2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kuzum sardım krem sürüp sabahta korse taktım bütün gün nerdeyse daha iyiyim şimdi belimde sarılı yine birinci çocukta pertiçıkangiller
Yok bebeğim pes etmiycem inşallah ama yarın akşama başlıyorum videolar bugün geldi. Yaparsam tabiki hepiniz ihya olacaksınız jade Bike yaptı diye

Vazgeçmiycrm ağlasın 15 gün daha her gün ağlıyor zaten uykuya geçerken Gece olmayıp gündüz olunca da otururmuymuş
Kolay gelsin canım insallah halledersin zorlanmadan bize de umut olursun başaran arkadaşlar da var ne güzel başta inanmak lazım niyeyse ben eğitilmeyecek bir bebe olarak görüyorum haydoyu vurur beni bu inancım yok o yüzden hoş zaten iki ağlamaya tav oluyorum kaşınıyom ben belin nasıl oldu jadem dikkat et kendine balim

Bende bir kez oldum bu ara da gelecek gibi ağrım var ama olamadım hala. Ağrısından da ayrı korkuyorum. Hafiflemiştir belki diye umuyorum bakalım
Benimki geçmedi hala sanciya devamke dün kivranmaktan kasmisim kendimi burnum kanadı ağrısız adet olanlara aşırı imreniyorum

@şekerpare5939 çok şükür tekrar yükselmedi ateşi ogünden sonra sadece huzursuz iştahsız severek yediği hiçbirşeyi yemiyor mamayı püskürküyor
Sanırım dis geliyor Aysecige canim.biz de oyle olduk çünkü
Mantigi anliyorum ama nedense yapamiyorum kavurmaya dönüyor benimkiler.halbuki tantuni yumusacik oluyor.muhtemelen etin dogru yerini kullanmiyorum ben.bir daha bifteklik diyeyim kasaba.normalde kurban eti kullaniyorum.aama sırf su tantuniyi yemek icin et aldirmam lazim

Aa sen de mi balik burcusun..anlamaliydim nezaketinden.. Allah vergisi naif yaratilislisiniz
gece gece siparis mi ettirecez giz
Yapariz yeriz ayıp ettin demek Aslı bursadan cıkti yola Urfada verdi mola
Urfa da cok güzel yer vallahi..Peygamberler şehri
InsAllah basarirsin Jadem
Bu arada saat 22.30 dan beri direnen bir kız var burda noluyor ya bu gece..ay basım tuttu ya sabah 7 8 gibi dikeyim ayaga da görsun gununu zilli bom

Ooooffff lavaşlar yağlı ete mi batırılır bir iştah patlaması yasiyorum su an gidem de püskevit yiyem yağlı ete batırılmış lavaş gibi hayal ederek

Bu arada oglumun fotosunu koydum..Aliskom işteeee bu boncuk
Oyy maşallah kuzulara Ali ismini çok severim oğlum olsa adı Ömer Ali olsun istiyordum maşallah Ali ye Elif e Rabbim güzel yazılar yazsın iyilerle karşılaştırsın tüm kötülüklerden korusun

Adaş çıktik demek Tesekkur ederiz dedim bu kadar anlatiyorum bir de oglumu gostereyim ayy kendimi bi hos hissettim ya oglumu gorucuye çıkarmış gibi

Oyy maşallah kuzulara Ali ismini çok severim oğlum olsa adı Ömer Ali olsun istiyordum maşallah Ali ye Elif e Rabbim güzel yazılar yazsın iyilerle karşılaştırsın tüm kötülüklerden korusun
Teşekkür ederiz cancagzim ben de kizimin adini Zeynep koymayi istiyordum ama kaynimin ilk aski zeynepmis.cok acilar cekmis ondan koyamadik.
Zeyno da cok sirin Allah bagislasin kuzularimizi

Gece gece mis gibi kokular geliyor burnuma bayılırım tantuniye yerinde yemek başka olur geçen yıl eşim eğitim için gitmişti mersine bizim Burda yediklerimiz tantuni değilmiş diyordu
Ay gece gece herkesin cani tantuni cektirdim.hakkinizi helal edin canlarim. Ama kac gundur canim fena cekiyor ve ben bir turlu disarda yapilanlar gibi yapamiyorum.en sonunda Mersine gidecegim

Biz anca yapmaya başladık ben çok uğraştım özellikle 4.-5. Aylarda dönmesi için baktım ki çok inatçı istemdiği şeye zorlamadım hanım ağayı şimdi özlillklr son 1 haftadır alev topu gibi hiç bir yerde durmuyor kafına göre
Ama ya Asya’nın sürünmesi çok tatlı

İnşallah umut olurum kuzum size de ya ben olmayacak diyevakmak istemiyorum bu çocukları biz böyle alıştırdı ne bilsin sallanıp uyumayı sabiler yoksa
Sağol dünür daha iyi bugün hazır eşim evdeyken iş yapayım dedim belim dediki otur dinlen 2021 epis evle girecepim aman yeni yıldan Umudum kalmadı şu seneden sonra zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…