Bilmiyorum ki canım.her doktorun anlayışı farkli.baksana herbirimiz calpolu bile farklı ölçulerde veriyoruzAnladım canım doktor niye veriyor ozaman, neden satılıyor. İnşallah rahatlar daha iyi şuan, bir iki gune daha iyi olur heralde.
ya yerim ya . sana da oyuncak cıkmış uğraşma haydomuzlaHaydoma Alo yapmayı öğrettim biseyle uğraşıyor diyelim Aloo diyorum o an eline ne geçerse terlik ıslak mendil kumanda ne varsa alıp kulağına götürüyo sıpa bir de anında yapmak için cirpiniyo kaç defa ayaktayken düştü alo sevdasına
inşallah başarırız canim. direniyor civan ama bende direniyorum mecbur. bugün eşime dedim ki çözümü buldum hiç uyumamalıyız ki yetişelim herşeye yoksa ben yapamıyorumEvet abisini kesin diker ayağa ona ne şüphe alıştırırsan ona da maşallah sana ya dirayetineyazın bende gelirim şekerpare ile haberiniz olsun tantuniler yer bi kahvenizi içerim
Haklısın İnşallah biran evvel rahatlar senin kızda. Ne bilim diş ağrısı bu zamana kadar, bir kez çektim. Dayanilcak bi şey değil. İnşallah onların öyle değildir, abartıyor olduklarını düşünmek istiyorumBilmiyorum ki canım.her doktorun anlayışı farkli.baksana herbirimiz calpolu bile farklı ölçulerde veriyoruz
Bir doktor tehlikeli derken öbürü bisey olmaz diyebiliyorben vermedim hic ama aşırı zorlandılar.ama olsun katlanmaktan baska bisey gelmiyor elimden
Iki gune uykulari duzene girer insAllah.bizim tek disli canavarın da diger disi epey belirdi.bir iki gune çıkar sanirim.cikti sandim ama cikmamis.uykususum.disimi sikmaktan disim agriyor
Bizim de ne güzel beraber aynı odada yatiyorlardı. Herşey sil baştan olacak heralde. Oğlum kızın bariyerini kırdı, kıyamıyorum yatağa, birde diş eklendi 2 gündür beraber yatıyoruz.ya yerim ya . sana da oyuncak cıkmış uğraşma haydomuzla
inşallah başarırız canim. direniyor civan ama bende direniyorum mecbur. bugün eşime dedim ki çözümü buldum hiç uyumamalıyız ki yetişelim herşeye yoksa ben yapamıyorum
Eşim de hep diyo uğraşma çocukla diyeeya yerim ya . sana da oyuncak cıkmış uğraşma haydomuzla
inşallah başarırız canim. direniyor civan ama bende direniyorum mecbur. bugün eşime dedim ki çözümü buldum hiç uyumamalıyız ki yetişelim herşeye yoksa ben yapamıyorum
Tesekkur ederiz teyzesiOyy maşşallh son anda gördüm kaldırdın
Simdi 1. Uyku uyumaya calisiyoruz ama nedense direniyoruzAhahah büyüme atağı varmış bu haftalarda yineonu yaşıyoruz sanırım sıra ile delirmeceler atak diye diye atacam görecek gününü dik şekerpare valla ayağa sabahtan görsün gününü
Yeniden ekledimKaçırdım
galeta unu arttırılabilir ama gerek yok be kuzum yoksa ekmeği basmış gibi olacaz. bırak ne kadar yerse. bak arel de aynu hataya dustum şimdi zorlanıyoruz onda onun için civanin onune koyuyorum döke saça yedigi kadariyla artik
tantuninin orjinali ettendir ki ben asla yemem. tavuk yiyorum yesim tarifi vermis ama ben haslamada sevmiyorum tavuk kokuyor gibi geliyor. ben evde gogus ve sarma bagetten karisik bol yagda iyice kavurarak yapiyorum. biz butun malzemeleri ortaya koyariz sonra masada herkes kendine istediğini koyar sarar yer artik ne kadar yerse
gece ki açlık ağlaması değil alışkanlık artık uyanıp uyanıp emmesi şimdilik azaltmaya çalışıyorum ama işte eğitime uygun yapma şansım yok çünkü hemen arel uyanacak sonra bizim ev cümbüş. gündüz 2 uykuda ve gece yatırırken alıştı gibi. yani gece gündüzü etkilemedi. bakalım inşallah daha iyi olacaz
kacirdim
pandemi bitsin de gel yeşim le birlikte seni ağırlarız büyük bir zevkle
sarı bir civcivvv gordum sankiMagnetler iyi fikirmiş tavsiye ediyorumGünaydın herkese
Allah seni napmasin e miHaydoma Alo yapmayı öğrettim biseyle uğraşıyor diyelim Aloo diyorum o an eline ne geçerse terlik ıslak mendil kumanda ne varsa alıp kulağına götürüyo sıpa bir de anında yapmak için cirpiniyo kaç defa ayaktayken düştü alo sevdasına
Ooo tatil planlarıEvet abisini kesin diker ayağa ona ne şüphe alıştırırsan ona da maşallah sana ya dirayetineyazın bende gelirim şekerpare ile haberiniz olsun tantuniler yer bi kahvenizi içerim
Aa demek geldin burayaYerinde yemenizi isterim. Hastalık bitsin buyurun misafirim olun. Eşin hizmetiçi eğitim enstitüsünde seminere gelmiştir. Evim aynı bahçede enstitü ile. Bak adresi de verdim beklerim .
Başımın üstünde yerin var şekerparem. Benim Tekirdağ da Tekirdağ köftesi yemişliğim var.
Ne güzel olur Helinciğim.
Çok çok yaramaz teyzesiAllah seni napmasin e miaferin minik Alime bu arada fototaki hareketi yeriiim yaramazliklara baslamis. Hakikaten zevklerimiz benziyor ya kiyafeti cook hos.benim oglanin da su an ki fotodaki kiyafette supermanli.ama gorunmemis
Afiyet bal seker olsun yarasin kuzuya. bende hayır diyemem. Tatlı duskunlugum yoktur ama, helvayı bende severim.Simdi 1. Uyku uyumaya calisiyoruz ama nedense direniyoruzbana atak geldi atak soldan soldan bugun tahin helvasi verdim azicik arada da ekmek verdim.ekmegi verdikçe sinirle bagriyor helvayi verince sirita sirita yiyor.ekmek istemezmis. Gözdesi ekmekken simdi ekmek out helva in oldu
Ben resmi attıktan 2 dk sonra bırakıp geldi ayaklarıma dolandıBiz de çok zaman geçiriyoruz bunlarla yaa mutfağa girer girmez oraya gidiyor. Yalnız soranlar olmuştu üstleri hafif kalkmaya başladı ama şöyle söyliyim kızım diş kaşıma noktasına kadar getirdi olayı. Bir kaç kez sokmakla bişey olmadı kurudu sonrasında ama bir parçayı özellikle elinden düşürmedi o soyulur gibi oldu
meshur bir yer var dayanamadık arada aliyoruzErzurumlusunuz demek eşim Erzurumlu çağ kebap arada öyle çekiyor ki canımız koronadan gidemedik bu ara hiçErzurum’dan başka yerde yapılanları da sevmiyoruz.
Aa gecmis olsun ya. Gecen ay benimde baya zor gectiBenimki geçmedi hala sanciya devamkedün kivranmaktan kasmisim kendimi burnum kanadı ağrısız adet olanlara aşırı imreniyorum
Masallah ❤Bu arada oglumun fotosunu koydum..Aliskom işteeee bu boncuk
Böcek deme kiz tatlisa onu yerim benKız uğraşma ne zaman hazır olursa o zaman yaparzorlama kuzumu büyüdü artık daha hızlı ilerler bak gör
Sağol canım arkamda böcek gibi dolanıyor öyle ben böyle emekleme görmedimüşendiğinden sürünüyor sıpa anası kılıklı
Hadi bakalim ciktiysa rahatlar insallah. Bu dis sureci 2 yasa kadar boyle surecek heralde. Dis jeli benim ablalarımda kullanmisti aman herkes birsey diyor canim iste takilma sen.Bizim kızın sıkıntısı belli oldu, usttun yan dişlerini patlattı. Uykusuz geceler distenmiş sanırım, tabi uzerine atakta geldiyse bilmiyorum. Vallahi akşamları bir defa carpol veriyorum. Dis jeli kullaniyordum, arkadasım canımı sıktı. Hiç haber izlemiyormusun kac bebek öldü dedi. Ben bu zamana kadar oglumada, kızıma da kullanıyordum. Ama ortaya birşey atılıyor, insan ister istemez korkuyor. Varmı böyle birşey, eger varsa doktor neden versin. Ay ne bileyim ne yapsam olmuyor.
Ah kıyamam diş mahvediyor hepimiziBizim kızın sıkıntısı belli oldu, usttun yan dişlerini patlattı. Uykusuz geceler distenmiş sanırım, tabi uzerine atakta geldiyse bilmiyorum. Vallahi akşamları bir defa carpol veriyorum. Dis jeli kullaniyordum, arkadasım canımı sıktı. Hiç haber izlemiyormusun kac bebek öldü dedi. Ben bu zamana kadar oglumada, kızıma da kullanıyordum. Ama ortaya birşey atılıyor, insan ister istemez korkuyor. Varmı böyle birşey, eger varsa doktor neden versin. Ay ne bileyim ne yapsam olmuyor.
Bu kar bizi yer ergenlikte ben size yazıyor olurum halaAman hep ağrısız olsun jadem zor ki ne zor
Atak mi var yine senin agzin ne söylüyor dünürbu yeni nesil bebeler de pek ataklı ne bu ya ben bunların ergenliğini düşünemiyorum
Bizim de ne güzel beraber aynı odada yatiyorlardı. Herşey sil baştan olacak heralde. Oğlum kızın bariyerini kırdı, kıyamıyorum yatağa, birde diş eklendi 2 gündür beraber yatıyoruz.
valla baharcim civan ayrı müzikle uyurdu onu da aynı ninniyle uyutmaya başladım. hayalim tek ninniyle 2 çocuğu aynı anda uyutmakHelinnnnn arel bez kullanıyormu bıraktımı
Ah yerim ben onuHaydoma Alo yapmayı öğrettim biseyle uğraşıyor diyelim Aloo diyorum o an eline ne geçerse terlik ıslak mendil kumanda ne varsa alıp kulağına götürüyo sıpa bir de anında yapmak için cirpiniyo kaç defa ayaktayken düştü alo sevdasına
geçer geçer daha öncelikleri gibi bu da geçer neler neler geçmedi ki bu da geçerBu kar bizi yer ergenlikte ben size yazıyor olurum halasağlıkla büyüsünler dünür geçer elbet bu günlerde
O kadarr haklı bir tespitkiya yerim ya . sana da oyuncak cıkmış uğraşma haydomuzla
Ben de kahvaltiya abur cubur niyetine ya helva ya cokokren koyarım.genelde tatli recel pekmez bal oluyorAfiyet bal seker olsun yarasin kuzuya. bende hayır diyemem. Tatlı duskunlugum yoktur ama, helvayı bende severim.
Ay bak Tahsin geliyorlar soldan soldanTesekkur ederiz teyzesi
Simdi 1. Uyku uyumaya calisiyoruz ama nedense direniyoruzbana atak geldi atak soldan soldan bugun tahin helvasi verdim azicik arada da ekmek verdim.ekmegi verdikçe sinirle bagriyor helvayi verince sirita sirita yiyor.ekmek istemezmis. Gözdesi ekmekken simdi ekmek out helva in oldu
Yeniden ekledim
Canım senin et yemedigini mesaji yazdiktan 30 dk sorna hatirladimama yazmis bulundum ama tavuk fikri iyiymis tavukta ete göre daha iyiyimdir tesekkur ederim❣❣❣
sarı bir civcivvv gordum sanki❣
Allah seni napmasin e miaferin minik Alime bu arada fototaki hareketi yeriiim yaramazliklara baslamis. Hakikaten zevklerimiz benziyor ya kiyafeti cook hos.benim oglanin da su an ki fotodaki kiyafette supermanli.ama gorunmemis
Ooo tatil planları
Aa demek geldin burayagüzel sehir ama ısinamadim gitti buraya ya
Tekrar yolun duserse gorusuruz insAllah yeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?