- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Oyy maşşallh son anda gördüm kaldırdınBu arada oglumun fotosunu koydum..Aliskom işteeee bu boncuk
Ah kıyamam o kadar mı ağrılı geçiyor ben az olurum genelde ağrım olmaz ama çok olursa kusarım ağrıdanBenimki geçmedi hala sanciya devamkedün kivranmaktan kasmisim kendimi burnum kanadı ağrısız adet olanlara aşırı imreniyorum
Sorma adaşım heralde gece çok kalkıyoruz ya ondan ters bişey yaptım yatakta dediğin gibi aşağıda olunca zor oldu ağırlaşıyorlar artık dikkat etmek lazımJadesi adaşım geçmiş olsun beline. Benimki de fena. Yatağı değiştirdik benim bel pert oldu, gece indir kaldır. Uyku eğitimini de kolayca atlat inşallah. Asyama huzurlu mutlu uykular olsun.
Ahahah büyüme atağı varmış bu haftalarda yineSanırım dis geliyor Aysecige canim.biz de oyle olduk çünkü
Mantigi anliyorum ama nedense yapamiyorum kavurmaya dönüyor benimkiler.halbuki tantuni yumusacik oluyor.muhtemelen etin dogru yerini kullanmiyorum ben.bir daha bifteklik diyeyim kasaba.normalde kurban eti kullaniyorum.aama sırf su tantuniyi yemek icin et aldirmam lazim
Aa sen de mi balik burcusun..anlamaliydim nezaketinden.. Allah vergisi naif yaratilislisiniz
gece gece siparis mi ettirecez giz
Yapariz yeriz ayıp ettindemek Aslı bursadan cıkti yola Urfada verdi mola
Urfa da cok güzel yer vallahi..Peygamberler şehri
InsAllah basarirsin Jadem
Bu arada saat 22.30 dan beri direnen bir kız var burdanoluyor ya bu gece..ay basım tuttu ya sabah 7 8 gibi dikeyim ayaga da görsun gununu zilli bom
KaçırdımBu arada oglumun fotosunu koydum..Aliskom işteeee bu boncuk
Kız uğraşma ne zaman hazır olursa o zaman yaparBiz anca yapmaya başladık ben çok uğraştım özellikle 4.-5. Aylarda dönmesi için baktım ki çok inatçı istemdiği şeye zorlamadım hanım ağayı şimdi özlillklr son 1 haftadır alev topu gibi hiç bir yerde durmuyor kafına göre
Ama ya Asya’nın sürünmesi çok tatlı
galeta unu arttırılabilir ama gerek yok be kuzum yoksa ekmeği basmış gibi olacaz. bırak ne kadar yerse. bak arel de aynu hataya dustum şimdi zorlanıyoruz onda onun için civanin onune koyuyorum döke saça yedigi kadariyla artik+1
Helinnnnn ben de pankek mücver tarzı şeyleri çok yapıp eline veriyorum. Çünkü herşeyi eliyle yemek istiyor eline vercek şeyler bulmak da zor yani. biraz yiyor sonra başlıyor eliyle mıncıklamaya hamur gibi yapmaya sonra saçlara gözlere sürüyor. Sinirim zıplıyor onları temizlemesi bir ölüm çünkü. Bu sefer tüm hevesim kaçıyor veriyorum eline havuç gibi oyalanacak bişey kaşıkla yedirecek şeyler yapıyorum bu sefer. Biraz daha kıtır veya sert yapmak için ne katmak lazım acaba içine? @misskokulumm sen de bilirsin belki.
tantuninin orjinali ettendir ki ben asla yemem. tavuk yiyorum yesim tarifi vermis ama ben haslamada sevmiyorum tavuk kokuyor gibi geliyor. ben evde gogus ve sarma bagetten karisik bol yagda iyice kavurarak yapiyorum. biz butun malzemeleri ortaya koyariz sonra masada herkes kendine istediğini koyar sarar yer artik ne kadar yerseNe güzel olmuş iste gezmişsiniz.benim de teyzem Bursa da evli.bir defa gitmiştik.cok güzel bir sehirhatta ben hamile oldugumu ogrenmeden bursaya özgü ne varsa canım çekmisti.burda bursa iskender var oraya gitmistik.kestane sekeri iskender meshur Bursa da di mi? Bi de tahinli çörek meshur galiba karnım da tok ama
Burasi da cok soğukdenizden esiyor bırrr bırrr
Kıyamam jadem gecmis olsun. Yazacaktim unutmuşumsicak bir duş iyi gelebilir canım.sonra da azıcık belini sar uzan yorgan falan ser.ısınsin kaslar.belki soguktann tutulmuştur.
Helinim Terazi burcu oğlan bulmussun daha ne istiyorsuno kadar uyumlu o kadar akilli olurlar ki.tuhaf bi şekilde hayranliigm vardir kendilerine.uyum insani sanslisin
Helin bakiyorum da marifetlisin.bize bir Mersin tantuni tarifi verir misin?.aslinda kac oldu sorucam utandim yacok seviyorum ama malum pandemi ya ben yapamiyorum evde.onlar etin özel bir yerini mi kullaniyorlar? Ne tarifler baktim ama yok yapamadim.galjba bir püf nokta kaciriyorum.sen de nzh99 da Mersindeydiniz diye hatırlıyorum.bilginiz varsa paylasir misiniz? @misskokulumm miss sen de belki bilirsin? Marifetli bacim
Yaa özür dilerim o anda oyle yazdim geçtimyapmamaliydim.senin modunu dusurduysem ozur dilerim jadem.ben basaramadim galiba su an sallanarak bile uyumuyor.hatta odaya girdigimiz gibi aglamaya basladi.oysa ki gozlerini kasiyor kulaklarini cekeliyordu
Allah yardimcin olsun.gazan mubarek olsun.sen basar insAllah sonra bize puf noktalari anlat.biz de yapari insAllah
gece ki açlık ağlaması değil alışkanlık artık uyanıp uyanıp emmesi şimdilik azaltmaya çalışıyorum ama işte eğitime uygun yapma şansım yok çünkü hemen arel uyanacak sonra bizim ev cümbüş. gündüz 2 uykuda ve gece yatırırken alıştı gibi. yani gece gündüzü etkilemedi. bakalım inşallah daha iyi olacazVazgeçmiycrm ağlasın 15 gün daha her gün ağlıyor zaten uykuya geçerkenGece olmayıp gündüz olunca da otururmuymuş
kacirdimBu arada oglumun fotosunu koydum..Aliskom işteeee bu boncuk
pandemi bitsin de gel yeşim le birlikte seni ağırlarız büyük bir zevkleAy gece gece herkesin cani tantuni cektirdim.hakkinizi helal edin canlarim. Ama kac gundur canim fena cekiyor ve ben bir turlu disarda yapilanlar gibi yapamiyorum.en sonunda Mersine gidecegim
Bizim kızın sıkıntısı belli oldu, usttun yan dişlerini patlattı. Uykusuz geceler distenmiş sanırım, tabi uzerine atakta geldiyse bilmiyorum. Vallahi akşamları bir defa carpol veriyorum. Dis jeli kullaniyordum, arkadasım canımı sıktı. Hiç haber izlemiyormusun kac bebek öldü dedi. Ben bu zamana kadar oglumada, kızıma da kullanıyordum. Ama ortaya birşey atılıyor, insan ister istemez korkuyor. Varmı böyle birşey, eger varsa doktor neden versin. Ay ne bileyim ne yapsam olmuyor.Ahahah büyüme atağı varmış bu haftalarda yineonu yaşıyoruz sanırım sıra ile delirmeceler atak diye diye atacam görecek gününü dik şekerpare valla ayağa sabahtan görsün gününü
Biz de çok zaman geçiriyoruz bunlarla yaa mutfağa girer girmez oraya gidiyor. Yalnız soranlar olmuştu üstleri hafif kalkmaya başladı ama şöyle söyliyim kızım diş kaşıma noktasına kadar getirdi olayı. Bir kaç kez sokmakla bişey olmadı kurudu sonrasında ama bir parçayı özellikle elinden düşürmedi o soyulur gibi olduMagnetler iyi fikirmiş tavsiye ediyorumGünaydın herkese
Aman hep ağrısız olsun jadem zor ki ne zorAh kıyamam o kadar mı ağrılı geçiyor ben az olurum genelde ağrım olmaz ama çok olursa kusarım ağrıdanne zor ay kadın olmak
Atak mi var yine senin agzin ne söylüyor dünürAhahah büyüme atağı varmış bu haftalarda yineonu yaşıyoruz sanırım sıra ile delirmeceler atak diye diye atacam görecek gününü dik şekerpare valla ayağa sabahtan görsün gününü
Aslım buyurun gelin yapayım size kuzumOoooffff lavaşlar yağlı ete mi batırılırbir iştah patlaması yasiyorum su an gidem de püskevit yiyem yağlı ete batırılmış lavaş gibi hayal ederek
Evet abisini kesin diker ayağa ona ne şüphe alıştırırsan ona da maşallah sana ya dirayetinegaleta unu arttırılabilir ama gerek yok be kuzum yoksa ekmeği basmış gibi olacaz. bırak ne kadar yerse. bak arel de aynu hataya dustum şimdi zorlanıyoruz onda onun için civanin onune koyuyorum döke saça yedigi kadariyla artik
tantuninin orjinali ettendir ki ben asla yemem. tavuk yiyorum yesim tarifi vermis ama ben haslamada sevmiyorum tavuk kokuyor gibi geliyor. ben evde gogus ve sarma bagetten karisik bol yagda iyice kavurarak yapiyorum. biz butun malzemeleri ortaya koyariz sonra masada herkes kendine istediğini koyar sarar yer artik ne kadar yerse
gece ki açlık ağlaması değil alışkanlık artık uyanıp uyanıp emmesi şimdilik azaltmaya çalışıyorum ama işte eğitime uygun yapma şansım yok çünkü hemen arel uyanacak sonra bizim ev cümbüş. gündüz 2 uykuda ve gece yatırırken alıştı gibi. yani gece gündüzü etkilemedi. bakalım inşallah daha iyi olacaz
kacirdim
pandemi bitsin de gel yeşim le birlikte seni ağırlarız büyük bir zevkle
Nasip olur inşallah bir gün yeşim nasıl sıcak bı insansınAslım buyurun gelin yapayım size kuzum
Yerinde yemenizi isterim. Hastalık bitsin buyurun misafirim olun. Eşin hizmetiçi eğitim enstitüsünde seminere gelmiştir. Evim aynı bahçede enstitü ile. Bak adresi de verdim beklerim .Gece gece mis gibi kokular geliyor burnuma bayılırım tantuniye yerinde yemek başka olur geçen yıl eşim eğitim için gitmişti mersine bizim Burda yediklerimiz tantuni değilmiş diyordu
Başımın üstünde yerin var şekerparem. Benim Tekirdağ da Tekirdağ köftesi yemişliğim var.Ay gece gece herkesin cani tantuni cektirdim.hakkinizi helal edin canlarim. Ama kac gundur canim fena cekiyor ve ben bir turlu disarda yapilanlar gibi yapamiyorum.en sonunda Mersine gidecegim
Ne güzel olur Helinciğim.galeta unu arttırılabilir ama gerek yok be kuzum yoksa ekmeği basmış gibi olacaz. bırak ne kadar yerse. bak arel de aynu hataya dustum şimdi zorlanıyoruz onda onun için civanin onune koyuyorum döke saça yedigi kadariyla artik
tantuninin orjinali ettendir ki ben asla yemem. tavuk yiyorum yesim tarifi vermis ama ben haslamada sevmiyorum tavuk kokuyor gibi geliyor. ben evde gogus ve sarma bagetten karisik bol yagda iyice kavurarak yapiyorum. biz butun malzemeleri ortaya koyariz sonra masada herkes kendine istediğini koyar sarar yer artik ne kadar yerse
gece ki açlık ağlaması değil alışkanlık artık uyanıp uyanıp emmesi şimdilik azaltmaya çalışıyorum ama işte eğitime uygun yapma şansım yok çünkü hemen arel uyanacak sonra bizim ev cümbüş. gündüz 2 uykuda ve gece yatırırken alıştı gibi. yani gece gündüzü etkilemedi. bakalım inşallah daha iyi olacaz
kacirdim
pandemi bitsin de gel yeşim le birlikte seni ağırlarız büyük bir zevkle
Olduğum gibiyim. Aslıcım sen de öylesin. Çok saol. Belki burya tayininiz çıkar belli mi olur. Burda çocukların bir teyzesi senin bir ablan var kuzum.Nasip olur inşallah bir gün yeşim nasıl sıcak bı insansın
Canim diş jelleri sıkıntılı biraz diyorlar.dili uyusturup yutma zorluu bogulma tehlikesi yapıyormuş.ben hic kullanmadım ikisinde de. Hayirli olsun yeni incilerinizBizim kızın sıkıntısı belli oldu, usttun yan dişlerini patlattı. Uykusuz geceler distenmiş sanırım, tabi uzerine atakta geldiyse bilmiyorum. Vallahi akşamları bir defa carpol veriyorum. Dis jeli kullaniyordum, arkadasım canımı sıktı. Hiç haber izlemiyormusun kac bebek öldü dedi. Ben bu zamana kadar oglumada, kızıma da kullanıyordum. Ama ortaya birşey atılıyor, insan ister istemez korkuyor. Varmı böyle birşey, eger varsa doktor neden versin. Ay ne bileyim ne yapsam olmuyor.
Anladım canım doktor niye veriyor ozaman, neden satılıyor. İnşallah rahatlar daha iyi şuan, bir iki gune daha iyi olur heralde.Canim diş jelleri sıkıntılı biraz diyorlar.dili uyusturup yutma zorluu bogulma tehlikesi yapıyormuş.ben hic kullanmadım ikisinde de. Hayirli olsun yeni incilerinizartık rahat bir uyku çeker insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?