2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Cecenn e ben de katiliyorum. Karsinda gorunce daha farkli hissedebilirsin.

1 2 haftaya iyice azalır inşallah. Bulantı kusma için bir şey kullanıyor musun?
Hayır hamileliğimin başından beri kullanmadım hiç çünkü yiyorum öyle kusuyorm . Hiç yiyemesem hastanelik olup kullanırdım herlde. Kendim yemek yapsam asla yiyemezdm ama ailem yapıyor az da olsa kussam da yiyorum canm.
Bende geçici olduğunu düşünüyorum , ah bi an önce geçse de gerçek duygularıma kavuşsam :)

Benimde 3.kızım geliyor. 11+5 te söyledi doktorumuz. Bemcede kesin kız ☺ Nasıl olacak acaba
Benimde carsamba gunu ikili testim kendi doktorum özel hastanede ama ikili testi devlette yaptiriyorum arkadasimin calistigi hastanede ama onun soyledigine göre doktor cinsiyet soylemiyormus sanirim bende ogrenemiycem kendi doktoruma muaynem iki hafta sonra ozamanda belli olurmu bilemiyorum

Baktırdım canım kalp atışı normal ve sürekli hareket halinde. Çok şükür. O kadar korkuttu ki doktor beni.

Cecenn e ben de katiliyorum. Karsinda gorunce daha farkli hissedebilirsin.
Ay inşallah yoksa eşimde üzülür bende üzülürüm.. mesajlarda aradığında falan sürekli beni özlediğini söylüyor ben ise zorla o üzülmesin diye bende özledim diyorum. Karşısındayken nasl tepki vereceğim bende çok merak ediyorum

Teşekkür ederimm. İnşallah herhangi bir sıkıntı olmaz artık.

Oğluma hamileyken uçak yolculuğu çok yaptm havaalanındakilerden de geçmedim , bayan güvenlikler ayrı bir odaya getirip elle aradılar sağolsunlar
Araştırdım da deminden beri nette, o geçtiğimiz şeylerde radyasyon yokmuş zaten mamyetik alan varmış, o da evdeki buzdolabının ond biri kadar.. Çantaların geçtiği yerdeymiş radyasyon..

Evet canım okuyorum burda sürekli Perşembe kontrole gitçem söyleyim doktoruma
Acilde de yazarlar aslında Perşembe’ye çok var. Bugün yemek yedim ilk defa ama ölüyorum yemez olaydım. Açlıktan da ölüyorum resmen bıktım tost makarnadan ya

Kafani sakin sartlama akisina birak. Ozlemedim ozlemedim diye kafani sartlarsan olmaz sen akisina birak gozlerinin icine bakip ona simsiki saril insallah o duygularindan eser kalmaz

Araştırdım da deminden beri nette, o geçtiğimiz şeylerde radyasyon yokmuş zaten mamyetik alan varmış, o da evdeki buzdolabının ond biri kadar.. Çantaların geçtiği yerdeymiş radyasyon..
Evet canım bunu bende duydum ama evham yapacağıma geçmiyordum kendimi rahatlatıyodm işte :)

Çok teşekkür ederim saolun amin rabbım herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallh

Kafani sakin sartlama akisina birak. Ozlemedim ozlemedim diye kafani sartlarsan olmaz sen akisina birak gozlerinin icine bakip ona simsiki saril insallah o duygularindan eser kalmaz
Ay inşallah canım ya hayırlısı bakalm :) perşembe de doğum günüm belki cuma gelcem deyip perşembe de gelebilir :) o zaman güzl olur işte :))

Kızlar bu arada ben sürekli ekşi yiyorum hiç tatlı yemiyorum eskiden de tatlıyla aram yoktu herkes ekşi yiyorsun kızın olcak dedi ama erkek oldu
Bende 2 oglumda ilk aylarda hep eksi yedim son aylarda tatliya döndüm
Kızlar bir şeyi merak ediyorum. Alışveriş merkezlerinde falan xraylerden geçmenin bir zararı var mıdır? Ben olduğunu düşünmüyorum ama doktoru uyaran var mı bu konuda?
Onlarda radyasyon yok cantalarin koyuldugu yerde bir de havaalanindakiler de var rahat olabilirsin
Ye tatlıyı çıkar Hakkı’yı da var. Bu söz son aylar içinçıkmaya yakın. Kızımda ilk günler hep tatlı ve meyve yemiştim bende. Şimdi ağzıma süremiyorum.
Ilk zamanlar icin kiz anneleri hep tatli yediklerini soyluyorlar bende bu ara cok seker yiyorum tatliyla hala cok aram yok normalde de oyle aman aman sevmem su cinsiyetleri bir ogrensekte rahatlasak

Ben çok severim normalde ama şu an tık Yok şeker diyetine girdim resmen istesem yapamam. Kızımda iyi yiyordum. Aynen insan merak ediyor bir an önce öğrensek vakit geçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…