İnşallah ya kendimi bu şeklde teselli ediyorm ama yoruldum. Eşimden 1 aydır ayrıyım cuma günü gelecek ve ben hiç özlememişim. Eşimden de mi tiksindim acaba . Ben işe gittiğinde bile akşama kadar özlerdm tam 1 ay oldu bende tık yok. Geldiğinde nasl rol yapacağımözlemediğimi anlarsa çok üzülecek..
Oğluma hamileyken hiç böyle şeyler yaşamadım bu sefer gerçekten yorucu ve zor
Cecenn e ben de katiliyorum. Karsinda gorunce daha farkli hissedebilirsin.Bu geçici bir süreçHormonlar ne kadar çok şeyi etkiliyor. Gerçekten insan duygularına bile hakim olamıyor. Bence önemli olan şunu bilmek bu duygular gerçek değil ve her zaman seninle olmayacak. Belki eşini karşında görünce daha farklı hissedebilirsin. Kendini suçlama.
Bence yok ben hep kahvaltıdan sonra alıyorum meselaAyy sorma folik asiti hep unutuyorum yatmadan içiyorum genelde.. Günün hangi saati olduğunun bir önemi var mı bu arada ya?
Hayır hamileliğimin başından beri kullanmadım hiç çünkü yiyorum öyle kusuyorm . Hiç yiyemesem hastanelik olup kullanırdım herlde. Kendim yemek yapsam asla yiyemezdm ama ailem yapıyor az da olsa kussam da yiyorum canm.1 2 haftaya iyice azalır inşallah. Bulantı kusma için bir şey kullanıyor musun?
Bende geçici olduğunu düşünüyorum , ah bi an önce geçse de gerçek duygularıma kavuşsam :)Bu geçici bir süreçHormonlar ne kadar çok şeyi etkiliyor. Gerçekten insan duygularına bile hakim olamıyor. Bence önemli olan şunu bilmek bu duygular gerçek değil ve her zaman seninle olmayacak. Belki eşini karşında görünce daha farklı hissedebilirsin. Kendini suçlama.
Benimde carsamba gunu ikili testim kendi doktorum özel hastanede ama ikili testi devlette yaptiriyorum arkadasimin calistigi hastanede ama onun soyledigine göre doktor cinsiyet soylemiyormus sanirim bende ogrenemiycem kendi doktoruma muaynem iki hafta sonra ozamanda belli olurmu bilemiyorumBenimde 3.kızım geliyor. 11+5 te söyledi doktorumuz. Bemcede kesin kız ☺ Nasıl olacak acaba
Baktırdım canım kalp atışı normal ve sürekli hareket halinde. Çok şükür.Canım endişelenme. Ben oğluma hamileyken ilk kahverengi gelmişti doktoruma yazmıştm hemen. Kırmızı gelmedkçe korkma demişti kırmızı görürsen en yakn hastanede bebeğin hareketlerine baktır demişti.
Eğer senin de için rahat değilse git bi bak bebeğine istersen
Ay inşallah yoksa eşimde üzülür bende üzülürüm.. mesajlarda aradığında falan sürekli beni özlediğini söylüyor ben ise zorla o üzülmesin diye bende özledim diyorum. Karşısındayken nasl tepki vereceğim bende çok merak ediyorumCecenn e ben de katiliyorum. Karsinda gorunce daha farkli hissedebilirsin.
Teşekkür ederimm. İnşallah herhangi bir sıkıntı olmaz artık.Benim 8. haftaya kadar hep kanamalı geçti. O yüzden sizi anlayabiliyorum sürekli iç çamaşırımı kontrol ediyordum dua ediyordum bebeğime bir şey olmasın diye. Bir şey olmadı çok şükür. Kırmızı ve gittikçe artan kanama tehlikeli onun dışındakiler normal demişti doktorum.
Çok şükür canm . Bazı doktorlar malesef çok kaba .Baktırdım canım kalp atışı normal ve sürekli hareket halinde. Çok şükür.O kadar korkuttu ki doktor beni.
Oğluma hamileyken de geçmemiştim şmdi de geçmiyorum hepsi de anlayışla karşılıyor çok şükür. Hatırlamıyorum kimin uyardığını ama bazen ben unutsam da kayınvalidem hatırlatıyor geçme diyor.. önlem almakta fayda var
Araştırdım da deminden beri nette, o geçtiğimiz şeylerde radyasyon yokmuş zaten mamyetik alan varmış, o da evdeki buzdolabının ond biri kadar.. Çantaların geçtiği yerdeymiş radyasyon..Oğluma hamileyken uçak yolculuğu çok yaptm havaalanındakilerden de geçmedim , bayan güvenlikler ayrı bir odaya getirip elle aradılar sağolsunlar
Acilde de yazarlar aslında Perşembe’ye çok var. Bugün yemek yedim ilk defa ama ölüyorum yemez olaydım. Açlıktan da ölüyorum resmen bıktım tost makarnadan yaEvet canım okuyorum burda sürekli Perşembe kontrole gitçem söyleyim doktoruma
Ye tatlıyı çıkar Hakkı’yı da var. Bu söz son aylar içinYe ekşiyi çıkar ayşeyi tarih oldu desene
Kafani sakin sartlama akisina birak. Ozlemedim ozlemedim diye kafani sartlarsan olmazAy inşallah yoksa eşimde üzülür bende üzülürüm.. mesajlarda aradığında falan sürekli beni özlediğini söylüyor ben ise zorla o üzülmesin diye bende özledim diyorum. Karşısındayken nasl tepki vereceğim bende çok merak ediyorum
Evet canım bunu bende duydum ama evham yapacağıma geçmiyordum kendimi rahatlatıyodm işte :)Araştırdım da deminden beri nette, o geçtiğimiz şeylerde radyasyon yokmuş zaten mamyetik alan varmış, o da evdeki buzdolabının ond biri kadar.. Çantaların geçtiği yerdeymiş radyasyon..
Çok teşekkür ederim saolun amin rabbım herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallhRabbim en kısa zamanda size de nasip etsin. Hamilelerin duası kabul olur derler. Burda her birimiz bir kere bu duayı etsek eminim yankı bulur ses olur dua gerçeğe döner yeterki içtenlikle edelim, isteyelim.
Tüm kalbimle diliyorum Allahım sana ve senin gibi isteyen çabalayan anne olmak için can atan tüm kalpleri sevindirsin.
Ay inşallah canım ya hayırlısı bakalm :) perşembe de doğum günüm belki cuma gelcem deyip perşembe de gelebilir :) o zaman güzl olur işte :))Kafani sakin sartlama akisina birak. Ozlemedim ozlemedim diye kafani sartlarsan olmazsen akisina birak gozlerinin icine bakip ona simsiki saril insallah o duygularindan eser kalmaz ♥
Bende 2 oglumda ilk aylarda hep eksi yedim son aylarda tatliya döndümKızlar bu arada ben sürekli ekşi yiyorum hiç tatlı yemiyorum eskiden de tatlıyla aram yoktu herkes ekşi yiyorsun kızın olcak dedi ama erkek oldu
Onlarda radyasyon yok cantalarin koyuldugu yerde bir de havaalanindakiler de var rahat olabilirsinKızlar bir şeyi merak ediyorum. Alışveriş merkezlerinde falan xraylerden geçmenin bir zararı var mıdır? Ben olduğunu düşünmüyorum ama doktoru uyaran var mı bu konuda?
Ilk zamanlar icin kiz anneleri hep tatli yediklerini soyluyorlar bende bu ara cok seker yiyorum tatliyla hala cok aram yok normalde de oyle aman aman sevmem su cinsiyetleri bir ogrensekte rahatlasakYe tatlıyı çıkar Hakkı’yı da var. Bu söz son aylar içinçıkmaya yakın. Kızımda ilk günler hep tatlı ve meyve yemiştim bende. Şimdi ağzıma süremiyorum.
Ben çok severim normalde ama şu an tık YokBende 2 oglumda ilk aylarda hep eksi yedim son aylarda tatliya döndüm
Onlarda radyasyon yok cantalarin koyuldugu yerde bir de havaalanindakiler de var rahat olabilirsin
Ilk zamanlar icin kiz anneleri hep tatli yediklerini soyluyorlar bende bu ara cok seker yiyorum tatliyla hala cok aram yok normalde de oyle aman aman sevmem su cinsiyetleri bir ogrensekte rahatlasak
Sağol canım desteğin için.Çok şükür canm . Bazı doktorlar malesef çok kaba .
Sen stres yapma
sorma valla her ay havaya atılan para kiracılık birde böyle adam çok git diyebiliyor seninde değil zor vallaÇok teşekkür ederim içime sindi. Bakalım bu evde ne kadar oturucaz kiracılık çok zor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?