2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben resmi attıktan 2 dk sonra bırakıp geldi ayaklarıma dolandı henüz yiyecek kadar zaman geçiremedik
2 yaştan haber edeyim hala oynar
O kadarr haklı bir tespitki uyuyan anneye hayır uyuyan anneye hayır
valla jadem ya da yardımcı şart
ah keşke olsa ya ben cok isterim hergun biri velse şoyle nolurdu yani
Ben de kahvaltiya abur cubur niyetine ya helva ya cokokren koyarım.genelde tatli recel pekmez bal oluyor
sekerparem ben seni neden göremiyorum ya kısıtlı diyor bu sefer de

Gel teyzesi ye valla böcek ama napayım tatlı bir böcekcik

2 yaştan haber edeyim hala oynar

valla jadem ya da yardımcı şart
ah keşke olsa ya ben cok isterim hergun biri velse şoyle nolurdu yani

sekerparem ben seni neden göremiyorum ya kısıtlı diyor bu sefer de
Salonda anne, mutfakta aşçı, iş yerinde çalışan, yatakofasında uyumayan bebeğin deli annesiyim yardımcı şart

İnşallah hayallerin gerceklesir. Seninde küçükte demek sese duyarlı. Benim oglumun uykusu agarda, küçük bizdede hassas. Areli ben bizim umuttan dolayı sordum. Ben bir yerde birşeyi yanlış yapıyorum ama neyi. Hamileyken ogretmistim, bu birkac gun kız sıkıntılı diye cok ilgilendim, hep kucagimdaydi. Oğlum kıskançlıktan mi neyden bilmiyorum. Altına yapmaya başladı 2 gündür. ve bile isteye yapıyor. Zorla bez takmami istiyor. Kaka benim diye agliyor. Taksam mı sence ne yapayım şaşırdım. Takmaktanda korkuyorum, en başa doneriz diye. Gece kalkıyor tuvalete, gündüz anne bak diyor. Yapma oglum gel tuvalete diyorum. Kaka benim no no diye ağlıyor. Ortalığı yıkıyor dinlemiyor beni. Batırıyor kendini hadi bıcı bıcı diyor. Sürekli yıkanmak icinmi, kızımı kıskandı hep kucakta diye çözemedim.
Teşekkür ederim canım.
Helinede yazdım guzel annenin canını, sadece dis jeli sıkmadı. Bu ara sanırım bir cok şeyi yanlış yapıyorum.
Umut'u sana yolliyim sorunu neymiş, çözde yolla bana ne olur. Sanırım bana gıcık oluyor. Sana anlatır belki.
Hadi bakalim ciktiysa rahatlar insallah. Bu dis sureci 2 yasa kadar boyle surecek heralde. Dis jeli benim ablalarımda kullanmisti aman herkes birsey diyor canim iste takilma sen.
Sağol canım benim. Geçer gider bu günler unutulur. Bi bakmışız 2 yasindalar.
Sen ne yaptin ptt ye gittinmi.

Ahh keşke burda olsan az versen bana çok kötü olmuş o durum ya neden öyle yaptıysa kıskançlıktan belli ama duru yeni doğmadı ya çocuklar dışarı da çıkmıyorki evde sana sarmış belli

Ahh keşke burda olsan az versen bana çok kötü olmuş o durum ya neden öyle yaptıysa kıskançlıktan belli ama duru yeni doğmadı ya çocuklar dışarı da çıkmıyorki evde sana sarmış belli
2 gundur boyle ilk gün hadi dedim oyuna dalmıştır, dikkat çekmeye çalışıyor diye düşündüm. Ama 2. Gün çatır çatır kavgasını ediyor. Bile isteye yapıyor. Kazayla yapsa gene sorun etmicem. Yapmadan önce haber veriyor. Uğrasayim istiyor, onuda yapıyorum. Ama genede yapiyor. dayak felammi istiyor yoksa. Yoksa niye haber versin gizli gizli yapar.

Ay bak Tahsin geliyorlar soldan soldan sizin o tarafta eşim askerlik yaptı hiç sevmiyor ya orayı yoksa size de gelirdim e ben beklerim kuzum siz gelin
Benim esim de Angara da yaptiydi o da orayi sevemedi cok sogukmus ben bu yaz en fazla anneme gidebilirim gibi cesaretim yok iki çocukla bi yere cikmam

Kalppare minnoşlarını gördüm çook tatlılar
Tesekkur ederim canim

N Nehir8077 bahar canım umut duruyu kıskanmış belli ki.beze geri dönme dönersen tuvalet egitimi çok zora binecek.
Bu ara Umuta özel etkinlikler yapin Duruyu kendine kendine oynayabilecegi bir şekilde bir oyun kur.siz de odanın diger kosesinde Umutla oynayın.seni Duru ile paylasmak istemiyor.senin kendine cekmek icin bile bile tuvaletini yapıyor.

Jadesi Helinnnnn forumda birsuru kisi gormesin diye kapamistim.ekrann yakinlastirma ile net gorunuyor ama sizin icin actim hesabi kizlar
Cok güzeller tatlilar sekerparem Masallah sübhanallah nazar değmesin
Ömürleri güzel plsuun insallah
Boncuk gözler çok anlamli bakiyor
Dilleri gibi gozleri de anlamli bakmis alinin maşallah
Benziyorlar da dimii
Biri baska yer3 bakmis biri baska yere bakiniz umutla güneş yerim onlari benn

Biz de bugün hava güneşli diye ana kız çıktık dolaşa dolaşa kasaptan ipektoşa kıyma ve kemikli et aldım. Atm ye uğradım parkta oynayan çocukları izlettim 45 dk falan kalmışız Zaten eve girer girmez uykusu geldiği ve acıktığı için ağladı. Hemen meme + mama yaptım uyuyakaldı saniyesinde geri uyandı ve tamı tamına 1,5 saat odada pır döndükten sonra emerek uyudu. Ben bu işten hiç bişey anlamadım

Teşekkür ederim canım..çocuklar bunlar bosver baska yöne baksınlar umut da kipirdak ali de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…