Teşekkür ederim canım ekran görüntüsünü aldım. Yeni tariflere acığım, yarin deniyecegim.canim haşlanmış nohutlarin dış kabuğunu aldım rondodan çektim, az soğan ve dereotu koydum, yumurta sarısı, galeta unu, zeytinyağı ekleyip kaşıkla karıştırdım. borcama yagli kagit serdim üstünede bu harçtan aldım ve serçe parmağı şeklinde fırında pişirdim verdim eline yedi. tadına baktık güzel bir aroması vardı.
Karya yine çok mutluGenelde bu moddayiz
Ben de kendim olunca denemekten hemen vazgeçiyorum buna para verdim hem de eşim asla inanmıyor olacağına kendimi ona kanıtlama lazımAh o alkışlar
Bak 2. Uyku icin deneyeyim dedim.çünku günduz uykularına geciş kolay oluyor nispeten geceye göre.yok yok dayanamadim.30 dk boyunca agladı.kucagima alır gibi eğildim.optüm burdayım kızim dedim.pat pat yaptım pış pış yaptım.aglamaktan ter icinde kaldı.alninda damarları şişti.keske denemeseydim.simdi o kazandı sallanarak uyuduhem de saati şaştı gözde erdogani dinledim.ona göre uygulama yaptım ama olmadı.hic dokunmasam nasil olurdu acaba? Ama videoda eğer hic ilgilenmeden aglasin uyusun derseniz guvenli baglanmayi zedelersiniz dedi.
InsAllah siz basarırsiniz.anladim.ki uzman olmadan tek başima yapamam
Hadi bakalım inşallah başarılı olursun. Bu bi kac gün başarılı olamazsan, sakın pes etme. Sanırım diş zamanına denk getirdin.Ben de kendim olunca denemekten hemen vazgeçiyorum buna para verdim hem de eşim asla inanmıyor olacağına kendimi ona kanıtlama lazımçok dua edin bana başarayım yüzüm kara çıkmasın
Şekerparem görsen hak verirsin öyle böyle bir uyku reddi yok İnanılmaz kabullenemiyor uykuyu
ben yazayım sana canim. tarifler yeni sayılır çünkü hep sallıyorum. yani aslında okuduklarimdan karıştırıyorum kafama göre.Teşekkür ederim canım ekran görüntüsünü aldım. Yeni tariflere acığım, yarin deniyecegim.
yapaaaarsinnnnn vazgecme. yapacaz. ben şimdilik gece kısmını uygulayamiyorum çünkü ağlarsa ses abisine gidecek onda uyanacak. ama gündüz baya oturdu diyebilirimBen de kendim olunca denemekten hemen vazgeçiyorum buna para verdim hem de eşim asla inanmıyor olacağına kendimi ona kanıtlama lazımçok dua edin bana başarayım yüzüm kara çıkmasın
Şekerparem görsen hak verirsin öyle böyle bir uyku reddi yok İnanılmaz kabullenemiyor uykuyu
Mizirdaniyor iste telefonu alacakmis
Erzurumluyuz kizSağol güzelim cevap iicin
Ben de yedirmkstim oldum yedi de baya
Patates kızartması da aldi eline
OH yemek isini hallettik simdilikk
KKizsiz erzurimlu musuniz cagi sizmi vurdubuz yoksaaa
Kayisi icirmedim henuz zeytinyagi ekledim mamasina bakalim insallah yapar. Anneme gitmiycem ya esim 4 damacana su doldurdu yarin bakicam idare edebiliyor muyuz gidip gelmekte zor cunkuMaşallah ne çok is yapmissIm bugün baharim ya.
Karyaya kayisiyi yaptin mi
Zeytinyag içerebilirsin
Bol su
Başka ne olabilir ki
Annene gitmeyecekmisin vaz mi geçtiniz
Bana hic oyle gelmiyor ama insallah yururde rahatlarim :)
Olmayacak seylere yapisiyor Karya hanim.sonrada agliyor böyle :)yaaaa balik burcu olaydı da senjn oglan gibi konusaydi bayiliyirum eriyorum resmen nasil naif. benimki annem diyor ama kavgaya gider gibi kukreyerek terazi burcu o da bazen cilveli de der babaya da babacik diyoregitim isi sabir işi. ama sonuc odakli bakmak lazim. bi de guven bagini zedelememek.
ben de vermezdim ama eşim verirdi canim
oyyyy bahar neler yapmışsın ya. Allahım ben de bir gün öyle becerikli olur muyumbu arada karya niye öyle bakmış pamuğum neyi var ?
canım tam.hazir hissetmeden başlama. kararlı olmak önemli çünkü.
Afiyet olsunilk defa nohut koftesi.yaptim hayatımda. ki kafama göre sallamasyon. civanım yedi ohh bi mutlu oldum sormayın
Insallah insallah :)Aynn canım kendini birde güvenceye alana kadar doğrulmuyor
Aynen jadem katılıyorumBKGK karya da bir anda yürüyecek
Sagol teyzesiKarya yine çok mutlumaşallah size güzel anne kız
+1Teşekkür ederim canım ekran görüntüsünü aldım. Yeni tariflere acığım, yarin deniyecegim.
Kırkım çıktı 10 gün sonra başladı canım son zamanlarda düzenli oluyorumIyiyim ben de aksam oldu işte yine.
Adet sen ne zamandir oluyorsun asli düzenli mi oluyor emsirirken olmaz diyorlar ya
Ben daha olamadim
J
Ne güzel olmuş iste gezmişsiniz.benim de teyzem Bursa da evli.bir defa gitmiştik.cok güzel bir sehirUmut isteyince öyle oldu sekerparem.
Yoktu zaten kar tee en tepede az Bir sey vardi.
Yagmayacak galiba hemen bu sene kar.
Ama.cok soğuk
Tekirdağ daa soğudu dimi
Kıyamam jadem gecmis olsun. Yazacaktim unutmuşumYa gel kuzum sana da yapayım
Valla ne yapacaksın daha ben hiç bir şey yapamıyorum çok işimvar ama belim tutuldu kaldımöyle
Helinim Terazi burcu oğlan bulmussun daha ne istiyorsunyaaaa balik burcu olaydı da senjn oglan gibi konusaydi bayiliyirum eriyorum resmen nasil naif. benimki annem diyor ama kavgaya gider gibi kukreyerek terazi burcu o da bazen cilveli de der babaya da babacik diyoregitim isi sabir işi. ama sonuc odakli bakmak lazim. bi de guven bagini zedelememek.
ben de vermezdim ama eşim verirdi canim
oyyyy bahar neler yapmışsın ya. Allahım ben de bir gün öyle becerikli olur muyumbu arada karya niye öyle bakmış pamuğum neyi var ?
canım tam.hazir hissetmeden başlama. kararlı olmak önemli çünkü.
Yaa özür dilerim o anda oyle yazdim geçtimBen de kendim olunca denemekten hemen vazgeçiyorum buna para verdim hem de eşim asla inanmıyor olacağına kendimi ona kanıtlama lazımçok dua edin bana başarayım yüzüm kara çıkmasın
Bende bir kez oldum bu ara da gelecek gibi ağrım var ama olamadım hala. Ağrısından da ayrı korkuyorum. Hafiflemiştir belki diye umuyorum bakalımIyiyim ben de aksam oldu işte yine.
Adet sen ne zamandir oluyorsun asli düzenli mi oluyor emsirirken olmaz diyorlar ya
Ben daha olamadim
J
Erzurumlusunuz demek eşim Erzurumlu çağ kebap arada öyle çekiyor ki canımız koronadan gidemedik bu ara hiçMizirdaniyor iste telefonu alacakmis
Erzurumluyuz kizcag kebap yeriz hep
Kayisi icirmedim henuz zeytinyagi ekledim mamasina bakalim insallah yapar. Anneme gitmiycem ya esim 4 damacana su doldurdu yarin bakicam idare edebiliyor muyuz gidip gelmekte zor cunku
Bana hic oyle gelmiyor ama insallah yururde rahatlarim :)
Olmayacak seylere yapisiyor Karya hanim.sonrada agliyor böyle :)
Afiyet olsuneline saglik
Insallah insallah :)
Sagol teyzesi
Uğraşsak bu kadar eşi Erzurumlu olan denk gelmezdi herhalde +1Erzurumlusunuz demek eşim Erzurumlu çağ kebap arada öyle çekiyor ki canımız koronadan gidemedik bu ara hiçErzurum’dan başka yerde yapılanları da sevmiyoruz.
4 benim oğluma tam geliyo tombik değilPrima 4 bizim bacaklari dar sanki
Lastik izi oluyor
Ince ve küçük sanki ya prima ondan mi acaba ben de 5 numaraya geçsem diyorum ama o da büyük mü olur 9 kiloyuz galiba bilmiorum da tam
Siz kaç kilosunuz dar gelior mu 4 prima gerci erkekti bebegin fark eder mi ki tombiklik
Afiyet olsun civana benimki de uydurma şeyleri çok seviyorilk defa nohut koftesi.yaptim hayatımda. ki kafama göre sallamasyon. civanım yedi ohh bi mutlu oldum sormayın
Zaten bunlara program yüklenir gibi biranda geliyor gelenAynn canım kendini birde güvenceye alana kadar doğrulmuyor
Aynen jadem katılıyorumBKGK karya da bir anda yürüyecek
İnşallah canım sağol güveninizi boşa çıkarmıycam dostlarHadi bakalım inşallah başarılı olursun. Bu bi kac gün başarılı olamazsan, sakın pes etme. Sanırım diş zamanına denk getirdin.
Sen bununda altından kalkarsın, ben sana güveniyorum.
Vazgeçmiycrm ağlasın 15 gün daha her gün ağlıyor zaten uykuya geçerkenben yazayım sana canim. tarifler yeni sayılır çünkü hep sallıyorum. yani aslında okuduklarimdan karıştırıyorum kafama göre.
sabah elma rendelerim ve fındık rendeledim , az labne , yumurta sarısı ve yulaf ununu kattım zeytinyağında pişirdim pankek tarzinda bi guzel yedi. dun labne yerine yogurt elma yerine ispanak koymustim findik yoktu. onceki gun yaban mersini ve ceviz vardi. yarin balkabakli yapayim diyorum ❤
yapaaaarsinnnnn vazgecme. yapacaz. ben şimdilik gece kısmını uygulayamiyorum çünkü ağlarsa ses abisine gidecek onda uyanacak. ama gündüz baya oturdu diyebilirim
Bursa çok guzelll Urfadan önceki görev yerimizidi kızıma hamileliğim orda geçmişti ve orda doğdu bı Bursalı bı Urfalı çocuğum varNe güzel olmuş iste gezmişsiniz.benim de teyzem Bursa da evli.bir defa gitmiştik.cok güzel bir sehirhatta ben hamile oldugumu ogrenmeden bursaya özgü ne varsa canım çekmisti.burda bursa iskender var oraya gitmistik.kestane sekeri iskender meshur Bursa da di mi? Bi de tahinli çörek meshur galiba karnım da tok ama
Burasi da cok soğukdenizden esiyor bırrr bırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?