Kuzum sardım krem sürüp sabahta korse taktım bütün gün nerdeyse daha iyiyim şimdi belimde sarılı yineNe güzel olmuş iste gezmişsiniz.benim de teyzem Bursa da evli.bir defa gitmiştik.cok güzel bir sehirhatta ben hamile oldugumu ogrenmeden bursaya özgü ne varsa canım çekmisti.burda bursa iskender var oraya gitmistik.kestane sekeri iskender meshur Bursa da di mi? Bi de tahinli çörek meshur galiba karnım da tok ama
Burasi da cok soğukdenizden esiyor bırrr bırrr
Kıyamam jadem gecmis olsun. Yazacaktim unutmuşumsicak bir duş iyi gelebilir canım.sonra da azıcık belini sar uzan yorgan falan ser.ısınsin kaslar.belki soguktann tutulmuştur.
Helinim Terazi burcu oğlan bulmussun daha ne istiyorsuno kadar uyumlu o kadar akilli olurlar ki.tuhaf bi şekilde hayranliigm vardir kendilerine.uyum insani sanslisin
Helin bakiyorum da marifetlisin.bize bir Mersin tantuni tarifi verir misin?.aslinda kac oldu sorucam utandim yacok seviyorum ama malum pandemi ya ben yapamiyorum evde.onlar etin özel bir yerini mi kullaniyorlar? Ne tarifler baktim ama yok yapamadim.galjba bir püf nokta kaciriyorum.sen de nzh99 da Mersindeydiniz diye hatırlıyorum.bilginiz varsa paylasir misiniz? @misskokulumm miss sen de belki bilirsin? Marifetli bacim
Yaa özür dilerim o anda oyle yazdim geçtimyapmamaliydim.senin modunu dusurduysem ozur dilerim jadem.ben basaramadim galiba su an sallanarak bile uyumuyor.hatta odaya girdigimiz gibi aglamaya basladi.oysa ki gozlerini kasiyor kulaklarini cekeliyordu
Allah yardimcin olsun.gazan mubarek olsun.sen basar insAllah sonra bize puf noktalari anlat.biz de yapari insAllah
Kolay gelsin canım insallah halledersin zorlanmadan bize de umut olursun başaran arkadaşlar da var ne güzel başta inanmak lazım niyeyse ben eğitilmeyecek bir bebe olarak görüyorum haydoyu vurur beni buVazgeçmiycrm ağlasın 15 gün daha her gün ağlıyor zaten uykuya geçerkenGece olmayıp gündüz olunca da otururmuymuş
Benimki geçmedi hala sanciya devamkeBende bir kez oldum bu ara da gelecek gibi ağrım var ama olamadım hala. Ağrısından da ayrı korkuyorum. Hafiflemiştir belki diye umuyorum bakalım
Yarasın civaan pasamiza senin de eline sağlık orjinal fikir hee deneyelimilk defa nohut koftesi.yaptim hayatımda. ki kafama göre sallamasyon. civanım yedi ohh bi mutlu oldum sormayın
Sanırım dis geliyor Aysecige canim.biz de oyle olduk çünkü@şekerpare5939 çok şükür tekrar yükselmedi ateşi ogünden sonra sadece huzursuz iştahsız severek yediği hiçbirşeyi yemiyor mamayı püskürküyor
Mantigi anliyorum ama nedense yapamiyorum kavurmaya dönüyor benimkiler.halbuki tantuni yumusacik oluyor.muhtemelen etin dogru yerini kullanmiyorum ben.bir daha bifteklik diyeyim kasaba.normalde kurban eti kullaniyorum.aama sırf su tantuniyi yemek icin et aldirmam lazimKalppare m tantuni çok kolay. Özellikle saç kavurma tavan varsa özüne uygun yapabilirsin. Sana biftekten olanının tarifini vereyim. Burda kasaplar tantunilik doğrarlar istediğinde. Ama biz kendimiz hazırlamayı tercih ederiz. Minik minik doğranan yağsız et düdüklüde haşlanır. Tavaya sıvı yağ konur etler atılır, ara ara sıcak suyla beslenerek pişirilir. Burda fırınlara söylediğinizde lavaşı tantunilik yaparlar, lavailar yağlı ete bastırılır. Sonra pişen tantuniler ekmeğe alınır. Önceden soğan piyazı yeşillik hazırlanır. İsteğe göre acısı baharatı eklenir afiyet olsun. Dürümleri dilim dilim kesip üzerine yoğurt ve biberli sos dökersin yoğurtlu tantuni olur. Bu arada ben de balık burcuyum. Kıyamam oğluşuna duygusalım benim
Bursa çok guzelll Urfadan önceki görev yerimizidi kızıma hamileliğim orda geçmişti ve orda doğdu bı Bursalı bı Urfalı çocuğum varher gün gezerdik pideli köfte İskender ah sekerpare ya olsa da yesek
InsAllah basarirsin JademKuzum sardım krem sürüp sabahta korse taktım bütün gün nerdeyse daha iyiyim şimdi belimde sarılı yinebirinci çocukta pertiçıkangiller
Yok bebeğim pes etmiycem inşallah ama yarın akşama başlıyorum videolar bugün geldi. Yaparsam tabiki hepiniz ihya olacaksınızjade Bike yaptı diye
Maşallah pür neşeGenelde bu moddayiz
Ooooffff lavaşlar yağlı ete mi batırılırKalppare m tantuni çok kolay. Özellikle saç kavurma tavan varsa özüne uygun yapabilirsin. Sana biftekten olanının tarifini vereyim. Burda kasaplar tantunilik doğrarlar istediğinde. Ama biz kendimiz hazırlamayı tercih ederiz. Minik minik doğranan yağsız et düdüklüde haşlanır. Tavaya sıvı yağ konur etler atılır, ara ara sıcak suyla beslenerek pişirilir. Burda fırınlara söylediğinizde lavaşı tantunilik yaparlar, lavailar yağlı ete bastırılır. Sonra pişen tantuniler ekmeğe alınır. Önceden soğan piyazı yeşillik hazırlanır. İsteğe göre acısı baharatı eklenir afiyet olsun. Dürümleri dilim dilim kesip üzerine yoğurt ve biberli sos dökersin yoğurtlu tantuni olur. Bu arada ben de balık burcuyum. Kıyamam oğluşuna duygusalım benim
Oyy maşallah kuzulara Ali ismini çok severim oğlum olsa adı Ömer Ali olsun istiyordumBu arada oglumun fotosunu koydum..Aliskom işteeee bu boncuk
Adaş çıktik demekKalppare maşallah yakışıklı Ali güzel kalpli Ali ay benim haydomun kulağına okuduğumuz adı da Ali kimlikte tek Göktürk ama aslında Göktürk Ali kankamiz elifimize de maşallah iki güzeller güzeli öpüyorum kocamannn
Teşekkür ederiz cancagzimOyy maşallah kuzulara Ali ismini çok severim oğlum olsa adı Ömer Ali olsun istiyordummaşallah Ali ye Elif e Rabbim güzel yazılar yazsın iyilerle karşılaştırsın tüm kötülüklerden korusun
Ay gece gece herkesin cani tantuni cektirdim.hakkinizi helal edin canlarim. Ama kac gundur canim fena cekiyor ve ben bir turlu disarda yapilanlar gibi yapamiyorum.en sonunda Mersine gidecegimGece gece mis gibi kokular geliyor burnuma bayılırım tantuniye yerinde yemek başka olur geçen yıl eşim eğitim için gitmişti mersine bizim Burda yediklerimiz tantuni değilmiş diyordu
Hhahshhaah artık nasıl seviyorsak yemeğiAy gece gece herkesin cani tantuni cektirdim.hakkinizi helal edin canlarim. Ama kac gundur canim fena cekiyor ve ben bir turlu disarda yapilanlar gibi yapamiyorum.en sonunda Mersine gidecegim
Biz anca yapmaya başladık ben çok uğraştım özellikle 4.-5. Aylarda dönmesi için baktım ki çok inatçı istemdiği şeye zorlamadım hanım ağayı şimdi özlillklr son 1 haftadır alev topu gibi hiç bir yerde durmuyor kafına göreZaten bunlara program yüklenir gibi biranda geliyor gelenbenimkide sürünmeden ilk defa emeklemeye geçti bugün hiç yapmadı nerdeyse ama sürünmeye devam neyse öğrendi deyip nasıl istiyorsa gitsin dedim benimki 5.5 ayda koltuktan inerdi kendini ite ite ama kontrolsüz tabi geri geri giderdi tutardım ben
İnşallah umut olurum kuzum size deKolay gelsin canım insallah halledersin zorlanmadan bize de umut olursun başaran arkadaşlar da var ne güzel başta inanmak lazım niyeyse ben eğitilmeyecek bir bebe olarak görüyorum haydoyu vurur beni buinancım yok o yüzden hoş zaten iki ağlamaya tav oluyorum kaşınıyom ben belin nasıl oldu jadem dikkat et kendine balim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?