun. Bende akşam üstü yazını gördüm soracaktım, çıkmak zorunda kaldım. Nasıl yaptın güzel oldumu.
canim haşlanmış nohutlarin dış kabuğunu aldım rondodan çektim, az soğan ve dereotu koydum, yumurta sarısı, galeta unu, zeytinyağı ekleyip kaşıkla karıştırdım. borcama yagli kagit serdim üstünede bu harçtan aldım ve serçe parmağı şeklinde fırında pişirdim verdim eline yedi. tadına baktık güzel bir aroması vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…