Teşekkür ederiz canımSimdi nasıl oldunuz canim?
Yaaaa ölürüm yaaaaAllahim o marifetli parmaklari yeriiimm beni istemeye geldiklerinde köstebek pasta yapmıştım.o zamanlar pek yaygın degildi.kp hic kakaolu bisey yemez.o neydi oyle ya cok lezzetliydi diye konumus yedi diye herkes sok olmus hala söyler.Allllaaahhhhım Elifimin de bana kahve yaptıği gunleri göster ya Rabbim
Yaa Duru yaaaasalet akiyor bu kızdann yaaaa
Umut isteyince öyle oldu sekerparem.Ooo bugun gezmeklerdeydiniz demekkarı sadece tv de goruyoruz bu sene
Olsun sekerparem üzülmeAh o alkışlar
Bak 2. Uyku icin deneyeyim dedim.çünku günduz uykularına geciş kolay oluyor nispeten geceye göre.yok yok dayanamadim.30 dk boyunca agladı.kucagima alır gibi eğildim.optüm burdayım kızim dedim.pat pat yaptım pış pış yaptım.aglamaktan ter icinde kaldı.alninda damarları şişti.keske denemeseydim.simdi o kazandı sallanarak uyuduhem de saati şaştı gözde erdogani dinledim.ona göre uygulama yaptım ama olmadı.hic dokunmasam nasil olurdu 11acaba? Ama videoda eğer hic ilgilenmeden aglasin uyusun derseniz guvenli baglanmayi zedelersiniz dedi.
InsAllah siz basarırsiniz.anladim.ki uzman olmadan tek başima yapamam
Ya kızlar ben bu çocuğu yerem
Hareketli kitap var bir tane yukardan hayvanlar çıkıyor burada kim yaşıyor adı. Geçen de okudum 2 kez ağladı ardından bir daha okuduk falan dün tekrar rast geldik babası okudu bitince nasıl ağladıbabası anlamamış yanıma getirdi. Sabah tekrar okuyordu babası her bittiğinde katılarak ağladı dedim bir daha oku. Eline veriyor kapatıp babasına uzatıyor bu döngü 5 kere tekrarladı sanırım ne çok sevmişse kitabı kuzum nerden anlıyor acaba
Sonuç odakli demek ki zara hanimmAnlamadım valla Bnde şok oldum bizim kız dönmeyi bile daha tam yapmıyordu
Maşallah ne çok is yapmissIm bugün baharim ya.Yaaa bende istiyorum.
@misskokulumm bendede karniyarik pilav var ama kiza birsey yapamadim.. kaka problemimiz var su sira ne verecegimi şaşırdım surekli kabak havuc balkabagi. Mercimek vereyim diyorum uyandiginda yapicam ins.
Bizdede gece sular kesilecekmis yılbaşı oncesi esim tum camasirlari yıkadı bende karyannkileri halinin ortusunu terlikleri flan yikadim tek tek. Evi supurdum sildim. Camlarin önünü aldim. Karya yi yikadim banyoyu temizledim camasir suyuyla giristim bir tek corba kaldi. Daha nr yapayim dimi kizlarr karya hanimin yemeğinide halledebilirsem pacanga yapayim diyorum
Biz prima 4 kullaniyoruz ama lastik izi yapiyor sanki. 5 de buyuk mu olur bilemedim.Sen 4 + al bir dene o zaman canım zaten büyük değil paketleri. Biz geçen haftaya kadar kullandık elimizdekiler bitsin diye biraz iz yapıyordu ama sıkıntı yapmadı.
Prima 4 bizim bacaklari dar sankiMinies mi siz deüstündeki kilolara bakınca 4 almayı düşündüm de ben. Prima premium kullanıyoduk ama ocağımıza incir ağacı dikti resmen
Iyiyim ben de aksam oldu işte yine.Adet sancisiyla bogustum tüm gün yattım kalktım uzandım öyle arada girdim okuyamadım bilesen nasılsın canım
Ya gel kuzum sana da yapayımYaaa bende istiyorum.
@misskokulumm bendede karniyarik pilav var ama kiza birsey yapamadim.. kaka problemimiz var su sira ne verecegimi şaşırdım surekli kabak havuc balkabagi. Mercimek vereyim diyorum uyandiginda yapicam ins.
Bizdede gece sular kesilecekmis yılbaşı oncesi esim tum camasirlari yıkadı bende karyannkileri halinin ortusunu terlikleri flan yikadim tek tek. Evi supurdum sildim. Camlarin önünü aldim. Karya yi yikadim banyoyu temizledim camasir suyuyla giristim bir tek corba kaldi. Daha nr yapayim dimi kizlarr karya hanimin yemeğinide halledebilirsem pacanga yapayim diyorum
SonsuzUmut kıızzz seninki yaki da yürür soylemedi deme Masallah ona. Benimkinide bu ara yurume arkdsini gezdiriyoruz ve ttunup ayakta duruyor bugun bıraktı elleri ayakta durdu 5 sn flan insallah erkenden yürürlerde rahatlariz.
Yurutecle surekli ayaklarıma vuruyor geri geri gidiyor kafa arkada bir yerlere çarpacak diye ödüm kopuyor yerdede agliyor
yaaaa balik burcu olaydı da senjn oglan gibi konusaydi bayiliyirum eriyorum resmen nasil naif. benimki annem diyor ama kavgaya gider gibi kukreyerek terazi burcu o da bazen cilveli de der babaya da babacik diyorHahahahahhaha alemsin Jadem yabapbalık oğlum nasıl birşeye donuşecek acaba büyüdüğünde
Evet ustunuze gul kokluyor gibi hissettimah bu benim sadakatli tarafim dun buraya bakamadim cok yogundum. Ama girip oglumun gruba baktim bi 5 10 dk.kendimi gene de tuhaf hissettim simdi dun yazdiklarinizi okuyorum.bi bitiremedim
Asyam uyumamaya mi basladı.sallamak yerine yataga uzanip onu da yanina biraksan durmuyor mu? Oyun oynama oyle tepkisiz kalsan.sonra 15 dk da bir uyutmayi denesen 15 dk.uyumazsa gene bi 15 dk beklesen..1.5 saat sallamak beyin damarlari icin de sıkıntı sanki.ben de yaptim o hatayi cok.bu sefer inat inat ustune oldu.Asya uyuyordu aslinda.acaba dis mi basladi.insallah egitim ise yarar canımcım sizden özendim bu gece sallamayacağım bakalim ben mi egitim verecegim o mu bana egitim verecek
ben de vermezdim ama eşim verirdi canimKizlar selam
Nasilsiniz
Biz bugun kar oynasin oglum diye daga ciktik
Donduk koftrci yusuftan ekmek arası doner yesek kizima da versem olur mu az et doner yani cekiniyorum sizce
oyyyy bahar neler yapmışsın ya. Allahım ben de bir gün öyle becerikli olur muyum@misskokulumm bendede karniyarik pilav var ama kiza birsey yapamadim.. kaka problemimiz var su sira ne verecegimi şaşırdım surekli kabak havuc balkabagi. Mercimek vereyim diyorum uyandiginda yapicam ins.
canım tam.hazir hissetmeden başlama. kararlı olmak önemli çünkü.Ah o alkışlar
Bak 2. Uyku icin deneyeyim dedim.çünku günduz uykularına geciş kolay oluyor nispeten geceye göre.yok yok dayanamadim.30 dk boyunca agladı.kucagima alır gibi eğildim.optüm burdayım kızim dedim.pat pat yaptım pış pış yaptım.aglamaktan ter icinde kaldı.alninda damarları şişti.keske denemeseydim.simdi o kazandı sallanarak uyuduhem de saati şaştı gözde erdogani dinledim.ona göre uygulama yaptım ama olmadı.hic dokunmasam nasil olurdu acaba? Ama videoda eğer hic ilgilenmeden aglasin uyusun derseniz guvenli baglanmayi zedelersiniz dedi.
InsAllah siz basarırsiniz.anladim.ki uzman olmadan tek başima yapamam
Sorma canım beni de şaşırttı bende hanto diyip duruyordumSonsuzUmut canim senin kız motor gelişim basamaklarını hooop etmiş karıştırmış masallah ona ne güzel kontrollü bir iniş o
Afiyet bal şeker olsun. Bende akşam üstü yazını gördüm soracaktım, çıkmak zorunda kaldım. Nasıl yaptın güzel oldumu.ilk defa nohut koftesi.yaptim hayatımda. ki kafama göre sallamasyon. civanım yedi ohh bi mutlu oldum sormayın
canim haşlanmış nohutlarin dış kabuğunu aldım rondodan çektim, az soğan ve dereotu koydum, yumurta sarısı, galeta unu, zeytinyağı ekleyip kaşıkla karıştırdım. borcama yagli kagit serdim üstünede bu harçtan aldım ve serçe parmağı şeklinde fırında pişirdim verdim eline yedi. tadına baktık güzel bir aroması vardı.Afiyet bal şeker olsun. Bende akşam üstü yazını gördüm soracaktım, çıkmak zorunda kaldım. Nasıl yaptın güzel oldumu.
Aynn canım kendini birde güvenceye alana kadar doğrulmuyor
Tşkr ederiz teyzesiSonuç odakli demek ki zara hanimm
Donmektir karim ustudur ne ugrasicam dedi muhtelemenn
yerimm onuu boncukk gozlummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?