2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Jadesi adaşım geçmiş olsun beline. Benimki de fena. Yatağı değiştirdik benim bel pert oldu, gece indir kaldır. Uyku eğitimini de kolayca atlat inşallah. Asyama huzurlu mutlu uykular olsun.
Sorma adaşım heralde gece çok kalkıyoruz ya ondan ters bişey yaptım yatakta dediğin gibi aşağıda olunca zor oldu ağırlaşıyorlar artık dikkat etmek lazım
Teşekkür ederim hayırlısı ile 1 hafta geçsin diye bekşiycem

Ahahah büyüme atağı varmış bu haftalarda yine onu yaşıyoruz sanırım sıra ile delirmeceler atak diye diye atacam görecek gününü dik şekerpare valla ayağa sabahtan görsün gününü

Kız uğraşma ne zaman hazır olursa o zaman yapar zorlama kuzumu büyüdü artık daha hızlı ilerler bak gör
Sağol canım arkamda böcek gibi dolanıyor öyle ben böyle emekleme görmedim üşendiğinden sürünüyor sıpa anası kılıklı

galeta unu arttırılabilir ama gerek yok be kuzum yoksa ekmeği basmış gibi olacaz. bırak ne kadar yerse. bak arel de aynu hataya dustum şimdi zorlanıyoruz onda onun için civanin onune koyuyorum döke saça yedigi kadariyla artik
tantuninin orjinali ettendir ki ben asla yemem. tavuk yiyorum yesim tarifi vermis ama ben haslamada sevmiyorum tavuk kokuyor gibi geliyor. ben evde gogus ve sarma bagetten karisik bol yagda iyice kavurarak yapiyorum. biz butun malzemeleri ortaya koyariz sonra masada herkes kendine istediğini koyar sarar yer artik ne kadar yerse
Vazgeçmiycrm ağlasın 15 gün daha her gün ağlıyor zaten uykuya geçerken Gece olmayıp gündüz olunca da otururmuymuş
gece ki açlık ağlaması değil alışkanlık artık uyanıp uyanıp emmesi şimdilik azaltmaya çalışıyorum ama işte eğitime uygun yapma şansım yok çünkü hemen arel uyanacak sonra bizim ev cümbüş. gündüz 2 uykuda ve gece yatırırken alıştı gibi. yani gece gündüzü etkilemedi. bakalım inşallah daha iyi olacaz
Bu arada oglumun fotosunu koydum..Aliskom işteeee bu boncuk
kacirdim
Ay gece gece herkesin cani tantuni cektirdim.hakkinizi helal edin canlarim. Ama kac gundur canim fena cekiyor ve ben bir turlu disarda yapilanlar gibi yapamiyorum.en sonunda Mersine gidecegim
pandemi bitsin de gel yeşim le birlikte seni ağırlarız büyük bir zevkle

Ahahah büyüme atağı varmış bu haftalarda yine onu yaşıyoruz sanırım sıra ile delirmeceler atak diye diye atacam görecek gününü dik şekerpare valla ayağa sabahtan görsün gününü
Bizim kızın sıkıntısı belli oldu, usttun yan dişlerini patlattı. Uykusuz geceler distenmiş sanırım, tabi uzerine atakta geldiyse bilmiyorum. Vallahi akşamları bir defa carpol veriyorum. Dis jeli kullaniyordum, arkadasım canımı sıktı. Hiç haber izlemiyormusun kac bebek öldü dedi. Ben bu zamana kadar oglumada, kızıma da kullanıyordum. Ama ortaya birşey atılıyor, insan ister istemez korkuyor. Varmı böyle birşey, eger varsa doktor neden versin. Ay ne bileyim ne yapsam olmuyor.

Magnetler iyi fikirmiş tavsiye ediyorum Günaydın herkese
Biz de çok zaman geçiriyoruz bunlarla yaa mutfağa girer girmez oraya gidiyor. Yalnız soranlar olmuştu üstleri hafif kalkmaya başladı ama şöyle söyliyim kızım diş kaşıma noktasına kadar getirdi olayı. Bir kaç kez sokmakla bişey olmadı kurudu sonrasında ama bir parçayı özellikle elinden düşürmedi o soyulur gibi oldu

Ah kıyamam o kadar mı ağrılı geçiyor ben az olurum genelde ağrım olmaz ama çok olursa kusarım ağrıdan ne zor ay kadın olmak
Aman hep ağrısız olsun jadem zor ki ne zor
Atak mi var yine senin agzin ne söylüyor dünür bu yeni nesil bebeler de pek ataklı ne bu ya ben bunların ergenliğini düşünemiyorum

Haydoma Alo yapmayı öğrettim biseyle uğraşıyor diyelim Aloo diyorum o an eline ne geçerse terlik ıslak mendil kumanda ne varsa alıp kulağına götürüyo sıpa bir de anında yapmak için cirpiniyo kaç defa ayaktayken düştü alo sevdasına

Evet abisini kesin diker ayağa ona ne şüphe alıştırırsan ona da maşallah sana ya dirayetine yazın bende gelirim şekerpare ile haberiniz olsun tantuniler yer bi kahvenizi içerim

Gece gece mis gibi kokular geliyor burnuma bayılırım tantuniye yerinde yemek başka olur geçen yıl eşim eğitim için gitmişti mersine bizim Burda yediklerimiz tantuni değilmiş diyordu
Yerinde yemenizi isterim. Hastalık bitsin buyurun misafirim olun. Eşin hizmetiçi eğitim enstitüsünde seminere gelmiştir. Evim aynı bahçede enstitü ile. Bak adresi de verdim beklerim .
Ay gece gece herkesin cani tantuni cektirdim.hakkinizi helal edin canlarim. Ama kac gundur canim fena cekiyor ve ben bir turlu disarda yapilanlar gibi yapamiyorum.en sonunda Mersine gidecegim
Başımın üstünde yerin var şekerparem. Benim Tekirdağ da Tekirdağ köftesi yemişliğim var.
Ne güzel olur Helinciğim.

Canim diş jelleri sıkıntılı biraz diyorlar.dili uyusturup yutma zorluu bogulma tehlikesi yapıyormuş.ben hic kullanmadım ikisinde de. Hayirli olsun yeni incileriniz artık rahat bir uyku çeker insAllah

Canim diş jelleri sıkıntılı biraz diyorlar.dili uyusturup yutma zorluu bogulma tehlikesi yapıyormuş.ben hic kullanmadım ikisinde de. Hayirli olsun yeni incileriniz artık rahat bir uyku çeker insAllah
Anladım canım doktor niye veriyor ozaman, neden satılıyor. İnşallah rahatlar daha iyi şuan, bir iki gune daha iyi olur heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…