2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Teşekkür ederim canım ekran görüntüsünü aldım. Yeni tariflere acığım, yarin deniyecegim.

Ben de kendim olunca denemekten hemen vazgeçiyorum buna para verdim hem de eşim asla inanmıyor olacağına kendimi ona kanıtlama lazım çok dua edin bana başarayım yüzüm kara çıkmasın
Şekerparem görsen hak verirsin öyle böyle bir uyku reddi yok İnanılmaz kabullenemiyor uykuyu

Hadi bakalım inşallah başarılı olursun. Bu bi kac gün başarılı olamazsan, sakın pes etme. Sanırım diş zamanına denk getirdin.
Sen bununda altından kalkarsın, ben sana güveniyorum.

Teşekkür ederim canım ekran görüntüsünü aldım. Yeni tariflere acığım, yarin deniyecegim.
ben yazayım sana canim. tarifler yeni sayılır çünkü hep sallıyorum. yani aslında okuduklarimdan karıştırıyorum kafama göre.

sabah elma rendelerim ve fındık rendeledim , az labne , yumurta sarısı ve yulaf ununu kattım zeytinyağında pişirdim pankek tarzinda bi guzel yedi. dun labne yerine yogurt elma yerine ispanak koymustim findik yoktu. onceki gun yaban mersini ve ceviz vardi. yarin balkabakli yapayim diyorum ❤
yapaaaarsinnnnn vazgecme. yapacaz. ben şimdilik gece kısmını uygulayamiyorum çünkü ağlarsa ses abisine gidecek onda uyanacak. ama gündüz baya oturdu diyebilirim

BKGK bahar nesi var karya prensesin? Kiyamam o gözlere
Mizirdaniyor iste telefonu alacakmis
Sağol güzelim cevap iicin
Ben de yedirmkstim oldum yedi de baya
Patates kızartması da aldi eline
OH yemek isini hallettik simdilikk
KKizsiz erzurimlu musuniz cagi sizmi vurdubuz yoksaaa
Erzurumluyuz kiz cag kebap yeriz hep
Maşallah ne çok is yapmissIm bugün baharim ya.
Karyaya kayisiyi yaptin mi
Zeytinyag içerebilirsin
Bol su
Başka ne olabilir ki

Annene gitmeyecekmisin vaz mi geçtiniz
Kayisi icirmedim henuz zeytinyagi ekledim mamasina bakalim insallah yapar. Anneme gitmiycem ya esim 4 damacana su doldurdu yarin bakicam idare edebiliyor muyuz gidip gelmekte zor cunku
@Sonsuz umut valla maşallah bayıldım ne güzel iniyor valla seninki bi ada yürüyecek bahar bence
Bana hic oyle gelmiyor ama insallah yururde rahatlarim :)
Olmayacak seylere yapisiyor Karya hanim.sonrada agliyor böyle :)
ilk defa nohut koftesi.yaptim hayatımda. ki kafama göre sallamasyon. civanım yedi ohh bi mutlu oldum sormayın
Afiyet olsun eline saglik
Aynn canım kendini birde güvenceye alana kadar doğrulmuyor
Aynen jadem katılıyorum BKGK karya da bir anda yürüyecek
Insallah insallah :)
Karya yine çok mutlu maşallah size güzel anne kız
Sagol teyzesi

+1
Helinnnnn ben de pankek mücver tarzı şeyleri çok yapıp eline veriyorum. Çünkü herşeyi eliyle yemek istiyor eline vercek şeyler bulmak da zor yani. biraz yiyor sonra başlıyor eliyle mıncıklamaya hamur gibi yapmaya sonra saçlara gözlere sürüyor. Sinirim zıplıyor onları temizlemesi bir ölüm çünkü. Bu sefer tüm hevesim kaçıyor veriyorum eline havuç gibi oyalanacak bişey kaşıkla yedirecek şeyler yapıyorum bu sefer. Biraz daha kıtır veya sert yapmak için ne katmak lazım acaba içine? misskokulumm sen de bilirsin belki.

Iyiyim ben de aksam oldu işte yine.
Adet sen ne zamandir oluyorsun asli düzenli mi oluyor emsirirken olmaz diyorlar ya
Ben daha olamadim
J
Kırkım çıktı 10 gün sonra başladı canım son zamanlarda düzenli oluyorum

Umut isteyince öyle oldu sekerparem.
Yoktu zaten kar tee en tepede az Bir sey vardi.
Yagmayacak galiba hemen bu sene kar.
Ama.cok soğuk
Tekirdağ daa soğudu dimi
Ne güzel olmuş iste gezmişsiniz.benim de teyzem Bursa da evli.bir defa gitmiştik.cok güzel bir sehir hatta ben hamile oldugumu ogrenmeden bursaya özgü ne varsa canım çekmisti.burda bursa iskender var oraya gitmistik.kestane sekeri iskender meshur Bursa da di mi? Bi de tahinli çörek meshur galiba karnım da tok ama
Burasi da cok soğuk denizden esiyor bırrr bırrr
Ya gel kuzum sana da yapayım
Valla ne yapacaksın daha ben hiç bir şey yapamıyorum çok işimvar ama belim tutuldu kaldımöyle
Kıyamam jadem gecmis olsun. Yazacaktim unutmuşum sicak bir duş iyi gelebilir canım.sonra da azıcık belini sar uzan yorgan falan ser.ısınsin kaslar.belki soguktann tutulmuştur.
Helinim Terazi burcu oğlan bulmussun daha ne istiyorsun o kadar uyumlu o kadar akilli olurlar ki.tuhaf bi şekilde hayranliigm vardir kendilerine.uyum insani sanslisin

Helin bakiyorum da marifetlisin.bize bir Mersin tantuni tarifi verir misin?.aslinda kac oldu sorucam utandim ya cok seviyorum ama malum pandemi ya ben yapamiyorum evde.onlar etin özel bir yerini mi kullaniyorlar? Ne tarifler baktim ama yok yapamadim.galjba bir püf nokta kaciriyorum.sen de nzh99 da Mersindeydiniz diye hatırlıyorum.bilginiz varsa paylasir misiniz? misskokulumm miss sen de belki bilirsin? Marifetli bacim
Yaa özür dilerim o anda oyle yazdim geçtim yapmamaliydim.senin modunu dusurduysem ozur dilerim jadem.ben basaramadim galiba su an sallanarak bile uyumuyor.hatta odaya girdigimiz gibi aglamaya basladi.oysa ki gozlerini kasiyor kulaklarini cekeliyordu

Allah yardimcin olsun.gazan mubarek olsun.sen basar insAllah sonra bize puf noktalari anlat.biz de yapari insAllah

Iyiyim ben de aksam oldu işte yine.
Adet sen ne zamandir oluyorsun asli düzenli mi oluyor emsirirken olmaz diyorlar ya
Ben daha olamadim
J
Bende bir kez oldum bu ara da gelecek gibi ağrım var ama olamadım hala. Ağrısından da ayrı korkuyorum. Hafiflemiştir belki diye umuyorum bakalım

Erzurumlusunuz demek eşim Erzurumlu çağ kebap arada öyle çekiyor ki canımız koronadan gidemedik bu ara hiç Erzurum’dan başka yerde yapılanları da sevmiyoruz.

Erzurumlusunuz demek eşim Erzurumlu çağ kebap arada öyle çekiyor ki canımız koronadan gidemedik bu ara hiç Erzurum’dan başka yerde yapılanları da sevmiyoruz.
Uğraşsak bu kadar eşi Erzurumlu olan denk gelmezdi herhalde +1

Geçen kv gil hep aldığımız bir yerden yaptırıp gelmişler biz de yeni yedik.

4 benim oğluma tam geliyo tombik değil 9.5 kiloydu en son

Kalppare m tantuni çok kolay. Özellikle saç kavurma tavan varsa özüne uygun yapabilirsin. Sana biftekten olanının tarifini vereyim. Burda kasaplar tantunilik doğrarlar istediğinde. Ama biz kendimiz hazırlamayı tercih ederiz. Minik minik doğranan yağsız et düdüklüde haşlanır. Tavaya sıvı yağ konur etler atılır, ara ara sıcak suyla beslenerek pişirilir. Burda fırınlara söylediğinizde lavaşı tantunilik yaparlar, lavailar yağlı ete bastırılır. Sonra pişen tantuniler ekmeğe alınır. Önceden soğan piyazı yeşillik hazırlanır. İsteğe göre acısı baharatı eklenir afiyet olsun. Dürümleri dilim dilim kesip üzerine yoğurt ve biberli sos dökersin yoğurtlu tantuni olur. Bu arada ben de balık burcuyum. Kıyamam oğluşuna duygusalım benim

Aynn canım kendini birde güvenceye alana kadar doğrulmuyor
Aynen jadem katılıyorum BKGK karya da bir anda yürüyecek
Zaten bunlara program yüklenir gibi biranda geliyor gelen benimkide sürünmeden ilk defa emeklemeye geçti bugün hiç yapmadı nerdeyse ama sürünmeye devam neyse öğrendi deyip nasıl istiyorsa gitsin dedim benimki 5.5 ayda koltuktan inerdi kendini ite ite ama kontrolsüz tabi geri geri giderdi tutardım ben

Hadi bakalım inşallah başarılı olursun. Bu bi kac gün başarılı olamazsan, sakın pes etme. Sanırım diş zamanına denk getirdin.
Sen bununda altından kalkarsın, ben sana güveniyorum.
İnşallah canım sağol güveninizi boşa çıkarmıycam dostlar diş zamanı bitmiyorki baharcım çıkaracağı da yok öyle bekliyorum ama gelmiyor bir türlü o yüzden kafayı yemeden halletmeye çabalayın olmazsa kısmet der sonra devam ederim

Vazgeçmiycrm ağlasın 15 gün daha her gün ağlıyor zaten uykuya geçerken Gece olmayıp gündüz olunca da otururmuymuş

Bursa çok guzelll Urfadan önceki görev yerimizidi kızıma hamileliğim orda geçmişti ve orda doğdu bı Bursalı bı Urfalı çocuğum var her gün gezerdik pideli köfte İskender ah sekerpare ya olsa da yesek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…