2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Anladım canım doktor niye veriyor ozaman, neden satılıyor. İnşallah rahatlar daha iyi şuan, bir iki gune daha iyi olur heralde.
Bilmiyorum ki canım.her doktorun anlayışı farkli.baksana herbirimiz calpolu bile farklı ölçulerde veriyoruz
Bir doktor tehlikeli derken öbürü bisey olmaz diyebiliyor ben vermedim hic ama aşırı zorlandılar.ama olsun katlanmaktan baska bisey gelmiyor elimden
Iki gune uykulari duzene girer insAllah.bizim tek disli canavarın da diger disi epey belirdi.bir iki gune çıkar sanirim.cikti sandim ama cikmamis.uykususum.disimi sikmaktan disim agriyor

ya yerim ya . sana da oyuncak cıkmış uğraşma haydomuzla
Evet abisini kesin diker ayağa ona ne şüphe alıştırırsan ona da maşallah sana ya dirayetine yazın bende gelirim şekerpare ile haberiniz olsun tantuniler yer bi kahvenizi içerim
inşallah başarırız canim. direniyor civan ama bende direniyorum mecbur. bugün eşime dedim ki çözümü buldum hiç uyumamalıyız ki yetişelim herşeye yoksa ben yapamıyorum

Haklısın İnşallah biran evvel rahatlar senin kızda. Ne bilim diş ağrısı bu zamana kadar, bir kez çektim. Dayanilcak bi şey değil. İnşallah onların öyle değildir, abartıyor olduklarını düşünmek istiyorum

Bizim de ne güzel beraber aynı odada yatiyorlardı. Herşey sil baştan olacak heralde. Oğlum kızın bariyerini kırdı, kıyamıyorum yatağa, birde diş eklendi 2 gündür beraber yatıyoruz.

Eşim de hep diyo uğraşma çocukla diyee

Oyy maşşallh son anda gördüm kaldırdın
Tesekkur ederiz teyzesi
Ahahah büyüme atağı varmış bu haftalarda yine onu yaşıyoruz sanırım sıra ile delirmeceler atak diye diye atacam görecek gününü dik şekerpare valla ayağa sabahtan görsün gününü
Simdi 1. Uyku uyumaya calisiyoruz ama nedense direniyoruz bana atak geldi atak soldan soldan bugun tahin helvasi verdim azicik arada da ekmek verdim.ekmegi verdikçe sinirle bagriyor helvayi verince sirita sirita yiyor.ekmek istemezmis. Gözdesi ekmekken simdi ekmek out helva in oldu
Yeniden ekledim

Canım senin et yemedigini mesaji yazdiktan 30 dk sorna hatirladim ama yazmis bulundum ama tavuk fikri iyiymis tavukta ete göre daha iyiyimdir tesekkur ederim❣❣❣

Magnetler iyi fikirmiş tavsiye ediyorum Günaydın herkese
sarı bir civcivvv gordum sanki
Allah seni napmasin e mi aferin minik Alime bu arada fototaki hareketi yeriiim yaramazliklara baslamis. Hakikaten zevklerimiz benziyor ya kiyafeti cook hos.benim oglanin da su an ki fotodaki kiyafette supermanli.ama gorunmemis
Evet abisini kesin diker ayağa ona ne şüphe alıştırırsan ona da maşallah sana ya dirayetine yazın bende gelirim şekerpare ile haberiniz olsun tantuniler yer bi kahvenizi içerim
Ooo tatil planları
Aa demek geldin buraya güzel sehir ama ısinamadim gitti buraya ya
Tekrar yolun duserse gorusuruz insAllah yeşim

Allah seni napmasin e mi aferin minik Alime bu arada fototaki hareketi yeriiim yaramazliklara baslamis. Hakikaten zevklerimiz benziyor ya kiyafeti cook hos.benim oglanin da su an ki fotodaki kiyafette supermanli.ama gorunmemis
Çok çok yaramaz teyzesi kıyafet kardeşliğiii

Afiyet bal seker olsun yarasin kuzuya. bende hayır diyemem. Tatlı duskunlugum yoktur ama, helvayı bende severim.

Ben resmi attıktan 2 dk sonra bırakıp geldi ayaklarıma dolandı henüz yiyecek kadar zaman geçiremedik

Benimki geçmedi hala sanciya devamke dün kivranmaktan kasmisim kendimi burnum kanadı ağrısız adet olanlara aşırı imreniyorum
Aa gecmis olsun ya. Gecen ay benimde baya zor gecti

Bu arada oglumun fotosunu koydum..Aliskom işteeee bu boncuk
Masallah ❤
Böcek deme kiz tatlisa onu yerim ben
Hadi bakalim ciktiysa rahatlar insallah. Bu dis sureci 2 yasa kadar boyle surecek heralde. Dis jeli benim ablalarımda kullanmisti aman herkes birsey diyor canim iste takilma sen.

Ah kıyamam diş mahvediyor hepimizi ya sen aklında şüphe olduysa karanfil yağı falan sürsene çok büyük etkisi yok bence her türlü ağrı sızı var. Ne demek ne yapsam olmuyor nasıl güzel annesin sen kimsenin moralini bozmasına izin verme aynen devam bildiğin sistem.
Her çocuk kendine has her anne çocuğuna has anne en güzel anne de bebeğin kendi annesi

Aman hep ağrısız olsun jadem zor ki ne zor

Atak mi var yine senin agzin ne söylüyor dünür bu yeni nesil bebeler de pek ataklı ne bu ya ben bunların ergenliğini düşünemiyorum
Bu kar bizi yer ergenlikte ben size yazıyor olurum hala sağlıkla büyüsünler dünür geçer elbet bu günlerde

Bizim de ne güzel beraber aynı odada yatiyorlardı. Herşey sil baştan olacak heralde. Oğlum kızın bariyerini kırdı, kıyamıyorum yatağa, birde diş eklendi 2 gündür beraber yatıyoruz.

Helinnnnn arel bez kullanıyormu bıraktımı
valla baharcim civan ayrı müzikle uyurdu onu da aynı ninniyle uyutmaya başladım. hayalim tek ninniyle 2 çocuğu aynı anda uyutmak inşallah aynı odaya geçirebilirim bizde kedi de var malum civan sesten etkileniyor.
arel yazın biz yokladım ama daha kaş farkındalığı oluşmamıştı ustelemedim. herşeyi de aldım da onun hazır olmasını bekliyorum. kardeşinden baskı kuruyorum sanıp üzülmesin diye beze devam. kaka yaparken yaptı gibi söylesede kaçıp saklanıyor tuvalete gitmeye yanaşmıyor ama çişte hala farkında degil

Ah yerim ben onu bizde çak yapmayı öğrendik ama her seferinde yapmıyor her şeyi öğreniyor sevme şekli yoköp diyorum asla cici yaptırıyorum yok misskokulumm bu kız öğreniyor nasıl yaptır caz

O kadarr haklı bir tespitki uyuyan anneye hayır uyuyan anneye hayır

Ay bak Tahsin geliyorlar soldan soldan sizin o tarafta eşim askerlik yaptı hiç sevmiyor ya orayı yoksa size de gelirdim e ben beklerim kuzum siz gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…